Aktualnie testuję strategię, która pozwala tylko na 1 pomyłkę.
2 wywalenie stopa oznacza odwrócenie pozycji po czym licznik pomyłek bije od nowa.
Jeśli siem sprawdzi to tylko tak będę grał.
ps. jeżeli chodzi o zakładanie wielu kont to tyle ile jest różnych strategii tyle może być kont. Proste.
Strategia sapera, który myli sie dwa razy - pierwszy i ostatni raz
Wrócił z Afganistanu bez rąk i nóg. Jednak, dzięki pomocy swojej ukochanej Dla niektórych, amputacja wszystkich kończyn byłaby straszliwym ciosem, po którym nie mogliby wrócić do normalnego życia. Jednak Taylor Morris - 23-letni saper armii Stanów Zjednoczonych - nie przywykł do tego, aby się poddawać. http://metromsn.gazeta.pl/Gwiazdy/1,126479,12504561,Wrocil_z_Afganistanu_bez_rak_i_nog__Jednak__dzieki.html
Prawdziwa taka miłość, najprawdziwsza z prawdziwych.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Dawniej na kogoś kogo żadna fajna nie chciała mówiło się stary kawaler.
Ale widać wszystko można pod siebie przerobić
no to tym starym kawalerem jestem od X lat, bo jakoś nigdy mi sie do tego nie spieszyło, a jakoś nie zauważyłem braku zainteresowania u płci pięknej.
To dawaj w końcu słit focie bo mi się zdaje, że straszny brzydal jesteś
Tobie sie naprawde wydaje że wygląd jest tak ważny do poderwania laski?? małolaty to tak, póxniej liczy sie co innego a sweet foci nie dam, chyba ze w pełnym umundurowaniu kiedyś zapodam , bo wyglądam wtedy zajebioza
ale ja nie jestem wojskowym marynarzem
to po co się w mundur ubrałeś? aaaa laskom
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
oh no ja was wszystkich podziwiam, jeden pasję hoduje sobie, drugi rodzinkę, trzeci bobra, czwarty szynszyla, piąty brzuszek piwny, szósty podróżuje, siódmy nawraca, ósmy daje na tacę, dziewiąty tylko ręką własną ....
(w zasadzie to tylko mariner jest na tym forum nieszczęśliwy, i mam nadzieję że tego nie przeczyta bo zaraz wyskoczy ze swoją lingwistyką)
niestety na tle tym jestem kompletnie bezideowy i całkiem bezsensu, i bez celów żadnych. nom. prawie smuta. no ale pozdrawiam
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Dawniej na kogoś kogo żadna fajna nie chciała mówiło się stary kawaler.
Ale widać wszystko można pod siebie przerobić
no to tym starym kawalerem jestem od X lat, bo jakoś nigdy mi sie do tego nie spieszyło, a jakoś nie zauważyłem braku zainteresowania u płci pięknej.
To dawaj w końcu słit focie bo mi się zdaje, że straszny brzydal jesteś
Tobie sie naprawde wydaje że wygląd jest tak ważny do poderwania laski?? małolaty to tak, póxniej liczy sie co innego a sweet foci nie dam, chyba ze w pełnym umundurowaniu kiedyś zapodam , bo wyglądam wtedy zajebioza
ale ja nie jestem wojskowym marynarzem
to po co się w mundur ubrałeś? aaaa laskom
Ale to jest marynarz klozetowy. Zbiera za wstęp
"Kto majtkiem na okręcie pływa Wesołe życie ma ..... Bo chłopak pływa jak morska ryba ..."
Takie skrawki piosenki z przedszkola pamiętam
Ostatnio zmieniony przez Ezet dnia Sro 17 Kwi 2013, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
oh no ja was wszystkich podziwiam, jeden pasję hoduje sobie, drugi rodzinkę, trzeci bobra, czwarty szynszyla, piąty brzuszek piwny, szósty podróżuje, siódmy nawraca, ósmy daje na tacę, dziewiąty tylko ręką własną ....
(w zasadzie to tylko mariner jest na tym forum nieszczęśliwy, i mam nadzieję że tego nie przeczyta bo zaraz wyskoczy ze swoją lingwistyką)
niestety na tle tym jestem kompletnie bezideowy i całkiem bezsensu, i bez celów żadnych. nom. prawie smuta. no ale pozdrawiam
Nie jesteś osamotniony Też chciałbym latać, ale już nielotem się stałem Poza tym po tych tabletkach jestem jakiś ospały
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
... Rezerwa Federalna tworzy z powietrza, co miesiąc 85 miliardów dolarów lub około 3 miliardów dolarów dziennie. Całe złoto Cypru to tylko jedna piąta tego, co Fed drukuje każdego dnia!!!
To prowadzi do konkluzji, że biliony dolarów bez pokrycia są pompowane do systemu finansowego, a spadek wartości złota to celowy atak na rynek metali stanowiący ucieczkę od zdominowanych przez bankierów-gangsterów rynków finansowych. Do ludzi dociera też informacja, że ciągu ostatnich 20 lat kupiono więcej fizycznego złota niż istnieje. Po prostu przekręt na wzór Amber Gold odbywa się na dużo większą skalę niż nam się może wydawać...
KRT ma rację pisząc o singlach oczywiście też ma racje że mężczyzna w mundurze wygląda lepiej, a jeszcze jak ma kilka noży broń palną to już w ogóle gitara
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
KRT ma rację pisząc o singlach oczywiście też ma racje że mężczyzna w mundurze wygląda lepiej, a jeszcze jak ma kilka noży broń palną to już w ogóle gitara
i stingera na plecach
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
i stingera na plecach
i bestie w spodniach
Ezet Główny Troll UFO
szynszyle.... ta Moja mała mysiunia to teraz serduszko całego domu jest.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
i stingera na plecach
i bestie w spodniach
aj ogólnie wiele zawdzięczam wojsku polskiemu i amerykańskiemu poznałem wielu ludzi z różnych stron świata
założyłbym sie że 90% ufo w czasie wojny by sie po kątach pochowała albo by spierdolili z kraju jak żydy
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
i stingera na plecach
i bestie w spodniach
aj ogólnie wiele zawdzięczam wojsku polskiemu i amerykańskiemu poznałem wielu ludzi z różnych stron świata
założyłbym sie że 90% ufo w czasie wojny by sie po kątach pochowała albo by spierdolili z kraju jak żydy
i słusznie. a po co się napierdalać za jakiegoś polityka
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
do dziś wykonuję poranne pompki, brzuszki i podciąganie na rękę w woju nikt mnie nie pokonał ale co będę się przechwalał - każdy jest w czymś dobry i niech tak zostanie bo miszcze we wszystkim nic nie umią
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
i stingera na plecach
i bestie w spodniach
walka to podstawa - wyobraź sobie że nagle powstaje taki kryzys że dochodzi do wojny bunt biedity przeciw bogatym - nie raz w historii tak bywało w takich czasach przeżyje ten kto silniejszy
Ezet Główny Troll UFO
do dziś wykonuję poranne pompki, brzuszki i podciąganie na rękę w woju nikt mnie nie pokonał ale co będę się przechwalał - każdy jest w czymś dobry i niech tak zostanie bo miszcze we wszystkim nic nie umią
A ja dorosłem i śpiewam ale nie na głos, bo fałszuję
Dave Admin
i stingera na plecach
i bestie w spodniach
Gdyby najechano Polskę to bym się bił jak szalony. Ale wojny zawsze wyglądają tak samo.. ktoś się chce nachapac, więc wymyśla ideologię, za którą giną szarzy ludzie.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
i stingera na plecach
i bestie w spodniach