Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 01-03 05 2020 r.Weekend

Go down 
+21
Forex Trader
betonowe_buty
neuron
MICHU
forex
Bartek
MKowal
zibi
dex
bog.dan
Dirty Dancing
thorgall
Reser
AgroTrader
barany
Diablo
pike
Nadaje ze Stronia
REALISTA
Zygmunt de Bill
dziadek
25 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
AutorWiadomość
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 52256
Registration date : 29/10/2011

UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:32

dex napisał:
Wykres u janka wygląda jakby tam miało dojść do niepokojów społecznych. affraid
Barany ma rację, -5% na sesję to będzie szło.

pewnie zaniepokoja sie ci co tylko 406 miliardów dolarów zarobili Laughing
tych 30 milionów bezrobotnych jest na razie spokojnych ....

Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29694
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:37

AgroTrader napisał:
REALISTA napisał:
Nadaje ze Stronia napisał:
REALISTA napisał:
https://tvn24.pl/biznes/ze-swiata/koronawirus-w-usa-30-mln-nowych-bezrobotnych-miliarderzy-bogatsi-o-406-mld-dolarow-4571769

30 milionów nowych bezrobotnych, spadek PKB, a majątek najbogatszych urósł o 406 miliardów dolarów

SYSTEM DZIAŁA BEZBŁĘDNIE

....... a ja pytam scratch ..... grzecznie pytam Laughing Laughing Laughing

...gdzie jest HIOB i Jego OR scratch ......... walec prośba walec prośba walec prośba

Jakaś PiS........DA musiał moo too# zap****ć koszyczek malin lol! lol! lol!

na Żuławach , ale nie wiem, jak mu idzie.Może Dziadek wie.

Hiob sie obraził bo admini chcieli od niego wyegzekwować przestrzeganie pkt 10 regulaminu
a On uważa  ze dla Niego powinny byc wyjątki i Jemu wolno wiecej
niz przeciętniakowi z forum -chcby takiemu jak ja
którego mod Hiob scigal za najdrobniejsze uchylenia regulaminowe

czyli Hiob jak prawdziwy PISowiec uwaza ze oni moga wiecej niz prosty lud
-przykladow nie bede podawal bo jest ich mnóstwo poczynajac od Kaczynskiego
skladajacego kwiaty na grobie i pod pomnikiem braciszka wtedy gdy to bylo zabronione

Nie mam nic przeciwko Hiobowi - na potwierdzenie tego wznoszę apel UWOLNIĆ HIOBA
ale tak realnie wygląda banicja Hioba ...  Laughing

...UWOLNIĆ JESZCZE PIS ...... ** MARINERA*  cheers cheers cheers

* alllle PO osobistym przeproszeniu W.Sz. Dziadka
* przeprosiny POwinny być obwiesznone w TVPISInfo, TVN24 oraz Solorzowej Interia.pl affraid affraid affraid
 ..... a także na 1 stronie papierowej GW Laughing Laughing Laughing

sygnał systemu sygnał systemu sygnał systemu dopingg dopingg dopingg dopingg dopingg dopingg dopingg dopingg
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:40

AgroTrader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Kiedyś 1 maja to było Święto Pracy. Oj, nie byłoby miejsca w pochodzie dla takich jak my, speqlantów i obiboków. W tym jeden złodziej.

dobryżart dobryżart
ja bym powiedzial ze "w tym  jeden " trzy w jednym
złodziej ,spekulant i obibok lol! lol!

..... ze starych UFO-ów scratch ...... to ni ma takiego cheers cheers cheers

chyba, że jakiś NOWY affraid affraid affraid

pajk wyłaź z nory sygnał systemu sygnał systemu sygnał systemu
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:42

dex napisał:
pike napisał:
dex napisał:
pike napisał:
dex napisał:
pike napisał:
dex napisał:

Rzeczywiście, zazwyczaj zasypiam o 5 nad ranem i budzę się na otwarcie jankesa. Laughing Dużo czytam nocami.
Na samych opcjach to tylko w marcu-kwietniu grałem, zwykle gram na opcjach+koniach, lub samych koniach.

Ale grasz tylko u nas na GPW ? czy też smakujesz owoców z niwyczerpanego zródła wolności i kapitalizmu amerykańskiego niemieckiego etc.

Tak, obecnie tylko na GPW. Kiedyś grałem jeszcze na ropie. Krótko na walutach, z marnym efektem. Przyzwyczaiłem się do banana, bo są większe emocje. Shocked
A to animatora na opcjach nie ma, a to luka z dupy, a to okoń, a to gruby jest, a to go nie ma. Zawsze się coś dzieje. Very Happy

Z grubego to już się wyleczyłem, bo na każdego grubego jest jeszcze grubszy, chyba że są jakieś spółdzielnie funduszy inwestycyjnych i ustawiają sesje ale to też raczej mało realne, czasami są ładne sesje że ciągną od rana do wieczora, i wtedy jestem w stanie uwierzyć że ktoś położył jakieś 100mln zielonych i mamy ładną sesję, a tak to nie oszukujmy się grubasa też chętnie wytrzepią nawet koledzy grubasa, biznes to biznes Wink

U nas nie ma grubasa od wielu lat. Był przez chwilę w styczniu tego roku, i latały setki koni w jednym zleceniu na poziomie 2160.
Na opcjach z ciekawszych transakcji to widziałem tylko, że ktoś 13 grudnia zapakował 1800 putów marcowych 2100. Dwie bańki wyłożył i wyciągnął już conajmniej 10.

UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 ?s=ow20o202100

Większy kapitał omija banana szerokim łukiem, wszystko z rękawa do rękawa idzie i się tak kisi.

No ok ale 1800 putów zapakował od kogo myślisz ? druga strona chyba leszczem nie była, bo o ile na fiutach można maskować popyt/podaż kupując i zamykająć od siebie to na opcjach już chyba tak jeden do jeden nie wygląda i przeciwstawnych jako takich nie jesteś w stanie sobie otworzyć chyba ? scratch  tak piszę bo nie wiem jak jest dokładnie, istnieje coś takiego jak przeciwstawne na opcjach, żebyś na zero był i co najwyżej prowizję w plecy ?

To mu jakiś bank musiał wystawić, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam. Animator wystawia zlecenia po 10 opcji, a tam poszło 1800 w jednym zleceniu.
Teoretycznie na opcjach można sobie zrobić przeciwstawne, tzn. samemu sobie wystawić z jednego portfela na drugi, tylko nie ma to sensu. Bo na koniach poprzez przeciwstawne można mieć przez chwilę mniej zablokowanych środków gdyż depozyt wstępny jest wyższy niż utrzymania, a na opcjach nie. Na opcjach przeciwstawne to chyba tylko po to ażeby manipulować put/call ratio.

Animator na przykład ma zakaz wystawiania sobie samemu opcji, bo mógłby w ten sposób unikać wymagań dotyczących minimalnego wolumenu dziennego, który ma jako animator wykonać. Który to wymagany wolumen jest swoją drogą śmiesznie niski, bo wynosi obecnie 10 opcji danej serii i ceny strike na sesję.

Wskaźniki sentymentu to właśnie między innymi put/call ratio, jak w greed&fear index publikowany przez CNN. Są też sondaże, jak „AAII sentiment survey”, czy u nas „SII INI” publikowany przez stowarzyszenie inwestorów indywidualnych. Generalnie wskaźniki kontrariańskie gdy są w ekstremach.

https://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
https://www.sii.org.pl/3438/analizy/indeks-nastrojow-inwestorow.html

jesli jest -bylo tak jak piszecie to nie żaden gruby ogral innego grubego
- bo nie wierze ze ktos otwiera tyle pochodnych nie majac decydujacego wplywu  na instrument podstawowy jeden w ciemno nie kupuje a inny na głupa nie wystawia -sprzedaje

tylko to byl  jakis zwyczajny wałek pomiedzy nimi przewalili kasę od jednego do drugiego

ja jako nie gruby tez tak kiedys robilem zeby jedno konto "upośledzić " - akurat taka byla potrzeba
a inne w innym DM wzbogacić zagralem sobie -sam ze sobą 100 koników po  cenie z dupy
i tez pewnie ktos - obserwator powiedzial ale ten drugi zrobił interes  lol! lol! lol!

AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:46

pike napisał:

Czyli to nie był jeden gruby a co najmniej obie strony na grubasa się lansowały, no chyba że to jakiś rodzaj prania brudnej kasy był, ale to też nie wierzę że w jednym rzucie by zrobili a nie na mniejsze porcję podzielili. I teraz tylko pytanie który gruby był grubszy Wink

no wlasnie o tym pisze Laughing

a dlaczego by nie w jednym zleceniu - a kto to udowodni ?????

a poza tym to moze jedna cegiełka-transakcja z wielu

AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 11:50

pike napisał:
To coś na sobotnie rozruszanie Wink

I na drugą nóżkę Very Happy

a Ty to nie jesteś czasem kolejnym wcieleniem Hioba ??
bo kawałki Hioba zapodajesz Laughing

Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 12:09

AgroTrader napisał:
pike napisał:

bo kawałki Hioba zapodajesz  Laughing

...coś sie tak rozbrykał Laughing Laughing Laughing ..... nie musisz czasami zapylać kwiatków scratch
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31152
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 12:10

sporo już firm wypowiada najem w galeriach , pewnie czują że jeszcze długo trzeba będzie do tego dokładać Basketball

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

Liczba postów : 7069
Registration date : 22/12/2011

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 12:49

AgroTrader napisał:
dex napisał:
pike napisał:
dex napisał:
pike napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:

Tak, masz dużo krótszy interwał i stąd nieporozumienie.
Dla mnie pałowanie jest dopiero wtedy, gdy po tygodniu jest się na tym samym poziomie. Smile

Generalnie pałowanie ma niewiele wspólnego ze zmianą % bo to zależy jakie świece się rysują i jakiej jakości trend jest i czy w ogóle jest.
Może być np luka 5% i w bok caly dzień to wtedy jest pałowanie bo cena nie może się oddalić od otwarcia a może być stan na 0 i piękny czysty trend iść.
Dlatego ja nie przywiązuję zbytniej wagi do zmiany % gdyż jest to kwestia wtórna wobec trendów jakie się tworzą.
Liczy się to czy idzie klarowny fajny trend a ile jest względem poprzedniego zamkniecia to jest mało istotne.

No ale na zachodnich to masz handel prawie non stop ile przerwy jest 15 min ? to chyba o luce nie może być mowy, no poza tą poniedziałkową, za to u nas większość zmian jest robiona lukami, a to niestety gdzieś w 70% loteria, bo patrzą co zachód zrobi i się dostosowują. Tyle że wypadało by nie spać w ogóle żeby to jakoś ogarniać bo te fajne ruchy tak jak zauważyłeś często w nocy są robione, ale Ty i DEX to chyba całymi nocami siedzicie i oczy wypatrujecie, ty coś tam zagryasz ale DEX to chyba tylko na naszych opcjach pociska to nie wiem w sumie czy obserwuje czy spać nie może Wink

Rzeczywiście, zazwyczaj zasypiam o 5 nad ranem i budzę się na otwarcie jankesa. Laughing Dużo czytam nocami.
Na samych opcjach to tylko w marcu-kwietniu grałem, zwykle gram na opcjach+koniach, lub samych koniach.

Ale grasz tylko u nas na GPW ? czy też smakujesz owoców z niwyczerpanego zródła wolności i kapitalizmu amerykańskiego niemieckiego etc.

Tak, obecnie tylko na GPW. Kiedyś grałem jeszcze na ropie. Krótko na walutach, z marnym efektem. Przyzwyczaiłem się do banana, bo są większe emocje. Shocked
A to animatora na opcjach nie ma, a to luka z dupy, a to okoń, a to gruby jest, a to go nie ma. Zawsze się coś dzieje. Very Happy

"Rzeczywiście, zazwyczaj zasypiam o 5 nad ranem i budzę się na otwarcie jankesa. "

"Tak, obecnie (gram) tylko na GPW "

zajebista logika i strategia -wiekszosc notowan na GPW przespać  Laughing  Laughing
w mysl zasady nie  tracę = zarabiam

dobryżart Trzeba będzie spróbować. W poniedziałek kładę się spać o 15.30 bo ja gram tylko na DJIA.
Powrót do góry Go down
Dirty Dancing

Dirty Dancing

Liczba postów : 120
Registration date : 14/04/2020

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 15:02

Ja zamierzam wziąć pół listka tabletek nasennych, zasnąć w niedzielę o 23 i wstać w piątek ok. 22. dobryżart
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

Liczba postów : 9734
Registration date : 21/12/2019

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 15:31

AgroTrader napisał:
pike napisał:

bo kawałki Hioba zapodajesz  Laughing

Nie znam człowieka, a poza tym tu każdy ma po tyle nicków że Hiobem możesz być równie dobrze Ty, to teraz dla odmiany coś innego ale równie dobre, w końcu nigdy nie idzie się samemu Very Happy

Gdy idziesz przez burzę
Trzymaj głowę wysoko
I nie bój się ciemności
Bo na końcu nawałnicy
Będzie złote niebo....
I słodka, srebrzysta piosenka skowronka;
Śmiało idź przez wiatr. Idź przez deszcz.
Choć Twe marzenia wydają się być porzucone i rozwiane.
Idź, idź z nadzieją w sercu.
A nigdy nie będziesz iść sam... nigdy nie będziesz iść sam.
Idź, idź z nadzieją w sercu.
A nigdy nie będziesz iść sam...
Nigdy nie będziesz iść sam!

PS. Jakby komuś umknęło to oficialny hymn FC Liverpool.
Powrót do góry Go down
dex

dex

Liczba postów : 13781
Registration date : 14/09/2010

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 16:04

AgroTrader napisał:

"Rzeczywiście, zazwyczaj zasypiam o 5 nad ranem i budzę się na otwarcie jankesa. "

"Tak, obecnie (gram) tylko na GPW "

zajebista logika i strategia -wiekszosc notowan na GPW przespać  Laughing  Laughing
w mysl zasady nie  tracę = zarabiam

Hehe. Tak prawie jest. Very Happy

Mój ideał jest taki, żeby przesuwać buy/sell stop na koniec sesji. Patrzeć na notowania dopiero po południu lub gdy zlecenie się zrealizowało, co generalnie następuje może dwa razy na tydzień jeśli nie rzadziej. Więc ogólnie widzieć tylko pozycje zarabiające, a tracące zamykają się gdy śpię. Laughing

Oczywiście nie zawsze jest do tego rynek. Jeśli maleje zmienność, więc cena nie chce się oddalić od stopa, to przechodzę na wyższy interwał, odsuwam stopa i redukuję proporcjonalnie. Jeśli rośnie zmienność, więc na obecnym interwale stopy się niekorzystnie oddalają, to przechodzę na krótszy interwał, przysuwam stopa i proporcjonalnie dopakowuję. Od odległości od stopa zależy ryzyko i zarządzanie wielkością pozycji.

Przykładowo do lutowego rozliczenia zmienność tak malała, że interwał mi wzrósł do kwartalnego, a stopy oddaliły się tak bardzo, że zarządzanie ryzykiem kazało mi zamknąć praktycznie wszystkie kontrakty. Zostały same opcje, które normalnie stosuję jako SL dla futów i spisuję na straty. (I stąd mam jeszcze w portfelu czerwcowe call 2700 kupione po 5pkt. Very Happy) Z kolei do marcowego rozliczenia tak rosła zmienność, że musiałem już grać na 15m, a i tak nie weszło mi żadne eL, bo z powodu luk nawet na najkrótszych interwałach buy stop był daleko. Więc cały czas grałem na samych opcjach w przygotowaniu na pobranie eL. Co paradoksalnie zarobiło lepiej niż gdybym miał eS. Tyle, że było z tym dużo roboty, codziennie rano trzeba było polować na animatora, otwierać nowe puty OTM, które dopiero pojawiły się w arkuszu, w porze obiadowej gdy zmienność niższa pobrać call, a przed fix pozamykać puty ITM, więc śledzić notowania cały dzień. Evil or Very Mad

Więc to jest tak, że wszystko zależy od zmienności, bo ona decyduje o moim interwale, odległości do stopów i rozmiarze pozycji. Tak jak mówisz: „nie tracić = zarabiać”, to się na rynku nie da, a tylko w pracy na etat. Jednak można: „krótko / rzadko / wolno tracić = długo / często / szybko zarabiać”. Tylko trzeba sobie wybrać max. dwa z tych, bo wszystkie trzy naraz są ze sobą sprzeczne. Ja akurat rezygnuję z „rzadko tracić = często zarabiać”, bo to jest możliwe tylko gdy zmienność jest zgrubsza stała, czyli daytrading. A ja nie gram DT, bo musiałbym jak na etacie codziennie śledzić całą sesję na krótkim interwale, w przeciwnym wypadku karmi się makrelę. Staram się za to „krótko / wolno tracić = długo / szybko zarabiać” w zależności od zmian zmienności. A one następują powyżej interwału 1D.

„Śledzenie notowań jest jak posiadanie automatu na żetony na biurku - kończy się to karmieniem go przez cały dzień. Ja każdego dnia otrzymuję dane o cenie dopiero po zamknięciu.” - Ed Seykota

flower cheers

Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sob 02 Maj 2020, 19:05, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 18:02

Ale wczoraj fazę miałem affraid  Tak mnie sponiewierało, że poleciałem o świcie do lasu i... srać mi się tam zachciało to walnąłem dwójkę pod drzewem. dobryżart dobryżart   ale elfów nie widziałem tym razem.

HOLY SHIT w skrócie powiem tak: TO JEST PRAWDA flower 

https://www.youtube.com/watch?v=PUdrhJNHXUs

zobaczcie w końcówce jak go wzięło Laughing Laughing 

Zamawiajcie póki jest bo gdy się Jarek dowie to zaraz zabroni sprzedaży legalnych suplementów diety. Smile

https://dutchtherapy.pl/sklep/olejek-konopny-green-out-65ml-relax/

Myślałem, że kit wciskają żeby napędzić popyt ale nie - przetestowałem na sobie i kopie to jak sqrwysyn.  wariat To nie jest placebo.
W życiu bym nie przypuszczał, że w PL się dostanie w legalnej sprzedaży odpowiednik "space cookie" z NL. Może na partiach produkcyjnych gatunki konopii pomylili dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39723
Registration date : 25/10/2010

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 18:18

Market Trader napisał:
Ale wczoraj fazę miałem affraid  Tak mnie sponiewierało, że poleciałem o świcie do lasu i... srać mi się tam zachciało to walnąłem dwójkę pod drzewem. dobryżart dobryżart   ale elfów nie widziałem tym razem.

Zamawiajcie póki jest bo gdy się Jarek dowie to zaraz zabroni sprzedaży legalnych suplementów diety. Smile

Myślałem, że kit wciskają żeby napędzić popyt ale nie - przetestowałem na sobie i kopie to jak sqrwysyn.  wariat To nie jest placebo.
W życiu bym nie przypuszczał, że w PL się dostanie w legalnej sprzedaży odpowiednik "space cookie" z NL. Może na partiach produkcyjnych gatunki konopii pomylili dobryżart dobryżart

Laughing

Ciekawe jakie są doznania po takiej bombie ???  Laughing

Chyba nie gorsze niż po moich Ziółkach. Laughing lol!

dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 18:52

MICHU napisał:
Market Trader napisał:

Laughing

Ciekawe jakie są doznania po takiej bombie ???  Laughing

Chyba nie gorsze niż po moich Ziółkach. Laughing  lol!

dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart

Temat jest gruby, jakbyś kilka gramów na raz wyjarał. alien Na efekt się czeka kilkadziesiąt minet więc można piwerko zrobić w międzyczasie ale po tym czasie ścina masakrycznie.
Zamów i spróbuj bo nie wiadomo jak długo to będzie. Jakaś tzw "życzliwa qrwa" zadzwoni do Jarka na Żoliborz i w nocy ustawę pieprzną, że suplementy staną się nielegalne  Shocked

lol!
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31152
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:02

inni kandydaci już wyszli na żer po POwskich sierotach Very Happy

Kidawa jak widzi swój sondaż to w dzień wyborów pewnie z domu nie wyjdzie lol!

ale dobra strategia bo ten wynik w dniu wyborów byłby porażką , a tak sukces bojkotu będzie Laughing

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:04

3 NAWROTY...CIENKA PAJĘCZA NIĆ, ...UFFF ALE DALIŚMY RADĘ... ODWRÓT !!!

lol! lol! lol! lol! lol!

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 02 Maj 2020, 19:15, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46697
Registration date : 03/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:04

Widzieliście Zygmunta ? Gdzies popłynął i zaginął .
P.S. ciupciacie coś ? a tak w ogóle ma ktos SS na afro na UFO poza mną ? Shocked Mam wrażenie, że misie z UFO sie przestraszyli FED-u.
Powrót do góry Go down
Dirty Dancing

Dirty Dancing

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:05

Ile tego suplementu trzeba łyknąć na jeden raz?
Powrót do góry Go down
MKowal

Liczba postów : 651
Registration date : 07/02/2020

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:06

Tusk chyba chce do końca wyciąć PO
Potem wróci jak król i założy partię Wink
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:21

Dirty Dancing napisał:

No niby cały ale dla mnie to za ostro bylo więc nastepny raz połówkę wezmę albo moze i 1/3. Zależy od tolerancji. bom
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:23

REALISTA napisał:
Widzieliście Zygmunta ? Gdzies popłynął i zaginął .
P.S. ciupciacie coś ?  a tak w ogóle ma ktos SS na afro  na UFO poza mną ? Shocked Mam wrażenie, że misie z UFO sie przestraszyli FED-u.

Tu nie chodzi o przestraszenie się tylko racjonalne myślenie; jaki jest sens się kopać z qniem?
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:29

Szanowna administracjo!
Czy mój przyjaciel mariner jest zbanowany na stałe?
Powrót do góry Go down
MKowal

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:38

Mariner chyba dostał ban na 188 dni a po 186 dniach konto jak się nie mylę jest anulowane z automatu
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:42

Smile
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:46

MKowal napisał:
Mariner chyba dostał ban na 188 dni a po 186 dniach konto jak się nie mylę jest anulowane z automatu

To niedobrze
Powrót do góry Go down
MKowal

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:51

Torgal jedz do niego na Podlasie
Mariner razem z Kononowiczem w Białymstoku siwuche piją
Powrót do góry Go down
Dirty Dancing

Dirty Dancing

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 19:51

Market Trader napisał:
Dirty Dancing napisał:

No niby cały ale dla mnie to za ostro bylo więc nastepny raz połówkę wezmę albo moze i 1/3. Zależy od tolerancji. bom

Dzięki.
Jak leciałeś srać do lasu to rzeczywiście ostro. Laughing
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

Liczba postów : 9734
Registration date : 21/12/2019

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 20:01

Dirty Dancing napisał:
Market Trader napisał:
Dirty Dancing napisał:

Dzięki.
Jak leciałeś srać do lasu to rzeczywiście ostro. Laughing

Pewnie znów mu się kibel przypchał bo ostatnio miał takie problemy Wink
Powrót do góry Go down
neuron
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
neuron

Liczba postów : 9999
Registration date : 29/02/2012

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 EmptySob 02 Maj 2020, 20:06

thorgall napisał:
Szanowna administracjo!
Czy mój przyjaciel mariner jest zbanowany na stałe?
z tego co potrafię odczytać z GPS to mija właśnie cieśninę torresa
w każdym razie w kadrach jest podpisana obiegowka więc z forum się rozliczyl

PisanieTemat: Re: UFO 01-03 05 2020 r.Weekend    UFO 01-03 05  2020 r.Weekend  - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 01-03 05 2020 r.Weekend
Powrót do góry 
Strona 6 z 15Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
 Similar topics
-
» UFO 19-20 09 2020 r. Weekend
» UFO 14-15 11 2020 r. Weekend
» UFO 22-23 02 2020 r. Weekend
» UFO 30-31 05 2020 r. Weekend
» UFO 20-21 06 2020 r. Weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach