|
| UFO - 18.02.2013 | |
|
+31barany Slum-Dog MedKit* Pawel gumbas kiwi Prezes spiter MoralnyNiepokój karnak Diablo petgry snajper 13Homer neuron filip REALISTA rafalx Dave EX zibi Reser delphia Janko Traderroo janek Piotrek691 inwestor AgroTrader pandorka MICHU Jones 35 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:23 | |
| | |
| | | Jagd auf depot
Liczba postów : 290 Registration date : 15/12/2012
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:24 | |
| - zibi napisał:
- Jagd auf depot napisał:
- PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- zibi napisał:
- SYLWESTER napisał:
- " Jeżeli w Polsce wprowadzony zostanie podatek katastralny, to dodatkowe wpływy budżetowe oceniam na 65-100 mld zł. Tyle też stracilibypodatnicy. Wartość wszystkich domów i mieszkań można oszacować na około
2,5 biliona złotych. Dla właściciela przeciętnej wielkości mieszkania, byłby to podatek wynoszący 500 zł miesięcznie. Próba wprowadzenia tego podatku doprowadzi do nowych wyborów parlamentarnych." http://biznes.pl/magazyny/nieruchomosci/mieszkania/podatek-ktorego-wszyscy-sie-boja,5423176,magazyn-detal.html CARRAMBA ! wielkość 2-3% wartości rynkowej rocznie.
jesty pretekst do rewolucji , kosy będa jak znalazł
koment A za co mam płacić podatek katastralny? Zarobiłem pieniądze na mieszkanie - zapłaciłem od nich podatek dochodowy. Kupiłem mieszkanie - zapłaciłem drugi raz podatek VAT. I co teraz mam płacić kolejny podatek, trzeci raz?
potem powstanie nowy naród koczowniczy w europie. polacy - nowi romowie europy wyniosą się. na prawie wszystkich emerytów naśle się komorników albo wsadzi do paki, bo ich nie będzie stać. powstanie pusty wyludniony obszar, a polaków nie będzie nawet 16 milionów, bo tyle będzie za granicą. a max6 milionów ludzi. nieliczni jak hiob (uznani za terorystów) będą bronić się kałachem ze swojego bunkra, przed nalotami abw, i powołanej specjalnie do tego celu jednoski antyterorystycznej.
nie ma takiej głupoty której politycy nie wprowadziliby dla dobra ludu i budżetu. przyszłość rysuje się w różowych barwach. dom na wodzie a ty myslisz po co Waldek tyle pomp strażakom kupuje domy na kółkach bedą w modzie - za przyczepe sie nie placi? | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:26 | |
| pewnie w kraju to jedna fundacja na 10 jest ok a reszta to łatwy sposób na życie http://fakty.tvn24.pl/prezes-na-swoim,307019.html _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:29 | |
| - PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- zibi napisał:
- SYLWESTER napisał:
- " Jeżeli w Polsce wprowadzony zostanie podatek katastralny, to dodatkowe wpływy budżetowe oceniam na 65-100 mld zł. Tyle też stracilibypodatnicy. Wartość wszystkich domów i mieszkań można oszacować na około
2,5 biliona złotych. Dla właściciela przeciętnej wielkości mieszkania, byłby to podatek wynoszący 500 zł miesięcznie. Próba wprowadzenia tego podatku doprowadzi do nowych wyborów parlamentarnych." http://biznes.pl/magazyny/nieruchomosci/mieszkania/podatek-ktorego-wszyscy-sie-boja,5423176,magazyn-detal.html CARRAMBA ! wielkość 2-3% wartości rynkowej rocznie.
koment A za co mam płacić podatek katastralny? Zarobiłem pieniądze na mieszkanie - zapłaciłem od nich podatek dochodowy. Kupiłem mieszkanie - zapłaciłem drugi raz podatek VAT. I co teraz mam płacić kolejny podatek, trzeci raz?
potem powstanie nowy naród koczowniczy w europie. polacy - nowi romowie europy wyniosą się. na prawie wszystkich emerytów naśle się komorników albo wsadzi do paki, bo ich nie będzie stać. powstanie pusty wyludniony obszar, a polaków nie będzie nawet 16 milionów, bo tyle będzie za granicą. a max6 milionów ludzi. nieliczni jak hiob (uznani za terorystów) będą bronić się kałachem ze swojego bunkra, przed nalotami abw, i powołanej specjalnie do tego celu jednoski antyterorystycznej.
nie ma takiej głupoty której politycy nie wprowadziliby dla dobra ludu i budżetu. przyszłość rysuje się w różowych barwach. Wypierdalać stąd i juś - innej rady nie ma. | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:30 | |
| - Jagd auf depot napisał:
- zibi napisał:
- Jagd auf depot napisał:
- zibi napisał:
- SYLWESTER napisał:
nie ma takiej głupoty której politycy nie wprowadziliby dla dobra ludu i budżetu. przyszłość rysuje się w różowych barwach. dom na wodzie a ty myslisz po co Waldek tyle pomp strażakom kupuje domy na kółkach bedą w modzie - za przyczepe sie nie placi? pod Łodzią gosć chciał postawić bar , ale mu nie pozwolili , to rozłożył podkłady , a na tym szyny i postawił na tym bar na platformie połączonej z wózkami wagonowymi w razie potrzeby przesuwany , nie jest na stale związany z gruntem i mogą go w dupsko pocalowac _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:31 | |
| Antek, co Cie napadlo z tym naciąganiem? ja Ci podaje jeden najważniejszy sygnal / za darmo / jesteś do wyzerowania, to tylko kwestia fazy rynku | |
| | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:36 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- zibi napisał:
- SYLWESTER napisał:
nie ma takiej głupoty której politycy nie wprowadziliby dla dobra ludu i budżetu. przyszłość rysuje się w różowych barwach. Wypierdalać stąd i juś - innej rady nie ma. a co ty taki skory sie zrobil ostatnio, zeby sie wyprowadzic z Polski? Plemiel mówił ze jest cool wiec trzeba mu wierzyć, mówił tez o wzięciu sie do roboty i Polacy róbta dzieci, ale to jakos slabo zapamietalem | |
| | | Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:36 | |
| BRE ECN
http://www.breforex.pl/ | |
| | | pandorka
Liczba postów : 633 Registration date : 16/09/2011
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:38 | |
| [quote="zibi"]pewnie w kraju to jedna fundacja na 10 jest ok a reszta to łatwy sposób na życie :evil: http://fakty.tvn24.pl/prezes-na-swoim,307019.html[/quote]
Rozumiem, że nie pojmujesz. Przeważająca ilość fundacji i stowarzyszeń rzeczywiście bardzo dobrze wypełnia swoją misję. Na palcach jednej ręki można policzyć te, które oprócz rzeczywiście bardzo dobrego wypełniania swojej misji nie stanowią jednocześnie źródła bardzo dobrych pensji. | |
| | | delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:39 | |
| a propos edka to proponuję coś dla miłośników RGRów zielona to główna linia trendu | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46585 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Pon 18 Lut 2013, 23:40 | |
| https://www.youtube.com/warchildmuse?feature=inp-lt-muspl leci na żywo | |
| | | Garrett
Liczba postów : 928 Location : Łódź Registration date : 07/10/2009
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 00:38 | |
| - Janek Trader napisał:
- SYLWESTER napisał:
2,5 biliona złotych. Dla właściciela przeciętnej wielkości mieszkania, byłby to podatek wynoszący 500 zł miesięcznie. Próba wprowadzenia tego podatku doprowadzi do nowych wyborów parlamentarnych." http://biznes.pl/magazyny/nieruchomosci/mieszkania/podatek-ktorego-wszyscy-sie-boja,5423176,magazyn-detal.html CARRAMBA ! Typowy szokujący artykuł, może i wprowadzą ale z kwotą z 20-50zł m-c. Nikt nie jest tak szalony żeby od razu takie duże obciążenia podatkowe wprowadzać, ale sukcesywnie będzie na pewno podnoszony... Czytałem projekt, że jeśli to jest jedyne mieszkanie, to nie będzie podatku, a jeśli drugie, to będzie rocznie 0,5% podatku od wartości nieruchomości. To nie będzie główne źródło dochodów fiskusa. | |
| | | janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 01:00 | |
| | |
| | | Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 Wto 19 Lut 2013, 01:12 | |
| - Jones napisał:
EURUSD sygnał sell po 1.3351 TP 1.3344 SL 1.3383 (niech to będzie mój sygnał)
HEJ
no i weszło hej | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 18.02.2013 | |
| |
| | | | UFO - 18.02.2013 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |