Uważasz że dobrze iż Rasmussen powiedział to co powiedział, czy lepiej by było gdyby siedział cicho?
ja już i o Krymie słyszałem, o NS2 od dawna i o upadku Rosji i wiele innych
za To Mu placa zeby gadal szkoda tylko ze to bedzie tylko gadanie-straszenie i Putin to wie i juz osiagnal swoj cel Teraz tylko wyprowadzi koze-zakonczy manewry przy granicy
troche tanszy gaz poplynie I RASSMUSEN I POZOSTALI OGLOSZA SWOJE SUKCESY a Putin po cichu kase przeliczy i sie dozbroi
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
thorgall lubi tą wiadomość
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Cała Polska z zapartym stolcem czeka na The Głapcio Show
Klasycznie jak to u nas nie wiadomo o której godzinie.
ECB i FED mają określone pory a RPP to zgaduj zgadula.
BRAWO GLAPINSKI !!
Za co? Że jest w "czołówce" antyszefów banqw centalnych i że o wiele miesięcy za późno zadziałał z podwyżkami? Czy za to, że robi te stopy o której mu się podoba bez zapowiedzi? To powinno być o jasno określonej z góry znanej dla wszystkich godzinie a nie jak mu dwórki skończą loda robić.
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
BRAWO GLAPINSKI !!
Za co? Że jest w "czołówce" antyszefów banqw centalnych i że o wiele miesięcy za późno zadziałał z podwyżkami? Czy za to, że robi te stopy o której mu się podoba bez zapowiedzi? To powinno być o jasno określonej z góry znanej dla wszystkich godzinie a nie jak mu dwórki skończą loda robić.
ZA TO ZE NIE CHODZI NA PASKU BANKSTERKI a dba o interes zwykłych Polaków i dobro Polski
jedyne z tymi niezapowiedzianymi decyzjami to masz racje POWINIEN WCZESNIEJ ZADZWONIĆ DO CIEBIE Z INFO , ZEBYS NIE BYL ZASKOCZONY
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51960 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
BRAWO GLAPINSKI !!
ZA TO ZE NIE CHODZI NA PASKU BANKSTERKI a dba o interes zwykłych Polaków i dobro Polski
jedyne z tymi niezapowiedzianymi decyzjami to masz racje POWINIEN WCZESNIEJ ZADZWONIĆ DO CIEBIE Z INFO , ZEBYS NIE BYL ZASKOCZONY
Tak. Powinien najpierw do mnie zadzwonić przed wszystkimi innymi jaka jest diecezja, dać mi 5 minet na reakcję i przemyślenia a dopiero później puścić ją w świat
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10322 Registration date : 05/08/2019