€/jpy chodzi lepiej jak edek i na pewno lepiej jak $/jpy. Bardzo dobry cross.
Tak jest w rzeczywistości, wystarczy popatrzeć na USDJPY i EURJPY. $/JPY ma dziwne ruchy, czesanie stopów, strzały znikąd a EURJPY chodzi sobie grzecznie bez takich atrakcji. Z edkiem aż tak bardzo nie porównywałem, ale masz wnikliwe oko, więc pewnie tak jest, na pierwszy rzut oka tak wygląda.
€/jpy chodzi lepiej jak edek i na pewno lepiej jak $/jpy. Bardzo dobry cross.
Tak jest w rzeczywistości, wystarczy popatrzeć na USDJPY i EURJPY. $/JPY ma dziwne ruchy, czesanie stopów, strzały znikąd a EURJPY chodzi sobie grzecznie bez takich atrakcji. Z edkiem aż tak bardzo nie porównywałem, ale masz wnikliwe oko, więc pewnie tak jest, na pierwszy rzut oka tak wygląda.
Staram się wyłapywać to co najczyściej chodzi czyli bez szarpania i czesania a także to co najwięcej daje w tym samym ruchu. Z jenem tylko € chodzi zajebiście, nawet funt nie za bardzo. EFFICIENCY - ruch jest w tym samym czasie na wszystkim ale na takim kiwi zarobisz 40 pejsów z męką pańską a na €/Y 110 z palcem w dupie i o to chodzi.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
NIECH NASTANIE KRACH ODWROTNY NA USDCAD, JAM BOWIEM ZAOPATRZON W LONGI!
Czyli korba stulecia ale tam połowa czarnej lagi straszy z 29.Jun, leszcz się grubo naciął i teraz zesrani wszyscy przed qpowaniem. Zresztą połącz 2 szczyty na daily i masz opadający opór - nie pójdzie to zbyt wiele.
Wsparcie linią opadającą w trendzie spadkowym to jest chuj. Jeśli zadziała to na krótko.
Tyle to ja wiem, ale to jest miesięczny, więc jak zrobi się odbicie, to masz 200 pkt. jazdy do góry. Niech się przebije przez tą kreskę i wróci od spodu, będzie ciekawiej. Oczywiście dla daytradingu ma to mniejsze znaczenie.
Czyli korba stulecia ale tam połowa czarnej lagi straszy z 29.Jun, leszcz się grubo naciął i teraz zesrani wszyscy przed qpowaniem. Zresztą połącz 2 szczyty na daily i masz opadający opór - nie pójdzie to zbyt wiele.
Właśnie tak zawsze jest, laga straszy i leszcz widzi spadki, a tu jajco będzie, a nie spadki. No chyba że spadnie.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Właśnie tak zawsze jest, laga straszy i leszcz widzi spadki, a tu jajco będzie, a nie spadki. No chyba że spadnie.
Tzn. to nie za bardzo spadnie bo jest ujemnie skorelowane z pozostałymi majors z racji tego, że śmata jest w liczniq a nie w mianowniq więc przy padace edka, kabla itd to spaść nie może raczej ale niekoniecznie musi dużo róść - zawsze pozostaje trzeci kierunek, wybitnie ulubiony dla tej pary walutowej:
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
Też miałem wielkie oczekiwania co do loonie ale widzę, że to jednak chujenka jak była tak jest tylko się przesunęła trochę wyżej. Kanadyjczycy nie chcą widocznie osłabiać za bardzo ichniej śmaty...dobre dane w miarę tam były ostatnio.
Jakby to wyqrwiło w pionem na 1.04 i lepiej bez powrotu niżej to inna bajka. Może dlatego, że nie ma zdecydowanego jebudu na rynkach tylko takie kontrolowane próbkowanie byczych zwieraczy.
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
10.07.2012 (IAR) - Banki w Polsce są w dobrej kondycji - wynika z najnowszego raportu NBP na temat stabilności systemu finansowego. Narodowy Bank Polski informuje, że w ubiegłym roku system bankowy osiągnął najwyższe nominalne zyski w historii.