Misiu bądź pokorny, pokłon złóż i służ, Bo jeśliby nie - cyk za futro, prujem plusz. Kudłaci, łaciaci, Pręgowani i skrzydlaci, Dobry zwierz, grzeczny zwierz, kiedy płaci.
Hop, hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Kurde Misie, a może mi to śni się? x3
Hop hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Misiu bądź pokorny, pokłon złóż i służ, Bo jeśliby nie - cyk za futro, prujem plusz. Kudłaci, łaciaci, Pręgowani i skrzydlaci, Dobry zwierz, grzeczny zwierz, kiedy płaci.
Hop, hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Hop hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Córeńko, Za górami, za lasami, Za czterema Burger Kingami, Był sobie raz, zielony las, W lesie tym miś, co w ekosystem wdepnął po pas. Miś hop hop wołał, czekał co Echo przyniesie, Lecz Echo to łgarz zawołany, jakich mało w tymże lesie.
Hop hop, ratunku, Z misia robią misia o bardzo małym rozumku. Hop hop, ratunku, ach ratunku.
Jak echo to Echo wciąż wpychało pic, Od powtarzania słów, sensu nie przybywało nic, Echo wnyki stawiało, wodząc owieczki, I wciąż podjadając z misiej miseczki. I wszyscy myśleli, że to Echo grało, A Echo w ciula grało, igrało i łgało.
Hop hop, ratunku, Z misia robią misia o bardzo małym rozumku. Hop hop, ratunku, ach ratunku.
Miś wtrącony między wrony, U tronu Babilonu. Echo wyje UUU!, A miś na to buuu!, Echo wyje uuu i straszy:
Wilkami, wojnami, kryzysami, Kredytami, szaleńcami za sterami, Ruskami, żydami, Gejami, brudasami, Rękawami z asami, Forami ze specami, Nocami z babami z wąsami.
Może nazajutrz, może już dziś, Wybije godzina i stanie Super Miś, Miś, a z nim istna misia buta, Miś który nie jest misiem typu D.U.P.A.
Tym misiem raczej nie będę ja...
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
..... walczym z Rzytem do upadłego ....raz, dwa, czy, cztery, pięć ........ bronki ..... czerwona sika krew .... walczy palant z Wami i wszystkimi wojnami ..... gdyby do nas przyszła.... ja Wisła ja Wisła..... w z wami i waszymi wojnami ... w z wami i waszymi wojnami
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
..... walczym z Rzytem do upadłego ....raz, dwa, czy, cztery, pięć ........ bronki ..... czerwona sika krew .... walczy palant z Wami i wszystkimi wojnami ..... gdyby do nas przyszła.... ja Wisła ja Wisła..... w z wami i waszymi wojnami ... w z wami i waszymi wojnami
w tym duecie bomba neutronowa
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
MARK ZUCKERBERG ODPALA FACEBOOKA (4 LUTEGO 2004) W akademiku Harvarda młody Zuckerberg hakuje uniwersytecką bazę zdjęć. To pierwsze wersja Facebooka, globalnej platformy społecznościowej, która obecnie ma ponad dwa miliardy użytkowników. Zuckerberg twierdzi, że jego platforma ma łączyć ludzi na całym świecie, ale już ta pierwsza wersja pokazała, o co chodzi – o porównywanie i żerowanie na różnicy. Pierwsi użytkownicy Facebooka porównywali dwa zdjęcia studentek, żeby orzec, która jest hot, a która not.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
w tym duecie bomba neutronowa
...wale prosto w morde
piąte ...... w czwartek
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Czw 23 Sty 2020, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
I po sesji, L zostało, uśrednione na 77, słabość jest, wsparcie w sumie nie wiadomo czy przełamane czy nie, brakuje tej korekty w USA, może wtedy strachu by tyle nie było, na tę chwilę nie zanosi się, że będzie to dzisiaj, bardziej na łapanie nowych misiów to wygląda.
Władzio 1, też dzisiaj do tyłu, ale o dziwo znów nie wiele -3 punkty, od początku roku jest więc 37,5.
Nadaje ze Stronia
I po sesji, L zostało, uśrednione na 77, słabość jest, wsparcie w sumie nie wiadomo czy przełamane czy nie, brakuje tej korekty w USA, może wtedy strachu by tyle nie było, na tę chwilę nie zanosi się, że będzie to dzisiaj, bardziej na łapanie nowych misiów to wygląda.
Władzio 1, też dzisiaj do tyłu, ale o dziwo znów nie wiele -3 punkty, od początku roku jest więc 37,5.
...... anie lepiej wyłożyć kilka stówek/tysiączków na Antka 12 .... bo te Bolek, Władek ....... Krzywousty ...... słabo przędzie