Jankes na razie opanowane rozwolnienie. Dupa lekko podtarta.
No właśnie, lekko. A lekko, to niedokładnie. Będzie byka swędziała dupa przez weekend.
Niemcy wskazują na bazookę w poniedziałek.
Czyli będziemy robić luki tygodniówkami. Dopiero w weekend inwestorzy mają czas doszkolić się z epidemiologii i matematyki. Rynek niedocenia geometrycznego tempa, bezobjawowego zarażania podczas długiego okresu inkubacji i zaniżonej śmiertelności oszacowanej przez WHO.
Ten wirus ma parametry broni biologicznej.
Naukowcy piszą, że 5 dni temu gdy było 2 tyś potwierdzonych, naprawdę było już 76tyś zainfekowanych, u których nie występowały jeszcze objawy, ale już zarażali. Dziś oficjalnie jest 10tyś potwierdzonych, więc mamy ponad 300tyś zainfekowanych bez objawów, którzy roznoszą zarazę.
no ale JPMorgan doradzał, żeby kupowac akcje przy tych zawirowaniach chłopaki tylko nie skumali, że FED, Trampek i banksterka nie ma nad nim kontroli. Natomiast co do wirusa, to ma on tak wysoki współczynnik zarażliwości, że aż trudno uwierzyć, żeby był naturalny...ergo: spierdolił z labsów
W ogóle to po 10 latach, w czasie których rynki ignorowały wszystkie zagrożenia, przywództwo największych państw, banków, korporacji, przejęli ostatni debile, którzy myślą, że to będzie tylko rosło. Mamy najgorsze przywództwo i to w sytuacji największego zagrożenia od ostatniej wojny światowej.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
każdy kto popiera totalną opozycję - zwłaszcza w Europarlamencie jest dla mnie mendą i zdrajcą OJCZYZNY
Wrunki postawione były jasno! Albo przeprosisz za pomówienia i chamskie zachowanie albo odchodzisz z Forum! Wybrałeś opcję drugą więc czego tu jeszcze szukasz? Dopóki ja jestem Administratorem, nie będziesz tu pisał! Widzę że nie masz na tyle honoru żeby samemu odejść a ja nie mam ochoty co piątek pilnować..... Ban , dziadek
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Ostatnio zmieniony przez Dziadek dnia Pią 31 Sty 2020, 21:34, w całości zmieniany 2 razy
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
każdy kto popiera totalną opozycję - zwłaszcza w Europarlamencie jest dla mnie mendą i zdrajcą OJCZYZNY
Wrunki postawione były jasno! Albo przeprosisz za pomówienia i chamskie zachowanie albo odchodzisz z Forum! Wybrałeś opcję drugą więc czego tu jeszcze szukasz? Dopóki ja jestem Administratorem, nie będziesz tu pisał! Widzę że nie masz na tyle honoru żeby samemu odejść a ja nie mam ochoty co piątek pilnować..... Ban , dziadek
no dobra uparciuchy ja przepraszam za Niego
przepraszam Dziadka za Marinera i Marinera za Dziadka
i przepraszam Haniego za Walusia i Micha za Homosia
ps i o najważniejszym zapomniałem PRZEPRASZAM DIABLO ZA OSŁA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Wrunki postawione były jasno! Albo przeprosisz za pomówienia i chamskie zachowanie albo odchodzisz z Forum! Wybrałeś opcję drugą więc czego tu jeszcze szukasz? Dopóki ja jestem Administratorem, nie będziesz tu pisał! Widzę że nie masz n tyle honoru żeby samemu odejść a ja nie mam ochoty co piątek pilnować..... Ban , dziadek
no dobra uparciuchy ja przepraszam za Niego
przepraszam Dziadka za Marinera i Marinera za Dziadka
i przepraszam Haniego za Walusia i Micha za Homosia
ps i o najważniejszym zapomniałem PRZEPRASZAM DIABLO ZA OSŁA
...i jeszcze PRZEPROŚ Opcja za nazwanie GO Antysemitą .... jedyny kombatant na UFO walczący z GESTApo
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Funcina 1.32 na baju a za 2 godziny United Kingdom opuszcza struktury unijne.
to tylko formalnosc bo do konca roku bedzie tak jak bylo
Brexit od 1 lutego - okres przejściowy do końca 2020 roku
Wielka Brytania 1 lutego 2020 r. opuści UE prawdopodobnie w sposób uporządkowany, na podstawie umowy z Unią Europejską o wystąpieniu. Ministerstwo Finansów przypomina, że w tym dniu rozpocznie się okres przejściowy obowiązujący do końca 2020 r., w którym Wielka Brytania będzie nadal uczestniczyć we wspólnym rynku i unii celnej. Oznacza to, że w okresie przejściowym zasady handlu, w tym regulacje celne, między Polską a Wielką Brytanią nie zmienią się.
schody sie zaczna jak beda negocjowac nowe umowy
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 31 Sty 2020, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
To przy piątku coś Śp. Wojciech Młynarskiego w wykonaniu Kazika
"Nim pierwsza seta zaszumi w głowie Drugą pijemy. Do dna, jak leci, Za fart, za dzieci, Za zdrowie żony. Było, nie było... W to głupie ryło, W ten dziób spragniony."
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007