|
| UFO - 04.05.2009 | |
|
+71zibi delphia Awa ból i cierpienie kydo MedKit* Got mit Uns dead_eye malec specjalista Lennon foo fishemade Akwila sinuee Ziommmm Psiqta karnak betonowe_buty peter melex259 ricopi franco weteran PINGWIN (Z MADAGASKARU) mosa loko Liber GRIZZLI Abaci Zahary SzFagier andrzej IronFX Damian antykatofob petgry przemak ojro Jones andrzej1217 filip rydzo Cris Dave Reser irc north-south tarzan praktyk forex gumbas Pan Nikt Małolat Aligator thorgall inwestor Diablo cameleon Kazik Prezes szakal fabularasa marlon rabe www barany kLeszcz SYLWESTER Ezet Kozoyeb chudy mis 75 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:31 | |
| - kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
z barany musze sie zgodzic dzieciaki teraz mają alergie własnie przez sterylne wychowanie i kiepskiej jakosci żarcie nafaszerowane chemikaliami. No tak, chuchają dmuchają na te bachory od urodzenia. Listek wleci do wózka to tragedia, żeby się bejbe alergii nie nabawiło. Najlepiej w sterylności pozamykać żeby z bakteriami nie miało kontaktu Niektórzy rodzice to są totalni debile. NO i o ty mwlasnie mowie,to sa sztampowe brednie.Wystarczy sobie zobaczyc umieralnosc noworodkow i dlugosc zycia ludzi 60 lat temu kiedy wszystko bylo niby "zdrowe".teraz zywnosc jest zdrowsza nzi kiedykolwiek,jesli kiedys byla taka zajebista to czemu ludzie zyli srednio po 40 lat a dzieci umieraly masowo po porodach?Wszystkeistatystyki przecza temu ze jest gorzej a wy swoje i tak do usranej smierci.
A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa. W biednych krajach umiera się na dur brzuszny i cholerę, w bogatych na raka, cierpią na różne dolegliwości z układem ruchu, trawienia, alergie itp itd o OTYŁOŚCI, która jest chorobą cywilizacyjną już nie wspomnę, szczególnie w - god bless - Hameryce. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:32 | |
| - Kazik napisał:
- kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
z barany musze sie zgodzic dzieciaki teraz mają alergie własnie przez sterylne wychowanie i kiepskiej jakosci żarcie nafaszerowane chemikaliami. No tak, chuchają dmuchają na te bachory od urodzenia. Listek wleci do wózka to tragedia, żeby się bejbe alergii nie nabawiło. Najlepiej w sterylności pozamykać żeby z bakteriami nie miało kontaktu Niektórzy rodzice to są totalni debile. NO i o ty mwlasnie mowie,to sa sztampowe brednie.Wystarczy sobie zobaczyc umieralnosc noworodkow i dlugosc zycia ludzi 60 lat temu kiedy wszystko bylo niby "zdrowe".teraz zywnosc jest zdrowsza nzi kiedykolwiek,jesli kiedys byla taka zajebista to czemu ludzie zyli srednio po 40 lat a dzieci umieraly masowo po porodach?Wszystkeistatystyki przecza temu ze jest gorzej a wy swoje i tak do usranej smierci.
A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa.
Kaczor Rozwalasz mnie wnioskowaniem.... Wcześniej była selekcja nauralna. Poparz teraz. Dziecko rodzi się bez jelit (ogladałem w telewizorni) Utrzymują go przy życiu już 13 lat. Ile jest takich przypadków, kilkaset? A ile rodzi się z innymi wadami ? A ile jest lekkich przypadków, na które się kiedyś umierało. A ile jest lżejszych, kilkaset tysięch ? Może milionów w dłuższym czasie. Nawet na skaleczenie palca i zanieczyszczenie rany moża było umrzeć. Teraz to prawie nie możliwe. Byłem niedawno w przychodni i pacjent z bólem w klatce piersiowej, Za 5 min przyjechała erka na sygnale, rozległy zawał, szpital, koronografia i żyje. Znam takigo co po 4 zawale żyje i ma się dobrze. Ile jest takich przypadków. setki tysięcy. Myślisz, że jeszcze 20 lat temu było by to mozliwe? Jak ktos był oddalony od wielkiego miasta i od przychodni to umieral nie wiedząc na co z byle powodu. A Ty mi tu pir,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne. Dla Ciebei wszystko co jest unijne jets zle, w tym kwi sedno dyskusji.Problem polega na tym ze chcesz mi wmowic ze w Belgii,Holandii, czy Niemczech normy i przepisy sa zle dla ludzi i oni o tym nie wiedza tylko my sprytni Polacy jestesmy w stanie uratowac Zachod Europy przed samozniszczeniem.To jest tak naiwne ze az smieszne.No to wedlug Ciebie najzdrowsza zywnosc jest w Darfurze bo tam nei ma zadnych konserwantow.Tacy jak ty od referendum unijnego maja dola i staraja sie za wszelka cene cos tam udowodnic a ja ci powiem ze narod podjal decyzje i wy przegraliscie i twoje marudzenei tego nie zmieni>zawsze jak Ci yle na obszarze UE to Rosja i Bialorus czekaja,tam zywnosc zdrowa i zycie prostsze bedzie Ci pasowalo |
| | | przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:33 | |
| Kiedys ludzie nie umierali na raka, bo nie dozywali do wieku, w ktorym rak wystepowal. Te nieliczne przypadki mlodych ludzi z rakiem (np. Lance Armstrong czy Kamil Durczok) spokojnie ginely w statystyce lub wczesniej na wojnie. Jezeli chodzi o jakosc zywnosci to niestety jest ona taka a nie inna i unia nie ma z tym wiele wspolnego, tylko ekonomia. Z doswiadczenia tylko dodam, ze najgorsze nie sa konserwanty (chociaz to tez masakra, moje dziecko nie moze jesc jogurtow w lecie, a zimie prosze bardzo) tylko tluszcze. Tluszcze sa wszedzie, a sprobujcie sie dowiedziec, z czego... albo lepiej nie, szkoda nerwow Z kolei najwiekszym zagrozeniem dla dlugosci zycia czlowieka sa weglowodany czyli zboza. Srednia dlugosc zycia wcale nie rosnie, ona powoli dogania to, co bylo kiedys (podobno). Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze | |
| | | Gość Gość
| mięso tez ladnie pachnialo i jajka byly duzo wieksze i smaczniejsze a teraz kura dostaje jakis hormon żeby jajka szybciej wyskakiwaly i dlatego sa takie male i dupne |
| | | Gość Gość
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:34 | |
| - przemak napisał:
- Kiedys ludzie nie umierali na raka, bo nie dozywali do wieku, w ktorym rak wystepowal. Te nieliczne przypadki mlodych ludzi z rakiem (np. Lance Armstrong czy Kamil Durczok) spokojnie ginely w statystyce lub wczesniej na wojnie. Jezeli chodzi o jakosc zywnosci to niestety jest ona taka a nie inna i unia nie ma z tym wiele wspolnego, tylko ekonomia. Z doswiadczenia tylko dodam, ze najgorsze nie sa konserwanty (chociaz to tez masakra, moje dziecko nie moze jesc jogurtow w lecie, a zimie prosze bardzo) tylko tluszcze. Tluszcze sa wszedzie, a sprobujcie sie dowiedziec, z czego... albo lepiej nie, szkoda nerwow
Z kolei najwiekszym zagrozeniem dla dlugosci zycia czlowieka sa weglowodany czyli zboza. Srednia dlugosc zycia wcale nie rosnie, ona powoli dogania to, co bylo kiedys (podobno).
Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze nie mozna |
| | | Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:35 | |
| - chudy mis napisał:
- infinan napisał:
- chudy mis napisał:
- infinan napisał:
- chudy mis napisał:
- infinan napisał:
- ale pech.
u mojego providera działa net normalnie, ale strony brebrokers nie da sie wyświetlić! wogole! dzwonilem, moze za kilka dni dojdą o co kaman bo sami zbaranieli tak to wlasnie realna gra przegrywa z wirtualem dlaczego nie podepniesz komorki? spokojnie oblecisz nawet na gprs podpiałem, ale to jest tak wolne, ze kolejne poslizgi załapałem. tragedia ta java na bre, łącze musi byc jak do filmów on-line ops ...a EDGE nie ma ? /i czy tel. obsluguje/ przez tel nie pojdzie bo to musi byc IE6 (max 7) tylko ten, zadna opera, mozilla nie ruszy nawet nie, nie chodzi mi o uruchomienie aplikacji na telefonie tylko o konfiguracje w krotrej telefon dziala jak modem czyli wszystko jak zwykle idzie na Twoim komputerze normalnie tylko lacze do internetu jest nie po kablu. chudy , przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu! | |
| | | barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:36 | |
| - kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa. Ale z jakimi statystykami to porównujesz. Przecież dawniej co chwila była wojna i ludzie ginęli. Teraz nie ma i żyją dłużej to oczywiste. Umieralność noworodków co ma wspólnego z żywnością? Logiki tu nie widzę żadnej. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:37 | |
| - kaczor napisał:
- przemak napisał:
- Kiedys ludzie nie umierali na raka, bo nie dozywali do wieku, w ktorym rak wystepowal. Te nieliczne przypadki mlodych ludzi z rakiem (np. Lance Armstrong czy Kamil Durczok) spokojnie ginely w statystyce lub wczesniej na wojnie. Jezeli chodzi o jakosc zywnosci to niestety jest ona taka a nie inna i unia nie ma z tym wiele wspolnego, tylko ekonomia. Z doswiadczenia tylko dodam, ze najgorsze nie sa konserwanty (chociaz to tez masakra, moje dziecko nie moze jesc jogurtow w lecie, a zimie prosze bardzo) tylko tluszcze. Tluszcze sa wszedzie, a sprobujcie sie dowiedziec, z czego... albo lepiej nie, szkoda nerwow
Z kolei najwiekszym zagrozeniem dla dlugosci zycia czlowieka sa weglowodany czyli zboza. Srednia dlugosc zycia wcale nie rosnie, ona powoli dogania to, co bylo kiedys (podobno).
Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze nie mozna i jeszcze mają opóźniony zapłon halogeny ku.wa |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:37 | |
| generalnie jeden ciul z żywnoscią chleba nie jem wedliny sam robie z ryb uwielbiam Halibuta bo to morska i smaczna ryba. jarzynki mam na działce - i git A UE sie przydała bo fakt faktem higiena kiedys to była porażka i jak to Przemak napisał to nie wina UE ale ekonomii. | |
| | | andrzej1217
Liczba postów : 3866 Age : 62 Registration date : 10/10/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:38 | |
| 4.5.Moskwa (PAP) - Rosja ostro sprzeciwiła się planom odwrócenia kierunku tłoczenia ropy naftowej przez rurociąg Odessa-Brody, ostrzegając, że jeśli to nastąpi, Unia Europejska będzie miała problemy nie tylko z rosyjskim gazem ziemnym, ale także z ropą - informuje poniedziałkowy "Kommiersant".
. . . | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:39 | |
| - KRT napisał:
- generalnie jeden ciul z żywnoscią chleba nie jem wedliny sam robie z ryb uwielbiam Halibuta bo to morska i smaczna ryba. jarzynki mam na działce - i git
A UE sie przydała bo fakt faktem higiena kiedys to była porażka i jak to Przemak napisał to nie wina UE ale ekonomii. dokladnei jak ktos widzi ze mozna zarobic to ma gdzies ludzkie zdrowie i spzresaje byle gowno.Tyke ze jak znam zycie to w Polsce tak robi 90% producentow a w Neimczech 5% bo u nas kombinowanie to sport narodowy |
| | | barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:39 | |
| - kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa.
Kaczor Rozwalasz mnie wnioskowaniem.... Wcześniej była selekcja nauralna. Poparz teraz. Dziecko rodzi się bez jelit (ogladałem w telewizorni) Utrzymują go przy życiu już 13 lat. Ile jest takich przypadków, kilkaset? A ile rodzi się z innymi wadami ? A ile jest lekkich przypadków, na które się kiedyś umierało. A ile jest lżejszych, kilkaset tysięch ? Może milionów w dłuższym czasie. Nawet na skaleczenie palca i zanieczyszczenie rany moża było umrzeć. Teraz to prawie nie możliwe. Byłem niedawno w przychodni i pacjent z bólem w klatce piersiowej, Za 5 min przyjechała erka na sygnale, rozległy zawał, szpital, koronografia i żyje. Znam takigo co po 4 zawale żyje i ma się dobrze. Ile jest takich przypadków. setki tysięcy. Myślisz, że jeszcze 20 lat temu było by to mozliwe? Jak ktos był oddalony od wielkiego miasta i od przychodni to umieral nie wiedząc na co z byle powodu. A Ty mi tu pir,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne. Dla Ciebei wszystko co jest unijne jets zle, w tym kwi sedno dyskusji.Problem polega na tym ze chcesz mi wmowic ze w Belgii,Holandii, czy Niemczech normy i przepisy sa zle dla ludzi i oni o tym nie wiedza tylko my sprytni Polacy jestesmy w stanie uratowac Zachod Europy przed samozniszczeniem.To jest tak naiwne ze az smieszne.No to wedlug Ciebie najzdrowsza zywnosc jest w Darfurze bo tam nei ma zadnych konserwantow.Tacy jak ty od referendum unijnego maja dola i staraja sie za wszelka cene cos tam udowodnic a ja ci powiem ze narod podjal decyzje i wy przegraliscie i twoje marudzenei tego nie zmieni>zawsze jak Ci yle na obszarze UE to Rosja i Bialorus czekaja,tam zywnosc zdrowa i zycie prostsze bedzie Ci pasowalo Niestety ludzi myślących jest mało. | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:40 | |
| edek kupe wali - ciezko bedzie byniom | |
| | | barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:41 | |
| - KRT napisał:
- generalnie jeden ciul z żywnoscią chleba nie jem wedliny sam robie z ryb uwielbiam Halibuta bo to morska i smaczna ryba. jarzynki mam na działce - i git
A UE sie przydała bo fakt faktem higiena kiedys to była porażka i jak to Przemak napisał to nie wina UE ale ekonomii. Co do Unii, to się nie zgadzam, ale tak ogólnie to mądrze postępujesz. | |
| | | Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:43 | |
| [quote="kaczor"][quote="Kazik"] - kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- KRT napisał:
z barany musze sie zgodzic dzieciaki teraz mają alergie własnie przez sterylne wychowanie i kiepskiej jakosci żarcie nafaszerowane chemikaliami. ,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne. Dla Ciebei wszystko co jest unijne jets zle, w tym kwi sedno dyskusji.Problem polega na tym ze chcesz mi wmowic ze w Belgii,Holandii, czy Niemczech normy i przepisy sa zle dla ludzi i oni o tym nie wiedza tylko my sprytni Polacy jestesmy w stanie uratowac Zachod Europy przed samozniszczeniem.To jest tak naiwne ze az smieszne.No to wedlug Ciebie najzdrowsza zywnosc jest w Darfurze bo tam nei ma zadnych konserwantow.Tacy jak ty od referendum unijnego maja dola i staraja sie za wszelka cene cos tam udowodnic a ja ci powiem ze narod podjal decyzje i wy przegraliscie i twoje marudzenei tego nie zmieni>zawsze jak Ci yle na obszarze UE to Rosja i Bialorus czekaja,tam zywnosc zdrowa i zycie prostsze bedzie Ci pasowalo Widzę, ze zabrakło argumentów ! Nawet szklana kula Ci się zapociła Ale Kaczor wie lepiej, wie, że jestem przeciwko Unii I że chcę ją uratować Są na to dwa określenia 1.Iść w zaparte 2.A u was biją murzynów To juz klasyka. "Coś tam udowodnić" Nigdy nie mówię, że jak rośnie to to spada, "bo miało spadać"
Ostatnio zmieniony przez Kazik dnia Pon 04 Maj 2009, 11:44, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:43 | |
| - infinan napisał:
chudy , przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu! moze tel satelitarny ? skoro z wojny w iraku posylali (kiepskie bo kiepskie ale...) relacje video-live ...testowal ktos ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:46 | |
| re kazik a nie jest tak?Na odleglsoc Cie czuc prawicowcem i konserwatysta oraz eurosceptykiem.Wstydzisz sie pogladow czy jak? Dla mnie to bez znaczenia bo i tak jestescie w mneijszosci wiec nalezy sie wam tolerancja i wyrozumialosc |
| | | petgry
Liczba postów : 2078 Age : 53 Registration date : 28/10/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:47 | |
| Chyba już czas na eSki | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:47 | |
| - przemak napisał:
Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem. A czy tak mało jest tych zachorowań na raka wśród młodych to bym dysqtował. Wg mnie to wcale już nie jest mało i nie są to nieliczne przypadki. Lance to człowiek legenda i znany na całym świecie (bo i bogaty, 7x TdF to jeszcze nikt nie wygrał) ale takich jak on jest wielu na świecie o których się nie mówi głośno. | |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:48 | |
| infinan napisał: ale pech. u mojego providera działa net normalnie, ale strony brebrokers nie da sie wyświetlić! wogole!
to może protokół https szwankuje a inne banki OK ? | |
| | | gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:48 | |
| - kaczor napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- kaczor: a te masowe zachorowania na raka obecnie to myślisz, że od czego są?
Kiedyś tyle nie było, obecnie urasta to już do rangi PANDEMII. HIV to przy tym betka. Skad wiesz ze tyle nie bylo?Kiedys sie nei diagnozowalo po prostu,koles umieral i tyle,duza czesc ludzi nei dozywala tez wieku kiedy pojawia sie nowotwor wiec takie porownania o kant dupy mozna potluc Ale dobra dosyc juz i tak kazdy zostanie przy swoim to sa rzeczy nei do udowodnienia Ojciec Napoleona umarł na raka żołądka. | |
| | | antykatofob
Liczba postów : 971 Registration date : 01/07/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:49 | |
| - infinan napisał:
- chudy mis napisał:
nie, nie chodzi mi o uruchomienie aplikacji na telefonie tylko o konfiguracje w krotrej telefon dziala jak modem czyli wszystko jak zwykle idzie na Twoim komputerze normalnie tylko lacze do internetu jest nie po kablu. chudy , przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu! 1) jaki telefon? 2) jesteś w zasięgu HSDPA, czy chociaż EDGE? Jeśli Twój telefon obsługuje HSDPA i jesteś w zasięgu HSDPA, to nie powinno być problemów z szybkością łącza... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:49 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- przemak napisał:
Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem.
A czy tak mało jest tych zachorowań na raka wśród młodych to bym dysqtował. Wg mnie to wcale już nie jest mało i nie są to nieliczne przypadki. Lance to człowiek legenda i znany na całym świecie (bo i bogaty, 7x TdF to jeszcze nikt nie wygrał) ale takich jak on jest wielu na świecie o których się nie mówi głośno. Mozna zyc bez weglowodanow.To sie nazywa dieta ketonowa,gdzie zrodlem energii dla organizmu sa ketony,niestety jest to dieta ciezka do przyjecia bo trzeba zrec tylko tluste rzeczy ale na tej diecie sie chudnie. |
| | | Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:50 | |
| [quote="OpCjOnEr"] - przemak napisał:
Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem.
głośno. Zapytaj o to Eskimosów. Chodzi mi o Inuitów, jak przetrwali tyle pokoleń. | |
| | | barany MISZCZ
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:50 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- przemak napisał:
Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem.
A czy tak mało jest tych zachorowań na raka wśród młodych to bym dysqtował. Wg mnie to wcale już nie jest mało i nie są to nieliczne przypadki. Lance to człowiek legenda i znany na całym świecie (bo i bogaty, 7x TdF to jeszcze nikt nie wygrał) ale takich jak on jest wielu na świecie o których się nie mówi głośno. Niestety przemak ma rację. Zboża są coraz bardziej szkodliwe. Wyeliminuj na tydzień, dwa chleb i mąkę całkowicie a zobaczysz jak poczujesz znakomicie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:51 | |
| czekamy na bombe
stresytesty do ataku!!!! |
Liczba postów : 3187 Registration date : 07/11/2007
| Indeksy w USA jeszcze mogą spaść o ponad 50 proc. - Tice 4.5.Nowy Jork (PAP/int.) - Rynek niedźwiedzia na giełdach akcji jest teraz w hibernacji, ale wkrótce może powrócić ze złośliwym burknięciem - uważa David Tice, główny strateg portfelowy w Federated Investors. Na Tice nie robią wrażenia ostatnie 31-procentowe wzrosty indeksu Standard & Poor's 500 Index, z notowanych 6 marca bardzo niskich poziomów. Ekonomista mówi, że jest to wzrost rynku niedźwiedzia. "Jeszcze będzie dużo wzrostów. Jednakże spodziewamy się też dużo spadków" - stwierdza Tice. "S&P 500 może spaść do 400 pkt" - nie wyklucza Tice. Byłoby to o ponad 50 proc. mniej od piątkowego zamknięcia. "Wiele zależy od działań podejmowanych tu i tam (w gospodarce)" - mówi. Tice dodaje: "Jeszcze nie było kapitulacji". Ekonomista ocenia, że ekscesy i nierównowagi, jakie stworzyliśmy w ciągu ostatnich 25 lat, były tak ogromne, że musimy teraz za to zapłacić. "To nie jest, tak jak w ogrodzie, odmiana recesji. My to nazywamy depresją" - mówi Tice.(PAP) aj/ jtt/
| |
| | | Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| - anduril napisał:
- infinan napisał:
- chudy mis napisał:
nie, nie chodzi mi o uruchomienie aplikacji na telefonie tylko o konfiguracje w krotrej telefon dziala jak modem czyli wszystko jak zwykle idzie na Twoim komputerze normalnie tylko lacze do internetu jest nie po kablu. chudy , przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu! 1) jaki telefon? 2) jesteś w zasięgu HSDPA, czy chociaż EDGE? Jeśli Twój telefon obsługuje HSDPA i jesteś w zasięgu HSDPA, to nie powinno być problemów z szybkością łącza... mam niestety tylko edge. hsdpa kupielme ale nie dziala z moim kompem a juz nie dopilnowalem zeby sie zabezpieczyc i kupic inny dzialajacy model. no i przyszedl dzien awarii netu (dosc osobliwy bo tylko bre nei dziala) i dostalem po dupie | |
| | | Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 Pon 04 Maj 2009, 11:53 | |
| re infinan sam tego doswiadczylem tego kiedys, wole jednak wyzsza prowizje a szybkosc ktorej brakuje promakowi coz z tego ze 6zl jak wszystko z limitem ucieka | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 04.05.2009 | |
| |
| | | | UFO - 04.05.2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |