Ja go, teraz to my potęgą będziemy http://biznes.interia.pl/gieldy/news/wgpw-polska-odpowiedz-na-sojusz-nyse-euronext,1598457 przynajmniej zrozumieli gdzie jest nasze miejsce, A nie Lider Regionu
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
no to jedzie rycho ciągnikiem i ruguje pola wszędy. co chłopina ma zrobić jak nie wzięła na ten sezon właściwej talii kart. przeca sobala mu z włąsnego nie zwróci.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
a mnie się wydaje że po danych, o ile tylko pozwolą, będzie korbka w jankach insza sprawa u nas, kasa odpłynęła grałbym nawet z tego powodu na sprzedaż, ale za mało urośliśmy
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
Zresztą wielkość mózgu nie ma wiele wspólnego ze stopniem jego rozwoju! Gdyby była wprost korelacja to np. hipopotamy i słonie powinny być mądrzejsze od nas.
Skąd wiesz że nie są mądrzejsze do ludzi? A może to my jesteśmy tak głupi że nie potrafimy docenić ich mądrości?
Np. koń taki duży, a mózg wielkości orzecha włoskiego...
Słonie na przykład mają bardzo rozwinięte poczucie estetyki.
Prowadzą bogate życie społeczne, urządzają pogrzeby bliskich, a nawet robią imprezy alkoholowe.
z hostessami te imprezy?
Tego nie wiem Ale słyszałem, że jak już uzbierają sfermentowane owoce, to nie wpuszczają na imprezę zbyt młodych.
Albo wieloryby - te morskie ssaki porozumiewają się za pomocą dość skomplikowanego języka, w którym występują słowa, zdania i określone zasady gramatyczne. Ciekawe o czym gadają.
loko
Liczba postów : 3137 Location : Warszawa Registration date : 30/08/2007
Ja go, teraz to my potęgą będziemy http://biznes.interia.pl/gieldy/news/wgpw-polska-odpowiedz-na-sojusz-nyse-euronext,1598457 przynajmniej zrozumieli gdzie jest nasze miejsce, A nie Lider Regionu
możnaby sesję znów przedłuzyć
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
no to jedzie rycho ciągnikiem i ruguje pola wszędy. co chłopina ma zrobić jak nie wzięła na ten sezon właściwej talii kart. przeca sobala mu z włąsnego nie zwróci.
wali się dumek kart sobali. Wielka giełdunia, ale na dupsku wrzoda wychodowała. Sobal, bądź raz mężczyźną i przywal rychowi, bo ci ten jarmark rozjedzie.
dixi
Liczba postów : 1993 Registration date : 12/05/2009
wali się dumek kart sobali. Wielka giełdunia, ale na dupsku wrzoda wychodowała. Sobal, bądź raz mężczyźną i przywal rychowi, bo ci ten jarmark rozjedzie.
masz jakieś problemy ?
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
możnaby sesję znów przedłuzyć
no a jak jeszcze Kazachstan i Czelabińsk , NYSE niech sie chowa
barura
Liczba postów : 8236 Registration date : 22/10/2009
w tej układance brakuje juz tylko Dubienieckiego. Dubieniecki na prezydenta. Ze też na chłopie się na czas nie poznali. Przeca hrabiego pobiłby jednym ciosem. Zatańczyć w YCD z pewnością by umiał. Chłopak jak malowany, śprytny, nie kaprysi.
Salomon Fiszman
Liczba postów : 1490 Age : 55 Location : Prestwich Registration date : 19/04/2008
Zresztą wielkość mózgu nie ma wiele wspólnego ze stopniem jego rozwoju! Gdyby była wprost korelacja to np. hipopotamy i słonie powinny być mądrzejsze od nas.
Skąd wiesz że nie są mądrzejsze do ludzi? A może to my jesteśmy tak głupi że nie potrafimy docenić ich mądrości?
Np. koń taki duży, a mózg wielkości orzecha włoskiego...
Słonie na przykład mają bardzo rozwinięte poczucie estetyki.
Prowadzą bogate życie społeczne, urządzają pogrzeby bliskich, a nawet robią imprezy alkoholowe.
nie jest ważna wielkość, tylko stosunek masy mózgu do masy ciała z hostessami te imprezy?
Tego nie wiem Ale słyszałem, że jak już uzbierają sfermentowane owoce, to nie wpuszczają na imprezę zbyt młodych.
Albo wieloryby - te morskie ssaki porozumiewają się za pomocą dość skomplikowanego języka, w którym występują słowa, zdania i określone zasady gramatyczne. Ciekawe o czym gadają.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
w tej układance brakuje juz tylko Dubienieckiego. Dubieniecki na prezydenta. Ze też na chłopie się na czas nie poznali. Przeca hrabiego pobiłby jednym ciosem. Zatańczyć w YCD z pewnością by umiał. Chłopak jak malowany, śprytny, nie kaprysi.
potrzebujesz rady psychologa ?
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007