Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 02.03.2021r.

Go down 
+10
Nadaje ze Stronia
Prezes
betonowe_buty
pike
Reser
MoralnyNiepokój
dex
waldi
Odyseusz
zibi
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

UFO - 02.03.2021r. - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:27

Dex weź zobacz na XMR czy to się twoim zdaniem nie zesra  cat

Bo coś haczwórki śmierdzą.
Powrót do góry Go down
dex

dex

Liczba postów : 13781
Registration date : 14/09/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:28

Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:
Wieści o krachu doszły do Chin.
Przewodniczący komisji zaniepokojony

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Chinczycy-zaniepokojeni-banka-w-USA-i-Europie-Rynki-oderwaly-sie-od-gospodarki-8066365.html

geek

Rychło w czas to zauważył  dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart

Wszyscy od roq się zdążyliśmy już z tym oswoić a ten "Amerykę" odkrył.

Chyba ruskiego. Termin idiotenhossa powstał na UFO z dekadę lat temu. dobryżart

No tak ale konkretnie rok temu to co się działo po krachu przeczyło wszelkiej logice, którą zepsuły bańki centralne i Trump bo jest niby kryzys zadrukowany mega hossą.
Im gorsze dane i im większe bankruty tym większa korba. Do tego juś przywykliśmy jako do czegoś normalnego a tamten to zauważył niedawno więc zdziwienie tego Chińczyka o jakieś 10 miesięcy za późne.  clown

Ja mam wrażenie, że gdyby nie Trump to w ogóle nie byłoby krachu. Paradoksalnie dobrze oceniam jego prezydenturę, bo nie oceniam jej po tym co mówił, ale co robił, i naprawdę to co robił to próbował rozpierdolić skarbonkę o posadzkę, ale Rzyt podkładał poduszki. Problem polega na tym, że ten krach się nie odbył. Jest odwlekamy w czasie co jest tak naprawdę najgorsze dla ludzi i najlepsze dla banków.

Teraz z kolei bardzo dobrze oceniam pomysły Yellen, żeby oddać dodrukowane $1bln na rachunku skarbu USA do FED, ale to dopiero czas pokaże czy tylko tak mówi, czy to zrobi.

waldi lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:35

Market Trader napisał:
Dex weź zobacz na XMR czy to się twoim zdaniem nie zesra  cat

Bo coś haczwórki śmierdzą.

Chyba z dwa tygodnie temu już pisałem Ci, że spadnie do 170, a po drodze wzrosło do 280, więc moje modele nie działają na krypto i się nie znam na spekulacji tym. IMO jest pewna granica zmienności powyżej której to już nie jest nawet spekulacja tylko czysty hazard.
Powrót do góry Go down
waldi

Liczba postów : 823
Registration date : 09/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:46

dex napisał:
waldi napisał:
Market Trader napisał:
Coś wigunia słabiutka  affraid

Jankes leci.

Ale mnie w ostatnich dniach Śfagry rozchybotali, kilka dni temu juś widziałem 1700 a dzisiaj 2300. Dobrze że nie brałem udziało choć kusiło mnie łapać s na 1966 ale się wycofałem, potem ustariłem na 1973 ale też dałem sobie spokój.

Cóż oni dziś za figurę narysowali - poczwórny szczyt? Potencjalnie bo potem zastosowali ulubion sztuczkę na takich łapaczy jak ja czyli nadbicie.

A sprawa jest prosta jesteśmy w konsoli i może będziemy w niej kolejne 2 lata. Na dole cza brać L a na górze S. Pośrodku - a właśnie tu jesteśmy będzie jeździło w te i nazad.

To skoro dziś nie rósło to co jutro znowu spadamy?

Za dużo słów, u Opcjo analiza jest bardziej czytelna.  Laughing  Ja się staram wypośrodkować, czasem zbuduję zdanie złożone, czasem równoważnik, a czasem kilka akapitów. Wink

Natomiast odpowiadając na pogrubione: dziesięcioletnia konsola już była, to można akurat wykluczyć.

Hej dzięki ale to nie byla analiza tym razem to była wypowiedź emocjonalna. Dupa ze mnie skoro tak łatwo daję się omotać a po prawdzie nic się nie zmieniło. Tydzień temu przestrzegałem zasad i pojawiły sie wyniki a od kilku dni patrzę jak sroka w pi..dę.

Co do konsoli to na razie jest i tyle.

Opór 2050 boleśnie dal mi się we znaki bo na luzie w styczniu wyszli i brałem L na pewniaka że fruniemy a tu zonk. Tak więc on jest ale jak świagier zachce to go sobie przejdzie w 5 minut.

Teraz nie mam projektu więc mogę się na to gapić ale dochodzę do wniosku że poza emocjami i nieocenioną nauką także na błędach chyba nie ma pzrede mną przyszłosci tradera.

Co do prognozy to na dziś patrząc na jutro raczej na spadki bo gdyby chcieli róść to by dziś rośli. ZObaczymy jutro tano, dulara i Twój wskaźnik no i co tam na Świecie.

A propos dziś dobrze pokazał - co prawda nie otworzyliśmy się wyżej ale nie dało się spaść
Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:49

W gruncie rzeczy Bogiem spekulantów jest Loki, który uczy by nie robić założeń na podstawie tego co było, ale na podstawie tego czego jeszcze nie było. To jest bardzo istotne, że spekulacja to nie jest jakiś tam zawód, czy sposób zarabiania, ale sama istota gospodarki, która choć musi się opierać na fundamentach, czy też oczekiwaniach, ale jej treścią jest innowacja, powstająca poprzez naszą chaotyczność.

Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 02 Mar 2021, 20:15, w całości zmieniany 4 razy

waldi lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
waldi

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 17:49

dex napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Chinczycy-zaniepokojeni-banka-w-USA-i-Europie-Rynki-oderwaly-sie-od-gospodarki-8066365.html

geek

No tak ale konkretnie rok temu to co się działo po krachu przeczyło wszelkiej logice, którą zepsuły bańki centralne i Trump bo jest niby kryzys zadrukowany mega hossą.
Im gorsze dane i im większe bankruty tym większa korba. Do tego juś przywykliśmy jako do czegoś normalnego a tamten to zauważył niedawno więc zdziwienie tego Chińczyka o jakieś 10 miesięcy za późne.  clown

Ja mam wrażenie, że gdyby nie Trump to w ogóle nie byłoby krachu. Paradoksalnie dobrze oceniam jego prezydenturę, bo nie oceniam jej po tym co mówił, ale co robił, i naprawdę to co robił to próbował rozpierdolić skarbonkę o posadzkę, ale Rzyt podkładał poduszki. Problem polega na tym, że ten krach się nie odbył. Jest odwlekamy w czasie co jest tak naprawdę najgorsze dla ludzi i najlepsze dla banków.

Teraz z kolei bardzo dobrze oceniam pomysły Yellen, żeby oddać dodrukowane $1bln na rachunku skarbu USA do FED, ale to dopiero czas pokaże czy tylko tak mówi, czy to zrobi.

ja też widzę sporo dobrego w prezydenturze Trampa choć palant z niego jest niezły. gdyby nie to te jego wypowiedzi i idiotyczne zachowania to mógłby być prezydentem epoki.

Co do gadulstwa to obowiązuje zasada że jak wyciągasz broń to musisz byc gotowy z niej strzelić. Gadał o fałszerstwach i polowaniach na czarownice ale bez cienia dowodu to tylko kompromitujące bzdury.
Powrót do góry Go down
Odyseusz
Fake Profil Hiob Team
Odyseusz

Liczba postów : 6018
Registration date : 20/10/2018

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:08

żądam kracha
co to ma znaczyć, że to taka kiszonka a nie krach!

geek
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

Liczba postów : 9732
Registration date : 21/12/2019

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:10

Odyseusz napisał:

geek

Na zachodzie bańkę widzi a w chinach to co niby jest ?
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:12

Amazon jednak wystartował, ale jak próbowałem coś tam poszukać to non stop wyjebywało że strona nie istnieje, no ale na razie to słabo z allegro konkuruje:

""Okazuje się, że w przypadku większości analizowanych produktów Allegro oferuje niższe lub co najmniej takie same ceny jak Amazon" - napisano w raporcie Dealavo."

https://stooq.pl/n/?f=1407679&c=1&p=4+22
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:18

Świeża kasa idzie do funduszy, na razie większość w obligacje, ale pewnie sie to zmieni jak w 2006 Very Happy , a 2,2mld w dwa miesiące to nie w kij dmuchał:

""Po jednym z najlepszych historycznie styczniów, także luty był bardzo udany dla PKO TFI. Sprzedaż netto w tych dwóch miesiącach to łącznie blisko 2,2 mld zł. Bardzo nas cieszy wzrost zainteresowania naszą ofertą, a także systematyczny napływ środków na rachunki już setek tysięcy uczestników prowadzonych przez nas programów długoterminowych - PPK i PPE" - powiedział wiceprezes PKO TFI Łukasz Kwiecień, cytowany w komunikacie."

"PKO TFI istnieje od 1997 roku. Należy do grupy kapitałowej PKO Banku Polskiego. Zarządza środkami powierzonymi przez ponad 1,2 mln inwestorów indywidualnych i korporacyjnych i zarządza aktywami o wartości ponad 35 mld zł."

fiu fiu ładnie 100%*2,2/(35-2,2) = 6,7% w dwa miesiące  affraid  Polak nie głupi i nie będzie na darmowym koncie kasy trzymał.

https://stooq.pl/n/?f=1407675&c=1&p=4+22

Ps Co z tego wyniknie dla grajdoła to niech każdy sam wnioski wyciągnie.
Powrót do góry Go down
waldi

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:26

A propos funduszy - z innej bańki - miałem nieprzyjemnosć z funduszem Skandia, bank mi to wcisnął przy okazji kredytu hipotecznego a to gówno oddało mi teraz dużo mniej forsy niz wpłaciłem. Jak się zorientowałem zostało to zjedzone pzrez ich opłaty. Czy ktos zna jakiegoś cwanego prawnika który mógłby pomóc?
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:29

waldi napisał:
A propos funduszy - z innej bańki - miałem nieprzyjemnosć z funduszem Skandia, bank mi to wcisnął przy okazji kredytu hipotecznego a to gówno oddało mi teraz dużo mniej forsy niz wpłaciłem. Jak się zorientowałem zostało to zjedzone pzrez ich opłaty. Czy ktos zna jakiegoś cwanego prawnika który mógłby pomóc?

Prawnik to pewnie nie za dużo tu pomoże bo oni głupi nie są i w umowie takie opłaty pewnie miałeś wpisane, może malym druczkiem ale na pewno Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 18:30

dex napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:

geek

No jak się nie odbył?  scratch Rok temu przecież się odbył tyle że szybko sprężyny podłożyli i sobie wrócił byczek na zieloną łączkę jakby zupełnie nic się nie stało.
Krach był ale jego konsekwencji nie było bo zostały zadrukowane.

Jeśliby oddali siano do FED to by znaczyło, że FED po prostu by je umorzył? Czyli taka odwrotność dodruq, że zmniejszyliby M3?
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 19:12

Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 19:15

Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:

geek

No jak się nie odbył?  scratch Rok temu przecież się odbył tyle że szybko sprężyny podłożyli i sobie wrócił byczek na zieloną łączkę jakby zupełnie nic się nie stało.

Jeśliby oddali siano do FED to by znaczyło, że FED po prostu by je umorzył? Czyli taka odwrotność dodruq, że zmniejszyliby M3?

W marcu rynek oczekiwał krachu do zera. Pamiętasz TKO 1? Jakoś wyjątkowo nie było tego fixingu, więc został odroczony w czasie.
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 19:30

Dupa to jest nie krach. Nawet Odyseusz zawiedziony  Twisted Evil

Sapina ma magnes przyciągający do 3900

To oznacza kolejne dni pałowania u nas.  pałowanie

Cholera teraz to ciężko sobie wyobrazić co by się musiało stać na świecie żeby nastąpił kolejny krach. Wszystkie dramaty, tragedie i osrane dane gospodarcze od roq są już w cenach.

Jesteśmy SKAZANI na hossę przez kolejne lata.  What a Face

dex lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 19:34

Market Trader napisał:
Dupa to jest nie krach. Nawet Odyseusz zawiedziony  Twisted Evil

Sapina ma magnes przyciągający do 3900

To oznacza kolejne dni pałowania u nas.  pałowanie

Cholera teraz to ciężko sobie wyobrazić co by się musiało stać na świecie żeby nastąpił kolejny krach. Wszystkie dramaty, tragedie i osrane dane gospodarcze od roq są już w cenach.

Jesteśmy SKAZANI na hossę przez kolejne lata.  What a Face

Wszystko jest w cenach oprócz krachu. dobryżart

A ten magnes to gdzie ma Sapina włożony? scratch To dość karykaturalna wizja, ale staram się mieć otwarty umysł przecież.
W jankesowie odkryli magnetyczną qqrydzę, czyli kij i marchewkę w jednym? dobryżart
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

Liczba postów : 7037
Registration date : 22/12/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:20

waldi napisał:

Wańka, Parasol, Słowik i może jeszcze Bolo, to najlepsi prawnicy w tej specjalizacji. Spotykam ich czasami na jakiejś marinie, a dużo jest do odzyskania?

waldi lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:27

Zygmunt de Bill napisał:
waldi napisał:

Wańka, Parasol, Słowik i może jeszcze Bolo, to najlepsi prawnicy w tej specjalizacji. Spotykam ich czasami na jakiejś marinie, a dużo jest do odzyskania?

A właściwie to jak można tak na jachcie poznać kogoś? To jest właśnie wada jachtów. Chodzisz po swoim nieuregulowanym rynku przestrzeni, ale serce jest kotwicą, czy co? scratch

Bo widzisz, bunkry mają więcej wad, ale generalnie to jachty też nie są rozwiązaniem. study

Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 02 Mar 2021, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:29

Z pozdrowieniami dla Dex-a

dex lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:39

dex napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
waldi napisał:

A właściwie to jak można tak na jachcie poznać kogoś? To jest właśnie wada jachtów. Chodzisz po swoim nieuregulowanym rynku przestrzeni, ale serce jest kotwicą, czy co? scratch

Bo widzisz, bunkry mają więcej wad, ale generalnie to jachty też nie są rozwiązaniem. study

Ciśniesz jachtem, patrzysz na ocean. Z głośniqw płynie synkopa Mika Sterna, popijasz szkockiego Macallana z lodem. Nagie dziewczęta pluskają się w basenie na dolnym pokładzie, a Ty wzrokiem sięgasz za horyzont i w sercu, schowany przed światem dźwigasz swój krzyż ...

Janko Traderroo lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:54

Będzie pałowanie jutro  Twisted Evil
Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 20:57

waldi napisał:
dex napisał:
waldi napisał:
Market Trader napisał:
Coś wigunia słabiutka  affraid

Jankes leci.

Ale mnie w ostatnich dniach Śfagry rozchybotali, kilka dni temu juś widziałem 1700 a dzisiaj 2300. Dobrze że nie brałem udziało choć kusiło mnie łapać s na 1966 ale się wycofałem, potem ustariłem na 1973 ale też dałem sobie spokój.

Cóż oni dziś za figurę narysowali - poczwórny szczyt? Potencjalnie bo potem zastosowali ulubion sztuczkę na takich łapaczy jak ja czyli nadbicie.

A sprawa jest prosta jesteśmy w konsoli i może będziemy w niej kolejne 2 lata. Na dole cza brać L a na górze S. Pośrodku - a właśnie tu jesteśmy będzie jeździło w te i nazad.

To skoro dziś nie rósło to co jutro znowu spadamy?

Za dużo słów, u Opcjo analiza jest bardziej czytelna.  Laughing  Ja się staram wypośrodkować, czasem zbuduję zdanie złożone, czasem równoważnik, a czasem kilka akapitów. Wink

Natomiast odpowiadając na pogrubione: dziesięcioletnia konsola już była, to można akurat wykluczyć.

Hej dzięki ale to nie byla analiza tym razem to była wypowiedź emocjonalna. Dupa ze mnie skoro tak łatwo daję się omotać a po prawdzie nic się nie zmieniło. Tydzień temu przestrzegałem zasad i pojawiły sie wyniki a od kilku dni patrzę jak sroka w pi..dę.

Co do konsoli to na razie jest i tyle.

Opór 2050 boleśnie dal mi się we znaki bo na luzie w styczniu wyszli i brałem L na pewniaka że fruniemy a tu zonk. Tak więc on jest ale jak świagier zachce to go sobie przejdzie w 5 minut.

Teraz nie mam projektu więc mogę się na to gapić ale dochodzę do wniosku że poza emocjami i nieocenioną nauką także na błędach chyba nie ma pzrede mną przyszłosci tradera.

Co do prognozy to na dziś patrząc na jutro raczej na spadki bo gdyby chcieli róść to by dziś rośli. ZObaczymy jutro tano, dulara i Twój wskaźnik no i co tam na Świecie.

A propos dziś dobrze pokazał - co prawda nie otworzyliśmy się wyżej ale nie dało się spaść

Nie miej emocji, bo rynek to nie jest kobieta, i to nie od CB zależy czy rynek popuści Ci szpary. Wyobraź sobie że ruchasz statuę wolności. To będzie dobre podejście do rynq.
Powrót do góry Go down
dex

dex

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:05

Zygmunt de Bill napisał:
dex napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
waldi napisał:

Ciśniesz jachtem, patrzysz na ocean. Z głośniqw płynie synkopa Mika Sterna, popijasz szkockiego Macallana z lodem. Nagie dziewczęta pluskają się w basenie na dolnym pokładzie, a Ty wzrokiem sięgasz za horyzont i w sercu, schowany przed światem dźwigasz swój krzyż ...

Krzyż wsadziłbym w dupę bankierom. Nawet zadbali, że to byłaby profanacja, więc widocznie jest w tym duża wartość.

Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 02 Mar 2021, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Odyseusz
Fake Profil Hiob Team
Odyseusz

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:06

za Trumpa to się czuło moc
teraz to są jakieś popłuczyny w kooperacji z owcą

geek
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29648
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:08

.....KUPIE YACHT, NIEPEŁNOLETNI, MOŻE BYĆ PO LEKKIM CRASH TEŚCIE I/LUB NIEMIECKIM EMERYCIE, PRZEBIEG NIEKRĘCONY, Z NIEZBĘDNYM WYPOSAŻENIEM:
- dolny POkład z basenem i min. 4 hostesami do 20 wiosen,
- barek klimatyzowany z zawartością ogólnoświatową,
- mini browar na POkładzie,
- awaryjny napęd atomowy scratch
- trejding rum z wiaderkiem kukurydzy,
- światłowód kablowy min. 100Mega,
- scena lokalna z Dawidem Kwiatkowskim/Zenkiem Martyniukiem na vocalu

kozak kozak kozak kozak kozak kozak kozak kozak kozak

Powrót do góry Go down
Odyseusz
Fake Profil Hiob Team
Odyseusz

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:08

Dżoe bycze jaja to ciągle w kiblu siedzi
albo go ręcznikiem wachlują
czas mija a tu lipa Panie

geek
Powrót do góry Go down
dex

dex

Odyseusz napisał:

geek

No generalnie nie jesteś na pierwszym froncie, ale to nie znaczy że musisz spuszczać z tonu.
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29648
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:09

Odyseusz napisał:

geek

zoofil zoofil zoofil zoofil zoofil
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 EmptyWto 02 Mar 2021, 21:11

dex napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
dex napisał:
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:

geek

W marcu rynek oczekiwał krachu do zera. Pamiętasz TKO 1? Jakoś wyjątkowo nie było tego fixingu, więc został odroczony w czasie.

A co to ma w ogóle do rzeczy że ustwili TKO na 1 ? Znaczy że teraz nasz grajdoł pójdzie na zero i wszystki spółki są nic nie warte a akcje za darmo będą rozdawać dla każdego kto chce ?
Kolejna teoria z tych twoich "ciekawych", możesz rozwinąć temat ?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 02.03.2021r.   UFO - 02.03.2021r. - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 02.03.2021r.
Powrót do góry 
Strona 5 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» UFO - 02.02.2021r
» UFO - 23.02.2021r