U mnie S po 2177 tuli ładnie, nie ma co się w takich sytuacjach koniem kopać i stawać okoniem Stop na zero ustawiłem bo przy takiej zmienności to nie ma co kombinować z przesuwaniem, albo sie zarobi grubo albo wcale
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
No i taka jest idiotenhossa, taka ci ona jest. Murzyn zamknięty, czekamy wszak na weekend każdy musi mieć akcje i nie wiadomo, czy im jakas amba nie odbije
Nadaje ze Stronia and AgroTrader like this post
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
No i taka jest idiotenhossa, taka ci ona jest. Murzyn zamknięty, czekamy wszak na weekend każdy musi mieć akcje i nie wiadomo, czy im jakas amba nie odbije
....POwtarzam pytanie ......sadysta czy masochista
AgroTrader lubi tą wiadomość
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Oj człowieku małej wiary dzisiaj to jeszcze będą na widłach wisiec w USA a ty już po zabiegu, tyle czekania i jak przychodzi co do czego to pękacie po 1% spadku.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
no dobra ,co najciekawsze Z RANA za nami teraz po południu part 2 a 3-cia czesc w poniedzialek o 3;30
....widziałeś Opcjonera ......... martwie sie o NIEGO
Chyba go przewieźli do Zegrza i ciągle szuka tej S-ki co niby ją pobrał, ale mu się wydawało że pobrał i wyszło że żyd mu L-ke wcisnął w przededniu światowego załamania
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
długo grałem S, w pocie czoła odrabiając straty bo rosło, a na koniec mnie z S wycisnęli
i wtedy spadło
ech...
dzisiaj nie gram, chronię kapitał dzisiejszy spadek jest miało wiarygodny, ale jednak strach brać L pod odbicie skłaniam się ku S, ale zaczekam z tym do poniedziałku
pisałem na ufo że w ogóle nie jest zdyskontowana możliwość niebezpiecznej mutacji wirusa, takie dyskontowanie być może się zaczyna i spadnie jeszcze z 25%
wirusy mogą zagrozić nawet istnieniu ludzkiej cywilizacji i ta ostatnia korba nieustająca w warunkach światowej pandemii to był niezwykły popis chciwości, głupoty i manipulacji
ale realu w nieskończoność nie da się ignorować
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010