@Pietrek. Oprogramowanie w Myśliwcu pomyka. Autopilot trzyma Adresowanie. Dobrze gada wódki Autopilotowi polać !!!
I koniecznie smażonego chleba Michu
Ale spójrz jakie poświęcenie. Już pomijając te 2 lata do połowy listopada. Ostatnie 2 miesiące się tyle zmieniło w kodzie źródłowym. Coś mnie popycha do przodu, żeby to skończyć. Ten wiatr, fala, wena...o mam inspiracja.
No i podoba mi się te ujęcie Cyfrowe. Tutaj nie ma miejsca na niedomówienia. Selektywność Systemu. Coś jest albo czarne albo białe.
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
Czekam na ozdrowienie duszy i ciała. Ubytki życia mam straszne. Po 10 latach startuję z poziomu - 100.
tak sobie czekasz? ma Cię coś oświecić czy jak? może jak się zestarzejesz i zacznie Cie napier...ć kolano albo wątroba to dusza wskoczy na właściwy poziom.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
na fotce jest wybrzeże Anglii i to białe było kiedyś dnem morza. Jakieś ubite szkielety żyjątek. I te plastiki też powinny się tak ubijać na dnie. Niech to tak się uzbiera 500m grubości I niech sobie to tak czeka 60mln lat. Czasu jest sporo nie ma co się denerwować.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 03 01 2020 r. Sob 04 Sty 2020, 00:19
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g