..... grupka POsłów KO nie został dopuszczona do skontrolowania POselskiego Komisji do spraw Pedofilii. PO tym akcie myszka agresorka Pihowicz POwiedziała dziennikarzom
....... komisja ta POwinna zmienić nazwę na:
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Czemu namotałeś? Przecież wszystkie krótkie Ci zarobiły.
Intra trochę nasrałem rano na B1950 i na kontrakcie. ogólnie zarobiłem ale nie tyle co bym chciał
No ja dziś nic nie robiłem, tylko zredukowałem na fix 50szt short z 14pkt zysku, bo mi wygasły B2000 i bym tylu nie utrzymał, zostało mi jeszcze 25szt do poniedziałku. Też liczyłem na więcej.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pią 19 Lut 2021, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
dex
W poniedziałek przecież jest Syndrom Poniedziałq. Longa bierz na weekend i rano od razu zysk skasujesz na openie.
Longów mam na full. Ale liczyłem, że na weekend ostro zarobię. No nic, poczekamy na luki w poniedziałek. Byk zawsze otwiera je z przytupem.
LLLLL zostaje.
I idę chlać. Bo po takich ruchach, to tylko się napruć można.
No niska jakość tych ruchów. Ale dziś się zmienia faza rynku. U mnie zostały shorty, bo spodziewam się że miedź spadnie, i KGH razem z nim. No to zdrówko.
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
A na Huuuge Games jeszcze przed zamknięciem była Huuuuge kupa ale wyciągnęli na fixie coś się zaczyna dziać na gamingu nie bardzo pozytywnego.
Tak ciekawe zjawisko, juś takie bywały i często potem były wzrosty. Zakupiłem pakiecik w cenie emisyjnej zobaczymy czy dobiorę. CDR też się dziś zwalił - ciekawe to szarpanie tu. Na szczęście bo gdyby korbił to była by bieda a tak ciekłem tanio z tej pułapki niby podwójnego szczytu... Pozdrawiam
dex
Od rozliczenia stycznia zarobiłem dokładnie 6pkt. Ale i tak jestem zadowolony, bo gdybym grał systemowo to straciłbym 76pkt. To była wyjątkowo trudna faza rynku dla systemów wybiciowych.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007