Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:12
kiwi napisał:
REALISTA napisał:
"Skąd tyle krzyku, skąd tyle smrodu To protestują wyznawcy KOD-u Na czele idzie facet wzorcowy I demokrata nasz eksportowy. Napłodził dzieci pełną chałupę, Po czym nań wypiął ojcowską doo pę. Zamiast pracować na utrzymanie, Woli odstawiać chocholi taniec. To nowoczesny wzorzec faceta, Co go utrzymać musi kobieta. Za nimi złoty chłopiec businessu. Choć nie posiada on „interesu” Przystojny, zgrabny, buźkę ma śliczną I błyszczy wiedzą, tą historyczną. Według Ryszarda, kochany Brachu, Józef Piłsudski dokonał zamachu i rząd obalił wyobraź sobie, pomimo tego, że leżał w grobie.. Nie wiem jak można ukończyć szkołę I dalej zostać takim matołem. Pytanie takie dręczy mą główkę. Za kim obecnie nosi aktówkę? Rubaszny „sołtys” przy Ryśku kroczy, Zza okularów wytrzeszcza oczy Na tych co z domów dzisiaj wylegli. Miłośnik sztuki, sprzętu i mebli. Napiszę jeszcze gdybyś nie wiedział, Pod żyrandolem pięć lat przesiedział, A gdy mu Naród „zgasił żarówkę” Spakował wszystko na ciężarówkę. Zostały po nim goluśkie ściany. Pokazał klasę „hrabia” ..."cacany".... Za nimi krzyczą ot tak, dla sportu Funkcjonariusze byłych resortów. Kapusie, lumpy i cała tłuszcza. Ktoś ich na siebie ciągle napuszcza. Jednych przekonał, innym zapłacił Pseudo elity, łgarze-magnaci."
to Twoja twórczość? czy kopiuj wklej?
niestety kopiuj wklej
REALISTA UFOTrader Senior
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:12
mariner napisał:
REALISTA napisał:
ta muza jest jednak ponad czasowa
https://www.youtube.com/watch?v=wVvoQIdD80U
https://www.youtube.com/watch?v=GVVdEqBbr4k
ja się nauczyłem wklejać linki z youtube proszę o trochę wysiłku to nie jest trudne
przecież wklejam linki, o co Ci chodzi ?
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:14
kaczor napisał:
kiwi napisał:
REALISTA napisał:
"Skąd tyle krzyku, skąd tyle smrodu To protestują wyznawcy KOD-u Na czele idzie facet wzorcowy I demokrata nasz eksportowy. Napłodził dzieci pełną chałupę, Po czym nań wypiął ojcowską doo pę. Zamiast pracować na utrzymanie, Woli odstawiać chocholi taniec. To nowoczesny wzorzec faceta, Co go utrzymać musi kobieta. Za nimi złoty chłopiec businessu. Choć nie posiada on „interesu” Przystojny, zgrabny, buźkę ma śliczną I błyszczy wiedzą, tą historyczną. Według Ryszarda, kochany Brachu, Józef Piłsudski dokonał zamachu i rząd obalił wyobraź sobie, pomimo tego, że leżał w grobie.. Nie wiem jak można ukończyć szkołę I dalej zostać takim matołem. Pytanie takie dręczy mą główkę. Za kim obecnie nosi aktówkę? Rubaszny „sołtys” przy Ryśku kroczy, Zza okularów wytrzeszcza oczy Na tych co z domów dzisiaj wylegli. Miłośnik sztuki, sprzętu i mebli. Napiszę jeszcze gdybyś nie wiedział, Pod żyrandolem pięć lat przesiedział, A gdy mu Naród „zgasił żarówkę” Spakował wszystko na ciężarówkę. Zostały po nim goluśkie ściany. Pokazał klasę „hrabia” ..."cacany".... Za nimi krzyczą ot tak, dla sportu Funkcjonariusze byłych resortów. Kapusie, lumpy i cała tłuszcza. Ktoś ich na siebie ciągle napuszcza. Jednych przekonał, innym zapłacił Pseudo elity, łgarze-magnaci."
Mi to wyglada jak te wierszyk iza Gomulki, ktore o Zydach pisali byleby sie partii podlizac. Realista nie ma sensu Jarek i tak forum nie czyta
mam w dupie jarka, kod, po i reszte.... dla nich najważniejsze jest koryto a nie dobro Polski; niestety, zrozumiałem to póżno, na stare lata tak jak i to, że rynku nie ma
I w Polsce i w Europie i w USA nie ma poprostu od dobrych nastu lat PRAWDZIWYCH MĘŻÓW STANU na miare Tchater czy Brandta; teraz do polityki ida ludzie miałcy, miernoty, dyzmy...opcja polityczna bez znaczenia
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Sob 07 Maj 2016, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:14
REALISTA napisał:
kiwi napisał:
REALISTA napisał:
niestety kopiuj wklej
to słabo napisz coś od siebie pośmiejemy się
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:17
kaczor napisał:
http://www.adelaide.edu.au/news/news84622.html
Ewolucja przestaje juz dzialac, podobnie dzialaja programy typu 500+, wsparcie dostaja wszystkei geny,nawet tych ktorzy sa ewolucyjnie bezuzytecznie (jak zibi na przyklad )
After applying a measure known as the Biological State Index to the data, they found that the rapid increase in type 1 diabetes over the last few decades was directly linked with increases in human life expectancy, especially in Western countries – and therefore a reduction in natural selection.
"Up to the early 20th century, type 1 diabetes was a horrible and dangerous disease, usually leading to people's death during their teens or early 20s," says lead author Wenpeng You, PhD student in the University of Adelaide's Biological Anthropology and Comparative Anatomy Research Unit, School of Medicine.
"This meant there was limited opportunity for people with the disease to have children and to pass their genetic material onto future generations. In evolutionary terms, this is what we call 'natural selection'.
"However, with the widespread introduction of insulin from the 1920s onwards, and improvements in modern medicine, life expectancy for people with type 1 diabetes has now increased to about 69 years.
ja swoje geny lepsze-gorsze już przekazałem , za to twoje bezcenne umrą śmiercią naturalną
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:20
jak dla mnie najwązniejsza informacją jest ta, i to ona powinna byc na pierwszych stronach http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/kondycja-rojow-zadowalajaca-miod-dobrej-jakosci-eksperci-o-lesnych-pszczolach,201808,1,0.html
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Sob 07 Maj 2016, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:20
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
ja się nauczyłem wklejać linki z youtube proszę o trochę wysiłku to nie jest trudne
jest różnica czy nie
kiwi
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:24
Gdyby Rosja na nas najechała czy będziemy mieli pretensje do Niemców że zamykają granicę i nie chcą wpuścić cywilów uciekających przed wojną? Na Węgry będą uciekać? jak Orban z Putinem układy mają? Zostaniemy za chwilę sami Tak chciał suweren
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:25
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
jest różnica czy nie
co Wy dzis tacy sfrustrowani? ta polityka Was zżera , musi Wam na to ktoś zwrócić uwagę, bo przeżyjecie życie nie poznając prawdziwego piękna tego świata: pszczólki, ptaszki, roslinki, panienki, dobry browar.... co wam da jakis przemarsz kodu, onr czy innego badzieiwa ? myslicie, ze politycy Wam cos dadzą? chca waszego dobra ? JEBAĆ SYSTEM !!!
mariner
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:29
od kilkuset a nawet kilku tysięcy lat Rosja sama z siebie nigdy nie najechała Polski
Kiwi i inni przestańcie pierdolić głupoty
mariner
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:32
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
jest różnica czy nie
co Wy dzis tacy sfrustrowani? ta polityka Was zżera , musi Wam na to ktoś zwrócić uwagę, bo przeżyjecie życie nie poznając prawdziwego piękna tego świata: pszczólki, ptaszki, roslinki, panienki, dobry browar.... co wam da jakis przemarsz kodu, onr czy innego badzieiwa ? myslicie, ze politycy Wam cos dadzą? chca waszego dobra ? JEBAĆ SYSTEM !!!
mie ma sprawy sam se wklejaj co chcesz ale nie proś o pomoc
kiwi
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:32
mariner napisał:
od kilkuset a nawet kilku tysięcy lat Rosja sama z siebie nigdy nie najechała Polski
17 września 1939
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:35
kiwi napisał:
Gdyby Rosja na nas najechała czy będziemy mieli pretensje do Niemców że zamykają granicę i nie chcą wpuścić cywilów uciekających przed wojną? Na Węgry będą uciekać? jak Orban z Putinem układy mają? Zostaniemy za chwilę sami Tak chciał suweren
chyba się kolego zapomniałeś że my Polacy to nie Francuzi albo jakieś kurwy w podobnym stylu
SILVER IDZIE NA 150$
kiwi
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:36
zibi napisał:
kiwi napisał:
chyba się kolego zapomniałeś że my Polacy to nie Francuzi albo jakieś kurwy w podobnym stylu
zawsze są tacy co uciekają zresztą to i tak jest przykład (oby się nie sprawdził) jak polityka zagraniczna teraz wygląda
Ostatnio zmieniony przez kiwi dnia Sob 07 Maj 2016, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
mariner
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:38
kiwi napisał:
mariner napisał:
17 września 1939
bez Niemiec by nie najechali jedynie bolszewicka Rosja w 1920 a mniejsza z tym nie dogadamy się hej
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:41
Mariner a jak ty schodzileś pod poklad naprawiać pompę i bylo to w tropiku gorąca blacha, ukrop, brak tlenu czy ty sobie nie uszkodziłeś mózgu?
mariner
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:52
ból i cierpienie napisał:
Mariner a jak ty schodzileś pod poklad naprawiać pompę i bylo to w tropiku gorąca blacha, ukrop, brak tlenu czy ty sobie nie uszkodziłeś mózgu?
pewnie tak fizyczną pracą aż mi pot po jajach leciał a mięśnie kolan paliły mimo mgr inż ale hooj tam co ja tam wiem jestem cham i prostak daj se spokój ze mną pogadaj z Dex
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:57
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
jest różnica czy nie
mie ma sprawy sam se wklejaj co chcesz ale nie proś o pomoc
serdecznie dziękuję i niech Cię Bóg błogosławi
kiwi
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:01
wiem że nie to forum.... jak tam tydzień walki na forexie? u mnie słabo czwartek i piątek dużo mylnych sygnałów
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:02
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:10
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:10
kiwi napisał:
wiem że nie to forum.... jak tam tydzień walki na forexie? u mnie słabo czwartek i piątek dużo mylnych sygnałów
kup sobie system
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:11
niby było żle a teraz jest gorzej kto za to odpowiada
Islam nie dorósł do naszych standardów- brakuje im 500 lat
mamy zasponsorować obóz w Libanie - nie dość że taniej to jeszcze bez konieczności ściągania ich do Polski, bez ryzyka
o żadnym sponosorowaniu rebeliantów nie ma słowa.
Co do Libii to rzeczywiście brzmi to jak obietnica uczestnictwa w militarnej interwencji UE (pewnie głównie Włoch i USA)- szału nie ma ale lepiej niż pakować się do Syrii gdzie grozi natychmiastowy kontakt z Rosją
Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 21:26
dobra tylko wizerunkowo i politycznie a te pieniądze to nawet nie wiemy gdzie dotrą
tzw pozorowanie dobrych uczynków
dziesiątki tysieicy organizacji na całym świecie gdzie w statutach mają pomoc biednym , potrzebującym i uchodźcom + organizacje państwowe i medzynarodowe nie jest w stanie rozwiązać problemów ludi potrzebujących , więc ja się pytam gdzie się ten ogrom kasy podziewa, toż to kura jakaś studnia bez dna w co nie wierzę