Liczba postów : 484 Registration date : 03/10/2007
Temat: Re: UFO 18 - 19 05 2019 r. Weekend Nie 19 Maj 2019, 19:54
Diablo napisał:
Valdi napisał:
OpCjOnEr napisał:
REALISTA napisał:
Kopa w dupę dostali, bo im się należało. Ale ja leżącego bić nie będę. Idę zaraz rzucić trochę na tacę bo spada ilość powołań kapłańskich, a muslimy tylko na to czekają. Przez dziesięciolecia nie chodziłem do kościoła i nikt mnie nie zmuszał. W takiej Szwecji niedługo będą musieli codziennie słuchać nawoływań z minaretów, które będą wszędzie. No chyba, że wydarzy się jakiś cud i trend zmieni kierunek.
wierzysz w gadającego węża i wiatropylną Marysię??
Gdybym nie był w kościele to bym Ci nie odpowiedział, bo jak dla mnie pytanie zbyt dziecinne. Ale mówili w kościele żeby miłować bliźnich, więc nie będę Ciebie ignorował. Powiem krótko: wierzę w Boga. Mówiłem już, że mam problem z zaakceptowaniem treści Biblii. Opcjoner uważa, że powinno być wszystko, albo nic. Ja uważam, ze każdy ma prawo wierzyć w co chce, tak samo jak głosować na kogo chce. Realista ostatnio nauczał mnie słowa ironia. A ja powiem, że są jeszcze inne formy wyrazu np alegoria- można zobaczyć w wiki. Ironia nie pokazuje rzeczywistości wprost tylko w krzywym zwierciadle. Alegoria jest czymś podobnym, bo wtedy gdy była pisana biblia nie było smatrfonów, laserów, internetu i treść musiała być zrozumiała przez ludzi z tamtych czasów. Dlatego nie należy brać wszystkich słów z Biblii dosłownie. Widziałeś fruwającego Davida Coperffielda? Ja widziałem i za cholerę nie mogę się dopatrzeć żadnego fotomontażu, czyli tzw. efektów specjalnych z filmów fabularnych.
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 18 - 19 05 2019 r. Weekend Nie 19 Maj 2019, 19:56
PIAST GLIWICE MISTRZEM POLSKI
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 18 - 19 05 2019 r. Weekend Nie 19 Maj 2019, 20:03
dlaczego tutaj promują tylko mobilny trading ? łatwiej dymać leszcza na mobilnych ?
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g