w zwiazku z OGROMNYM zainteresowaniem zakupem sygnałów Antka 12 DO 15 LIPCA WSTRZYMUJE PRZYJMOWANIE NOWYCH ZLECEŃ
Z poważaniem AgroTrader Jedyny Przedstawiciel ANTKA 12 na Europe
ja korzystam z sygnałów Hiobowe Wieści 4.0 komunikacja jest poza elektronicznym systemem. przez gołębie pocztowe. informacje są w kapsułce na nóżce gołębia
dobry system ale tez ma luki jastrząb opierdoli gołębia i informacje warte miliardy przepadną
dlatego jeszcze nie jestem miliarderem. gołąb z kamizelką pancerną nie chce latać.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
No debil po prostu. Przelew nie doszedł Propozycja nieważna deklu.
Dostaniesz po Ryju i tak się to skończy.
A w piątek qrewka i frajer ziko dołączają chyba do hiszpańskiego po śmiecia.
umowe podpisałeś ,przelew wyslany - mam potwierdzenie kasa pewnie doszla i juz ja przejebales i teraz kombinujesz jakby tu znowu dostac za to samo drugi raz
ale nie ze mna te numery oszuscie drugi raz to dostaniesz ale w ryj NIGDY NIE ZREZYGNUJE Z ANTKA 12 - do konca roku zxarobie na Nim miliardy
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Widzę że na forum tematy systemowe się rozkręciły, jakieś nieporozumienia też widzę są no ale przy grubej kasie to zawsze tak to wygląda że po ryju można dostać albo w ryja dać
No to dla twardzieli:
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
1) Jesteś przedstawicielem strategii BiS A teraz oddaj spadek qrwa.
2) Jeszcze tylko raz stwierdzę, że twój pastuch przyyebał się do Mojego Wiana - zapierdole.
BiS jest moj ,Antek 12 jest mój i Twoje Wiano jest moje
i odwal sie od moich systemów oszuście ,naciągaczubo krew sie będzie lać po co Ci takie skomplikowane systemy jak jesteś za głupi zeby obsługiwac choćby Antka 12
koguta sobie kup czubku i pod jego sygnały graj
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
full SS na ziarno zasiane ; mogłem jednak z L wyczekać do końca ich sesji , nie sądziłem jednak, że pójdą aż tak na rympał
Pięknego short squeeza zrobili, komputerki wiedzą gdzie stoplossy poustawiane, no i koniec miesiąca, kwartału, półrocza, wzrosty się same robią to co od jutra spadki
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Kim jest mąż Jadwigi Emilewicz? Newsweek: "Nieznany politolog ma posadę w Orlenie".
niecałe 20lat temu jak SLD rządziło , poznałem jednego ministra z tego obozu , jego żona z wykształcenia stomatolog a zasiadała w radzie nadzorczej Orlenu
lata lecą a tu się nic nie zmienia
krzyk jest tylko o to że jest rotacja przy korycie , niektórzy by chcieli tam żreć dożywotnio
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Kim jest mąż Jadwigi Emilewicz? Newsweek: "Nieznany politolog ma posadę w Orlenie".
niecałe 20lat temu jak SLD rządziło , poznałem jednego ministra z tego obozu , jego żona z wykształcenia stomatolog a zasiadała w radzie nadzorczej Orlenu
lata lecą a tu się nic nie zmienia
krzyk jest tylko o to że jest rotacja przy korycie , niektórzy by chcieli tam żreć dożywotnio
No to zawsze jest - świnie do koryta się pchają pod róznymi szyldami. Lewica, prawica i qrwica.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007