Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
Temat: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 00:39
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Neuron, Piotrek691, Sir Nick,
Administrator do spraw technicznych: Dziadek
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 05:22
dostałem cynk, jak będzie chodziła nowa seria na wszystkich rynkach światowych . Daję UFO za free
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 05:40
a ta poza tym nic się nie dzieje
WHO: rekordowa liczba nowych zakażeń. "Świat wkracza w nową i niebezpieczną fazę"
Podczas piątkowej konferencji prasowej dyrektor generalny Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus zwrócił uwagę na to, że liczba nowych przypadków zakażenia koronawirusem SARS-CoV-2 stale rośnie. W czwartek na całym świecie zanotowano największy dotąd dobowy wzrost nowych potwierdzonych infekcji - ponad 150 tysięcy.
Epicentrum pandemii są obecnie obie Ameryki, gdzie znajduje się prawie połowa nowych zakażeń. Najwięcej zachorowań odnotowano do tej pory w Stanach Zjednoczonych - ponad 2,2 miliona i Brazylii - ponad milion. Szef WHO ostrzegł jednak także o niepokojąco rosnących liczbach zakażonych w Azji Południowej, przede wszystkim w Indiach i na Bliskim Wschodzie. Z drugą falą zakażeń zmaga się między innymi Iran. Zachorowało tam już 200 tysięcy osób, a 18 czerwca zanotowano 2,5 tysiąca nowych infekcji.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 05:56
REALISTA napisał:
WHO: rekordowa liczba nowych zakażeń. "Świat wkracza w nową i niebezpieczną fazę"
Podczas piątkowej konferencji prasowej dyrektor generalny Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus zwrócił uwagę na to, że liczba nowych przypadków zakażenia koronawirusem SARS-CoV-2 stale rośnie. W czwartek na całym świecie zanotowano największy dotąd dobowy wzrost nowych potwierdzonych infekcji - ponad 150 tysięcy.
Epicentrum pandemii są obecnie obie Ameryki, gdzie znajduje się prawie połowa nowych zakażeń. Najwięcej zachorowań odnotowano do tej pory w Stanach Zjednoczonych - ponad 2,2 miliona i Brazylii - ponad milion. Szef WHO ostrzegł jednak także o niepokojąco rosnących liczbach zakażonych w Azji Południowej, przede wszystkim w Indiach i na Bliskim Wschodzie. Z drugą falą zakażeń zmaga się między innymi Iran. Zachorowało tam już 200 tysięcy osób, a 18 czerwca zanotowano 2,5 tysiąca nowych infekcji.
Tedros już nie jest prezesem WHO. Przynajmniej dla mnie ja nim jestem, bo wcześniej ogłosiłem pandemię i potrzebę zamknięcia granic.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sob 20 Cze 2020, 06:19, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 06:16
Abp Jędraszewski na Wawelu mówił o "bożku seksu". "Mają mu oddawać hołd 4-letnie dzieci uczone masturbacji"
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 09:04
dla misiaczków
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 10:06
co za głos !
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 14:00
Suweren dupczy suwerena nad morzem
Bo rybę to trza se qpić w rybnym i na kwaterce w qchni samemu zrobić a burżujstwo chce na gotowe to niech buli jak za zboże
Zupka za 30 zeta?
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 17:32
jak popatrzeć na 3 lub 5-letnie wykresy na DJ czy SP to od stycznia 2018 jest boczniak ; jak na skalę dodruku to slabo , NASDAQ wyglada inaczej. albo wybicie up i wtedy misie w kosmosie...albo wielki dodruk nie pomaga bo moze smart money żeni towar ( patrz Buffet )? DJ powinien byc wyżej
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 17:58
REALISTA napisał:
jak popatrzeć na 3 lub 5-letnie wykresy na DJ czy SP to od stycznia 2018 jest boczniak ; jak na skalę dodruku to slabo , NASDAQ wyglada inaczej. albo wybicie up i wtedy misie w kosmosie...albo wielki dodruk nie pomaga bo moze smart money żeni towar ( patrz Buffet )? DJ powinien byc wyżej
ale na teraz looki bessy wczoraj nie dojechali i fiuty po sesji na mordę polecialy więc....
_________________ ...... a będzie giciej
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 18:05
REALISTA napisał:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Globalnie zakażenia rosną ostro ale śmiertelność spada. Czyli wirus nie jest aż tak zabójczy jak się wydawało w marcu.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 18:09
Pytanie do katoli. Jak to jest, że katolicki Bóg pozwala na coś takiego?
Czy to kara za grzechy? Bo kraje ultrateligijne powinny być w cudowny sposób wolne od wirusa a nie są.
Ogromny Jezus rozpozcierający ramiona nad Corcovado nie chroni przed zarazą tych, za ktorych umarł na krzyżu po przeciwnej stronie globu i którzy się do niego modlą? No coś tu nie gra.
Co na to wasza Bozia? Podobno jest miłosierna i dobra.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 18:18
To nawet mnie jako lewaka zaczyna to wqrwiać, normalnie religię już zrobili z tego LGBT, ja pier**lę Niech sobie na dupach te flagi zaczną malować.
Homo to jest 3-5% społeczeństwa a jest to tak nachalne, że odnieść można wrażenie, że dotyczy to 50% społeczeństwa. Ja podejrzewam, że w tych ruchach pro LGBT to nawet niektórzy hetero sie znaleźliby... dla sławy, lansu i kasy.
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 20:15
neuron napisał:
REALISTA napisał:
ale na teraz looki bessy wczoraj nie dojechali i fiuty po sesji na mordę polecialy więc....
podobno wirus nie chce słuchac " rynków i FED-u "
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 21:04
To nawet mnie jako lewaka zaczyna to wqrwiać, normalnie religię już zrobili z tego LGBT, ja pier**lę Niech sobie na dupach te flagi zaczną malować.
Homo to jest 3-5% społeczeństwa a jest to tak nachalne, że odnieść można wrażenie, że dotyczy to 50% społeczeństwa. Ja podejrzewam, że w tych ruchach pro LGBT to nawet niektórzy hetero sie znaleźliby... dla sławy, lansu i kasy.
Dla mnie to temat z dupy, zastępczy, jak są tacy pro wolnościowi i pier**lą że prawa człowieka są uniwersalne to niech się wezmą za problem głodu, którego na świecie nie brakuje, bo jak tak marzą o prawach człowieka to najpierw niech postarają się zagwarantować to najważniejsze prawo do życia, a bez dostępu do żywności i wody to dla wielu szczyt marzeń o prawach jakichkolwiek.
A nie wywieszają tęczowe falgi które niby co mają sugerować ? a przede wszystkim w czym pomóc ? poza skupianiem się na temacie, to tak jak walka płaskoziemców porównywalny dla mnie poziom.
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 21:10
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
Globalnie zakażenia rosną ostro ale śmiertelność spada. Czyli wirus nie jest aż tak zabójczy jak się wydawało w marcu.
No i to jest ciekawe co się działo we Włoszech i Hiszpani ? Przecież teraz tak powinno być na całym świecie a nie jest więc o co tu chodzi ? lepsze testy które więcej przypadków wyłapują i temu liczba zakażonych rośnie ? wychodziłoby że może we Włoszech i Hiszpanii to już wszyscy przez to prześli a w marcu i kwietni była kumulacja ?
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 21:21
Market Trader napisał:
Czy to kara za grzechy? Bo kraje ultrateligijne powinny być w cudowny sposób wolne od wirusa a nie są.
Ogromny Jezus rozpozcierający ramiona nad Corcovado nie chroni przed zarazą tych, za ktorych umarł na krzyżu po przeciwnej stronie globu i którzy się do niego modlą? No coś tu nie gra.
To tak samo można zapytać że nauka tak rozwinięta i hop do przodu a z wirusem nie może sobie poradzić no jak to wytłumaczysz może ktoś na górze powiedział sprawdzam, albo nie chciało mu się wszystkich winnych w jedno miejsce zbierać ?
"Leży kobieta w łóżku z kochankiem i nagle słyszy obracanie klucza w drzwiach. Zaczyna się modlić: - Boże, ratuj mnie. Wiem, że zgrzeszyłam, ale to było ostatni raz. Spraw, by mój mąż nie dostał się teraz do mieszkania. Bóg zaciął zamek, ale rzecze: - Uratowałem Cię, ale wiedz jedno. Nigdy w życiu nie zbliżaj się do żadnych zbiorników wodnych bo utoniesz. Minęło kilka lat, kobieta sumiennie trzymała się zakazu, aż któregoś dnia wygrała na loterii rejs statkiem dookoła świata. Myśli sobie: - Kurcze, taka okazja. Minęło już tyle lat, chyba Bóg dał już sobie spokój. Płynę. Płynie statkiem, nagle zerwał się potworny sztorm i zaczęło statkiem rzucać. W pewnym momencie statek zaczął iść na dno. - Boże - Mówi kobieta - wiem, że zgrzeszyłam. Ale dlaczego przeze mnie ma zginąć 300 niewinnych kobiet ? - Niewinnych, ja was, k!#!y, przez pięć lat zbierałem! "
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 21:26
A ogólnie weekend a na forum cicho i spokojnie wszyscy liczą zyski z owocnego handlu przez tydzień, czy może potencjalne zyski jak fala C nadejdzie co to wszyscy o niej mówią a nikt nie widział, a może to efekt zbanowania Micha - forumowego animatora co to chociaż rozkrecał wątki snując sny o potędze przeciwstawnych
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 22:27
No to na dobranoc coś dla zwycięzców i zwyciężonych
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:18
zajebisty jest ten zwierzak
Złotego Przyciska od YouTuba dostał:
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:22
Dla mnie to temat z dupy, zastępczy, jak są tacy pro wolnościowi i pier**lą że prawa człowieka są uniwersalne to niech się wezmą za problem głodu, którego na świecie nie brakuje, bo jak tak marzą o prawach człowieka to najpierw niech postarają się zagwarantować to najważniejsze prawo do życia, a bez dostępu do żywności i wody to dla wielu szczyt marzeń o prawach jakichkolwiek.
A nie wywieszają tęczowe falgi które niby co mają sugerować ? a przede wszystkim w czym pomóc ? poza skupianiem się na temacie, to tak jak walka płaskoziemców porównywalny dla mnie poziom.
Zgadzam się całkowicie - zastępczy temat z dupy sztucznie rozdmuchany. Tzw gównoproblem I Świata. Od dawna biedy i głodu nie było - jakie czasy takie problemy. Liść Ogarniacz załatwi temat
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:27
pike napisał:
Market Trader napisał:
To tak samo można zapytać że nauka tak rozwinięta i hop do przodu a z wirusem nie może sobie poradzić no jak to wytłumaczysz może ktoś na górze powiedział sprawdzam, albo nie chciało mu się wszystkich winnych w jedno miejsce zbierać ?
"Leży kobieta w łóżku z kochankiem i nagle słyszy obracanie klucza w drzwiach. Zaczyna się modlić: - Boże, ratuj mnie. Wiem, że zgrzeszyłam, ale to było ostatni raz. Spraw, by mój mąż nie dostał się teraz do mieszkania. Bóg zaciął zamek, ale rzecze: - Uratowałem Cię, ale wiedz jedno. Nigdy w życiu nie zbliżaj się do żadnych zbiorników wodnych bo utoniesz. Minęło kilka lat, kobieta sumiennie trzymała się zakazu, aż któregoś dnia wygrała na loterii rejs statkiem dookoła świata. Myśli sobie: - Kurcze, taka okazja. Minęło już tyle lat, chyba Bóg dał już sobie spokój. Płynę. Płynie statkiem, nagle zerwał się potworny sztorm i zaczęło statkiem rzucać. W pewnym momencie statek zaczął iść na dno. - Boże - Mówi kobieta - wiem, że zgrzeszyłam. Ale dlaczego przeze mnie ma zginąć 300 niewinnych kobiet ? - Niewinnych, ja was, k!#!y, przez pięć lat zbierałem! "
Nauka to jest nieustanne poszukiwanie i błądzenie a religia zakłada, że wie absolutnie wszystko i jest kategorycznie niepodważalna jednocześnie nie potrafiąc udowodnić swoich tez. Jeśli experymenty obalają postawioną tezę to się szuka dalej az sie dojdzie do prawdy a jeśli ośmielisz się podważyć cokolwiek w religii to zostaniesz heretykiem i bluźniercą. Czaisz różnicę?
Prędzej medycyna poradzi sobie z wirusem niż religia - ta druga nie zrobi tego nawet za 1000 lat bo nie reprezentuje sobą niczego oprocz steq dogmatycznych bzdur.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:32
pike napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
No i to jest ciekawe co się działo we Włoszech i Hiszpani ? Przecież teraz tak powinno być na całym świecie a nie jest więc o co tu chodzi ? lepsze testy które więcej przypadków wyłapują i temu liczba zakażonych rośnie ? wychodziłoby że może we Włoszech i Hiszpanii to już wszyscy przez to prześli a w marcu i kwietni była kumulacja ?
Czynniki demograficzne, qlturowe i sanitarne. Demograficzne: średnia wieq ofiar śmiertelnych w Italii około 80 lat czyli skosiło głównie staruchów, z których zapewne każdy mial choroby współistniejące bo statystycznie w tym wieq to jest niemal pewne. Qlturowe: bliskie kontakty z wieloma ludzmi, obściskiwanie się facetów podczas przywitań, ogólnie towarzyska nacja itp Sanitarne: level higieny osobistej, mycie łap itp. Nie wiem jak to wygląda w ITA ale niewątpliwie ma wpływ. Obawiam się, że tratwiarze z Afryki Północnej mogą ten level zaniżać a w słonecznej Italii jest ich od chuja.
Poza tym istnieje hipoteza, że jest kilka wersji Covidu: podobno w Chinach bylo inne gowno, Ita i Spa inne gówno i u nas inne. Ale nikt tego nie udowodnił.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:39
pike napisał:
Market Trader napisał:
Dla mnie z dupy jest ta cała wierność małżeńska i robienie przestępstwa ze zdrady - wbrew naturze ludzkiej na siłę wymyślone normy. Powinna być prawnie usankcjonowana poligamia i by nie było tego cyrq. Skoro od tysiącleci to było, jest i będzie bo to mamy wszycy w genach, to po co się pierdolić z tym sztucznym lansowaniem monogamii na siłę? Wymyślona norma spoleczna, która nie ma w ogóle pokrycia w biologii.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:42
Może i pół świata wymrze ale i tak nie spadnie
Algorytmy żydowskie będą qpować aż po kres wieczności, dopóki ludzkość na planecie będzie istnieć to będą za mordę trzymać.
Gdy FED sqpi ostatnią akcję ostatniej pozostałej spółki, to po prostu giełdy zostaną zlikwidowane i tyle.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:48
Wiecie co by zrobił Rzyt gdyby został nawiązany kontakt z obcą cywilizacją? .... Sprzedałby im całą Ziemię
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Sob 20 Cze 2020, 23:58
Graf bardzo mądre wnioski wysnuwa:
Sęk w tym, że żyjemy w tak pojebanym świecie, w którym to co niby logiczne i niby powinno nastąpić, na złość nie chce sie zadziać.
Mało tego, wydarzają się sprawy totalnie sprzeczne z logiką i mają się świetnie. Np. umocnienie pln po dwukrotnej obniżce stóp i dodruq - czy tu jest jakakolwiek logika? Albo 3-krotny wzrost ceny CCC dlatego, że w galeriach jest o połowę mniejszy ruch jak przed lockdownem?
Dlatego nie uwierzę póki nie zobaczę. Ostatnie miesiące pokazują wielkiego FUCKa logice. Dlatego ciężko snuć jakiekolwiek sensowne prognozy dotyczące czegokolwiek. Jedyna sensowna opcja to po prostu reagować na bieżąco i juś. akcja - reakcja sygnal - świeczka - ciach
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Nie 21 Cze 2020, 00:02
Pieprzenie o "drugiej fali" gdy wciąż pierwsza trwa i nie widać jej końca. W Europie może być druga fala bo pierwsza jest zakończona ale w Polsce jebiemy sie ciągle z pierwsza i to będzie raczej jedna mocno wydlużona fala a nie żadna druga.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Nie 21 Cze 2020, 00:07
Za komuny były dwa środki przekazu: oficjalna PRLowska TVP i radio i nielegalne Radio Wolna Europa. I było przynajmniej jasne, że komunistyczne media kłamaly a w tym nielegalnym mówili prawdę. A teraz jest taki jeden wielki mix prawdy z fałszem, że się zrobiła jedna wielka dezinformacja i clickbait bo każde medium jest pro-czyjeś.... Jedni są prolewo a inni proprawo a jeszcze inni nastawiaja sie na clickbait. Generalnie w miarę przegladania informacji leszcz staje sie głupszy niż był. A to Putin to a Kaczyński tamto a Trump sramto i tak ciagle w koło Macieju. Zastanawiam się po co mi właściwie to potrzebne?
Leszcz się karmi newsami z dupy i po co? Ani przez to mądrzejszy ani szczęśliwszy nie jestem gdy dowiaduję się czegoś na co i tak nie mam wpływu i po drugie nie wiem w jakim stopniu jest to prawda a w jakim manipulacja.
Reser
Temat: Re: UFO 20-21 06 2020 r. Weekend Nie 21 Cze 2020, 00:19
W Polsce nie widać kryzysu. Spoqj, nic się nie dzieje. W Jankielni to rzeczywiście już jest - u nas nie ma zadym na ulicach, wybijania szyb kamieniami w sklepach i napierdalanek z policją. Spokojnie sobie emeryci spacerują a po ludziach nie widać by się cokolwiek zmieniło od lutego. Jak się zaczną w Polsce masowe wielotysięczne niekontrolowane protesty z eskalacją do aktów przemocy i wandalizmu a gospodarka siadzie calkowicie i zdewaluuje się PLN do wartości śmieciowej, to wtedy autentycznie będzie to kryzys i to poważny. Ale jak na razie nic się nie dzieje. Korposzczury pracują z mieszkań i tak mogłoby na stałe zostać to na mniejsze korki się przełoży. Bo na logikę skoro całą robotę wykonuje się klepiąc w laptop to na jaki chooy jechać na tą 9. do biur i po 17. wracać skoro to samo mozna w gaciach w chalupie zrobić? A i oszczędność powierzchni biurowej.
Myślę że u nas jest tak spokojnie bo nie mamy za wielu Murzynów w kraju zaraz zjeby mnie rasistą nazwą ale koło wuja mi to lata. Jankielnia nasprowadzała za dużo Murzynów bo się białasom robić przy bawełnie nie chciało i teraz ma problem.