Trochę nachalnie (jak Prezes i EL Chapo ) wpierdala te reklamy ale filmik ciekawy
@wieslawstawarz4161 Żydy i Ameryka to największe żlo na świecie. To światowi okupanci. Gdzie Ameryka i żydy tam wojna.
@psyho1986 Cały czas twierdzę że to izrael w tym konflikcie jest agresorem i okupantem, a o tych złożach czytałem już jakiś czas temu... masakra do czego oni są zdolni, tyle ludzi zamordować, dzieci,całe narody zdestabilizowane.... a polaczki myślą że nas nato obroni jak rosja zaatakuje...
Za 24pln miesięcznie masz premium i 0 reklam. Jako TKŚ nie rób z siebie dziada za $6
kolekcjon€r
Liczba postów : 10722 Registration date : 13/02/2023
" Minus 3900pln floating loss. Jak się baba dowie to świąt nie będzie miał Kazik w tym roku "
KAZIK ,BABIE MÓW ZE ZAROBIONY JESTES ale do świąt sie w tym roku nie dokładasz, bo całą kasę masz korzystnie zainwestowaną i nie mozesz teraz wypłacic bo byś na tym stracił ....
ja tak mowie od wielu lat i Święta mam .
a poza tym -do Świąt się odkujesz
Dopóki się nie zamknie straty nie ma, jest się wtedy inwestorem długoterminowym, i gdyby nie dźwignia to może uda się wyjść z tego po bliżej nieokreślonym czasie, ale lewar i psychika zazwyczaj powodują że zamykasz w najbardziej chujowym miejscu. Lepiej się oduczyć zasady że to zawsze wraca, przyjąć stratę na klatę i szukać kolejnej okazji systemu. Tylko trzeba mieć system który daje przewagę, bo jak nie to już lepiej u buka obstawić
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9724 Registration date : 21/12/2019
"A to czemu nas nie uświadomiłeś o 17 jak banana zamykali ze L nabrałeś pod odbicie ino o 22 meldujesz jak Murzyn wzwodem zakończył ?, widzę że niewiele postów masz a my tu uczuleni na takich co w nocy potrafią konie na bananie odwrócić."
jak ja QRWA uwielbiam takich GŁUPICH naganiaczy , jak ten Od/bez Czapy
TO PEWNIE JEDEN ZE STARYCH "ZAROBIONYCH " I SKOMPROMITOWANYCH NIKÓW Z UFO TERAZ SIE PRZEPOCZWARZYŁ I UDAJE TRADERA KŚ -
czyli -WIARYGODNOŚĆ i prawdomówność JAK U STAREGO LUB NOWEGO PREMIERA POLSKI (Mateusza i Donalda )
Pewnie racja, ostatnim "normalnym" swiezakiem był Kolekcjoner a tak to nowego narybku nie widać, chyba za mało tematów około kałowych jest poruszana co by nowych przyciągnąć.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51833 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Słuchajcie, znowu mnie złapało rozwolnienie Latam do kibla jak na sraczkę [dosłownie]
MUSI TO BYC ZWIASTUN -CZARNY ŁABĘDŹ - PRZED OGÓLNOŚWIATOWĄ WIELKĄ SRACZKĄ NA RYNKACH PROPONUJE OD DZISIAJ - NA UFO , RELACJE "NA ŻYWO " Z KIBLA ABYŚMY WIEDZIELI= ZDĄŻYLI ZAREAGOWAĆ NA RYNKACH
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
pike UFOTrader Junior
Trochę nachalnie (jak Prezes i EL Chapo ) wpierdala te reklamy ale filmik ciekawy
@wieslawstawarz4161 Żydy i Ameryka to największe żlo na świecie. To światowi okupanci. Gdzie Ameryka i żydy tam wojna.
@psyho1986 Cały czas twierdzę że to izrael w tym konflikcie jest agresorem i okupantem, a o tych złożach czytałem już jakiś czas temu... masakra do czego oni są zdolni, tyle ludzi zamordować, dzieci,całe narody zdestabilizowane.... a polaczki myślą że nas nato obroni jak rosja zaatakuje...
Za 24pln miesięcznie masz premium i 0 reklam. Jako TKŚ nie rób z siebie dziada za $6
Ja smart tuba zainstalowałem na TV i nie mam problemu z reklamami, prawdziwy TKŚ szanuje każda złotówkę
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51833 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nie o same reklamy mi najbardziej chodzi ALE O FORMĘ ICH WCISKANIA =zniechecania do filmu-kanału POWINIEN BYC PRZERYWNIK "REKLAMA "
A CO DO TEJ REKLAMY - z innego filmiku ,z forum
@grzegorzwojcikiewicz3251 3 miesiące temu UWAGA - Freedom24 ma problemy z wypłatą dla klientów !!! (2023-08-07). Jak coś się zmieni to dam znać !!! ... - chciałem wypłacić. Najpierw informacja ze strony, że problemy techniczne... potem brak dostępu... następnie informacja, że problemy techniczne (znów). Potem już niby ok, ale usunięty link do wypłay. Support nie odpowiada. Wolę uprzedzić potencjalnych inwestorów ;(
@grzegorzwojcikiewicz3251 1 miesiąc temu @hroz8481 - skończyło się dobrze, kasa wypłacona.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
pike UFOTrader Junior
a ile jabania było prok. Piotrowicza , ale jak widać w PO lobby UB-eckie mocno silne jest że takie zapisy w skromnej umowie koalicyjnej się jako jedno z pierwszych znalazło
Obywatel Monte Christo @JeansyBlue Drogie Polki, miała być darmowa skrobanka ale będą większe emerytury dla ubeków. Zadowolone?
a ile jabania było prok. Piotrowicza , ale jak widać w PO lobby UB-eckie mocno silne jest że takie zapisy w skromnej umowie koalicyjnej się jako jedno z pierwszych znalazło
Obywatel Monte Christo @JeansyBlue Drogie Polki, miała być darmowa skrobanka ale będą większe emerytury dla ubeków. Zadowolone?
te feminazistki mają jakiegoś pierdolca na punkcie skrobanek A juz wyjątkowo kurewskie sa teksty, że " moje ciało, moja decyzja". Nie! Jak dałaś sobie zrobić dziecko to jest ono po pierwsze istotą żywą i nie masz prawa decydować o jej życiu i śmierci, a poza tym jest również ojciec, który ma chyba cos do powiedzenia? R.Regan powiedział: zauważyłem, że największymi zwolennikami aborcji sa Ci, co już się zdążyli urodzić.
zibi, thorgall, safranek, Janko Traderroo, AgroTrader, Zygmunt de Bill and Forex Trader like this post
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25030 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Omenaa Mensah i Rafał Brzoska odznaczeni przez Andrzeja Dudę Para otrzymała Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski. Jak możemy przeczytać w relacji prezenterki na Instagramie, zaszczytne państwowe wyróżnienie zostało przyznane za "wyjątkowe zasługi w działalności gospodarczej i społeczno-filantropijnej".
chyba nie tylko mnie to wqrwia, że pogodynka która wyszła za bogatego gościa od firmy kurierskiej dostaje takie odznaczenie, zarezerwowane dla wybitnych Polaków, bo komentarze wyłączone
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46550 Registration date : 03/09/2007
Omenaa Mensah i Rafał Brzoska odznaczeni przez Andrzeja Dudę Para otrzymała Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski. Jak możemy przeczytać w relacji prezenterki na Instagramie, zaszczytne państwowe wyróżnienie zostało przyznane za "wyjątkowe zasługi w działalności gospodarczej i społeczno-filantropijnej".
chyba nie tylko mnie to wqrwia, że pogodynka która wyszła za bogatego gościa od firmy kurierskiej dostaje takie odznaczenie, zarezerwowane dla wybitnych Polaków, bo komentarze wyłączone
Może wyjątkowo trafnie przepowiadała pogodę przez co rolnicy mieli łatwiej zaplanować prace polowe
Janko Traderroo
Liczba postów : 4858 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Pewnie ładna cipka była i nie widziałem Zibi ,za Tuska bedzie można wklejać
Nie widziałeś, bo zamiast być na bieżąco z tym, co sie dzieje na UFO, to zajmujesz sie jakimiś pierdołami. Ja widziałem i powiem Ci tylko jedno: dużo straciłeś
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46550 Registration date : 03/09/2007
Tego żydowskiego hitlerka natanjahu trzeba jak najszybciej odsunąc od władzy i aresztować.
jebany naziol...kiedyś Niemcy uważali się za ubermenschen ale im minęło a Ci od tysięcy lat sie uważają za Naród Wybrany i się wywyższają ponad innych i jakos im poczucie wyższości nie mija mieli holokaust i żadnych wniosków nie wyciągnęli
Janko Traderroo
Liczba postów : 4858 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009