Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 04.05.2009

Go down 
+71
zibi
delphia
Awa
ból i cierpienie
kydo
MedKit*
Got mit Uns
dead_eye
malec
specjalista
Lennon
foo
fishemade
Akwila
sinuee
Ziommmm
Psiqta
karnak
betonowe_buty
peter
melex259
ricopi
franco
weteran
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
mosa
loko
Liber GRIZZLI Abaci
Zahary
SzFagier
andrzej
IronFX
Damian
antykatofob
petgry
przemak
ojro
Jones
andrzej1217
filip
rydzo
Cris
Dave
Reser
irc
north-south
tarzan
praktyk
forex
gumbas
Pan Nikt
Małolat
Aligator
thorgall
inwestor
Diablo
cameleon
Kazik
Prezes
szakal
fabularasa
marlon
rabe
barany
kLeszcz
SYLWESTER
Ezet
Kozoyeb
chudy mis
75 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

UFO - 04.05.2009 - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:31

kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:

z barany musze sie zgodzic dzieciaki teraz mają alergie własnie przez sterylne wychowanie i kiepskiej jakosci żarcie nafaszerowane chemikaliami.

No tak, chuchają dmuchają na te bachory od urodzenia. Listek wleci do wózka to tragedia, żeby się bejbe alergii nie nabawiło. Najlepiej w sterylności pozamykać żeby z bakteriami nie miało kontaktu wariat
Niektórzy rodzice to są totalni debile.
NO i o ty mwlasnie mowie,to sa sztampowe brednie.Wystarczy sobie zobaczyc umieralnosc noworodkow i dlugosc zycia ludzi 60 lat temu kiedy wszystko bylo niby "zdrowe".teraz zywnosc jest zdrowsza nzi kiedykolwiek,jesli kiedys byla taka zajebista to czemu ludzie zyli srednio po 40 lat a dzieci umieraly masowo po porodach?Wszystkeistatystyki przecza temu ze jest gorzej a wy swoje i tak do usranej smierci.

A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa.

W biednych krajach umiera się na dur brzuszny i cholerę, w bogatych na raka, cierpią na różne dolegliwości z układem ruchu, trawienia, alergie itp itd o OTYŁOŚCI, która jest chorobą cywilizacyjną już nie wspomnę, szczególnie w - god bless - Hameryce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:32

Kazik napisał:
kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:

z barany musze sie zgodzic dzieciaki teraz mają alergie własnie przez sterylne wychowanie i kiepskiej jakosci żarcie nafaszerowane chemikaliami.

No tak, chuchają dmuchają na te bachory od urodzenia. Listek wleci do wózka to tragedia, żeby się bejbe alergii nie nabawiło. Najlepiej w sterylności pozamykać żeby z bakteriami nie miało kontaktu wariat
NO i o ty mwlasnie mowie,to sa sztampowe brednie.Wystarczy sobie zobaczyc umieralnosc noworodkow i dlugosc zycia ludzi 60 lat temu kiedy wszystko bylo niby "zdrowe".teraz zywnosc jest zdrowsza nzi kiedykolwiek,jesli kiedys byla taka zajebista to czemu ludzie zyli srednio po 40 lat a dzieci umieraly masowo po porodach?Wszystkeistatystyki przecza temu ze jest gorzej a wy swoje i tak do usranej smierci.

A najlepsza dlugosc i jakosc zycia oraz przezywalnosc dzieci jest w bogatych krajach UE gdzie niby taka niezdrowa zywnosc jest. Za to w biednych krajach gdzie sie nei stosuje konserwantow i innych rzeczy ludzie zdychaja na cholere,dur brzuszny i inne swinstwa.

Kaczor
Rozwalasz mnie wnioskowaniem....
Wcześniej była selekcja nauralna.
Poparz teraz. Dziecko rodzi się bez jelit (ogladałem w telewizorni)
Utrzymują go przy życiu już 13 lat.
Ile jest takich przypadków, kilkaset?
A ile rodzi się z innymi wadami ?
A ile jest lekkich przypadków, na które się kiedyś umierało.
A ile jest lżejszych, kilkaset tysięch ?
Może milionów w dłuższym czasie.
Nawet na skaleczenie palca i zanieczyszczenie rany moża było umrzeć.
Teraz to prawie nie możliwe.
Byłem niedawno w przychodni i pacjent z bólem w klatce piersiowej,
Za 5 min przyjechała erka na sygnale, rozległy zawał, szpital,
koronografia i żyje.
Znam takigo co po 4 zawale żyje i ma się dobrze.
Ile jest takich przypadków. setki tysięcy.
Myślisz, że jeszcze 20 lat temu było by to mozliwe?
Jak ktos był oddalony od wielkiego miasta i od przychodni
to umieral nie wiedząc na co z byle powodu.
A Ty mi tu pir,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne.

Dla Ciebei wszystko co jest unijne jets zle, w tym kwi sedno dyskusji.Problem polega na tym ze chcesz mi wmowic ze w Belgii,Holandii, czy Niemczech normy i przepisy sa zle dla ludzi i oni o tym nie wiedza tylko my sprytni Polacy jestesmy w stanie uratowac Zachod Europy przed samozniszczeniem.To jest tak naiwne ze az smieszne.No to wedlug Ciebie najzdrowsza zywnosc jest w Darfurze bo tam nei ma zadnych konserwantow.Tacy jak ty od referendum unijnego maja dola i staraja sie za wszelka cene cos tam udowodnic a ja ci powiem ze narod podjal decyzje i wy przegraliscie i twoje marudzenei tego nie zmieni>zawsze jak Ci yle na obszarze UE to Rosja i Bialorus czekaja,tam zywnosc zdrowa i zycie prostsze bedzie Ci pasowalo
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

Liczba postów : 8399
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:33

Kiedys ludzie nie umierali na raka, bo nie dozywali do wieku, w ktorym rak wystepowal. Te nieliczne przypadki mlodych ludzi z rakiem (np. Lance Armstrong czy Kamil Durczok) spokojnie ginely w statystyce lub wczesniej na wojnie. Jezeli chodzi o jakosc zywnosci to niestety jest ona taka a nie inna i unia nie ma z tym wiele wspolnego, tylko ekonomia. Z doswiadczenia tylko dodam, ze najgorsze nie sa konserwanty (chociaz to tez masakra, moje dziecko nie moze jesc jogurtow w lecie, a zimie prosze bardzo) tylko tluszcze. Tluszcze sa wszedzie, a sprobujcie sie dowiedziec, z czego... albo lepiej nie, szkoda nerwow Wink

Z kolei najwiekszym zagrozeniem dla dlugosci zycia czlowieka sa weglowodany czyli zboza. Srednia dlugosc zycia wcale nie rosnie, ona powoli dogania to, co bylo kiedys (podobno).

Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:33

mięso tez ladnie pachnialo i jajka byly duzo wieksze i smaczniejsze a teraz kura dostaje jakis hormon żeby jajka szybciej wyskakiwaly i dlatego sa takie male i dupne
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

chudy mis napisał:
infinan napisał:
chudy mis napisał:
infinan napisał:
chudy mis napisał:
infinan napisał:
ale pech.
u mojego providera działa net normalnie, ale strony brebrokers nie da sie wyświetlić! wogole!
dzwonilem, moze za kilka dni dojdą o co kaman bo sami zbaranieli nosz qm
tak to wlasnie realna gra przegrywa z wirtualem Sad

dlaczego nie podepniesz komorki? spokojnie oblecisz nawet na gprs
podpiałem, ale to jest tak wolne, ze kolejne poslizgi załapałem.
tragedia ta java na bre,
łącze musi byc jak do filmów on-line Sad

ops Neutral...a EDGE nie ma ? /i czy tel. obsluguje/
przez tel nie pojdzie bo to musi byc IE6 (max 7) tylko ten, zadna opera, mozilla nie ruszy nawet

nie, nie chodzi mi o uruchomienie aplikacji na telefonie tylko o konfiguracje w krotrej telefon dziala jak modem czyli wszystko jak zwykle idzie na Twoim komputerze normalnie tylko lacze do internetu jest nie po kablu.

dokładnie...na zwykłym eriksonie k500 chula aż miło
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:34

przemak napisał:
Kiedys ludzie nie umierali na raka, bo nie dozywali do wieku, w ktorym rak wystepowal. Te nieliczne przypadki mlodych ludzi z rakiem (np. Lance Armstrong czy Kamil Durczok) spokojnie ginely w statystyce lub wczesniej na wojnie. Jezeli chodzi o jakosc zywnosci to niestety jest ona taka a nie inna i unia nie ma z tym wiele wspolnego, tylko ekonomia. Z doswiadczenia tylko dodam, ze najgorsze nie sa konserwanty (chociaz to tez masakra, moje dziecko nie moze jesc jogurtow w lecie, a zimie prosze bardzo) tylko tluszcze. Tluszcze sa wszedzie, a sprobujcie sie dowiedziec, z czego... albo lepiej nie, szkoda nerwow Wink

Z kolei najwiekszym zagrozeniem dla dlugosci zycia czlowieka sa weglowodany czyli zboza. Srednia dlugosc zycia wcale nie rosnie, ona powoli dogania to, co bylo kiedys (podobno).

Merytorycznie: Czy w XTB mozna przed otwarciem sesji na fw20 skladac zlecenia - pekacem po cenie open na przyklad - czy trzeba siedziec i warowac? W demo nie dziala, ale demo to wiadomo, depo pobiera 10x wieksze Wink
nie mozna
Powrót do góry Go down
Kozoyeb

Kozoyeb

Liczba postów : 9425
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:35

chudy mis napisał:
infinan napisał:
chudy mis napisał:
infinan napisał:
chudy mis napisał:
infinan napisał:
ale pech.
u mojego providera działa net normalnie, ale strony brebrokers nie da sie wyświetlić! wogole!
dzwonilem, moze za kilka dni dojdą o co kaman bo sami zbaranieli nosz qm
tak to wlasnie realna gra przegrywa z wirtualem Sad

dlaczego nie podepniesz komorki? spokojnie oblecisz nawet na gprs
podpiałem, ale to jest tak wolne, ze kolejne poslizgi załapałem.
tragedia ta java na bre,
łącze musi byc jak do filmów on-line Sad

ops Neutral...a EDGE nie ma ? /i czy tel. obsluguje/
przez tel nie pojdzie bo to musi byc IE6 (max 7) tylko ten, zadna opera, mozilla nie ruszy nawet

nie, nie chodzi mi o uruchomienie aplikacji na telefonie tylko o konfiguracje w krotrej telefon dziala jak modem czyli wszystko jak zwykle idzie na Twoim komputerze normalnie tylko lacze do internetu jest nie po kablu.
chudy ,
przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu!
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

Liczba postów : 19198

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:36

kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:

Ale z jakimi statystykami to porównujesz. Przecież dawniej co chwila była wojna i ludzie ginęli. Teraz nie ma i żyją dłużej to oczywiste.
Umieralność noworodków co ma wspólnego z żywnością? Logiki tu nie widzę żadnej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:37

kaczor napisał:
przemak napisał:

nie mozna

i jeszcze mają opóźniony zapłon dobryżart

halogeny ku.wa
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:37

generalnie jeden ciul z żywnoscią chleba nie jem wedliny sam robie z ryb uwielbiam Halibuta bo to morska i smaczna ryba. jarzynki mam na działce - i git Very Happy

A UE sie przydała bo fakt faktem higiena kiedys to była porażka i jak to Przemak napisał to nie wina UE ale ekonomii.
Powrót do góry Go down
andrzej1217

andrzej1217

Liczba postów : 3866
Registration date : 10/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:38

4.5.Moskwa (PAP) - Rosja ostro sprzeciwiła się planom odwrócenia
kierunku tłoczenia ropy naftowej przez rurociąg Odessa-Brody,
ostrzegając, że jeśli to nastąpi, Unia Europejska będzie miała
problemy nie tylko z rosyjskim gazem ziemnym, ale także z ropą -
informuje poniedziałkowy "Kommiersant".

. . .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:39

KRT napisał:
generalnie jeden ciul z żywnoscią chleba nie jem wedliny sam robie z ryb uwielbiam Halibuta bo to morska i smaczna ryba. jarzynki mam na działce - i git Very Happy

A UE sie przydała bo fakt faktem higiena kiedys to była porażka i jak to Przemak napisał to nie wina UE ale ekonomii.
dokladnei jak ktos widzi ze mozna zarobic to ma gdzies ludzkie zdrowie i spzresaje byle gowno.Tyke ze jak znam zycie to w Polsce tak robi 90% producentow a w Neimczech 5% bo u nas kombinowanie to sport narodowy
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:39

kaczor napisał:
Kazik napisał:
kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:

Kaczor
Rozwalasz mnie wnioskowaniem....
Wcześniej była selekcja nauralna.
Poparz teraz. Dziecko rodzi się bez jelit (ogladałem w telewizorni)
Utrzymują go przy życiu już 13 lat.
Ile jest takich przypadków, kilkaset?
A ile rodzi się z innymi wadami ?
A ile jest lekkich przypadków, na które się kiedyś umierało.
A ile jest lżejszych, kilkaset tysięch ?
Może milionów w dłuższym czasie.
Nawet na skaleczenie palca i zanieczyszczenie rany moża było umrzeć.
Teraz to prawie nie możliwe.
Byłem niedawno w przychodni i pacjent z bólem w klatce piersiowej,
Za 5 min przyjechała erka na sygnale, rozległy zawał, szpital,
koronografia i żyje.
Znam takigo co po 4 zawale żyje i ma się dobrze.
Ile jest takich przypadków. setki tysięcy.
Myślisz, że jeszcze 20 lat temu było by to mozliwe?
Jak ktos był oddalony od wielkiego miasta i od przychodni
to umieral nie wiedząc na co z byle powodu.
A Ty mi tu pir,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne.

Dla Ciebei wszystko co jest unijne jets zle, w tym kwi sedno dyskusji.Problem polega na tym ze chcesz mi wmowic ze w Belgii,Holandii, czy Niemczech normy i przepisy sa zle dla ludzi i oni o tym nie wiedza tylko my sprytni Polacy jestesmy w stanie uratowac Zachod Europy przed samozniszczeniem.To jest tak naiwne ze az smieszne.No to wedlug Ciebie najzdrowsza zywnosc jest w Darfurze bo tam nei ma zadnych konserwantow.Tacy jak ty od referendum unijnego maja dola i staraja sie za wszelka cene cos tam udowodnic a ja ci powiem ze narod podjal decyzje i wy przegraliscie i twoje marudzenei tego nie zmieni>zawsze jak Ci yle na obszarze UE to Rosja i Bialorus czekaja,tam zywnosc zdrowa i zycie prostsze bedzie Ci pasowalo

Niestety ludzi myślących jest mało.
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:40

edek kupe wali - ciezko bedzie byniom
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:41

KRT napisał:

Co do Unii, to się nie zgadzam, ale tak ogólnie to mądrze postępujesz.
Powrót do góry Go down
Kazik

Liczba postów : 2137
Registration date : 25/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:43

[quote="kaczor"][quote="Kazik"]
kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
KRT napisał:

,, dolisz, że to zdrowa żywność bo weszły normy unijne.

Widzę, ze zabrakło argumentów !
Nawet szklana kula Ci się zapociła dobryżart
Ale Kaczor wie lepiej, wie, że jestem przeciwko Unii dobryżart
I że chcę ją uratować dobryżart dobryżart dobryżart
Są na to dwa określenia
1.Iść w zaparte
2.A u was biją murzynów

To juz klasyka.

"Coś tam udowodnić" dobryżart

Nigdy nie mówię, że jak rośnie to to spada, "bo miało spadać"

Ostatnio zmieniony przez Kazik dnia Pon 04 Maj 2009, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
chudy mis
Admin
Admin

Liczba postów : 4704
Registration date : 27/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:43

infinan napisał:

chudy ,
przecie psialem odpalilem, ale chodzi wolno do tego stopania ze znowu mi nei weszly pozycje po moich cenach, pracowac na tym chocby tydzien to katorga, ktorej nei zamierzam znosic., bo to bez sensu!

moze tel satelitarny ? skoro z wojny w iraku posylali (kiepskie bo kiepskie ale...) relacje video-live ...testowal ktos ?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:46

re kazik
a nie jest tak?Na odleglsoc Cie czuc prawicowcem i konserwatysta oraz eurosceptykiem.Wstydzisz sie pogladow czy jak?Smile Dla mnie to bez znaczenia bo i tak jestescie w mneijszosci wiec nalezy sie wam tolerancja i wyrozumialosc
Powrót do góry Go down
petgry

petgry

Liczba postów : 2078
Registration date : 28/10/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:47

Chyba już czas na eSki jocolor
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:47

przemak napisał:

Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem.

A czy tak mało jest tych zachorowań na raka wśród młodych to bym dysqtował. Wg mnie to wcale już nie jest mało i nie są to nieliczne przypadki. Lance to człowiek legenda i znany na całym świecie (bo i bogaty, 7x TdF to jeszcze nikt nie wygrał) ale takich jak on jest wielu na świecie o których się nie mówi głośno.
Powrót do góry Go down
Jones

Jones

Liczba postów : 13205
Registration date : 15/03/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:48

infinan napisał:
ale pech.

to może protokół https szwankuje a inne banki OK ?
Powrót do góry Go down
gumbas

gumbas

Liczba postów : 5095
Registration date : 19/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:48

kaczor napisał:
OpCjOnEr napisał:
kaczor: a te masowe zachorowania na raka obecnie to myślisz, że od czego są?
Kiedyś tyle nie było, obecnie urasta to już do rangi PANDEMII.
HIV to przy tym betka.
Skad wiesz ze tyle nie bylo?Kiedys sie nei diagnozowalo po prostu,koles umieral i tyle,duza czesc ludzi nei dozywala tez wieku kiedy pojawia sie nowotwor wiec takie porownania o kant dupy mozna potluc
Ale dobra dosyc juz i tak kazdy zostanie przy swoim to sa rzeczy nei do udowodnienia
Ojciec Napoleona umarł na raka żołądka.
Powrót do góry Go down
antykatofob

antykatofob

Liczba postów : 971
Registration date : 01/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:49

infinan napisał:
chudy mis napisał:

chudy ,
1) jaki telefon?
2) jesteś w zasięgu HSDPA, czy chociaż EDGE?
Jeśli Twój telefon obsługuje HSDPA i jesteś w zasięgu HSDPA, to nie powinno być problemów z szybkością łącza...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:49

OpCjOnEr napisał:
przemak napisał:

Co ty bredzisz? Węglowodany zagrożeniem dla życia? Przecież bez nich byś nie przeżył! Spróbuj nie jeść nic co zawiera węglowodany ciekawe czy rok przeżyjesz. Takiej pierdoły jeszcze nie słyszałem.

A czy tak mało jest tych zachorowań na raka wśród młodych to bym dysqtował. Wg mnie to wcale już nie jest mało i nie są to nieliczne przypadki. Lance to człowiek legenda i znany na całym świecie (bo i bogaty, 7x TdF to jeszcze nikt nie wygrał) ale takich jak on jest wielu na świecie o których się nie mówi głośno.
Mozna zyc bez weglowodanow.To sie nazywa dieta ketonowa,gdzie zrodlem energii dla organizmu sa ketony,niestety jest to dieta ciezka do przyjecia bo trzeba zrec tylko tluste rzeczy ale na tej diecie sie chudnie.
Powrót do góry Go down
Kazik

Liczba postów : 2137
Registration date : 25/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:50

[quote="OpCjOnEr"]
przemak napisał:

głośno.

Zapytaj o to Eskimosów.
Chodzi mi o Inuitów, jak przetrwali tyle pokoleń.
Powrót do góry Go down
barany
MISZCZ
MISZCZ
barany

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:50

OpCjOnEr napisał:
przemak napisał:

Niestety przemak ma rację. Zboża są coraz bardziej szkodliwe. Wyeliminuj na tydzień, dwa chleb i mąkę całkowicie a zobaczysz jak poczujesz znakomicie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:51

czekamy na bombe

stresytesty do ataku!!!!
Powrót do góry Go down

Liczba postów : 3187
Registration date : 07/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:51

Indeksy w USA jeszcze mogą spaść o ponad 50 proc. - Tice
4.5.Nowy Jork (PAP/int.) - Rynek niedźwiedzia na giełdach akcji jest teraz w hibernacji, ale wkrótce może powrócić ze złośliwym burknięciem - uważa David Tice, główny strateg portfelowy w Federated Investors.
Na Tice nie robią wrażenia ostatnie 31-procentowe wzrosty indeksu Standard & Poor's 500 Index, z notowanych 6 marca bardzo niskich poziomów.
Ekonomista mówi, że jest to wzrost rynku niedźwiedzia.
"Jeszcze będzie dużo wzrostów. Jednakże spodziewamy się też dużo spadków" - stwierdza Tice.
"S&P 500 może spaść do 400 pkt" - nie wyklucza Tice.
Byłoby to o ponad 50 proc. mniej od piątkowego zamknięcia.
"Wiele zależy od działań podejmowanych tu i tam (w gospodarce)" - mówi.
Tice dodaje: "Jeszcze nie było kapitulacji".
Ekonomista ocenia, że ekscesy i nierównowagi, jakie stworzyliśmy w ciągu ostatnich 25 lat, były tak ogromne, że musimy teraz za to zapłacić.
"To nie jest, tak jak w ogrodzie, odmiana recesji. My to nazywamy depresją" - mówi Tice.(PAP)
aj/ jtt/
Powrót do góry Go down
Kozoyeb

Kozoyeb

Liczba postów : 9425
Registration date : 28/08/2007

anduril napisał:
infinan napisał:
chudy mis napisał:

chudy ,
1) jaki telefon?
2) jesteś w zasięgu HSDPA, czy chociaż EDGE?
Jeśli Twój telefon obsługuje HSDPA i jesteś w zasięgu HSDPA, to nie powinno być problemów z szybkością łącza...
mam niestety tylko edge. hsdpa kupielme ale nie dziala z moim kompem a juz nie dopilnowalem zeby sie zabezpieczyc i kupic inny dzialajacy model.
no i przyszedl dzien awarii netu (dosc osobliwy bo tylko bre nei dziala) i dostalem po dupie Embarassed
Powrót do góry Go down
Damian

Liczba postów : 7125
Registration date : 28/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 EmptyPon 04 Maj 2009, 11:53

re infinan
sam tego doswiadczylem tego kiedys, wole jednak wyzsza prowizje a szybkosc ktorej brakuje promakowi
coz z tego ze 6zl jak wszystko z limitem ucieka
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 04.05.2009   UFO - 04.05.2009 - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 04.05.2009
Powrót do góry 
Strona 8 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next
 Similar topics
-
» UFO - 28.05.2009