Ta, najwiekszy obrońca unii się znalazł a jak był w LPR to pierwszy krzyczał że unia to nie jest dobry bisness dla Polski, takie to mamy elity polityczne co to myślą że ludzie głupie, nie będą pamiętać co jeden z drugim robił albo wygadywał.
a pamiętasz jak wymyślił aby książki pisać o najbogatszych Polakach aby potem zmuszać ich do wykupu praw autorskich ,by ludzie nie czytali w nich niewygodnych faktów dla milionerów
Ta koński łeb cwany, jak potrzeba to nawet niepoczytalnego udaje, żeby mu zarzutów nie przedstawili skutecznie
Junior przecież nie chodziło o zarzuty ( można je choćby dzisiaj przedstawić ) a aresztowanie w świetle kamer czy ktoś z tych aresztowanych wtedy ludzi ma dzisiaj postawione zarzuty w swietle prawa ? dokładnie tak postępował aparat represji za reżimu komunistycznego i Ty to jakby pochwalasz ?
A to odwracając twoje pytanie, udawanie głupiego żeby uniknąc odpowiedzialności godzi się szanowanemu prawnikowi ? To według ciebie jest etyczne postępowanie w zawodzie zaufania publicznego ? Gdyby nie miał nic za uszami chyba nie musiałby uciekać do takich forteli ?
to miał się dać aresztować bo komuś u władzy wpadło tak do głowy? do teraz nie przedstawiono mu zarzutów !!!! jakiej odpowiedzialności on wtedy uniknął ? miał wtedy po niedoszłym aresztowaniu tłumaczyć się, że nie jest " garbaty " ?
Zarzuty to mu przedstawion tylko że "niezawisły" sąd je odrzucił, a idąc twoim tokiem rozumowania najlepiej jakby każdy miał w dupie prawo, tylko wtedy pytanie po co nam w wogóle sądy i prawniki jak każdy wie lepiej co i jak być powinno ?
.....na 99% symulował ...... ale POdobno jest dobrym/wziętym adwokatem to wie jak PiS ......... Dzielca kopać PO łydkach
..... a obrona NASZYCH rządzących, że są tacy prawi to wg mnie szczyt hiPOkryzji ....... POdobno mamy totalsów oPOzycyjnych, a jak nazwiemy rządzących
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
w poniedziałek będzie ważny dzień taki, w którym można kilka tygodniówek zarobić (albo stracić ) ja zamierzam być od bardzo wczesnej pory na posterunku i sporo pogrywać
w nadchodzący tydzień warto się przyłożyć, bo to okazja na zarobienie trochę dudków...
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Murzyn dziś skrócony, cholera zapomniałem i pozycja mi została na NQ
tez zostawilem czesc es na weekend na nq,mysle ze w nocy i z rana przynuraja jeszcze,w mojej ocenie malo spadli z fibo mi wychodzi min 15840 jakby jechali rowna z dax to powinni zjechac w okolice 14900 wg fibo,ale murzyny ciezko spadaja
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Roman Giertych @GiertychRoman O 11 konferencja prasowa w sprawie wniosku do Hagi. Dzisiaj przestawimy działaczy społecznych zatrzymywanych przy okazji demonstracji. Ale zgłaszają się również setkami przesiębiorcy, farmaceuci, lekarze prześladowani w ramach walki PiS z “elitami”. Skala jest przerażająca. 9:54 AM · 26 lis 2021
Ta, najwiekszy obrońca unii się znalazł a jak był w LPR to pierwszy krzyczał że unia to nie jest dobry bisness dla Polski, takie to mamy elity polityczne co to myślą że ludzie głupie, nie będą pamiętać co jeden z drugim robił albo wygadywał.
a pamiętasz jak wymyślił aby książki pisać o najbogatszych Polakach aby potem zmuszać ich do wykupu praw autorskich ,by ludzie nie czytali w nich niewygodnych faktów dla milionerów
Ta koński łeb cwany, jak potrzeba to nawet niepoczytalnego udaje, żeby mu zarzutów nie przedstawili skutecznie
Junior przecież nie chodziło o zarzuty ( można je choćby dzisiaj przedstawić ) a aresztowanie w świetle kamer czy ktoś z tych aresztowanych wtedy ludzi ma dzisiaj postawione zarzuty w swietle prawa ? dokładnie tak postępował aparat represji za reżimu komunistycznego i Ty to jakby pochwalasz ?
A to odwracając twoje pytanie, udawanie głupiego żeby uniknąc odpowiedzialności godzi się szanowanemu prawnikowi ? To według ciebie jest etyczne postępowanie w zawodzie zaufania publicznego ? Gdyby nie miał nic za uszami chyba nie musiałby uciekać do takich forteli ?
to miał się dać aresztować bo komuś u władzy wpadło tak do głowy? do teraz nie przedstawiono mu zarzutów !!!! jakiej odpowiedzialności on wtedy uniknął ? miał wtedy po niedoszłym aresztowaniu tłumaczyć się, że nie jest " garbaty " ?
ONI -Ziobro i Giertych sa siebie warci , Giertych byl podobnym ortodoksem i teraz mu sie odmienilo na wielbiciela Tuska i PO
jeszcze tylko Macierewocza dołączyć i zamknac w szpitalu bez klamek albo nas ŻULAWY
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes