Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 09-10.03.2013 Weekend

Go down 
+29
barany
MICHU
Aligator
karnak
13Homer
thorgall
Zygmunt de Bill
Reser
MedKit*
Windziarz
Dave
rafalx
Mleczarz
Janko Traderroo
delphia
Małolat
betonowe_buty
Slum-Dog
spiter
Diablo
mariner
neuron
snajper
zibi
nomad
janek
inwestor
AgroTrader
Jones
33 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
neuron
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
neuron

Liczba postów : 9999
Registration date : 29/02/2012

UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:18

MICHU napisał:
neuron napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Dobre dane i korbiący Wał Street to $mata powinna zyskiwać! Czyli edki i kable w dupę - i teraz to się zgadza tylko że przez ostatnie 2-3 lata Żyd przyzwyczaił, że było odwrotnie dlatego to się trochę dziwne wydaje.

Bo z jakiej dupy przy dobrych payrollach ma być $ słaby? What a Face Tego nie mogłem skminić za cholerę - w końcu się unormowała ta anomalia (chyba).

Ciekawe wnioski mogą wyjść z przeanalizowania korelacji:
edzio - $/pln: duża ujemna
$/pln - wigunia: duża ujemna
o tym każdy wie. Pytanie czy "przechodniość" można tu zastosować czyli czy z tego wynika, że edzio z wigunią mają dodatnią? Teoretycznie tak więc... jeśli edzio down to $/pln up czyli wigunia down albo przynajmniej pałowanie "nie wyżej". To by się zgadzało z trendem na edq i z tą opieszałością naszych bo jeśli Jankes się obsra w końcu chyba kiedyś to wtedy u nas nie będzie już presji na rośnięcie.
Z kolei na $/pln nie widzę zbytnio korby, 3.2 to tam jest jak sufit w bunkrze Adolfa.

Z drugiej strony takie wnioski z korelacji potrafią zaprowadzić w kozi róg czasem.
domyslam się, ze gracie na walutach ( dla mnie czarna magia ) tylko na wykresie
na naszych fiutach jest jeszcze jeden wskaznik bo czasami wyraznie widac co robi gruby albo raczej co robią grubi
zlecenia drobnicy całkowicie giną w tej masie dużych zleceń
czy na walutach widać gdzieś np. wzrastające czy malejące obroty ???

Neuron

czy Ty używasz MT4 ?

pytam bo można grać na prawdziwych futures na wig20 - sty a można CFD obracać.
ja nie wiem co to MT4 Shocked
moj warsztat jest prosty jak budowa cepa
wykres wig20, wig i wykres kontraktów
mam też wrzucony wig5 i cene oil i cu
to wszystko

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:21

LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:
Dobra wiadomość dla Opcja, może już bzykać zagraniczne dziwy bez zabezpieczeń

http://www.sfora.pl/Jad-tego-owada-zabija-wirusa-HIV-Seks-bez-strachu-a53364

Mam kumpla który trudni sie jako striptizer na przyjeciach i świadczy przy okazji uslugi seksualne, okazuje sie ze najczesciej dyma nabzdryngolone mężatki, rzadko która singielka da sie na to namówic chyba ze zrobi mu loda, za to mężatki to hulaj dusza męża niema

To trochę dziwne bo teoretycznie singielki powinny być najbardziej zainteresowane Rolling Eyes

no on chyba wie lepiej kogo dyma. singielka długo nie musi szukac zeby chetnego złapać, no chyba ze mało urodziwa
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:23

LeSZCZ BaGieNNy napisał:

Tak się składa, że ja totalnie Nietschego nie oglądam ani nie czytam odnośnie rynqw bo mi to tylko zamula niepotrzebnie. albino
Czytanie komentarzy, słuchanie mądrych głów w telewizorni nie jest warunkiem zarabiania a wręcz to utrudnia.
Patrzę tylko jakie dane są (te istotne) i reszte głęboko w żopie mam.

Wykres prawdę mi powie.

Jakie gonienie sugerujesz? Że niby my Jankesa będziemy doganiać? A gdzie to powiedziane? scratch Taka dywergencja między rynkami może się lata długie utrzymywać. Może w końcu prozakownia pizdnie z kretesem i my wtedy będziemy happy, ze nie rośliśmy? Rolling Eyes

i o to chodzi, podpisuje sie pod tym obiema rękami.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39723
Registration date : 25/10/2010

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:26

neuron napisał:
MICHU napisał:
neuron napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Dobre dane i korbiący Wał Street to $mata powinna zyskiwać! Czyli edki i kable w dupę - i teraz to się zgadza tylko że przez ostatnie 2-3 lata Żyd przyzwyczaił, że było odwrotnie dlatego to się trochę dziwne wydaje.

Bo z jakiej dupy przy dobrych payrollach ma być $ słaby? What a Face Tego nie mogłem skminić za cholerę - w końcu się unormowała ta anomalia (chyba).

o tym każdy wie. Pytanie czy "przechodniość" można tu zastosować czyli czy z tego wynika, że edzio z wigunią mają dodatnią? Teoretycznie tak więc... jeśli edzio down to $/pln up czyli wigunia down albo przynajmniej pałowanie "nie wyżej". To by się zgadzało z trendem na edq i z tą opieszałością naszych bo jeśli Jankes się obsra w końcu chyba kiedyś to wtedy u nas nie będzie już presji na rośnięcie.
Z kolei na $/pln nie widzę zbytnio korby, 3.2 to tam jest jak sufit w bunkrze Adolfa.

Z drugiej strony takie wnioski z korelacji potrafią zaprowadzić w kozi róg czasem.
na naszych fiutach jest jeszcze jeden wskaznik bo czasami wyraznie widac co robi gruby albo raczej co robią grubi

Neuron

czy Ty używasz MT4 ?

to wszystko

aha zatem czyli tak więc zaś nie używasz platformy Metatrader 4 w swej pracy tradera

ja kiedyś miałem konto w PekaoBP i tam łupałem ze Zdzisławem na futach

dziś już tam nie potrafiłbym, lampki tam niemożliwe Smile
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:32

Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

Mam kumpla który trudni sie jako striptizer na przyjeciach i świadczy przy okazji uslugi seksualne, okazuje sie ze najczesciej dyma nabzdryngolone mężatki, rzadko która singielka da sie na to namówic chyba ze zrobi mu loda, za to mężatki to hulaj dusza męża niema

To trochę dziwne bo teoretycznie singielki powinny być najbardziej zainteresowane Rolling Eyes

no on chyba wie lepiej kogo dyma. singielka długo nie musi szukac zeby chetnego złapać, no chyba ze mało urodziwa

wcale nie musi wiedzieć kogo przytula.

czasami to są niby Anie, ale dowód jasno przedstawia np. Kaśkę

Lub też
Miała być Dorota niemężatka oczywiście a to Beata była i trzeba było z rewiru pomoc ściągać.

Oczywiście można się tłumaczyć źle być poinformowanym no ale weź i wytłumacz jej mężowi.

Taka zasłyszana historia. rabbit
Powrót do góry Go down
neuron
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
neuron

Liczba postów : 9999
Registration date : 29/02/2012

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:41

MICHU napisał:
neuron napisał:
MICHU napisał:
neuron napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

Neuron

czy Ty używasz MT4 ?

to wszystko

aha zatem czyli tak więc zaś nie używasz platformy Metatrader 4 w swej pracy tradera

ja kiedyś miałem konto w PekaoBP i tam łupałem ze Zdzisławem na futach

dziś już tam nie potrafiłbym, lampki tam niemożliwe Smile
gra na kontraktach jest dość prosta ( barany )
onegdaj przed dziesięciu laty przesiadując w towarzystwie opcjonera w pok-u miałem dużo mozliwości podglądania trejderów
niektórzy stosowali wysublimowane techniki grania posiłkując się zaawansowanymi narzędziami i inni grali na nosa a jeszcze inni to już nie wiadomo na co
będąc ostatnio w pok-u zauwazyłem jednego ( słownie jednego ) gracza z tamtych lat !!!
a teraz najwazniejsze - ten gość przychodził do pok-u i pół sesji przesypiał na krześle nie patrząc na notowania !!!!!!!!!!!!
po jakimś roku obserwacji gościa wziałem na spytki makrele i co wyszło - od słowa do słowa wyszło, ze gościu gra setka kontraktów
i zarabia !!!!
ta obserwacja nie była decydująca ale świadomie odrzuciłem wszelkie zaawansowane sposoby "odgadnięcia" gdzie będzie pocinał rynek
jak to tu tataj sie mówi - wszystko to szum informacyjny a najproste sposoby gry sa najskuteczniejsze
giełda jako taka jest trudna do oznaczenia i nie ma systemu aby to odgadnąć ale są aby przybliżyć jakis wynik
i system rejczaka jest niezłym wskaznikiem jako uzupełnienie wykresów
według mnie wazniejsze jest określenie przez gracza co chcemy osiągnąć czy tez jaki poziom zysku nas zadowala w okresie rozliczeniowym
nawet rynek kontraktów terminowych nie jest studnią bez dna dla zysków o czym zapominaja gracze

Diablo

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:42

MICHU napisał:
Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

Lub też
Miała być Dorota niemężatka oczywiście a to Beata była i trzeba było z rewiru pomoc ściągać.

Oczywiście można się tłumaczyć źle być poinformowanym no ale weź i wytłumacz jej mężowi.

Taka zasłyszana historia. rabbit

no wiesz, to sa prywatne imprezy, dziewczyny sie nabijają ze swych partnerów, męzów, nachleją sie i chcą sie zabawic bo są zestresowane, sam święty nie jestem i czasem lubie sobie skoczyc na prywatny pokaz ale ja nie jestem w związku, więc mnie wolno, cytując mojego ulubieńca z Torunia, nie róbmy z szamba perfumerii.

kabaret Limo dał wczoraj piękny pokaz, szkoda ze tego nie widzialem
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13535302,PiS_wnioskuje_o_ukaranie_za_skecz_Limo_o_papiezu_.html?lokale=trojmiasto#BoxWiadTxt
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

Liczba postów : 7069
Registration date : 22/12/2011

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 11:49

MICHU napisał:
Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

Lub też

To nie forex. Ja obstawiam, że kolega striptizer jak już dyma to wie kogo. To taka przewaga nad profesją tradera, a ... i jeszcze mu za to płacą, co też jest ważne.
Powrót do góry Go down
janek

Liczba postów : 8015
Registration date : 24/06/2010

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 12:02

słowo na niedzielę:

"Wiele stanowionych w Polsce praw nabiera sensu dopiero przy założeniu,
że mamy do czynienia z prawem okupacyjnym"

Powrót do góry Go down
janek

Liczba postów : 8015
Registration date : 24/06/2010

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 12:20

"W Warszawie trudno jest znaleźć firmy tworzące jakąś wartość dodaną.
Oni tam żyją z pasożytnictwa,
podatków wysysanych z całego kraju.
Jakieś centrale, instytuty, urzędy i ministerstwa.
Dlatego potrzeba wprowadzić autonomie regionów.
Kolejny ważny element to referendalna demokracja bezpośrednia"

Polacy muszą oderwać sie od Warszawy
to jedyna szansa na zakonczenie tej paranoi
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 12:32

neuron napisał:

gra na kontraktach jest dość prosta ( barany )
onegdaj przed dziesięciu laty przesiadując w towarzystwie opcjonera w pok-u miałem dużo mozliwości podglądania trejderów
niektórzy stosowali wysublimowane techniki grania posiłkując się zaawansowanymi narzędziami i inni grali na nosa a jeszcze inni to już nie wiadomo na co
będąc ostatnio w pok-u zauwazyłem jednego ( słownie jednego ) gracza z tamtych lat !!!
a teraz najwazniejsze - ten gość przychodził do pok-u i pół sesji przesypiał na krześle nie patrząc na notowania !!!!!!!!!!!!
po jakimś roku obserwacji gościa wziałem na spytki makrele i co wyszło - od słowa do słowa wyszło, ze gościu gra setka kontraktów
i zarabia !!!!
ta obserwacja nie była decydująca ale świadomie odrzuciłem wszelkie zaawansowane sposoby "odgadnięcia" gdzie będzie pocinał rynek
jak to tu tataj sie mówi - wszystko to szum informacyjny a najproste sposoby gry sa najskuteczniejsze
giełda jako taka jest trudna do oznaczenia i nie ma systemu aby to odgadnąć ale są aby przybliżyć jakis wynik
i system rejczaka jest niezłym wskaznikiem jako uzupełnienie wykresów
według mnie wazniejsze jest określenie przez gracza co chcemy osiągnąć czy tez jaki poziom zysku nas zadowala w okresie rozliczeniowym
nawet rynek kontraktów terminowych nie jest studnią bez dna dla zysków o czym zapominaja gracze

ha

w tak krótkim tekście umieściłeś streszczenie wielostronicowego poradnika jeśli się było w branży.
wspomnienia z poku mam podobne
kiedyś pełna sala, "młody skocz po krzesła" Laughing albo " zająłeś mi ?, dobra to jeszcze jedno bo Władek też zaraz będzie" Laughing

"Czy Pan musi wiecznie kręcić tym monitorem albo przełanczać ?" [ 3 - 4 - 5 osób do jednego to i bitewki czasem były] Smile

Ale to przeszłość, teraz naprawdę pustki w POKach, wszystko w internet poszło i dobrze, w fotelu wygodniej.

Niefajnie było też pędzić zlecenia składać do Pani M. bo czasami jak się cena zrobiła naraz w szóstkę tradery goniły [Ci co wiedzieli na czas o co chodzi],

Zdzisław jak taranował zastawione a chwilowo puste krzesła to w bloku było słychać dobryżart

Zawsze pierwszy do zlecenia był ten kto pierwszy nawiązał kontakt głosowo - wzrokowy z Panią M. "Zlecenie !!!!" i ręka podniesiona w górę. dobryżart

Metody grania:
Co zrobił Zdzisław
Odwrotnie niż ja, krótko bo potem grałem sysem "Zdzisław".
Był taki koleś - Wiecznie[ dla akcyjnych] Lubawa i Lubawa na odroczkę, potem inne hity aktualnie w modzie.
Wiele metod było skrywanych przez autorów ale były też i zakłady na kasę o to kto miał rację. wariat wariat wariat

Odnośnie Twojego gościa śpiącego na krześle pół dnia analogia do Zółwi którzy potrafili w pingla grać ale CZEKAĆ CIERPLIWIE bo brak pozycji to też pozycja.

Twój tekst uzupełniłbym tylko jednym : Karnakowe PACZAJ I REAGUJ. Jako metoda.

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 10 Mar 2013, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 12:34

Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 12:57

Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

Lub też

To nie forex. Ja obstawiam, że kolega striptizer jak już dyma to wie kogo. To taka przewaga nad profesją tradera, a ... i jeszcze mu za to płacą, co też jest ważne.

Co do forex sprawa jest prosta.

"Zrób wszystko abyś to Ty[ ja, on] dymał - dodatnia wartość oczekiwana - albo to Ciebie[mnie, jego] wydymają" !!! Patrz stopka.

W skrócie

"Nie daj się wydymać" !!!
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:01

odnośnie metody Patrz i reaguj.

macie czasami efekt ręki z betonu ?

kurs spierdala ale nie nacisnę enter bo .....no właśnie czemu Shocked Shocked Shocked
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:13

MICHU napisał:

kurs spierdala ale nie nacisnę enter bo .....no właśnie czemu Shocked Shocked Shocked

trzy ananasy
https://www.youtube.com/watch?v=0Uis0f2meDA

Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Nie 10 Mar 2013, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:14

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$AEX&p=D&yr=0&mn=4&dy=0&id=p74990266393&listNum=1&a=268759966

a tutaj macie metodę podobną do zgrywania się punktów zwrotnych, "mm"

ostatnia Górka na AEX była kiedy ? Nawiasem dołek idealnie też zatem to nie ściema i działa.

ano pokryte fazy/szczyty sinusoid 13,34,51 okresowych

mnie osobiście znudziło się wypatrywanie czy puknięty jest szczyt danej sinusoidy, a i zmylające przekroczenia określonego wstecznie danego poziomu
Tu u tego gostka widzę te sinusoidy równiutkie poziomy a u mnie takie rozyebane były. Crying or Very sad

podrapawszy się w głowę koncept pochodnej i jedynie przejścia przez "0".

albo nad albo pod - innej drogi nie ma.

moje złote ustawienia, okresy 7/34/55
7 - w gorącej wodzie kompany ale przydaje się do scalpingu nano.
34 - tutaj się zgadzamy Smile z Panem finansistą.
55 - wolę wolniej bo mniejsza ilość fałszywych przekrętek w zakresie odpowiednich przyszłych ruchów cenowych Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 10 Mar 2013, 14:26, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:35

Daredevil Trejder napisał:
MICHU napisał:

trzy ananasy
https://www.youtube.com/watch?v=0Uis0f2meDA

zgaduje że efekt reki z betonu występuje z powodu wysyłania przez głowę impulsu o zagrożeniu(depo) w wyniku reakcji na przypadkowo losowe ruchy czoska

przypadkowe tak samo jak 3 kubki, karty,ananasy.
Powrót do góry Go down
filip

filip

Liczba postów : 3719
Registration date : 05/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:45

LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

nie wiem jak jest na prywatnych pokazach - nie mam kupli którzy paraja sie tym biznesem...ale moich trzech kumpi regularnie prowadzi szkolenia dla firm...

Oni mówią wprost - jeżeli twoja żona jedzie na szkolenie ( np 2/3 dniowe) to na 80% będzie sie bzykać z innym...

"Popyt" na takich imprezach jest tylko/przedewszystkim na mężatki a singielki omijane są szerokim łukiem....

Wyjasnili to w prosty sposób:
facet to samiec a samcza natura polega na tym że zdobywa to "co należy "do innego samca....
jednoczesnie nie zaobserwowali, żeby te mężatki były zestresowane, pijane - poprostu taki sport....i tyle

Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 13:59

filip napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
Janek Trader napisał:

nie wiem jak jest na prywatnych pokazach - nie mam kupli którzy paraja sie tym biznesem...ale moich trzech kumpi regularnie prowadzi szkolenia dla firm...

Oni mówią wprost - jeżeli twoja żona jedzie na szkolenie ( np 2/3 dniowe) to na 80% będzie sie bzykać z innym...

"Popyt" na takich imprezach jest tylko/przedewszystkim na mężatki a singielki omijane są szerokim łukiem....

Wyjasnili to w prosty sposób:
facet to samiec a samcza natura polega na tym że zdobywa to "co należy "do innego samca....
jednoczesnie nie zaobserwowali, żeby te mężatki były zestresowane, pijane - poprostu taki sport....i tyle

eee tam - byłem na wielu takich szkoleniach wyjazdowych, konferencjach itp. Oczywiście zdarzają się takie akcje ale nie ma wtedy znaczenia mężatka czy singielka i traktowałbym to raczej jako margines a nie standard - także te 80% to klasyczna urban legend. Jest oczywiście pijaństwo na maxa i z tego wchodzą czasami dość ciekawe sytuacje o których się potem latami pamięta i przypomina delikwentom Smile
Powrót do góry Go down
MoralnyNiepokój

MoralnyNiepokój

Liczba postów : 3708
Registration date : 11/03/2010

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:06

mariner napisał:
Dave napisał:
acha .... i aniołka nie będzie bo nie wiem jakiego wkleić affraid
rynki są tak rozjebane, że każdy zajmuje się tylko wykresem .... jaki aktualnie wysiaduje Laughing

a korelacja grajdoła z resztą świata zwala z nóg alien

To wklej rozjebanego aniołka

Laughing
Ja takiego znalazłem Very Happy nie wiem czy wystarczająco rozjechany na niedzielne rozważania scratch Question

UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 000_Mvd6500086

A tu link do innych obrazków:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15396759,kat,1345,title,Zdjecia-tygodnia,galeria.html
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:20

a tak w ogóle to właśnie wyczytałem iż podobno dziś jest .......

..... Dzień Mężczyzn lol!

jeśli są jakiekolwiek niewiasty na sali domagam się stanowczo aby wkleiły nam jakąś roznegliżowaną laskę albo gołą babę po prostu Very Happy
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:28

ja mógłbym wkleić [ gdybym potrafił]

laskę....dynamitu
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:29

MICHU napisał:

laskę....dynamitu

miałem dopisać w ramach żartu z flagą ale poszło już CIACH Aligatora
Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:32

MICHU napisał:
MICHU napisał:

laskę....dynamitu

nie na temat fotka Sad
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:32

MoralnyNiepokój napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
acha .... i aniołka nie będzie bo nie wiem jakiego wkleić affraid
rynki są tak rozjebane, że każdy zajmuje się tylko wykresem .... jaki aktualnie wysiaduje Laughing

a korelacja grajdoła z resztą świata zwala z nóg alien

To wklej rozjebanego aniołka

Laughing
Ja takiego znalazłem Very Happy nie wiem czy wystarczająco rozjechany na niedzielne rozważania scratch Question

UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 000_Mvd6500086

A tu link do innych obrazków:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15396759,kat,1345,title,Zdjecia-tygodnia,galeria.html

ludzka cywilizacja właśnie zakończyła się...teraz zawracamy

kooorwa co za stwór mur mur mur
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 14:36

Aligator napisał:
MICHU napisał:
MICHU napisał:

laskę....dynamitu

nie na temat fotka Sad

spoko

równie dobrze mogłem usunąć swój post
Powrót do góry Go down
filip

filip

Liczba postów : 3719
Registration date : 05/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 15:39

w sumie gdyby sprawy PIS nienagłośnił to przeszłoby to mimo chodem a tak :

jak na publiczną TV to całkiem ostro - ostatni skecz...
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 16:01

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/10/bank-pay-2012_n_2847544.html

Bank Pay Rose In 2012 Despite Cutback Efforts

UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 S-CHAMPAGNE-large
Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 16:04

nomad napisał:
http://www.huffingtonpost.com/2013/03/10/bank-pay-2012_n_2847544.html

Bank Pay Rose In 2012 Despite Cutback Efforts

UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 S-CHAMPAGNE-large

Brak tabelek!
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 EmptyNie 10 Mar 2013, 16:05

filip napisał:
w sumie gdyby sprawy PIS nienagłośnił to przeszłoby to mimo chodem a tak :

jak na publiczną TV to całkiem ostro - ostatni skecz...

niedostepny

ma tak coraz więcej filmików wrzucanych do YT

wściekli się czy co, psy ogrodnika niech się nazrą niefartusia
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend   UFO 09-10.03.2013 Weekend - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 09-10.03.2013 Weekend
Powrót do góry 
Strona 6 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» UFO - 4-5.05.2013 weekend
» UFO - 12-13.01.2013 weekend
» UFO - 16-17.02.2013 weekend
» UFO - 22-23.06.2013 weekend
» UFO - 29-30.06.2013 weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach