I po sesji, S zostawiłem patrząc na jankesa na razie jest so far so good, wsparcie trochę pomacali ale myślę że to nie koniec, a jak będzie zobaczymy w poniedziałek rano.
Władzio 1 zawstydził się po wczorajszym, i dzisiaj ładnie popracował +29 punktów, miesiąc kończy z wynikiem 48,5 punkta, jako że koniec miesiąca wrzucam też wykres, podobno jeden wart tysiąca słów, muszę pomyśleć coś nad obsuwami bo wczorajszy dzień (-46) to nie może tak być i raczej nie dałbym rady wytrzymać z nim przez rok na stratach
to chyba musiałeś wczoraj Wladzia potrząsnąć w worku nad Wisla i zaraz sie poprawił
a ten wykres -grafika to wygląda jak byk beznożny -ułomny
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
I po sesji, S zostawiłem patrząc na jankesa na razie jest so far so good, wsparcie trochę pomacali ale myślę że to nie koniec, a jak będzie zobaczymy w poniedziałek rano.
Władzio 1 zawstydził się po wczorajszym, i dzisiaj ładnie popracował +29 punktów, miesiąc kończy z wynikiem 48,5 punkta, jako że koniec miesiąca wrzucam też wykres, podobno jeden wart tysiąca słów, muszę pomyśleć coś nad obsuwami bo wczorajszy dzień (-46) to nie może tak być i raczej nie dałbym rady wytrzymać z nim przez rok na stratach
to chyba musiałeś wczoraj Wladzia potrząsnąć w worku nad Wisla i zaraz sie poprawił
AgroTrader Twoje jakże trafne spostrzeżenia stanowią dla mnie inspirację do wytężonej pracy nad władziem1, jeśli w podobny sposób oceniałeś pracę Micha nad Antkiem 1 czy 12, to nie dziwię się, że teraz domaga się od Ciebie odszkodowania
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
AgroTrader Twoje jakże trafne spostrzeżenia stanowią dla mnie inspirację do wytężonej pracy nad władziem1, jeśli w podobny sposób oceniałeś pracę Micha nad Antkiem 1 czy 12, to nie dziwię się, że teraz domaga się od Ciebie odszkodowania
Jebnę mu wyłączenie z Miliardów....i skończy się Babci Sranie. Na razie jesteśmy lekko skłóceni. Nie próbuj tego więcej. I przestań się pieprzyć z Homosiem bo aż nie przystoi tej randze.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pią 31 Sty 2020, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
każdy kto popiera totalną opozycję - zwłaszcza w Europarlamencie jest dla mnie mendą i zdrajcą OJCZYZNY
Zawiodłem się...i tyle. Gdyby nie Kosmici i moja praca społeczna....już dawno nie byłoby z czego zbierać. Do przemyślenia. Mieliśmy robić miliardy w szczęściu a nie jak przy korycie robić gnój. Zło to broń obosieczna. Do przemyślenia
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pią 31 Sty 2020, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
każdy kto popiera totalną opozycję - zwłaszcza w Europarlamencie jest dla mnie mendą i zdrajcą OJCZYZNY
Mariner jak że się pojawiłeś to coś w Twoim klimacie - tak myślę:
P.S. Innych piratów giełdowych też dotyczy.
A to jeszcze tekst:
Piracką banderę podnieść, niech zabrzmi pieśń zwycięstwa My, wspaniali w walce Nie zaznaliśmy porażki, nigdy się nie wycofamy Żyjemy, by słyszeć armat ryk Naszym drogowskazem terror My, obrzydliwie zwycięzcy Rabujemy biednych i bogatych, kradzieżą okraszamy
Zwycięstwo: walczymy by wygrać Zwycięstwo: znów jest nasze Jesteśmy biczem lądów i mórz My, bestialscy piraci
Władcy słonych mórz, Trafimy do historii. Odważni mężowie z mieczem w dłoni Nie obca nam zdrada, pławimy się w rozpuście Kotwicę wybierać, żagle staw Uderzymy dziś z korzystnym wiatrem Niezwyciężeni, walczymy do końca Zjednoczeni pod przywództwem, nie potrzebujemy planu bitwy
Zwycięstwo: walczymy by wygrać Zwycięstwo: znów jest nasze Jesteśmy biczem lądów i mórz My, bestialscy piraci
Żałosny to widok, gdy idą po desce Wiją się i płaczą o litość, bez względu na swą rangę
Zwycięstwo
Ostatnio zmieniony przez pike dnia Pią 31 Sty 2020, 19:42, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Jankes na razie opanowane rozwolnienie. Dupa lekko podtarta.
No właśnie, lekko. A lekko, to niedokładnie. Będzie byka swędziała dupa przez weekend.
Niemcy wskazują na bazookę w poniedziałek.
Czyli będziemy robić luki tygodniówkami. Dopiero w weekend inwestorzy mają czas doszkolić się z epidemiologii i matematyki. Rynek niedocenia geometrycznego tempa, bezobjawowego zarażania podczas długiego okresu inkubacji i zaniżonej śmiertelności oszacowanej przez WHO.
Ten wirus ma parametry broni biologicznej.
Naukowcy piszą, że 5 dni temu gdy było 2 tyś potwierdzonych, naprawdę było już 76tyś zainfekowanych, u których nie występowały jeszcze objawy, ale już zarażali. Dziś oficjalnie jest 10tyś potwierdzonych, więc mamy ponad 300tyś zainfekowanych bez objawów, którzy roznoszą zarazę.
No właśnie, lekko. A lekko, to niedokładnie. Będzie byka swędziała dupa przez weekend.
Czyli będziemy robić luki tygodniówkami. Dopiero w weekend inwestorzy mają czas doszkolić się z epidemiologii i matematyki. Rynek niedocenia geometrycznego tempa, bezobjawowego zarażania i zaniżonej śmiertelności oszacowanej przez WHO.
Naukowcy piszą, że 5 dni temu gdy było 2 tyś potwierdzonych, naprawdę było już 76tyś zainfekowanych, u których nie występowały jeszcze objawy, ale już zarażali. Dziś oficjalnie jest 10tyś potwierdzonych, więc mamy ponad 300tyś zainfekowanych bez objawów, którzy roznoszą zarazę.
To proszę wypisz mi wszystkich, którzy brali udział w KOOPERACJI kryptonim „Ł".
Dla wszystkich dobrze ??? Na pewno ??? Zielony Stolik i rozmowa a nie upierdalamie na Hama. Chce miliardów a do pożygu robi interesy z Homosiem, który wiadomo czego chce przeciwko mnie.
Zawiodłem się i straciłem zaufanie. Albo się trzyma sztamę. Albo się upierdala koryto gównem. Zbiór rozłączny. Zasady Wielmożny Panie.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
A to jeszcze tekst:
Piracką banderę podnieść, niech zabrzmi pieśń zwycięstwa My, wspaniali w walce Nie zaznaliśmy porażki, nigdy się nie wycofamy Żyjemy, by słyszeć armat ryk Naszym drogowskazem terror My, obrzydliwie zwycięzcy Rabujemy biednych i bogatych, kradzieżą okraszamy
Władcy słonych mórz, Trafimy do historii. Odważni mężowie z mieczem w dłoni Nie obca nam zdrada, pławimy się w rozpuście Kotwicę wybierać, żagle staw Uderzymy dziś z korzystnym wiatrem Niezwyciężeni, walczymy do końca Zjednoczeni pod przywództwem, nie potrzebujemy planu bitwy
Żałosny to widok, gdy idą po desce Wiją się i płaczą o litość, bez względu na swą rangę
Zwycięstwo
mój problem polega na tym że jestem za EWG i za Shengen ale tak jak Brytyjczycy jestem przeciw komunistycznej UE
mam nadzieję że Polska wyjdzie ze Spinellego komunistycznego UE mam nadzieję że powstanie konserwatywne Trójmorze
a bedziecie lewaków wieszać na drzewach czy do obozów ich wyslecie ?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Czyli będziemy robić luki tygodniówkami. Dopiero w weekend inwestorzy mają czas doszkolić się z epidemiologii i matematyki. Rynek niedocenia geometrycznego tempa, bezobjawowego zarażania podczas długiego okresu inkubacji i zaniżonej śmiertelności oszacowanej przez WHO.
no ale JPMorgan doradzał, żeby kupowac akcje przy tych zawirowaniach chłopaki tylko nie skumali, że FED, Trampek i banksterka nie ma nad nim kontroli. Natomiast co do wirusa, to ma on tak wysoki współczynnik zarażliwości, że aż trudno uwierzyć, żeby był naturalny...ergo: spierdolił z labsów
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
A to jeszcze tekst:
Zwycięstwo
mój problem polega na tym że jestem za EWG i za Shengen ale tak jak Brytyjczycy jestem przeciw komunistycznej UE
mam nadzieję że Polska wyjdzie ze Spinellego komunistycznego UE mam nadzieję że powstanie konserwatywne Trójmorze
a bedziecie lewaków wieszać na drzewach czy do obozów ich wyslecie ?
kierunek Żuławy
MICHU
Sylwia Matusiak wcześniej pracowała na Giełdzie Papierów Wartościowych i w Narodowym Banku Polskim oraz była radną Prawa i Sprawiedliwości, od grudnia jest członkiem zarządu Centralnego Portu Komunikacyjnego. Jej zarobki, tak jak pozostałych członków zarządu oprócz prezesa, wynoszą 44 tysiące złotych miesięcznie.