Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:37
Cypr jest przykładem w jaki sposób Unia w ciągu kilku lat potrafi doszczętnie zniszczyć kraj.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:37
spiter napisał:
Czekam na ten model który będzie mi w stanie zrobic laskę!!!! A na bank jesteśmy blisko tych czasów..
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:39
No
tera kabel na Es
jak byk
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:39
przydałby się jakiś cud dla tych co widzą EDKA latającego tam, gdzie wzrok nie sięga
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:40
Argos napisał:
stany rosna a u nas na 2400 baran stoi i zawraca byka
ja mogę wszystko, ale bądź dzisiaj czujny
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:41
Diablo napisał:
zibi napisał:
z tą unią to jest tak , jak z fajna laską i kaczorem
spotyka kaczor fajna laskę na dysio i widzi ,że to jest ta jedyna , ona równiez kaczką zainteresowana więc bujaja się za łapkę i planują wspólna przyszłoś , któregos dnia staja na ślubnym kobiercu i juz na zawsze razem milość kwitnie kaczorek swiata nie widzi jest tak zauroczony falna laska mówi do kaczorka ,że ma troche pieniędzy i może by tak coś kupili skoro są już razem , pomyslał kaczorek zeby to źle nie wyglądało to on weźmie troszkę kredytu na siebie i zakupi mieszkanie samochód i umebluje chacjętę ale laska go przekonała , że jej rodzice mają kasę i z chęcia pożyczą na procent jak postanowili tak zrobili kaczorek wniebowzety co noc heblował , chlapał i lizał co się dało , bo szczęście go wielkie spotkało więc lubiał się odwdzięczyć , aż któregoś dnia przyszedł z pracy i mówi ,że z roboty wyjebali i trzeba go trochę wspomóc finansowo , na co laska obużona jakto przecież ty masz kredyt u rodziców i jeszcze ja mam ciebie utrzymywac co to to nie spakowała się i wyjechała , na drugi dzień przyjechała z ciężarówką i ładuje na samochód wszystko - - na co kaczorek "no co już mnie nie kochasz" -a ona na to spierdalaj nierobie znajdę lepszego -to choć meble zostaw - z co myslałeś że za darmo ruchałeś - a co ja teraz zrobię - a chuj mnie to obchodzi , jutro zglosi sie adwokat i ustali spłatę tatusia, mnie i przyszłe alimenty , bo jestem w ciąży - w ciąży - no będziemy mieć wspólne dzieci także zabieraj się ostro do pracy , bo wydatki Cię czekają przez najbliższych kilkanaście lat!!!!
Znam kaczora osobiście więc mam większą wiedze niz ty o nim, mało prawdopodobny scenariusz ułożyłes, no ale kazdy sądzi wg siebie, to ze panienki są bezwzględne nikogo nie trzeba przekonywać.
to tylko przykład unia to dziewka , a kaczor to polska
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:42
barany napisał:
Argos napisał:
barany w tym tygodniu chyba nie zaruchasz
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:43
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Korba na wigu jest!
Co baran zrobił z piątkowymi shortami??? Ktoś wie?
trzymam i dają mi coraz więcej kasy
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:48
Diablo napisał:
a jednak powinno cie obchodzic bo jezeli cos tam pamietasz to powinienes sobie przypomniec Leppera i co wysypywał na tory zeby tylko państwo zgodziło sie na warunki rolników, nie bylismy w UE a i tak syf był. Wole UE mam wieksze mozliwosci rozwoju, a jak w przyszłości bede miał dzieciaka to jakby chciał studiowac to wolałbym zeby wybrał np Angielską uczelnie niz te Polskie badziewia, gdzie zamiast sie uczyć to użerasz sie z debilami wykładowcami
Rozumiem, że o tych debilach mówisz o Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu.
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:49
zibi napisał:
z tą unią to jest tak , jak z fajna laską i kaczorem
spotyka kaczor fajna laskę na dysio i widzi ,że to jest ta jedyna , ona równiez kaczką zainteresowana więc bujaja się za łapkę i planują wspólna przyszłoś , któregos dnia staja na ślubnym kobiercu i juz na zawsze razem milość kwitnie kaczorek swiata nie widzi jest tak zauroczony falna laska mówi do kaczorka ,że ma troche pieniędzy i może by tak coś kupili skoro są już razem , pomyslał kaczorek zeby to źle nie wyglądało to on weźmie troszkę kredytu na siebie i zakupi mieszkanie samochód i umebluje chacjętę ale laska go przekonała , że jej rodzice mają kasę i z chęcia pożyczą na procent jak postanowili tak zrobili kaczorek wniebowzety co noc heblował , chlapał i lizał co się dało , bo szczęście go wielkie spotkało więc lubiał się odwdzięczyć , aż któregoś dnia przyszedł z pracy i mówi ,że z roboty wyjebali i trzeba go trochę wspomóc finansowo , na co laska obużona jakto przecież ty masz kredyt u rodziców i jeszcze ja mam ciebie utrzymywac co to to nie spakowała się i wyjechała , na drugi dzień przyjechała z ciężarówką i ładuje na samochód wszystko - - na co kaczorek "no co już mnie nie kochasz" -a ona na to spierdalaj nierobie znajdę lepszego -to choć meble zostaw - z co myslałeś że za darmo ruchałeś - a co ja teraz zrobię - a chuj mnie to obchodzi , jutro zglosi sie adwokat i ustali spłatę tatusia, mnie i przyszłe alimenty , bo jestem w ciąży - w ciąży - no będziemy mieć wspólne dzieci także zabieraj się ostro do pracy , bo wydatki Cię czekają przez najbliższych kilkanaście lat!!!!
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:51
barany napisał:
Diablo napisał:
a jednak powinno cie obchodzic bo jezeli cos tam pamietasz to powinienes sobie przypomniec Leppera i co wysypywał na tory zeby tylko państwo zgodziło sie na warunki rolników, nie bylismy w UE a i tak syf był. Wole UE mam wieksze mozliwosci rozwoju, a jak w przyszłości bede miał dzieciaka to jakby chciał studiowac to wolałbym zeby wybrał np Angielską uczelnie niz te Polskie badziewia, gdzie zamiast sie uczyć to użerasz sie z debilami wykładowcami
Tam jakby studiowałem i wcale nie debile. Debili to sobie na KUL poszukaj lub w Toruniu.
Ostatnio zmieniony przez LeSZCZ BaGieNNy dnia Pon 25 Mar 2013, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:52
barany napisał:
Czy jest jakiś baran na UFO, który nie pobrał na tym wyskoku S-ek?
informowałem w Twoim imieniu ale pewnie jakis baran sie znajdzie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Generał
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:53
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
barany napisał:
Diablo napisał:
Tam jakby studiowałem i wcale nie debile. Debili to sobie na KUL poszukaj.
przywiązanie do uczelni ci zostało - diabolo i baran mają racje pisząc o uczelniach w polsce
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:53
barany napisał:
Diablo napisał:
też, ale to dotyczy wszystkich uczelni, dopóki zajęcia prowadzą tylko teoretycy to zawsze będzie gawno, i nie ma róznicy czy to AE czy polibudy czy uniwersytet, powinno byc jak wstanach, chcesz uczyc to najpierw 10 letnia praktyka w zawodzie, wtedy to ma sens
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Pon 25 Mar 2013, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:54
barany napisał:
Argos napisał:
czujny ,zwarty i gotowy + duze depo
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pon 25 Mar 2013, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:54
Diablo napisał:
barany napisał:
Diablo napisał:
też, ale to sie czyty wszystkich uczelni, dopóki zajęcia prowadzą tylko teoretycy to zawsze będzie gawno, i nie ma róznicy czy to AE czy polibudy czy uniwersytet, powinno byc jak wstanach, chcesz uczyc to najpierw 10 letnia praktyka w zawodzie, wtedy to ma sens
Ale polibuda wrocławska ma bardzo wysokie notowania, przynajmniej do niedawna miała. Poza tym to nie zawsze wykonalne bo jeśli gościu robi wykład z algebry to w jakim on "zawodzie" mógł pracować? Tylko chyba nauczycielskim.
Ostatnio zmieniony przez LeSZCZ BaGieNNy dnia Pon 25 Mar 2013, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:55
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Diablo napisał:
barany napisał:
Diablo napisał:
też, ale to sie czyty wszystkich uczelni, dopóki zajęcia prowadzą tylko teoretycy to zawsze będzie gawno, i nie ma róznicy czy to AE czy polibudy czy uniwersytet, powinno byc jak wstanach, chcesz uczyc to najpierw 10 letnia praktyka w zawodzie, wtedy to ma sens
Ale polibuda wrocławska ma bardzo wysokie notowania, przynajmniej do niedawna miała.
nie patrz na ranking polski, zobacz europejski
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:58
Grawitacja nieubłaganie ściąga wigunię w dół niczym samolot bez paliwa.....
Vegas
Liczba postów : 360 Registration date : 11/03/2010
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 11:59
podaje rozklad na ten tydzien, po dzisiejszym wysokim otwarciu lecimy w dol do srody lub czwRtku na nowe dolki. Tam kupujemy i sprzedajemy z duzym zyskiem w przyszlym tygodniu
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:00
barany napisał:
Argos napisał:
to weź wywiń hełm na lewą stronę ...w wojsku miałem takiego sierżanta plutonowego bażanta pier*****go co się wyluzował na 5 minut przed opuszczeniem jednostki
MICHU
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:00
Dezerter napisał:
Bo to jest tak, jak na platformie foreksowej. Możesz mieć 50 wskaźników na wykresie, RSI, Stoch, MACD, CCI, MA, ATR, BB, nasrane tego od cholery, a i tak do niczego się to nie przyda. A myślący człowiek z jednego zrobi lepszy użytek.
Tak naprawdę wystarczą 2 średnie i 2 okna czasowe.
Ja jednak wolę wodotryski, podnieca Mnie to
Generał
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:02
Michu już zapakowany w kabla ?
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:06
Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę".
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:07
Diablo napisał:
barany napisał:
Diablo napisał:
też, ale to dotyczy wszystkich uczelni, dopóki zajęcia prowadzą tylko teoretycy to zawsze będzie gawno, i nie ma róznicy czy to AE czy polibudy czy uniwersytet, powinno byc jak wstanach, chcesz uczyc to najpierw 10 letnia praktyka w zawodzie, wtedy to ma sens
Trochę jesteś zacofany. Chyba mówisz o podrzędnych szkołach biznesu ale nie porządnych światowych uczelniach. Tam nikt nie zajmuje się biznesem, uczenie studentów to tylko 1/10 obowiązków, oni siedzą i prowadzą badania naukowe.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:08
Dmitrij Miedwiediew, cytowany przez agencję Interfax, powiedział, że Rosja w tej chwili zastanawia się nad ewentualnymi konsekwencjami wprowadzenia w życie planu Trojki dla Cypru. - W tej chwili na Cyprze kontynuują grabież tego, co już nagrabiono - dodał.
MICHU
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:10
Generał napisał:
Michu już zapakowany w kabla ?
mam , warunek 5 na Es
teraz akurat robią korekte spadku ( lampka 2 na eL)
warunek dolny dynamiczny exit short 1.52458 na M5
na multimetrze szybkie interwały - stan nieustalony
czyli podkarbianie z doopy
żaden anal Ci tego nie powie
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pon 25 Mar 2013, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:11
Cytat :
Chłopak dorabiał sobie drobnymi pracami u emerytowanego księdza. Sprzątał, zmywał i na żądanie masował księdza.
Ciekawe czy ... nauru masaż mu robil i czy Snickersa dostał.
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:12
Widział księdza nago. I te jego tatuaże: na brzuchu esesmańską czaszkę, pod jedną pachą penisa, pod drugą waginę, a na lędźwiach napis: "Jebać, a chuj w dupę".
jako celebryt namaszcony, to musi mieć strasznie długiego (taki w typie Julki , nie z przedszkola ale kościoła) żeby se tak yourself w wsadzać
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:18
Dave napisał:
Dmitrij Miedwiediew, cytowany przez agencję Interfax, powiedział, że Rosja w tej chwili zastanawia się nad ewentualnymi konsekwencjami wprowadzenia w życie planu Trojki dla Cypru. - W tej chwili na Cyprze kontynuują grabież tego, co już nagrabiono - dodał.
jak w gangsterskich filmach złodzieje(politycy) , będa się napie..... o swoje
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ? Pon 25 Mar 2013, 12:25
zibi napisał:
Dave napisał:
jak w gangsterskich filmach złodzieje(politycy) , będa się napie..... o swoje
już nawet o pozory nie dbaja , kradna "na wyrwe" w biały dzień nastepnym etapem powinno byc fizyczne eliminowanie konkurencji
typowe mafijne zachowanie gdy konczy sie kasa do podziału
Sponsored content
Temat: Re: UFO - 25.03.2013r. ... i co z tym Cyprem ?