długo grałem S, w pocie czoła odrabiając straty bo rosło, a na koniec mnie z S wycisnęli
i wtedy spadło
ech...
dzisiaj nie gram, chronię kapitał dzisiejszy spadek jest miało wiarygodny, ale jednak strach brać L pod odbicie skłaniam się ku S, ale zaczekam z tym do poniedziałku
pisałem na ufo że w ogóle nie jest zdyskontowana możliwość niebezpiecznej mutacji wirusa, takie dyskontowanie być może się zaczyna i spadnie jeszcze z 25%
wirusy mogą zagrozić nawet istnieniu ludzkiej cywilizacji i ta ostatnia korba nieustająca w warunkach światowej pandemii to był niezwykły popis chciwości, głupoty i manipulacji
ale realu w nieskończoność nie da się ignorować
Timeing mają dobry, koniec tygodnia akurat, więc tygodniówka słabo wygląda jak nie zaczną wyciągać i może być od poniedziałku kontynuacja, ale może być też to co zawsze , A dzisiaj w jankesowie chyba tylko do 19 więc czasu jakby mniej mają na wyciąganie.
Ja mam S na naszych ale zamykam najdalej na fixie, jak wczśniej BE mi nie odpalą.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
U nas to chyba tak otworzą, że znowu nie będzie wiadomo czy jeszcze sprzedawać czy już qpować.
......PO -sku z rana dostaniesz na eLce FW40 ......... lepiej PO zrób jeszcze teraz do POrcelany
Tak mi się wydaje, że to załamanie specjalnie pod Opcja zrobili, kiwał się kiwał aż go w końcu dorwali, i jeszcze na pedalskim MWIG przecież to się dzisiaj w ogóle nie otworzy, a w poniedziałek kolejna luka w dół
Opierdoliłem na openie z prawie 600 straty, którą już odrobiłem. Nic się nie stało a nawet na opcjach trochę zarobiłem. Tylko czarnuch mnie wqrwił bo też wszystko w nocy i gówno z tego złapałem.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
U nas to chyba tak otworzą, że znowu nie będzie wiadomo czy jeszcze sprzedawać czy już qpować.
......PO -sku z rana dostaniesz na eLce FW40 ......... lepiej PO zrób jeszcze teraz do POrcelany
Tak mi się wydaje, że to załamanie specjalnie pod Opcja zrobili, kiwał się kiwał aż go w końcu dorwali, i jeszcze na pedalskim MWIG przecież to się dzisiaj w ogóle nie otworzy, a w poniedziałek kolejna luka w dół
Opierdoliłem na openie z prawie 600 straty, którą już odrobiłem. Nic się nie stało a nawet na opcjach trochę zarobiłem. Tylko czarnuch mnie wqrwił bo też wszystko w nocy i gówno z tego złapałem.
.....TY to masz stalowe jaja ....... co nie znaczy że GOLDMAN często bije POnizej pasa
PiS .......DAła
.....a rozwolnienie z rana było ........ i czy POrcelanka ciśnienie u3mała
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
A S-ke co ci zginęła znalazłeś ? Dzwoniłeś, dopytywałeś czemu cię na celownik wzięli ? Bo to wiesz, później smutni panowie się mogą pojawić
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
A S-ke co ci zginęła znalazłeś ? Dzwoniłeś, dopytywałeś czemu cię na celownik wzięli ? Bo to wiesz, później smutni panowie się mogą pojawić
.....znajdzie sie jak MIDWIG skoczy +15%
REALISTA and pike like this post
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Taaa ale oni twierdzą, że skoro nie została zarejestrowana w systemie, to zlecenia nie było i chooy. Czyli klasyczny przykład z płaszczem. Dlatego od poniedziałq będę nagrywał ekran przez całe sesje, w takim przypadq bym miał złapany ten moment gdy to się działo i gadka byłaby inna a bez nagrania to se mogę
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Oddala się widmo podwyżki stóp w USA Tomasz Gessner - Exeria.com 26 listopada 2021 12:07
W związku z obecną falą risk offu, obawami o kolejne lockdowny oraz naturalnie ich gospodarcze konsekwencje, przesuwają się zakłady o pierwszą podwyżkę stóp procentowych przez Fed. Do tej pory wyceniana była na 25 pb w czerwcu, a obecnie przesuwa się na wrzesień. To może rozwiązywać w pewnym stopniu zagadkę słabnącego dziś w otoczeniu risk offu dolara, który zwykle w takim otoczeniu zyskiwałby na wartości.
To jeszcze pojeby na zielono dzisiaj skończą
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Indexy już znalazły poziomy równowagi. Jest niżej ale płasko. Kupa zrobiona, woda spuszczona, dupy podtarte. Udajemy, że nic się nie stało. Jak przy stole konferencyjnym, gdzie wyraźnie czuć, że ktoś pierdł.
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Indexy już znalazły poziomy równowagi. Jest niżej ale płasko. Kupa zrobiona, woda spuszczona, dupy podtarte. Udajemy, że nic się nie stało. Jak przy stole konferencyjnym, gdzie wyraźnie czuć, że ktoś pierdł.
Każdy ma swoje zachciewajki.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
teraz czekam, czy znowu będzie, że "każdy Murzyn będzie musiał mieć akcje na weekend" ,z nimi nigdy nic nie wiadomo w usa taka gówno hossa dopychana hujoświeczkami, z regułu na fixingach a nagle luka, ktra zakrywa cały miesiąc korby
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007