| UFO - 11.02.2011 | |
|
+48Kozoyeb malec przemak SYLWESTER kiwi kaczor weteran dafnia Diablo Studich EX jj dex busia Aligator MoralnyNiepokój mobar fabularasa W stronę słońca :) franco barura mariner sinuee Dave XE (brat EXa) kamikaze Huntero Salomon Fiszman nomad Windziarz Nadaje ze Stronia thorgall myśliwyl Vasyl pawg tarzan kLeszcz delphia karnak dixi dead_eye inwestor janek Małolat barany Damian Reser Jastrząb 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 20:46 | |
| - dixi napisał:
- słuchajcie
Windows to jest jedna z najwiekszych ściem współczesności!!!
Nie dość ze kilasta to jeszcze trzeba za nią płacić !!!!
Ja nie wiem gdzie miałem głowe przez tyle lat - ale to pewnie ludzka niechęć do zmian.. Zachecam myślących do zmiany systemu ! wiem, wiem , macie to w dupie..ale mozecie zainstalować sobie ubuntu równolegle do windy i wypróbować a potem wywalić jak nie bedzie pasiło..radze nie tracić czasu
i nawet jest Qtstaker albo Qtstalker - program do analizy technicznej ZA DARMO!!! LINUX RULES!!!!!!mówie wam, nie frajercie sie na to windowsowskie badziewie | |
|
| |
dixi
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 20:47 | |
| - przemak napisał:
- Stany na nowych maksach, wiec dla misia cos na pocieszenie:
Idzie sobie mis polarny przez pustynie: - Ale tu, kufa, musialo byc slisko! wszystko zależy od poniedziałkowego poranku.. jak stany bedą czerwone to.. wiesz co ale tak na wszelki wypadek L na miedzi sobie trzymam... | |
|
| |
dixi
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 20:50 | |
| - SlumDog napisał:
- kazdy pieprzy glupoty
| |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 20:55 | |
| | |
|
| |
Kozoyeb
Liczba postów : 9425 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:00 | |
| kurcze Panowie, miałem tu nie pisać, ale to co wiara odwala w stosunek do ex'a to woła o pomste do nieba. Obiektywnie nie da się mu chłopaki nic zarzucić. ZARABIA! i to odkąd pamiętam ... i o tym pisze, trzyma sie tego KONSEKWENTNIE ! ja rozumiem, że ludzie są różni i ktoś komus może nie pasować, ale do licha trzymajcie fason i plujcie z tak błachego powodu, jak jakieś małpy z buszu. | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:01 | |
| Skubańce prą do przodu, jak w formule I. Ex to je to, co nie?: | |
|
| |
XE (brat EXa)
Liczba postów : 493 Age : 112 Registration date : 05/01/2011
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:03 | |
| - EX napisał:
- SlumDog napisał:
- EX napisał:
Eksport $ daje większe i nieporównanie zyski, niż produkcja dóbr, tylko głupiec zamykałby by fabrykę na której produkty popyt ustawia się w kolejce.[/b]
Wiesz EX - wydaje mi sie ze gdybys byl na tyle uczciwy, to podawałbyś chociaż źródło wykresów które tu wrzucasz ... i pomijam juz tu fakt, ze na wykresach ktore wrzucasz (a potem usuwasz znamiona ktore sugeruja autentycznego autora) jest bląd w pisowni, którą to sam dodajesz (studIa). Jak to ktoś na tym forum kiedyś określił - zapodajesz takie fajne kolorowe wykresy (mam nadzieję, że autor tego tekstu użył wręcz przecudownej metafory do słów: "kolorowe wykresy") Po pierwsze. Błąd (literówka) popełniłem z pośpiechu bo jeszcze inwestuje i nie mogę robić tylu rzeczy na raz. Po drugie takiemu ignorantowi jak Ty to nawet taki wykres nie powinien ukazać się oczom, kreski są mojego autorstwa a te analizy, na których się nie podpisuje od ludzi związanych z tą wąską specjalizacją bo robią to najlepiej a o źródłach to możesz sobie pomarzyć bo dostęp do wiedzy i informacji kosztuje, dostajesz tyle na ile zasługujesz. Także czekam żebyś sam coś przedstawił bo jesteś typową hieną na tym forum EOT.
Odpowiedz w Twoim stylu. Nie jestem hiena bo nie korzystam z Twoich (lub ex-Twoich analiz). Blad w pisowni tak wspomnialem dla zasady (choc zapewne sam je popelniam). Odnosnie ignorana to wskaz mi choc jedna sytuacje po ktorej moglbys tak myslec. A wykresy które tu zamieszczasz to ja mam na swoje oczy kazdego dnia nie wnoszac zadnej oplaty, ktorą sugerujesz jakoby miała być odpowiednikiem przynależności do Super Klubu za dużą opłate (i gdzie wstep mam zabroniony bo na "bramce" stoi EX, który decyduje o wstepie do klubu. Odnośnie tego żebym coś sam zamieścił - gdybys czytal co pisze to byc wiedzial ze gram głownie na krotkich interwalach i nie ma mozliwosci abym zamieszczal wszystkie swoje pozycje ktore zajmuje. | |
|
| |
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:21 | |
| EX czy moge na priv zadać proste pytanie? | |
|
| |
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:23 | |
| - lifek napisał:
- EX czy moge na priv zadać proste pytanie?
Wal odpowiem jutro bom umówiony na kolacje a już kończę krawat wiązać. | |
|
| |
malec
Liczba postów : 2077 Registration date : 14/12/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:24 | |
| - SlumDog napisał:
- EX napisał:
- SlumDog napisał:
- EX napisał:
Eksport $ daje większe i nieporównanie zyski, niż produkcja dóbr, tylko głupiec zamykałby by fabrykę na której produkty popyt ustawia się w kolejce.[/b]
Wiesz EX - wydaje mi sie ze gdybys byl na tyle uczciwy, to podawałbyś chociaż źródło wykresów które tu wrzucasz ... i pomijam juz tu fakt, ze na wykresach ktore wrzucasz (a potem usuwasz znamiona ktore sugeruja autentycznego autora) jest bląd w pisowni, którą to sam dodajesz (studIa). Jak to ktoś na tym forum kiedyś określił - zapodajesz takie fajne kolorowe wykresy (mam nadzieję, że autor tego tekstu użył wręcz przecudownej metafory do słów: "kolorowe wykresy") Po pierwsze. Błąd (literówka) popełniłem z pośpiechu bo jeszcze inwestuje i nie mogę robić tylu rzeczy na raz. Po drugie takiemu ignorantowi jak Ty to nawet taki wykres nie powinien ukazać się oczom, kreski są mojego autorstwa a te analizy, na których się nie podpisuje od ludzi związanych z tą wąską specjalizacją bo robią to najlepiej a o źródłach to możesz sobie pomarzyć bo dostęp do wiedzy i informacji kosztuje, dostajesz tyle na ile zasługujesz. Także czekam żebyś sam coś przedstawił bo jesteś typową hieną na tym forum EOT.
Odpowiedz w Twoim stylu. Nie jestem hiena bo nie korzystam z Twoich (lub ex-Twoich analiz). Blad w pisowni tak wspomnialem dla zasady (choc zapewne sam je popelniam). Odnosnie ignorana to wskaz mi choc jedna sytuacje po ktorej moglbys tak myslec. A wykresy które tu zamieszczasz to ja mam na swoje oczy kazdego dnia nie wnoszac zadnej oplaty, ktorą sugerujesz jakoby miała być odpowiednikiem przynależności do Super Klubu za dużą opłate (i gdzie wstep mam zabroniony bo na "bramce" stoi EX, który decyduje o wstepie do klubu.
Odnośnie tego żebym coś sam zamieścił - gdybys czytal co pisze to byc wiedzial ze gram głownie na krotkich interwalach i nie ma mozliwosci abym zamieszczal wszystkie swoje pozycje ktore zajmuje. najwartościowszy twój wpis http://www.bankfotek.pl/view/889100 możesz buty czyścić exowi za darmo | |
|
| |
EX
| |
| |
EX
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:30 | |
| - SlumDog napisał:
Odpowiedz w Twoim stylu. Nie jestem hiena bo nie korzystam z Twoich (lub ex-Twoich analiz). Blad w pisowni tak wspomnialem dla zasady (choc zapewne sam je popelniam). Odnosnie ignorana to wskaz mi choc jedna sytuacje po ktorej moglbys tak myslec. A wykresy które tu zamieszczasz to ja mam na swoje oczy kazdego dnia nie wnoszac zadnej oplaty, ktorą sugerujesz jakoby miała być odpowiednikiem przynależności do Super Klubu za dużą opłate (i gdzie wstep mam zabroniony bo na "bramce" stoi EX, który decyduje o wstepie do klubu.
Odnośnie tego żebym coś sam zamieścił - gdybys czytal co pisze to byc wiedzial ze gram głownie na krotkich interwalach i nie ma mozliwosci abym zamieszczal wszystkie swoje pozycje ktore zajmuje. Skoro nie korzystasz to nie podejmuj dyskusu Twoich postów nie czytam bo ich nie ma, a to że napiszesz co grasz na interwale sekundowym to mnie w zupełności nie interesuje ja bym nawet czasu nie marnował jakbym miał skalpować (są automaty) a makrela by zmieniała auto co jakiś czas na nowszy model za moje no way. Tak Namura, GS i JPM, CS wysyłają Ci analizy jakie sobie tylko życzysz. Skończ ten płytki dyskus bo nic nie wnosi, rynek Cię sam podsumuje. EOT | |
|
| |
malec
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:33 | |
| - malec napisał:
- SlumDog napisał:
- EX napisał:
- SlumDog napisał:
- EX napisał:
Odnośnie tego żebym coś sam zamieścił - gdybys czytal co pisze to byc wiedzial ze gram głownie na krotkich interwalach i nie ma mozliwosci abym zamieszczal wszystkie swoje pozycje ktore zajmuje. najwartościowszy twój wpis http://www.bankfotek.pl/view/889100
możesz buty czyścić exowi za darmo dzieki takim jak ty nie pisze tu teraz kaczor. dla mnie to były super wpisy- lektura kontra wykresy. dzieki Kaczor Dobranoc | |
|
| |
XE (brat EXa)
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:33 | |
| - infinan napisał:
- kurcze Panowie,
miałem tu nie pisać, ale to co wiara odwala w stosunek do ex'a to woła o pomste do nieba. Obiektywnie nie da się mu chłopaki nic zarzucić. ZARABIA! i to odkąd pamiętam ... i o tym pisze, trzyma sie tego KONSEKWENTNIE ! ja rozumiem, że ludzie są różni i ktoś komus może nie pasować, ale do licha trzymajcie fason i plujcie z tak błachego powodu, jak jakieś małpy z buszu. @infinian Jak sadze do mnie piejesz - bo nie widzialem posta ktory atakowalby EX`a Osobiscie ja nie mam mu do zarzucenia ze zarabia! To co mysle napisalem tylko trzeba uwaznie przeczytac. A ty jako systemowiec rowniez mogles zakupic KGHM jak WIG20 byl przy poziomie 1480 pkt (~~1500pkt) i zarobic kilkaset % lub 1000% gdybys wybieral spolki, które na caly portfel dadza tyle %. Ale ze jako ty jestes systemowiec - znakomicie zdajesz sobie sprawe z tego ze aby osiagnac taki poziom zwrotu wystarczylo dojscie do poziomu 1800/2100 pkt na WIG20 przy FW20 nie czekajac na obecne poziomy 2700pkt - a to oznacza posiadanie docelowego kapitalu wczesniej. Czyz nie? | |
|
| |
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:34 | |
| - EX napisał:
- lifek napisał:
- EX czy moge na priv zadać proste pytanie?
Wal odpowiem jutro bom umówiony na kolacje a już kończę krawat wiązać. Więc smacznego:) Poszło ale to nic pilnego ...taka luźna gadka | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:36 | |
| - SlumDog napisał:
- infinan napisał:
- kurcze Panowie,
miałem tu nie pisać, ale to co wiara odwala w stosunek do ex'a to woła o pomste do nieba. Obiektywnie nie da się mu chłopaki nic zarzucić. ZARABIA! i to odkąd pamiętam ... i o tym pisze, trzyma sie tego KONSEKWENTNIE ! ja rozumiem, że ludzie są różni i ktoś komus może nie pasować, ale do licha trzymajcie fason i plujcie z tak błachego powodu, jak jakieś małpy z buszu. @infinian
Jak sadze do mnie piejesz - bo nie widzialem posta ktory atakowalby EX`a
Osobiscie ja nie mam mu do zarzucenia ze zarabia! To co mysle napisalem tylko trzeba uwaznie przeczytac. A ty jako systemowiec rowniez mogles zakupic KGHM jak WIG20 byl przy poziomie 1480 pkt (~~1500pkt) i zarobic kilkaset % lub 1000% gdybys wybieral spolki, które na caly portfel dadza tyle %. Ale ze jako ty jestes systemowiec - znakomicie zdajesz sobie sprawe z tego ze aby osiagnac taki poziom zwrotu wystarczylo dojscie do poziomu 1800/2100 pkt na WIG20 przy FW20 nie czekajac na obecne poziomy 2700pkt - a to oznacza posiadanie docelowego kapitalu wczesniej. Czyz nie?
raz weszłam na watek infinana i mnie wycial bez podania przyczyn i bez śladu ze byl jakis post po prostu wykasował , a tutaj przychodzi pouczać |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:38 | |
| ale dzisiaj na małpie kasy przycięłam ex to cieniak przy mnie pisal do mnie na priv zeby mu sygnały na fkgh sprzedac ale oferowal smieszna sume |
|
| |
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:39 | |
| jakie jadą ludzie opamiętajcie się głowę do lodu jeżeli nie rozpoznajecie tej fazy rynku to tylko współczuć !!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz powtórzę ci co najgłośniej krzyczą to przeważnie stoją na trybunach albo za ogrodzeniem | |
|
| |
dixi
| |
| |
dixi
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:42 | |
| - infinan napisał:
- trzymajcie fason i plujcie
| |
|
| |
dixi
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:42 | |
| - dixi napisał:
- infinan napisał:
- trzymajcie fason i plujcie
robi sie szefie !!!! kogo pierwszego ?? moze busie ?? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:46 | |
| zaraz stany popsuja humor byczkom |
|
| |
XE (brat EXa)
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:46 | |
| - malec napisał:
najwartościowszy twój wpis http://www.bankfotek.pl/view/889100
możesz buty czyścić exowi za darmo dzieki takim jak ty nie pisze tu teraz kaczor. dla mnie to były super wpisy- lektura kontra wykresy. dzieki Kaczor Dobranoc[/quote] Malec - jestes malo obiektywny - ten rysunek byl bodajże na odpowiedz KRT - który mial byc zartobliwy, ale nie kazdy ma poczucie humoru(pomijajca fakt ze to co pisalem sie sprawdzilo - czyli Twoje "lektura kontra wykresy"). A to z tymi butami traktuje jako bardzo dobry zart w sensie - "szewc bez butow chodzi" I tak w ramach podsumowania - czy ja zarzucalem EX`owi ze zarabia, ze zle wykresy daje? Nie! - Mowilem tylko o jego uczciwosci wobec tego aby podawal zrodla tych wykresow. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:52 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:53 | |
| |
|
| |
XE (brat EXa)
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:56 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:58 | |
| nasi na fucie wykreslili to co mialo byc na zachodzie czy w usa robil to co futy na gpw na koniec sesji ?
warszawa steruje całym swiatem powinny byc u nas notowania calodobowe ,bo w nocy azja nie wie co robic |
|
| |
malec
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 21:58 | |
| | |
|
| |
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Pią 11 Lut 2011, 21:58 | |
| - karnak napisał:
- Skubańce prą do przodu, jak w formule I.
Ex to je to, co nie?:
Na f.dax są lepsi. | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 Pią 11 Lut 2011, 22:06 | |
| Open w poniedziałek powinien być > 2755, a jak nie to sobie krzyknę ten pierdzie..ny grajdoł! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 11.02.2011 | |
| |
|
| |
| UFO - 11.02.2011 | |
|