| UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY | |
|
+34ramzes andrzej1217 forex kydo filip gumbas malec SYLWESTER Bazakbal Damian PoPo zibi EURO inwestor przemak franco wredniaha Reser loko Laik Indiana LeM Rmir nomad Jones rydzo BORowik Dave kamikaze ojro Ezet dead_eye betonowe_buty SzFagier 38 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bazakbal
Liczba postów : 34 Age : 44 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 10:36 | |
| Witam
Właśnie chciałem wejść na rachunek w Bossie i wyskakuje mi błąd logowania/sprawdzane na dwóch łączach/.Czy ktoś z państwa mający u nich rachunek mógłby sprawdzić /bo nie wiem czy to u nich wina,czy u mnie coś poległo/.
Pozdrawiam | |
|
| |
franco
Liczba postów : 1421 Age : 46 Location : Okolice Krakowa Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:29 | |
| | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:35 | |
| - bazaq napisał:
- Witam
Właśnie chciałem wejść na rachunek w Bossie i wyskakuje mi błąd logowania/sprawdzane na dwóch łączach/.Czy ktoś z państwa mający u nich rachunek mógłby sprawdzić /bo nie wiem czy to u nich wina,czy u mnie coś poległo/.
Pozdrawiam potwierdzam tak samo mam błąd HEJ | |
|
| |
franco
Liczba postów : 1421 Age : 46 Location : Okolice Krakowa Registration date : 14/11/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:35 | |
| - Ezet napisał:
- Re Kaczor
Właśnie wyliczyłem mój przypadek kredytowy w porównaniu z tym jakbym wziął wtedy w CHF
Ni wuja nie chce mi wyjść, że to by mi się opłacało.
Przy 2,94PLN za CHF - 6% bym wiecej spłacił Przy 3,2PLN za CHF - 14% bym więcej spłacił Przy 2,1PLN za CHF - no wtedy rzeczywiście przepłacam, bo ok 30%
Ale i tak Cię nie lubię, bo uczony jesteś, ale jakiś niemądry mi sie wydajesz no i w dodatku brak ci inteligencji emocjonalnej, bo się strasznie irytujesz na czyjeś argumenty/zaczepki. Każdy kij ma dwa końce, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A prawda leży tam gdzie leży. Trochę dystansu do siebie i innych W takim razie masz kredyt na stosunkowo krótki okres - ok. 10 lat. (zgadłem?). Więc dodam że na taki krótki okres nawet w open fajansie doradziliby Ci złotówki... pozdr | |
|
| |
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:45 | |
| TELL AWIW prawie +3% ( wiem ,wiem mało znaczy )
OBAMA fetuje we wtorek ( giełdowe fajerwerki ? )
Gaz dogadany ( dlaczego ukraińcy wolą po 360$ a nie chcieli po 250 $ ?? )
Może w poniedziałek wreszcie wzrośnie ? | |
|
| |
Bazakbal
Liczba postów : 34 Age : 44 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:54 | |
| @Jones
dzięki -- mam nadzieje,że do jutra poprawią. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 11:59 | |
| - OpCjoNeR napisał:
- A ciekawy jestem czy da radę jako obywatel Polski zaciągnąć kredyt bezpośrednio w bankq szwajcarskim wypłacany fizycznie w CHFie (a nie tylko denominowany) i olać szerokim łukiem polskie banki z ich prowizjami.
Jak to wygląda dla przeciętnego Kowalskiego temat? To jak - da radę? Nikt mi nie odpowiedział. | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
| |
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:15 | |
| [quote="Rmir"][quote="LeM"] - Bogdan napisał:
- LeM napisał:
- ...
rozumiem, ze jestes tym PRAWDZIWYM warszawiakiem, z dziada pradziada i mierzi Cie oszołomstwo z prowincji... Zawsze mnie smieszy ta duma....quote]
to przeciez wyciagasz telefona z kieszony, wbijasz 22986 i uprzejmie donosisz pani ze strazy wiejskiej o tym fakcie i musza p[rzyjechac a na miejsca inwalidów to leca jak głupi od poczatku miesiaca, bo to 500 mandatu jest Na wspólnotę nie przyjadą, a zwłaszcza jak jest szlaban na wieździe na wspólnotę. | |
|
| |
Ezet Główny Troll UFO
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:17 | |
| - franco napisał:
- Ezet napisał:
- Re Kaczor
Właśnie wyliczyłem mój przypadek kredytowy w porównaniu z tym jakbym wziął wtedy w CHF
Ni wuja nie chce mi wyjść, że to by mi się opłacało.
Przy 2,94PLN za CHF - 6% bym wiecej spłacił Przy 3,2PLN za CHF - 14% bym więcej spłacił Przy 2,1PLN za CHF - no wtedy rzeczywiście przepłacam, bo ok 30%
Ale i tak Cię nie lubię, bo uczony jesteś, ale jakiś niemądry mi sie wydajesz no i w dodatku brak ci inteligencji emocjonalnej, bo się strasznie irytujesz na czyjeś argumenty/zaczepki. Każdy kij ma dwa końce, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A prawda leży tam gdzie leży. Trochę dystansu do siebie i innych W takim razie masz kredyt na stosunkowo krótki okres - ok. 10 lat. (zgadłem?). Więc dodam że na taki krótki okres nawet w open fajansie doradziliby Ci złotówki... pozdr Zgadłeś, że na 10 lat, albo przeczytałeś, bo pisałem o tym | |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:26 | |
| - Ezet napisał:
- Zgadłeś, że na 10 lat
No tak, ale 10 lat to raczej rzadkosc dla kredytow hipotecznych. W "normalnym" okresie odsetki stanowia lwia czesc raty, a poniewaz to nie jest "Alicja", wiec wszystkie odsetki musza byc splacone w racie. Stad im nizsze oprocentowanie tym mniejsza rata i to znaczaco mniejsza. | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:27 | |
| - kaczor napisał:
- Ezet napisał:
- kaczor napisał:
- Ezet napisał:
- Nie przyjdę, bo nie wziąłem kredytu w CHF, a nawet jakbym wziął to dla mnie nie robi to różnicy. Szkoda mi tylko moich znajomych, którym rata wzrosła. Znam przynajmniej 3 rodziny. Jedna ma 6-cioro dzieci i te 600-700PLN więcej miesięcznie to dla nich dramat. A wzięli kredyt po to by mieć gdzie mieszkać, a nie dla zarobku. Jak sytuacja się nie zmieni to będą w tzw. czarnej dupie. Pozostali jakoś sie trzymają. A jedna nawet się cieszy, bo jest w sytuacji o której kaczor pisze, bo wzięła kredyt w CHF na długo przed hossą mieszkaniową, czyli cena mieszkania 50% niższa i CHF dużo droższy.
w takim razie musieli oszuakc bank bo banki liczyly zdolnosc dla chf tak zeby byla na 130% tego co w pln.Pewnie nie podali dzieci zeby meic lepsza zdolnosc we franku.A jesli mieli faktycznie zdolnosc na kredyt zhf z 6 dzieci to mussza kolo 10 kafli zarabiac wiec nie wiem co to dla nich za dramat A Ty z choinki się urwałeś? Sami pracownicy banku sugerowali pewne niedopowiedzenia, aby kredyt przyznać. A dlaczego? Dla premii. Ciekawi mnie ile takich przypadków jest wśród tych wszystkich kredytów. Z pewnością sie o tym przekonamy. takie zycie,swiat to dzungla Mi ostatnio Pani z Cu powiedziala jak przedluzalem OC i AC ze cena AC wzrosla bo mamy kryzys finansowy i naprawy sa drosze w warsztatach.Akurat bylem juz zmeczony i nawet nie mialem sily jej opieprzyc za to ze mi bzdety opowiada ale taki jest ten swiat. Kryzys i naprawy drozsze, co za pomysl idiotyczny przyczyny mogą być tylko dwie: 1.jeżeli masz wykupioną amortyzację części to ac jest procentowo coraz droższe wraz z wiekiem auta. 2. kończy sie promocja dla nowych klientów. starych wszedzie olewają ale gdzieniegdzie można wywalczyć bonusy | |
|
| |
wredniaha
Liczba postów : 762 Registration date : 22/12/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:28 | |
| - OpCjoNeR napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- A ciekawy jestem czy da radę jako obywatel Polski zaciągnąć kredyt bezpośrednio w bankq szwajcarskim wypłacany fizycznie w CHFie (a nie tylko denominowany) i olać szerokim łukiem polskie banki z ich prowizjami.
Jak to wygląda dla przeciętnego Kowalskiego temat? To jak - da radę? Nikt mi nie odpowiedział. Da a raczej dało bo teraz nie wiem czy jakiś bank ma to w ofercie - ja mam kredyt w CHF który mogę spłacać w walucie - kredyt brałem w Fortisie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:33 | |
| Zasada jest taka im wyzsza kwota kredytu i dluzszy okres splacania tym wazneijsza stopa procentowa.Przy duzych kwotach powyzej 500tys i 35 latach nawet przy chf rownym 5 rata bedzie nizsza niz w pln.Kredyty na niska kwote albo krotki okres kredytowania lepiej w pln |
|
| |
wredniaha
Liczba postów : 762 Registration date : 22/12/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:42 | |
| - wredniaha napisał:
- OpCjoNeR napisał:
- OpCjoNeR napisał:
Jak to wygląda dla przeciętnego Kowalskiego temat? To jak - da radę? Nikt mi nie odpowiedział. Da a raczej dało bo teraz nie wiem czy jakiś bank ma to w ofercie - ja mam kredyt w CHF który mogę spłacać w walucie - kredyt brałem w Fortisie. Sorry nie doczytałem - moj jest oczywiscie nie w banku szwajcarskim i wypłacili mi kasę w PLN więc raz zapłaciłem spread ale spłacać mogę w PLN lub CHF. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 12:45 | |
| ogolnoe odrebnym tematem jest stosunek ceny euro do chf bo z racji tegi ze euro jest glwona waluta swiata roznica stopw procentowych miedzy strefa euro a szwajcaria jest duzo mneijsza.Dlatego pampers proponuje zalozyc jak beda przeliczali pln na euro bo tam dopiero moze byc masakra eur/chf w cenach close weklyy od 88 roku,niezle nie? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:32 | |
| jeszcze jeden wykres w20 I mam tu problem bo to nie wyglada na trojkat (co to za trojkat w ktorym c jest dluzsze nzi b?) terminal impulse tez nie bo musialby zgodnei z trendem miec nachylenie.Lem potrafisz to wyjasnic?Na pierwszy rzut oka tylko flat tu pasuje Niezaleznie od tego nie widze wiekszych szans na wiecej niz 1810-20 w tym ruchu up c we flat musi byc impulsem ale moze tez byc "terminal impulse" i nie musi sie rozpisywac jako normalna 5.Tak wiec 4 moze a nawet musi zachodzc na 2 i to by pasowalo terminal impulse z wydluzona 1 dokladnie.Potwierdzeniem jst tez gwaltowny ruch po zakonczeniu
Ostatnio zmieniony przez kaczor dnia Nie 18 Sty 2009, 13:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:44 | |
| A mnie w kredytów wyleczył zwykły kredyt studencki. W sumie śmieszna kwota była do spłaty, bo jakieś 200 zł miesięcznie i to praktycznie nie było odsetek, ale niesamowicie mnie to wqr.... że muszę jeszcze tyle lat przelewać na to konto w PKO te 200 zł.... Spłacić od razu się nie opłacało, bo państwo dawało na odsetki. Teraz jak prowadziłem firmę, wziąłem co prawda kredyt, ale odnawialny mimo wyższego oprocentowania, i jak tylko się dało od razu spłaciłem całość i mam święty spokój.
PS Był tutaj temat dzień - dwa do tyłu, jak to strasznie zamknąć konto w PKO BP. U mnie wszystko zajęło może z 10 minut - w listopadzie, dzień po ostatniej racie studenckiego, poszliśmy z żoną z dowodami, podpisaliśmy z miłą panią jakiś druczek bez żadnych pytań dlaczego, wypłaciłem w okienku resztę kasy i tyle. Bardzo miła obsługa, bank na poziomie, w razie potrzeby otworzę tam ponownie konto czy lokatę. Gdyby robili jakieś trudnosci - to chyba logiczne, ze klient nie wróci. A tak wiem, że z tym konkretnym bankiem PKO BP mozna normalnie współpracować. | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:50 | |
| re Indiana To ja pisałem o tym koncie. W sumie to trochę ironicznie, bo nie był to jakiś ogromny problem, ale dało się zauważyć, że pracownicy nie bardzo chcą się tym zajmować. Być może nie mają za to premii. A stronę internetową mają czytelną i przejrzystą co się chwali. A obsługa na pewno zależy też trochę od konkretnego oddziału banku. Jak ja mam taki podręczny rachunek to najważniejsze dla mnie jest żebym mógł wypłacać z każdego bankomatu bez prowizji. Na razie taki rachunek mam w pko sa bo oni mają dużą sieć bankomatów. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:52 | |
| cos takiego,nie mam wprawy w rozipsywaniu ale mniej wiecej powinno pasowac potwierdzeniem bedzie zniesienie calej wysokosci trojkata ukosnego w czasie krotszym niz 50% czasu jego formowania. oarz w wyzszym wymiarze zniesienie calej fali b we flat w czasie krotszym nzi czas formowania sie c Pierwszy warunek dla flat zostal spelniony powniewaz linia trendu 0-B zostala naruszona w czasie krotszym niz czas formowania sie c
Ostatnio zmieniony przez kaczor dnia Nie 18 Sty 2009, 13:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:53 | |
| nie wiem czy ktoś z was trenuje zlecenia automatyczne czy to na fjutach czy też papiurach. bo taką zagwostkę mam... rzadko to robiłem ale jak już to był limit. np. limit aktywacji ..... 888 .... realizacji 888 ... bo jak kiedyś chciałem wpisac różne ceny to mi się cholerstwo zbuntowało. może orientujecie się o co cię rozchodzi, jak to dziadostwo działa... i czy można ustawiac limit aktywacji inny od realizacji np. chcę kupic papiur X jak cena dojdzie do poziomu 10 .... ale po cenie 9.50 (limit). lub sprzedac z limitem 10 ...... jak cena spadnie do 9.50 .
Ostatnio zmieniony przez Dave dnia Nie 18 Sty 2009, 13:58, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:54 | |
| - kaczor napisał:
- jeszcze jeden wykres
w20 I mam tu problem bo to nie wyglada na trojkat (co to za trojkat w ktorym c jest dluzsze nzi b?) terminal impulse tez nie bo musialby zgodnei z trendem miec nachylenie.Lem potrafisz to wyjasnic?Na pierwszy rzut oka tylko flat tu pasuje Niezaleznie od tego nie widze wiekszych szans na wiecej niz 1810-20 w tym ruchu up
c we flat musi byc impulsem ale moze tez byc "terminal impulse" i nie musi sie rozpisywac jako normalna 5.Tak wiec 4 moze a nawet musi zachodzc na 2 i to by pasowalo terminal impulse z wydluzona 1 dokladnie.Potwierdzeniem jst tez gwaltowny ruch po zakonczeniu w konc ktos to napisal. pamietam rozpiski o trojkacie gdzie sam pisales, ze dopoki c nie przebije a trojkat jest w grze. wiec zastanawiam sie dlaczego wszyscy technicy widza ten trojkat skoro zostal juz dawno zanegowany. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 13:56 | |
| - filip napisał:
- kaczor napisał:
- jeszcze jeden wykres
w20 I mam tu problem bo to nie wyglada na trojkat (co to za trojkat w ktorym c jest dluzsze nzi b?) terminal impulse tez nie bo musialby zgodnei z trendem miec nachylenie.Lem potrafisz to wyjasnic?Na pierwszy rzut oka tylko flat tu pasuje Niezaleznie od tego nie widze wiekszych szans na wiecej niz 1810-20 w tym ruchu up
c we flat musi byc impulsem ale moze tez byc "terminal impulse" i nie musi sie rozpisywac jako normalna 5.Tak wiec 4 moze a nawet musi zachodzc na 2 i to by pasowalo terminal impulse z wydluzona 1 dokladnie.Potwierdzeniem jst tez gwaltowny ruch po zakonczeniu w konc ktos to napisal. pamietam rozpiski o trojkacie gdzie sam pisales, ze dopoki c nie przebije a trojkat jest w grze.
wiec zastanawiam sie dlaczego wszyscy technicy widza ten trojkat skoro zostal juz dawno zanegowany. za to zobacz moja koncepcje flat z trojkatem ukosnym jako c.Paradoksalnie ta koncepcja jest duzo bardziej niedzwiedzia bo znaczy ze juz mamty po korekcie i jedziemy piatke w C |
|
| |
przemak
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 14:00 | |
| Jestem chory, leze w lozku, mam goraczke, nie bardzo moge mowic - zapalenie gardla. ALe pisac moge - tylko jakbym pisal jakies bzdury, to znaczy, ze majacze Trzymajcie sie i dawajcie wirusom! | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 14:04 | |
| - Dave napisał:
- nie wiem czy ktoś z was trenuje zlecenia automatyczne czy to na fjutach czy też papiurach.
bo taką zagwostkę mam...
rzadko to robiłem ale jak już to był limit.
np. limit aktywacji ..... 888 .... realizacji 888 ... bo jak kiedyś chciałem wpisac różne ceny to mi się cholerstwo zbuntowało.
może orientujecie się o co cię rozchodzi, jak to dziadostwo działa... i czy można ustawiac limit aktywacji inny od realizacji
np.
chcę kupic papiur X jak cena dojdzie do poziomu 10 .... ale po cenie 9.50 (limit).
lub sprzedac z limitem 10 ...... jak cena spadnie do 9.50 .
źle wystawiasz np. kupno z limitem aktywacji nie może byc mniejsze od limitu czyli jak cena dojdzie do 10(Twój limit aktywacji) to mozesz wystawic kupno po 10 lub 10,10 10,20 .... itd. na sprzedaż odwrotnie tak to działa | |
|
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 14:20 | |
| I dla mnie jest to bardzo dziwne ograniczenie, gdyż uniemożliwia sensowną grę na premie. Np. przy danej cenie mam dwa LA, jeden zamyka pozycję z niewielkim poślizgiem - tak jak to i teraz można sobie ustawić, a drugi ustawia zwykłe zlecenie z limitem ale po o 5 pkt lepszej cenie.
Kompletnie nie kumam o co chodzi w tych BM - przecież to żaden problem od strony technicznej. A bardzo zwiększyłoby zyskowność systemów. | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 14:51 | |
| Indiana to tak by wychodziło że do tych zleceń jest podszyte sprawdzanie poprawności np. kupno=LA<=cena kupna sprzedaż=LA>=cena sprzedaży można by było dodać jeden znaczek i już lub bez sprawdzania i by było git ale pewnie to jet bardziej skomplikowane te zlecenia wspomagają ruch zmienność może ktoś na tym korzysta ? | |
|
| |
przemak
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 15:13 | |
| - Indiana napisał:
- I dla mnie jest to bardzo dziwne ograniczenie...
Ale zabezpiecza przed glupimi bledami - i mysle, ze to wlasnie jest powodem takich ograniczen. | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 15:16 | |
| - przemak napisał:
- Indiana napisał:
- I dla mnie jest to bardzo dziwne ograniczenie...
Ale zabezpiecza przed glupimi bledami - i mysle, ze to wlasnie jest powodem takich ograniczen. a jakie to mogą byc błędy | |
|
| |
Rmir
Liczba postów : 9896 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY Nie 18 Sty 2009, 15:22 | |
| [quote="Ezet"][quote="Rmir"] - LeM napisał:
- Bogdan napisał:
- LeM napisał:
- ...
rozumiem, ze jestes tym PRAWDZIWYM warszawiakiem, z dziada pradziada i mierzi Cie oszołomstwo z prowincji... Zawsze mnie smieszy ta duma....quote]
to przeciez wyciagasz telefona z kieszony, wbijasz 22986 i uprzejmie donosisz pani ze strazy wiejskiej o tym fakcie i musza p[rzyjechac a na miejsca inwalidów to leca jak głupi od poczatku miesiaca, bo to 500 mandatu jest Na wspólnotę nie przyjadą, a zwłaszcza jak jest szlaban na wieździe na wspólnotę. na marinie w warszawie to ochrona sie nie pierdzieli, tylko idzie gościu z puszką kleju i pedzlem, po szybach bocznych rozprowadza klej i do tego kartke: tu obowiązuje zakaz parkowania a na innym osiedlu widziałem jak gościu stal i szybe skubał z drobnych ścinków, ochrona ma takie arkusze z folii samoprzylepnej, ze przy probie oderwania z szyby dzieli sie ona na malutkie kawałeczki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY | |
| |
|
| |
| UFO - 17.01.2009 WEEKENDOWY | |
|