za całe 119,9 słuchając "muzyki" typu umcycyk założę się, że nie rozróżnił byś tych słuchawek gdyby np. Ci zawiązano oczy i nałożono najpierw te za 650 z potem te za 120 to jak ci , co wina smaqją: ten z 1947 a ten z 1964 bo ma inną nutkę smakową bo wtedy było więcej słońca a dla przeciętnego końsumenta to bez znaczenia
Samo leżenie tych słuchawek na uszach od razu robi różnicę. Miałem kiedyś takie za 150 to się uszy grzały i zapacały a w tych nie - 3h wczoraj miałem na łbie te słuchawki i zero dyskomfortu.
Zresztą specjalnie nie chiałem zintegrowanych z mikrofonem bo on zasadniczo nie jest mi potrzebny. Videochatów nie prowadzę
Gdy uznam, że potrzebuję mikrofonu, to sobie qpię oddzielny Rode. Na razie mi to zbędne.
Opracowałeś juś plan wycieczki rowerowej do Moskwy?
Tam to ja nawet za darmo nie chcę
W tym roq mam zamiar pogejować trochę po Półwyspie Iberyjskim ale to się jeszcze zobaczy.
Miasto urodzin Salvadora Dali czyli Figueres i tak jakby pocisnąć dookoła wzdłuż wybrzeża na Gibraltar, później Portugalia i Pais Vasco z powrotem na wschód to wychodzi niezły kawał drogi bo jakieś 4300km
Szacun!
Tyle km na siodełku rowerowym to by mi dupa odpadła.
Znasz hiszpański?
Osobiście to się zastanawiam nad rowerem wspomaganym elektrycznie bo już mi zbrzydło latanie na moto, głównie przez gorąco w kasku i pocenie się w stroju w lecie.
Ostatnio zmieniony przez Janko Traderroo dnia Nie 20 Lut 2022, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6020 Registration date : 20/10/2018
za całe 119,9 słuchając "muzyki" typu umcycyk założę się, że nie rozróżnił byś tych słuchawek gdyby np. Ci zawiązano oczy i nałożono najpierw te za 650 z potem te za 120 to jak ci , co wina smaqją: ten z 1947 a ten z 1964 bo ma inną nutkę smakową bo wtedy było więcej słońca a dla przeciętnego końsumenta to bez znaczenia
Samo leżenie tych słuchawek na uszach od razu robi różnicę. Miałem kiedyś takie za 150 to się uszy grzały i zapacały a w tych nie - 3h wczoraj miałem na łbie te słuchawki i zero dyskomfortu.
Zresztą specjalnie nie chiałem zintegrowanych z mikrofonem bo on zasadniczo nie jest mi potrzebny. Videochatów nie prowadzę
Gdy uznam, że potrzebuję mikrofonu, to sobie qpię oddzielny Rode. Na razie mi to zbędne.
W tym roq mam zamiar pogejować trochę po Półwyspie Iberyjskim ale to się jeszcze zobaczy.
Miasto urodzin Salvadora Dali czyli Figueres i tak jakby pocisnąć dookoła wzdłuż wybrzeża na Gibraltar, później Portugalia i Pais Vasco z powrotem na wschód to wychodzi niezły kawał drogi bo jakieś 4300km
To może samolotem do Lizbony i tam już ile się da na maxa.
MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
Warunek wystarczający wyliczony Koprocesorem. Ciekawe czy przebiją.
No i przebili, system przewidział ? a co ważniejsze zarobił na tym czy tylko się przyglądał jak przebijali ?
Zaorski ma ether na spadki za prawie 1mln dol, chyba 5000 eth, lewar 1:5, wreszcie się trochę odkuje. No ale on twierdzi że AT nie działa.
ten Zaorski to jakaś gra z milionem żyć
Haha, niewiem, w kwietniu 20r wyjebał się na ropie, na 20baniek, czyli podobnoż 70% majątku, no ale potem kilka odrobił na wzroście. Potem różne projekty na btc i bigshortbets, jakiś run na 2mln itp, Merlin, mpay, noboz itd Jak to mawiają na biednego nie trafiło, ale lubi widać ryzykować. Taka wańka wstańka jak Miszaty, tylko bardziej ogarnięty.
Ojciec powiedział Powiadom Ziemian, że można się przygotowywać do ewakuacji.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Poszło ciepło z procesora po kablach prosto w ucho. Dobrze że ci bębenków nie spaliło
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Brak mi paru wieżowców. Warsaw Spire np. nie ma (może trzeba mapy zaktualizować) ale ogólnie typy w Microsofcie się postarali z odwzorowaniem realizmu
Włączyłem wszystkie ustawienia na max: antyaliasing, DX11, 60fps i live traffic chyba z Flight Radar pobierany + live weather - działa bez żadnej zacinki. Co prawda grafika się grzeje do 75C ale wszystko śmiga jak ta lala.
Gazoport w Świnemunde też jest. Ogólnie to są chyba pobierane mapy z Google Earth.
MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
Szacun!
Znasz hiszpański?
Osobiście to się zastanawiam nad rowerem wspomaganym elektrycznie bo już mi zbrzydło latanie na moto, głównie przez gorąco w kasku i pocenie się w stroju w lecie.
W tamtym roq tyle mniej więcej przegejowałem ~4300km przez 9 tygodni. Trzeba mieć dobrze skonfigurowane siodełko i dopasowane do dupy to wtedy zupełnie nic nie boli. To dość istotna kwestia, SzajBajk na ten temat dobrze mówi:
Hiszpański to tak żebym znał to nie. Co nieco się kiedyś uczyłem i w miarę rozumiem ze słuchu lub z czytania ale dogadać się bym miał problem. Zamierzam się podszkolić w tej kwestii. Ta pani jest z Argentyny i praktycznie 80-90% qmam z tego co ona mówi tyle że ona mówi bardzo wyraźnie.
Najlepiej sobie wypić trochę lekcji z native speakerem przez neta i pójdzie
A następny etap Ameryka Południowa no to tam bez hiszpańskiego to jak bez rąk.
Co do rowerów elektrycznych to stały się bardzo popularne tylko że to takie trochę oszustwo bo wtedy powinieneś sobie każdego dnia dorzucić o kilkadziesiąt % więcej kilometrów żeby zrekompensować wysiłkiem własnej dupy to w czym ci pomogła bateria no albo po prostu inna logistyka. Chociaż zależy czego się chce - czy po prostu przejechać i zwiedzić czy mieć na tyle ambitne ambicje by zrobić to bez jakiegokolwiek wspomagania. To juś kwestia własnych ambicji.
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7040 Registration date : 22/12/2011
Brak mi paru wieżowców. Warsaw Spire np. nie ma (może trzeba mapy zaktualizować) ale ogólnie typy w Microsofcie się postarali z odwzorowaniem realizmu
Włączyłem wszystkie ustawienia na max: antyaliasing, DX11, 60fps i live traffic chyba z Flight Radar pobierany + live weather - działa bez żadnej zacinki. Co prawda grafika się grzeje do 75C ale wszystko śmiga jak ta lala.
Gazoport w Świnemunde też jest. Ogólnie to są chyba pobierane mapy z Google Earth.
a to jakis symulator, moje wnuki w to grają
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
Szacun!
Znasz hiszpański?
W tamtym roq tyle mniej więcej przegejowałem ~4300km przez 9 tygodni. Trzeba mieć dobrze skonfigurowane siodełko i dopasowane do dupy to wtedy zupełnie nic nie boli. To dość istotna kwestia, SzajBajk na ten temat dobrze mówi:
Hiszpański to tak żebym znał to nie. Co nieco się kiedyś uczyłem i w miarę rozumiem ze słuchu lub z czytania ale dogadać się bym miał problem. Zamierzam się podszkolić w tej kwestii. Ta pani jest z Argentyny i praktycznie 80-90% qmam z tego co ona mówi tyle że ona mówi bardzo wyraźnie.
Najlepiej sobie wypić trochę lekcji z native speakerem przez neta i pójdzie
A następny etap Ameryka Południowa no to tam bez hiszpańskiego to jak bez rąk.
Co do rowerów elektrycznych to stały się bardzo popularne tylko że to takie trochę oszustwo bo wtedy powinieneś sobie każdego dnia dorzucić o kilkadziesiąt % więcej kilometrów żeby zrekompensować wysiłkiem własnej dupy to w czym ci pomogła bateria no albo po prostu inna logistyka. Chociaż zależy czego się chce - czy po prostu przejechać i zwiedzić czy mieć na tyle ambitne ambicje by zrobić to bez jakiegokolwiek wspomagania. To juś kwestia własnych ambicji.
No to szacun jak rozumiesz co ona mówi, dla mnie to tylko bełkot, i myśle że jak rozumiesz co ona mówi to i byś się dogadał.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
vix to będzie notowany jutro, czy święto prezydenta i nie?
wg mnie tak tu jak o gównie nie napiszesz to się nie doczekasz odpowiedżi
Jutro pałowanie i chyba szkoda sobie dupy zawracać, chyba, że pojawią się nieprzewidane wydarzenia, ale to loteria obstawiać takowe, równie dobrze możesz zrobić zakupy w biedronce za 99pln i liczyć, że wygrasz mieszkanie.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
Przyznał jednak, że sankcje "mogą nie wystarczyć, by odstraszyć irracjonalnego aktora i musimy w tej chwili zaakceptować, że Władimir Putin prawdopodobnie myśli nielogicznie i nie widzi nadchodzącej katastrofy".
z kilku źródeł już słyszałem że z Putinem nie jest najlepiej pod względem mentalnym
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
- Stany Zjednoczone mają informacje, że rosyjscy dowódcy otrzymali rozkazy rozpoczęcia inwazji na Ukrainę — przekazał na antenie CBS News David Martin, korespondent ds. bezpieczeństwa narodowego tej stacji.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6020 Registration date : 20/10/2018
Przyznał jednak, że sankcje "mogą nie wystarczyć, by odstraszyć irracjonalnego aktora i musimy w tej chwili zaakceptować, że Władimir Putin prawdopodobnie myśli nielogicznie i nie widzi nadchodzącej katastrofy".
z kilku źródeł już słyszałem że z Putinem nie jest najlepiej pod względem mentalnym
ja już kilka lat słyszę że ma raka i będzie lada moment będzie zdychał i nici z tych proroctw
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ja już kilka lat słyszę że ma raka i będzie lada moment będzie zdychał i nici z tych proroctw
z raka mogli go wyleczyć gorzej jak ma chorobę mózgu i twardogłowi z tego korzystają, wiedząc że jak się wojna skończy to będzie można zrzucić winę na chorobę Putina