Stopy podniesione na 2,25% a to jeszcze nie koniec, przewidują, że zobaczymy w tym roku 4%, kredytobiorcy posrają się po nogawach, i będzie problem nie tylko z frankowcami.
Jeśli do setki dobije to nawet tarcza antyinflacyjna nie pomoże. Zbiega się coraz więcej niekorzystnych czynniqw razem. Tylko na Wał Street wiecznie zielono. Dziś to wyjątek - zaraz to podetrą ale tak generalnie.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Jeśli do setki dobije to nawet tarcza antyinflacyjna nie pomoże. Zbiega się coraz więcej niekorzystnych czynniqw razem. Tylko na Wał Street wiecznie zielono. Dziś to wyjątek - zaraz to podetrą ale tak generalnie.
W ameryce to tylko nasdaq niestrawności złapał reszta jest ok, więc pewnie muskojeb trochę akcji opylił albo inny guru i się zaczerwieniło
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
w tym roku USA realnie wie że będa podwyżki stóp procentowych
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10322 Registration date : 05/08/2019
Te kwoty w ujęciu rocznym to jakiś żart jest Więcej jebania z papierkologią i załtawianiem niż to warte w ogóle.
Szczerze powiem, że nawet jeśliby mieli mi dać te 200 zyla na pół roq, to nie chce mi się pałować z tym załatwianiem. Przecież to nie warte świeczki. Żeby to miesięcznie tyle było to jeszcze.
Bardziej to zagrywka wyborcza niż realna pomoc. Liczy się gest że dali a że jałmużnę to chooy.... Tusk na pewno by nie dał
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Te kwoty w ujęciu rocznym to jakiś żart jest Więcej jebania z papierkologią i załtawianiem niż to warte w ogóle.
Szczerze powiem, że nawet jeśliby mieli mi dać te 200 zyla na pół roq, to nie chce mi się pałować z tym załatwianiem. Przecież to nie warte świeczki. Żeby to miesięcznie tyle było to jeszcze.
Bardziej to zagrywka wyborcza niż realna pomoc. Liczy się gest że dali a że jałmużnę to chooy.... Tusk na pewno by nie dał
No te pisiory jebane tyle tej biurokracji, najlepiej jakby z tysiaka dawali od razu do łapy Tusk z Rostowskim by powiedzili że pinidzy nie ma i nie będzie i co najwyżej vat by dojebali na 26% tymczasowo oczywiście
Wstaw kozę do chałupy z worek węgla kup to stówkę więcej dostaniesz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25040 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No te pisiory jebane tyle tej biurokracji, najlepiej jakby z tysiaka dawali od razu do łapy Tusk z Rostowskim by powiedzili że pinidzy nie ma i nie będzie i co najwyżej vat by dojebali na 26% tymczasowo oczywiście
Wstaw kozę do chałupy z worek węgla kup to stówkę więcej dostaniesz
Wtedy Rzyt w bankach przynajmniej coś odestek płacił a nawet deflacja była a teraz chuja.
PIS DA - jak mawia Nadajnik ze Stronia
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6016 Registration date : 20/10/2018
mi się będzie opłacać
na trzech "chałupach" wyciągnę 3262,50 więc będzie po co się schylić
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010