I teraz mówisz pejsatemu 'sprawdzam'. On będzie używał różnych sztuczek, żebyś wypuścił skarb na małym zysq. Trzeba psychikę mieć jak Jarek Psikuta, a postępować jak Nikodem Dyzma tzn. chwytać za grzywę i walić w pysk - aż mu jarmułka zleci.
AgroTrader lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
I teraz mówisz pejsatemu 'sprawdzam'. On będzie używał różnych sztuczek, żebyś wypuścił skarb na małym zysq. Trzeba psychikę mieć jak Jarek Psikuta, a postępować jak Nikodem Dyzma tzn. chwytać za grzywę i walić w pysk - aż mu jarmułka zleci.
O! Proszę 1/4, od niechcenia...
AgroTrader lubi tą wiadomość
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11680 Registration date : 16/09/2007
przy takich sciemach jak dzisiaj -byla okazja na dobre S i gdyby takie sciemy wykorzystywać wbrew - na koszt zyda toby mu sie odechciało ściemniać I DANE BYŁYBY BEZ ZNACZENIA
CZYLI;
Stara prawda do nas wraca, leszcz zarabia, rzyt dopłaca!
Chcieli ciągnąć na nju haje, teraz z dupy ch... wystaje!
Zygmunt de Bill
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 06 Wrz 2024, 14:51, w całości zmieniany 2 razy
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51908 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Nie opłaca się bo płynność do dupy. Ja tak przyatakowałem
Bardzo ładnie! Ja też nie rolowałem tylko obróciłem FW20 na longi zabezpieczone U2350. Mogą mnie teraz pocałować w dupę, bo mam syntetycznego call po ujemnej cenie.
kolekcjon€r
Liczba postów : 10848 Registration date : 13/02/2023
Bardzo ładnie! Ja też nie rolowałem tylko obróciłem FW20 na longi zabezpieczone U2350. Mogą mnie teraz pocałować w dupę, bo mam syntetycznego call po ujemnej cenie.
Longowałbyś VIX teraz?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51908 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Longowałbyś VIX teraz?
Raczej nie. Poza tym VIX się ostatnio dziwnie zachowuje.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46564 Registration date : 03/09/2007
Czyli chyba wreszcie do Murzynów dotarło, że będzie RECESJA bo mają chujowe dane od dawna już a przebite wsparcie na ropie recesję potwierdza. Do tego obniżka stóp również.
Przypominam, że krach 2008r. rozpoczął się właśnie od niewinnej obniżki stóp przez Greenspana
AgroTrader MOD