wczorajszy wzrost na bitcoinie zniesiony i widać jak cisną w dól ale wydaje mi się że ostatecznie pójdzie up no zobaczymy
Jazdy na tym bitconie sa niezłe. Dobrze że na tym nie gram
2 lata temu na bitconie kilka dni grałem, ale małymi pozycjami tak więc szału nie było
a ja uważam, że przyglebi do nastu kafli docelowo 13-17 koła się spałuje
Dla mnie to gówno jest warte zero. Nie wiem, może mam jakieś inne poczucie wartości
Faktem jest że z 10 lat temu myślałem nad zakupoem bitcoinów gdy były po kilka dolarów. Teraz bym był mulimiliarderem. Ale wtedy nic sie nie działo na tym więc sprawę olałem.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46577 Registration date : 03/09/2007
jakiś czas temu przeszedłem na inwestorką emeryturę ale powiem Wam, że jak tak chcąc nie chcąc czytam z rozpędu co wyprawiają te rynki to mam niekłamaną chęć złapać tych sukinkotów na krótko i jedyne co mnie powstrzymuje to ta zupełna beztroska w wydawaniu fedowskich $ i jak tak patrzę to amarykanowo raczej wygląda, że któregoś dnia zrobi na open z dooopy +5% a nie -5% oderwanie z rzeczywistością już nie tylko w ocenie i komentarzach ale i w działaniu a ten wczorajszy dil co do prac państwowych w usa to nawet w cccp by nie wymyślili kandydują do najbardziej komunstycznego państwa świata ???
https://stooq.pl/mol/?id=19738
200 mld USD nowych aktywów w bilansie Fedu w miesiąc Tomasz Gessner - Exeria.com 25 czerwca 2021 12:35
jest tam fajna uwaga w ostatnim akapicie mówiąca ( nie wprost ), że nie dopuści do spadku na giełdach
no dlatego własnie w USA nie ma juz kapitalizmu i wolnego rynku, tylko jest korpokomunizm. Tylko zamiast Partii jest FED w Chinach jest więcej kapitalizmu
Forex Trader lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
jakiś czas temu przeszedłem na inwestorką emeryturę ale powiem Wam, że jak tak chcąc nie chcąc czytam z rozpędu co wyprawiają te rynki to mam niekłamaną chęć złapać tych sukinkotów na krótko i jedyne co mnie powstrzymuje to ta zupełna beztroska w wydawaniu fedowskich $ i jak tak patrzę to amarykanowo raczej wygląda, że któregoś dnia zrobi na open z dooopy +5% a nie -5% oderwanie z rzeczywistością już nie tylko w ocenie i komentarzach ale i w działaniu a ten wczorajszy dil co do prac państwowych w usa to nawet w cccp by nie wymyślili kandydują do najbardziej komunstycznego państwa świata ???
200 mld USD nowych aktywów w bilansie Fedu w miesiąc Tomasz Gessner - Exeria.com 25 czerwca 2021 12:35
jest tam fajna uwaga w ostatnim akapicie mówiąca ( nie wprost ), że nie dopuści do spadku na giełdach
no dlatego własnie w USA nie ma juz kapitalizmu i wolnego rynku, tylko jest korpokomunizm. Tylko zamiast Partii jest FED w Chinach jest więcej kapitalizmu
To fakt! Chiny już dawno przegoniły USA. USA obecnie to syf
REALISTA lubi tą wiadomość
Drewno budowlane na wsparciu Tomasz Gessner - Exeria.com 25 czerwca 2021 15:25
budzący za oceanem w ostatnich miesiącach gigantyczne emocje. Chodzi oczywiście o drewno budowlane, którego cena eksplodowała wskutek niedoborów (przerwane łańcuchy dostaw) i bardzo dużego ciśnienia na domy pod miastami (konstrukcje szkieletowe są w USA popularne).
korekcina i dalej up , kaktus na huju mi wyrosnie jak inflacja spadnie; inna sprawa, że może byc rosnąca inflacja i zerowe stopy...ni pies ni wydra coś na kształt świdra FED się zakałapućkał i nie ma żadnego planu jedzie na rympał po bandzie bo logiki w tym co robi nie ma .
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
To fakt! Chiny już dawno przegoniły USA. USA obecnie to syf
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Witam! No i przewaliło mnie z S na L systemowo, po 2251. W użyciu system wolny, bo ostatnio radzi sobie najlepiej. Rysują od początku czerwca coś na kształt małego megafonu i obecnie chyba kończymy falkę d. Liczę na dobranie L niżej w przyszłym tygodniu.
Odważnie, to dość silny opór i tak z marszu to nie wiem czy pójdą, bardziej bym dłuższą konsolidacje tutaj obstawiał.
Warszawa, 25.06.2021 (ISBnews) - KGHM Polska Miedź podpisał aneks do umowy niezabezpieczonej pożyczki na kwotę 900 mln zł z 11 grudnia 2017 roku z Europejskim Bankiem Inwestycyjnym (EBI), zwiększając dostępną kwotę pożyczki o równowartość 440 mln zł, w celu finansowania planu modernizacyjnego swoich zakładów i procesów produkcyjnych, podała spółka.
https://stooq.pl/n/?f=1430091
nie mają kaśki ?
_________________ ...... a będzie giciej
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007