Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 21 042020 r.

Go down 
+20
Dirty Dancing
Janko Traderroo
zibi
Nadaje ze Stronia
Zygmunt de Bill
forex
Pan Nikt
barany
MKowal
AgroTrader
pike
Piotrek691
neuron
MICHU
REALISTA
Diablo
Reser
dex
Grajek
dziadek
24 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

UFO 21 042020 r. - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 21 042020 r.   UFO 21 042020 r. - Page 6 EmptySro 22 Kwi 2020, 00:17

forex napisał:
Nie mogę sobie odmówić przyjemności skomentowania dzisiejszej sesji. Jeszcze na początku jankeskiej sesji pisałem, że S&P500 walczy z dolnym ograniczeniem klina wzostowego. To już nieaktualne. Wszystkie jankeskie indeksy powychodziły dołem z klinów. To zapowiada padakę o jakiej się nie śniło filozofom. Myślę, że w tym tygodniu mogą być jeszcze podbicia pod tweety Trumpka oraz zapowiedzi dodruku kolejnych bilionów USD czy EUR, ale lawiny to już nie zatrzyma. Najdalej przed weekendem trzeba pobrać S na praktycznie dowolne indeksy giełdowe.

Obyś miał rację bo jak na razie trzymanie shorta to jest masochizm nosz qm   Co 3 godziny chamski zaciąg z dupy wzięty na wydrę.
Tu się nie da dłużej jak około 3 godziny na pozycji wysiedzieć. Nie da się po prostu. Wieczne szaleńcze szarże ćpunów hossowych, którym wiecznie mało i zapomnieli już jak w pizdę dostali w lutym.
Ostatnie dni to wygląda podobnie: wcześnie rano tak 6-9 pojawia się jakiś setup na shorta, coś tam trochę spada do południa aczkolwiek mozolnie i bez szału. Następnie gdy tylko zbliża się ta jebana 15:30 to profilaktyczny pierdolec do góry musowo musi być i trzeba te poranne shorty zamknąć najdalej przed 14:30 bo wyjebią każdego stopa perfidnym zaciągiem. Z godzinę się te debile jankeskie potrzepią i znowu zaczyna spadać więc znowu trzeba brać ale tak około 18-19 znowu kombinują kolejny zaciąg.
No i ostatnie pół godziny to jest obowiązkowa korba choćby skały srały.

Czyli jakbyś chciał wysiedzieć z shortem kilkanaście godzin to musisz przetrwać 3 odjeby szaleńczej szarży Dzieci Hossy w międzyczasie i to takie fest co najmniej po 100pkt na NQ.

Ja o dziwo dziś zarobiłem na DAX ale to dlatego, że trzymam się m15 i tylko jedna świeczka nie taka to wypierdalam z pozycji bo momentalnie kręcą wora do góry i to się okazuje sqteczną strategią. Tu po prostu nie wolno czekać, brać i wiać i 5 razy wchodzić w pozycję bo inaczej stopa nawet na 150pkt odległego wyczeszą.
Powrót do góry Go down
dziadek
Admin
Admin
dziadek

Liczba postów : 13101
Registration date : 13/11/2007

UFO 21 042020 r. - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 21 042020 r.   UFO 21 042020 r. - Page 6 EmptySro 22 Kwi 2020, 00:17

https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Powrót do góry Go down
https://ufoforum.forumotion.com/

UFO 21 042020 r.
Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» UFO 20 042020 r.
» UFO 18-19 042020 r. Weekend
» UFO 11-13 042020 r. Weekend. Happy Easter!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Uniwersytet Futures i Opcji  :: Uniwersytet Futures i Opcji-
Skocz do: