Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 19:23
Opcjo jak widzisz ten rozjazd edka z dj-em? To chwilowo, czy jakaś dłuższa tendencja? A jeśli wróci do korelacji to kto kogo za sobą pociągnie?
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 19:29
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Nasi tez bardzo zachowawczo na wiguni... taka korbenka tyci tyci ale astarozna....
Prozakowo nacpane pierdolca robi na maxa i swiat durnieje bo nie wie czy ma za debilami jechac czy czekac az wroca.
Edzio z kabelkiem w ciemnej dupie tej panny z obrazka above i na tym sie chociaz da przytulac
Gielda jankeska oderwala sie nie tylko od fundamentow ale i od reszty swiata i od w ogole przyciagania ziemskiego... i niech na Marsa wysla Benka to moze oprzytomnieje idiota jeden z drugim
DJ najwyzej w histerii - ktos by pomyslal ze w guspudarce systuacja jest najlepsza w historii
anale strasza ze wzrost dzieki drukarce, mnie generalnie takie pierdolenie wkurwia bo nie ma nic gorszego jak debil pieprzacy 3 po 3, nigdy nie złozył taki zlecenia ale pierdolic to pierwszy. Wzrost mimo ze powolny to jest i na opcjach byc zrobil majątek wystarczyloby wystawic puty i pilnowac biznesu. jankes lubuje sie w powolnym wzroscie w pewnym momencie przyspieszy i ci co sie niezalapali na L beda gonic rynek, a w perwnym momencie jak to pierdolnie to będzie ostro
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 19:35
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Nasi tez bardzo zachowawczo na wiguni... taka korbenka tyci tyci ale astarozna....
Prozakowo nacpane pierdolca robi na maxa i swiat durnieje bo nie wie czy ma za debilami jechac czy czekac az wroca.
Edzio z kabelkiem w ciemnej dupie tej panny z obrazka above i na tym sie chociaz da przytulac
Gielda jankeska oderwala sie nie tylko od fundamentow ale i od reszty swiata i od w ogole przyciagania ziemskiego... i niech na Marsa wysla Benka to moze oprzytomnieje idiota jeden z drugim
DJ najwyzej w histerii - ktos by pomyslal ze w guspudarce systuacja jest najlepsza w historii
śledzisz fundamenty jankeskie???????? jeśli tak to napisz coś co i jak bo ja też tego nie rozumiem
pzdr
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 19:42
No nic zobaczymy na razie
w usie
misie
w kosmisie
odcinek enty
taka sytuacja
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 19:48
Ganc gnoje Browaren sieben dutken kostet aber sehr gut ja ja
Gdzie to piwo kupujesz (kupić się da) ?
A z dupy sie trafilo w sklepince z ekologiczna zywnoscia... kilka butelek tak z dupy mieli... nawet nie wiedzialem wczesniej ze taki bronek jest.
Ale warto te 7 zeta wydac - smaczny jest i oryginalny zapach ma.
mieszkam 600 metrów od tego browaru
No szacun nie boisz się 600 metrów to mało
pzdr
13Homer
Liczba postów : 470 Registration date : 05/09/2009
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:04
Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
anale strasza ze wzrost dzieki drukarce, mnie generalnie takie pierdolenie wkurwia bo nie ma nic gorszego jak debil pieprzacy 3 po 3, nigdy nie złozył taki zlecenia ale pierdolic to pierwszy. Wzrost mimo ze powolny to jest i na opcjach byc zrobil majątek wystarczyloby wystawic puty i pilnowac biznesu. jankes lubuje sie w powolnym wzroscie w pewnym momencie przyspieszy i ci co sie niezalapali na L beda gonic rynek, a w perwnym momencie jak to pierdolnie to będzie ostro
Znam takiego jednego anala z telewizora, zajmuje się też doradzaniem klientom w kwestiach walutowych. Kiedyś z nim rozmawiałem o tym, to powiedział, że sam nie gra na forexie, bo to skrzywiłoby jego ocenę rynku (zajęta pozycja = myślenie zyczeniowe). Jak na razie dobrze mu idzie, klienci są zachwyceni jak wyłapuje dołki i górki (jeden z klientów zamknął poprzedni rok zyskiem ponad milion na takim hedgu), ale w poprzedniej pracy tak powsadzał ludzi na opcje, że się wściekali. Inna sprawa do podejście klientów: oni nie chcą minimalizować ryzyka, tylko zarabiać na zabezpieczaniu pozycji (czy to opcje, czy kontrakty, czy nawet zwykły spot), a jakie zabezpieczenie jest na minusie, to trzeba się przed nimi tłumaczyć. A ten co zarobił bańkę powiedział wprost, że w tym roku chce mieć jeszcze wyzszy zysk niz w zeszłym.
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:13
13Homer napisał:
Diablo napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Znam takiego jednego anala z telewizora, zajmuje się też doradzaniem klientom w kwestiach walutowych. Kiedyś z nim rozmawiałem o tym, to powiedział, że sam nie gra na forexie, bo to skrzywiłoby jego ocenę rynku (zajęta pozycja = myślenie zyczeniowe). Jak na razie dobrze mu idzie, klienci są zachwyceni jak wyłapuje dołki i górki (jeden z klientów zamknął poprzedni rok zyskiem ponad milion na takim hedgu), ale w poprzedniej pracy tak powsadzał ludzi na opcje, że się wściekali. Inna sprawa do podejście klientów: oni nie chcą minimalizować ryzyka, tylko zarabiać na zabezpieczaniu pozycji (czy to opcje, czy kontrakty, czy nawet zwykły spot), a jakie zabezpieczenie jest na minusie, to trzeba się przed nimi tłumaczyć. A ten co zarobił bańkę powiedział wprost, że w tym roku chce mieć jeszcze wyzszy zysk niz w zeszłym.
Wczoraj niejaki Przykrywka z BOŚ w telewizji TVNCNBC dał prognozę na SP 2000-2200 w ciągu roku z korektami
pzdr
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:18
ASOT600 live from Beirut!
https://www.youtube.com/asotrecordings
Ciekawe co NATO Mahomet? Szatanska muzyka pewnie sprzeczna z Koranem - jeszcze Armina ukamienuja
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:33
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
MedKit* napisał:
Dave napisał:
acha .... i aniołka nie będzie bo nie wiem jakiego wkleić rynki są tak rozjebane, że każdy zajmuje się tylko wykresem .... jaki aktualnie wysiaduje
a korelacja grajdoła z resztą świata zwala z nóg
nomad napisał:
Dow Jones Hits 'Record High'Thanks To Strong Performances From Smoke, Mirrors Sectors http://www.huffingtonpost.com/2013/03/09/dow-jones-record-high_n_2839862.html
IT IS A TALE, TOLD BY AN IDIOT, FULL OF SOUND AND FURY, SIGNIFYING NOTHING.
dave powyżej czerwonej kreski tylko białe aniołki ponizej - czarne diablice
A ja gleboko pierdole jankeskich debili - 20k na DJ i 1800 na SPX nie zrobi na mnie jus zadnego wrazenia.
Wole nasza giepewunie i edzia z kabelkiem - to przynajmniej czasem spadac potrafi bo od tej debilokorby to juz ocicpiec idzie. Misiek bez tlenu pol roq - paranoja.
Zauwazcie, ze EDEK JEST INTELIGENTNY - nie podaza juz za tymi idiotami z Hamburgerowa... to tak jak reka himalaisty przed osmiotysiecznikiem bez rekawicy odmawia posluszenstwa calkiem slusznie bo na wuj tam wlazic by sie zjebac pozniej i do bazy nie dotrzec.
LeSZCZu BaGieNNy za dużo TVN CNBC oglądasz zobacz, kto w % wiecej wykorbił i kto kogo goni ?
WIG vs DJ 2003-2013
WIG vs DJ 1992-2013
Cytat :
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:36
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
ASOT600 live from Beirut!
https://www.youtube.com/asotrecordings
Ciekawe co NATO Mahomet? Szatanska muzyka pewnie sprzeczna z Koranem - jeszcze Armina ukamienuja
No to pytaniami z dupy się wymieniliśmy
równowaga zachowana
kosmos ocalał
pzdr
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 20:53
delphia napisał:
HeHe stare pokolenie
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 21:01
mariner napisał:
... Wczoraj niejaki Przykrywka z BOŚ w telewizji TVNCNBC dał prognozę na SP 2000-2200 w ciągu roku z korektami
pzdr
a co na to niejaki Zaręba?
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 21:10
rafalx napisał:
mariner napisał:
... Wczoraj niejaki Przykrywka z BOŚ w telewizji TVNCNBC dał prognozę na SP 2000-2200 w ciągu roku z korektami
pzdr
Nie wiem jedyne co wiem to tylko jeden anal coś tam wspomniał o gazie głupkowym tutaj wiele osób woli jebane pirwy i nie Przykrywka ale Pokrywka
Ganc gnoje Browaren sieben dutken kostet aber sehr gut ja ja
ja Ci polecam napić sie piwa w niemieckiej knajpie roznica jest duża na plus
mnie z polskich piw najbardziej wkurwia żywiec gazowane CO2 szczony konia mongolskiego nie da sie tego pić
Ale to NIE JEST Zydziec
A co do niemieckich knajp to chyba najlepiej na Oktoberfest sie udac - Helmuty wiedza jak warzyc browar
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 21:56
nomad napisał:
Dezerter napisał:
"Ile polskich małżeństw się rozpada?
- Statystycznie na 1000 zawartych małżeństw rozwodem kończy się około 300.
To dużo?
- Nie. W Rosji ten wskaźnik wynosi aż 560, w Wielkiej Brytanii i USA nieodmiennie też osiąga ponad 500. Dlaczego Polacy rozwodzą się rzadziej? Może to zależeć od poziomu konserwatyzmu obyczajowego związanego z religią. Może od problemów prawnych z rozwodem. Nasza procedura rozwodowa jest związana z pewnym upokorzeniem, często z orzekaniem o winie którejś ze stron. Podejrzewam, że wielu małżonków wybiera zamiast rozwodu mentalną izolację - nie rozstają się, ale żyją de facto osobno. Znaczenie mają też finanse. Jak tu się bowiem rozwieść, skoro widoki na osobne mieszkanie są żadne?"
John Forbes Nash Jr (ur. 13 czerwca 1928 w Bluefield w Wirginii) – amerykański matematyk i ekonomista.
Życiorys Prowadził badania nad teorią gier. Wprowadził koncept równowagi w grach niekooperacyjnych nazwany od jego nazwiska równowagą Nasha. Był współlaureatem nagrody Banku Szwecji im. Alfreda Nobla w dziedzinie ekonomii w 1994 roku (nagrodę dostali wówczas także zajmujący się teorią gier Reinhard Selten i John Harsanyi). W latach 50. pracował w Massachusetts Institute of Technology w Cambridge, później jako profesor Uniwersytetu Princeton.
Wynalazł on niemal równocześnie z Pietem Heinem grę planszową Hex.
Nash cierpiał na schizofrenię paranoidalną, która wcześnie wyłączyła go z życia naukowego. Historia jego życia została zekranizowana w 2001 roku w filmie Piękny umysł (A Beautiful Mind), w którym główną rolę zagrał Russell Crowe (w rzeczywistości choroba miała inny przebieg, niż ukazany w filmie). Film dokumentalny poświęcił mu również kanał telewizyjny National Geographic (2004) oraz Discovery Communications (w Polsce ten dokument cyklicznie emituje kanał Discovery Science).
Życie prywatne Od roku 1951 Nash miał romans z pielęgniarką Eleanor Stier, z którą miał syna, Johna Davida Stier. Niedoszłą żonę i syna opuścił.
W roku 1951 przeniósł się do MIT, gdzie rozpoczął pracę jako wykładowca na wydziale matematyki. Tam spotkał Alicję Lopez-Harrison de Lardé (ur. 1 stycznia 1933 roku), studentkę fizyki z El Salvador, z którą się ożenił w lutym 1957 roku. W roku 1959 Alicja oddała go do szpitala dla psychicznie chorych z powodu schizofrenii, na którą cierpiał Nash. Alicja i Nash mieli jednego syna, Johna Charlesa Martina Nash.
Nash i Alicja de Lardé rozwiedli się w 1963 roku i ponownie pobrali w 2001. myłość do czego, do kogo? Życiorys Nasha jest głównym tematem książki biograficznej Sylvii Nasar Piękny umysł (na podstawie której nakręcono film pt. Piękny umysł).
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Sob 09 Mar 2013, 22:03, w całości zmieniany 6 razy
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 22:00
mariner napisał:
rafalx napisał:
mariner napisał:
pzdr
Nie krępuj się napisz że jestem ............... do wyboru bądż kolegą kaczora i krt
pzdr
Rozumiem
koledzy są ważniejsi więż to więż
mimo wszystko pozdrawiam
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 22:06
Styropianowcy to są idioci jedna firma zaopatruje 25 jednostek !!!
wystarczy zatruć w jednym miejscu w rzezni i żołnierzyki w całej Polsce są załatwieni i nie będą zdolni do walki jak się nie myśli, to potem jest Katyń i Rozbiory no ale widocznie łatwiej jest machać szabelką i przelewać krew nastolatków niż używać mózgu zawczasu
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 22:19
mariner napisał:
delphia napisał:
HeHe stare pokolenie
Dzięki Delphia za przypomnienie
potrzebowałem tego żeby odeprzeć ataki wszystkich sqrwysynów jest ok
pozdrawiam
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 22:23
HIOB napisał:
Styropianowcy to są idioci jedna firma zaopatruje 25 jednostek !!!
wystarczy zatruć w jednym miejscu w rzezni i żołnierzyki w całej Polsce są załatwieni i nie będą zdolni do walki jak się nie myśli, to potem jest Katyń i Rozbiory no ale widocznie łatwiej jest machać szabelką i przelewać krew nastolatków niż używać mózgu zawczasu
koment Ja, francuski emeryt. Otworzyłem w popegeerowskich budynkach warsztat ślusarski. Zatrudniałem 19 osób. Pół roku spokoju, a potem się zaczęło. Sanepid, bo umywalki nie na właściwej wysokości i mało natrysków, kontrole skarbowe czy nie zatrudniam ludzi na dziko (wszyscy na umowach o pracę), inspekcja pracy i mierzenie hałasu i inne sprawy. Żadnej pomocy ze strony urzędników w regionie z wielkim bezrobociem, tylko rzucanie kłód pod nogi. Roboty było tyle, że planowałem otworzyć drugą zmianę. Samemu sfinansować szkolenie nie licząc na nikogo. Za namową żony rozwiązałem firmę, maszyny sprzedałem. Ja mam na chleb, ale moi pracownicy stoją pod sklepem i jak mają za co piją wino marki Wino. Wszyscy otrzymali miesięczne odprawy, choć nie było takiej potrzeby
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 23:02
nomad mnie zniszczył
ciach
Ostatnio zmieniony przez mariner dnia Sob 09 Mar 2013, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 23:03
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 09-10.03.2013 Weekend Sob 09 Mar 2013, 23:14