znajomy właśnie zadzwonił i mówi, że u nas na arbitrażu rozdają pieniądze do rozliczenia moment a baza sięga -30 ale skąd brać akcje na krótką sprzedaż zapytałem mówi, że te pieniądze są dla grubego a nie dla leszcza )) czyli Osioły gra razem z GS ? a to patriotyczne jest ? no i proszę 2/1 ot tak
Co za leszcz ten znajomy To rynek od dwóch miesięcy jest durny i o tym nie wie
może on i leszcz ale stać go na domek w hiszpanii a także na niemałą posiadłość na mazurach ( co prawda kupioną w latach 90 - tych za małą kasę ) tak myślę, że mógłby Cię razem z buszkiem też kupić i nie musiałby brać kredytu
_________________ ...... a będzie giciej
kolekcjon€r
Liczba postów : 10849 Registration date : 13/02/2023
znajomy właśnie zadzwonił i mówi, że u nas na arbitrażu rozdają pieniądze do rozliczenia moment a baza sięga -30 ale skąd brać akcje na krótką sprzedaż zapytałem mówi, że te pieniądze są dla grubego a nie dla leszcza )) czyli Osioły gra razem z GS ? a to patriotyczne jest ? no i proszę 2/1 ot tak
Co za leszcz ten znajomy To rynek od dwóch miesięcy jest durny i o tym nie wie
może on i leszcz ale stać go na domek w hiszpanii a także na niemałą posiadłość na mazurach ( co prawda kupioną w latach 90 - tych za małą kasę ) tak myślę, że mógłby Cię razem z buszkiem też kupić i nie musiałby brać kredytu
no tak....? ALE MOZE NIE DEFEKUJE REGULARNIE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51908 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011