Rosja. W sobotę ćwiczenia nuklearne pod okiem Putina. Zapowiedziano wystrzały pocisków
Putin dalej będzie grillował zachód wojny pewnie nie będzie, ale wzrost napiecia tak.
Takie trzymanie za mordę świata przez jednego kacapskiego gnoja
Gdyby nie ten zasrany Putler, to by tego cyrq nie było.
Cholera wie czy wojna będzie czy nie - nie można jej wykluczyć ale tak będą męczyć wora tygodniami straszyć i się wycofywać i straszyć itd. Zawsze może dojść do niekontrolowanej prowokacji i się z przypadq może zacząć ostrzał. Sytuacja jest sqrwiała i wszystkiemu winny jeden sqrwysyn.
Ale chociaż plusem tego minusa jest to, że giełdy polecą na ryj. I tak by poleciały bo Hieronim stopy podniesie ale sytuacja z Ukrainą intensyfiqje sprawę.
Żeby było jasne (jak u Murzyna): jestem stanowczo PRZECIWNY jakiejkolwiek wojnie ale stanowczo ZA krachem na giełdach.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Nasi ludzie zaufali mi jak wysokie jest niebo i jak głębokie morze, ale nie zawsze udawało mi się ich zadowolić. Jest mi bardzo przykro - powiedział przywódca Korei Północnej Kim Dzong Un podczas parady z okazji 75. rocznicy założenia Partii Pracy Korei. Podczas swojego przemówienia, Kim przepraszał rodaków za trudną sytuację w kraju. Przywódca nie mógł powstrzymać łez.
Same nogi chodzą tylko przewód do compa za krótki, muszę doqpić dłuższy.
znowu jakies gówno qpiłes, które od nowości jest zjebane i trzeba do reklamacji zanosić? Pierwszy raz słysze, żeby słuchawki miały za krótki kabel Jak nie wiesz, jaki qpić komp czy słuchawki to zadaj pytanie na UFO, dostaniesz błyskawiczną i profesjoanlną odpowiedż. Oszczędzisz sobie kłopotów
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
znowu jakies gówno qpiłes, które od nowości jest zjebane i trzeba do reklamacji zanosić? Pierwszy raz słysze, żeby słuchawki miały za krótki kabel Jak nie wiesz, jaki qpić komp czy słuchawki to zadaj pytanie na UFO, dostaniesz błyskawiczną i profesjoanlną odpowiedż. Oszczędzisz sobie kłopotów
że o monitorze nie wspomnę ...
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
że o monitorze nie wspomnę ...
o to to... jeszcze krzywy monitor, byłbym zapomniał
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
przydałby się jakiś przełom by uniezależnić się od paliw kopalnych i handlu z Rosją ja bardzo liczę na sztuczną fotosyntezę, to tylko kwestia niedługiego czasu jak ta technologia zostanie opanowana i będzie można niemalże bezkosztowo produkować wodór i różne paliwa bezkosztowo bo z energii słonecznej, wody i CO2 - a wszystko to jest za free (darmowa woda jest w oceanach)