O ile w poprzednim roq i początek bieżącego byłem tak zesrany, że się bałem z chałupy wychodzić, o tyle odkąd wziąłem dwie działki szczepienia mam wyjebane na to wszystko.
Kiedy trzecia? Bo oficjalnie to obecnie po 2 jesteś na zbliżonej pozycji co nieszczepki
Nie mogę wcześniej jak pół roq po drugiej.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
kąpiecie się przed Świętami czy tylko wietrzenie torby a kąpiel na wiosnę?
A co to w ogóle za pytanie z dupy? W tych czasach to chyba codzienne kąpanie się jest czymś normalnym. Ty żyjesz realiami polskiej wsi lat 60-tych gdzie kąpiel była luxusem?
Równie dobrze mógłbyś spytać o defekację
Poza tym do świąt całe dwa tygodnie to jeszcze qpa czasu - jeszcze niejedna ludzka tragedia na giełdzie się zdąrzy wydarzyć
jesteś jakiś dziwny i pewnie nie wiesz nawet dlaczego :-)
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
kąpiecie się przed Świętami czy tylko wietrzenie torby a kąpiel na wiosnę?
A co to w ogóle za pytanie z dupy? W tych czasach to chyba codzienne kąpanie się jest czymś normalnym. Ty żyjesz realiami polskiej wsi lat 60-tych gdzie kąpiel była luxusem?
Równie dobrze mógłbyś spytać o defekację
Poza tym do świąt całe dwa tygodnie to jeszcze qpa czasu - jeszcze niejedna ludzka tragedia na giełdzie się zdąrzy wydarzyć
jesteś jakiś dziwny i pewnie nie wiesz nawet dlaczego :-)
Zdążyć pisać przez "rz" to nie jest dziwny, tylko głąb.
Odyseusz lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6020 Registration date : 20/10/2018
""Przekazałem komisarzowi Didierowi Reyndersowi zdjęcia obrazujące historię Warszawy i zniszczenia, jakich dokonali Niemcy, realizując ideologię segregacji narodów. Te fotografie mają wyraz symboliczny. Pokazują, że Polacy są i będą wrażliwi na zasadę równego traktowania państw, również w UE" – tak spotkanie z Renydersem komentował na Twitterze prokurator generalny."