Co to znaczy "wklej" dziecko zerknąłem na twoją historię wpisów raptem jedna strona i przy tym zero merytoryki, jakieś linki z pudelka biznesu vide bankiera i ty chcesz mi coś kazać i wchodzić w polemikę Zacznij coś prezentować na UFO przynajmniej przez rok a najlepiej bierz przykład z Juli to wtedy porozmawiamy. W tej chwili nie za bardzo mam o czym z tobą dyskus prowadzić zwarzywszy na głupawe wstawki jakie tu prezentujesz.
Ależ ja nie prosiłem o zaglądanie do mojej historii, tylko o odpowiedź na proste pytanie : skąd informacja o wzroście zapotrzebowania na energię w Chinach , na której oparłeś tezę o przyszłym wzroście KGHM (pewnie znów na 220 jak prawie równo rok temu).
Po historii go poznacie.
Jak jesteś taki ekspert od rynków państwa środka to bez zająknięcia takie dane masz na patelni, jeśli nie wiesz o czym mowa tzn. że szkoda klawiatury z mojej strony Szukaj a znajdziesz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
znow złamałem postanowienie miualem zamykac te s jutro dopiero po otwarciu europy bo zakladalem ze stany dzisiaj zadołuja po cfzym japonia zadoluje po czym europa otworzy sie nisko
ale wpadlem i skasowalem niewielki zysk zamiast czekac na wiecej
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
na słuchawkach mam webinar z VSA, a przed oczami prezentacje JaguarTrend, które mnie zainspirowały do innego spojrzenia na moje doopokreski uwielbiam, gdy na sytuację na rynku można spojrzeć z kilku różnych perspektyw czuję się jak fizycy integrujący 4 oddziaływania, tylko, że ja tych perspektyw mam dużo więcej
życie jest piękne!
p.s. nie rozumiem jak ktoś mógł wymyśleć, że trzeba nauczyć się jednego zagrania i klepać je jak automat integracja perspektyw daje dużo większe możliwości i głębsze zrozumienie rynku a jedno zagranie to mogę co najwyżej w automacie zaimplemementować
Prawdziwa Matka Polka! Na uszach słuchawki - wibinar po angielsku, przed prawym okiem pdf po francusku, przed lewym monitor z notowaniami, lewą ręką miesza zupę w garnku, prawą piersią karmi małe dziecko, lewą nogą huśta starsze maleństwo, rytmicznie napina mięśnie grzbietu ćwicząc muskulaturę, w prawej pólkuli podświadomie tworzy menu na przyszły miesiąc, lewa półkula aproksymuje zyski z tradingu przyszłego dziesięciolecia już uwzględniając wiedzę ze szkoleń internetowych na temat giełdy, które jeszcze nie powstały...
A ja od rana tylko byłem na spacerku, zrobiłem zakupy, wypiłem piwko... Julia, stresujesz mnie, poczułem że życie przemyka mi między palcami, marnuję swój mały intelekt, nic nie wnoszę ludzkości...
francuskiego i niemieckiego już prawie nie pamiętam, ale przypomnę sobie jak będę zabierała się za książki Kostolanego w tych językach
na notowania nie muszę przecież patrzeć co chwilę, bo gram H4+ zupę gotuję 12-14 albo rano/wieczorem, jak się dziecko pałęta pod nogami, po co marnować cenny czas gdy jestem sama, jak mogę jednocześnie obsłużyć dziecko i gotować
menu już dawno zaplanowane, zakupy pod nie zrobione (zgodnie z gazetkami promocyjnymi, bo trzeba optymalizować wykorzystanie kapitału)
nie stresuj się, ja jestem La donna z wielkim CYCem, nie-cyborgi nie mają ze mną szans
poczytaj sobie coś o realizacji celów, planowaniu - są do tego mniej lub bardziej darmowe szkolenia szkoda życia na działania bezproduktywne
Aha, zrobiłem coś wartościowego dziasiaj - zaplanowałem optymalizację wykorzystania kapitału. Chociaż normalnie napisałbym, że kupię pampersy w promocji w Tesco. Julcia, od 12. lipca duża paka jest po 89,99 PLN - i dostajesz dodatkowo w bon 10 zł na zakupy do wykorzystania. Skąd klikasz? Może pooptymalizujemy razem w alejce z akcesoriami dla dzieci? A potem jakiś wspólny bigos w bistro Tesco?
A tak odnośnie celów i planowania, przemyślałem sprawę. Wcale się nie stresuję. Dobrze mi z moją maluczkowatością. Ale dzięki za radę.
P.S. Mam nadzieję, że wykorzystasz w praktyce wiedzę, którą zdobywasz. Ale i tak obstawiam, że za parę lat będziesz grała na średnią EMA21
AgroTrader MOD
a pogonic wszystkich trutni do noszenia rur i zobacza ile wazy kazda zlotówka
bo tutaj je na miliony przepierdalają
są wolne wakaty przy sprzedaży śledzi z beczki na ryneczku
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Jeden-z-bankow-sprzedal-prawie-3-5-mln-akcji-DM-IDM-nalezacych-do-prezesa-spolki-2591296.html Plotkują, że Karkozik skupuje akcje IDM S. A.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Autor: normalny82 Ja od dziś gdy zatrzyma mnie policja z zamiarem wypisania mandatu powiem ze jestem żydem a nałożona kara jest jawnym antysemityzmem i jeśli nie chcą stracić pracy muszą zrzucić mi się na paliwo! Gdy będę za długo czekać w kolejce w supermarkecie zrobię awanturę kierownikowi a w ramach przeprosin przyjmę z wielką łaską możliwość darmowych zakupów. Gdy lekarz nie zbada mnie bez kolejki to już nie znajdzie pracy w tym kraju chyba że bardzo ładnie mnie przeprosi i będzie na każde moje skinienie. A reszta niech tyra na mnie bo jak nie to i na nich się po teraz poskarżę!!! Hehe teraz to się dopiero pożyje!
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
należyte dbanie o sprzęt - pod względem higienicznym i konserwacyjnym. Przed każdym użyciem przecieram go chusteczką do higieny intymnej, regularnie podładowuję, nie wystawiam na działanie temperatur.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
fajny cytat jednego z internautów odnośnie upadku Bomi : "I WYSZŁO szydło z worka. Wszysto KRĘCI się na KREDYTACH. A polscy "miliarderzy" też są na "bateriach kredytowych".
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007