Jesli wyjdzie z ta dzialka to opierdole tez mieszkanie, do 2 lat mam czas by obracac sianem i trzeba lyknac cos innego lub zainwestowac w cel mieszkaniowy by nie bulic taxu.. no to Espania bienvenidos muchachos adios Vincenty - w koncu to dotyczy terenu calej EU.
Za np 60k ojro bajnac apartamenta jakiegos a reszte na gieldunie sruuu. Cholera to mi sie podoba
W ramach maksymalizacji zysków proponuje rozejrzeć się za jakimś dobrym systemem lampkowym.
To jest pomysl! Za polowe siana nabyc od Miszy unikalny na skale galaktyczna przechujski system lampkowy a zwrot siana w miesiac a moze nawet szybciej.
Nawet na spalowanym edq trzepie taka mamone, ze Zyd musi kredyt brac by wyrownac depo
eh mam "system barany"na fw20, śr. ok 130 pkt /kontr miesięcznie (i żadnego miesiąca na minusie), na 100-150 koni to bym się pisał, byłoby ciekawie, a ciekawe czy polski bank by udzielił kredytu na nieruchomość w Espanii?
Mysle ze z palcem w pizdzie, w koncu to Unia.......... zalezy tylko od zdolnosci. Ale opierdalajac za ca$h dzialke i moze tez mieszkanie (zastanowie sie) to moge comprender za ca$h wiem ze mozna wziac kredyt hipo na 7% i miec go de facto na 3% majac ten sam kapital na lokacie 4% netto (taki hedge z dupy) ale ja zdolnosc mam zerowa jako bezrobotny wiec sie moge w zope pocalowac + negatywny BIK za niesplacane bilety komunikacji wroclawskiej z czasow studneckich
Ja glupiej karty credit nie dostane nigdy bo oficjalnie jestem bezrobotny od 12 lat i w ogole kibel....... ojciec troche na firmie zarabia to na niego mam do dyspozycji jedna cc ale to na zasadzie zaufania wzajemnego jest. Place se w sklepach jego Visa Credit ale mu splacam raty na biezaco z tego co przytule wiec nie ma konfliktu.
O kredycie hipopotama nie ma nawet mowy, only fuckin cash.
Ostatnio zmieniony przez LeSZCZ BaGieNNy dnia Nie 28 Kwi 2013, 00:36, w całości zmieniany 1 raz
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Pod względem wydawalności siana to ja jestem raczej ŻYDEM
Wąż w kieszeni mi zawsze wysyła warning, że uważaj przepłacasz
Trochę razy się dałem zrobić w yoyo jak każdy pewnie i teraz ostrożny jestem. Lubię wydać dutka czasem ale nie bezmyślnie.
Najprostszy przykład jeśli ten sam browar w jendym sklepie jest po 5 zeta a w innym 3.66 to cholera kiknę się tym rowerkiem kilometr dalej do tego innego.
masturbacja tez ci wyjdzie taniej niz dziwki, efekt taki sam a 200 w kieszeni zostanie na inne przyjemnosci
No ale to nie to samo.
jak nie to samo?Wyrzut spermu jest?Jest. To jak kurwa z koszulkami, na hali masz po 3 zyla a w sklepie z firmowa naklejka 200 zeta ,mwoie ci opcjo robia cie w chuja,caly swiat cie robi w chuja
Sprowadziles to do dosc prymitywnego levelu. Wiesz co mawial i pisywal sw. Lukasz?? "Chuja reka nie oszukasz".
A ze w chuja mnie robia wszyscy to rzeczywiscie zaczynam miec takie wrazenie powoli. Zamiast zamawiac w lokalu 40cl wodki z cola (albo samej) za 11-18 zeta to wole malpke setke z monopolca za 6 zeta cichaczem wyjebac przed wejsciem i oszczedzam przynajmniej te 2 dychy
hehe, dobre co to za satysfakcja wyjebać z gwinta gorzałę przed pójściem na impreze ?
''
tak mi sie przypomnialo jak sie spotkalismy w Pozniniu z Olafem, bylo paru chlopkow z UFO. na poczatek Olaf wjechal z taka metalowa ? waza z lodem i pol litra w nim z lokalu a potem po kolejne skakal do sklepu obok i tylko flaszka sie zmieniala ( siedzielismy na dworze w ogrodku) ta za 100 i te po 20 smakowaly tak samo
a ty sie dorzuciles do flaszki czy na krzywy ryj?
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
... O kredycie hipopotama nie ma nawet mowy, only fuckin cash.
no w sumie u mnie ze wszystkim podobnie jak u ciebie. tyle że ja leniwy jestem dodatkowo, i ze szczecina nawet dupy mi się nie chce ruszyć. no i ciepłe kraje są za ciepłe jak dla mnie, chyba najbardziej to bym po prostu chorwację wolał na stałe.
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
... OK. Gdzieś za 2 tygodnie mniej więcej jak odchoruje złoże Piotrowi propozycję raz jeszcze na wstępne 36k. Najwyżej napisze Mi: "Przykro Mi Moje warunki nie zmieniły się."
Kto tu jest od stawiania warunków, a jak potrafi lepiej to po chooj jakieś konkursy. Moim warunkiem jest że ja też muszę zarabiać na tym i koorwa nie po miesiącu. Zobaczymy. Jak nie to nie.
Dawaj, Michu, konkurs. Najlepiej po niemiecku.
upadłosć ? jaka upadłość ?
Widać że gówno wiesz.
ps. już zaczeliście mnie wqrwiać więc za 3 tygodnie zapytam Piotra.
Dawaj dalej, ja nic nie muszę robotę mam.
Następna przysrywka będzie 4 tygodnie.
po co sie rozdrabniać, 8 tygodni
Ostatnio zmieniony przez Diablo (krt) dnia Nie 28 Kwi 2013, 09:08, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Jak to wszystko czytam (nie ten post ale cala akcja z MICHU) to mi sie wydaje ze.... [ CIACH]
MICHU i Zocha nie idzcie ta droga!
.
Zocha też jest zdania żebym nie kombinował i grał jak sys pokazuje.
odnośnie sprawdzania sysa zapewniam Cię, że można być człowiekiem i w czasie sprawdzać sobie system.
Nie znam motywacji Piotra, tzn znam. Za wiele złych słów padło i pewnie wendeta to jakaś jego czuła struna jest.
OK. Stracił podwójnie mało powiedziane. Gdybyśmy się rozbujali kafel dziennie by miał.
Na szczęście będę miał dla kogo pracować i człowiek ten zostanie wynagrodzony co najmniej 100 razy więcej niż myśli że będzie bo taki jestem.
Mając sysio co to zresztą za problem. Żaden.
No tak czlowiek zawsze najslabszym ogniwem w systemie wiec Zocha to madra istota
Nie wnikam w to co tam sobie poza ogolnym za wiadomosci powymienialiscie, ale szczerze powiedziawszy wine widze po Twojej stronie. Mniemam ze cierpisz na brak kapitalu wiec propozycja Piotrka wydawala sie OK. Mogles sie pokazac od najlepszej strony i przy okazji pozyskac kapital i pokazac ze umiesz zarabiac. Najpierw pisales ze udostepniles mu pliki systemu a potem sie wycofujesz bo on moglby udostepniac sygnaly innym?!?!?! Nie lapie tego kompletnie. Radze wam sie zresetowac i zaczac ponownie
OK. Gdzieś za 2 tygodnie mniej więcej jak odchoruje złoże Piotrowi propozycję raz jeszcze na wstępne 36k. Najwyżej napisze Mi: "Przykro Mi Moje warunki nie zmieniły się."
Kto tu jest od stawiania warunków, a jak potrafi lepiej to po chooj jakieś konkursy. Moim warunkiem jest że ja też muszę zarabiać na tym i koorwa nie po miesiącu. Zobaczymy. Jak nie to nie.
Michu - rzenade
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Qurwa zarabiaj sobie ile chcesz ale dlaczego nie powiesz jak można mieć tyle lotów x500 od tego zaczęła się zadyma po hooj ci ta zadyma wytłumacz i będzie ok
powyżej 1 miliona eur można mieć specjalne przywileje ale o nich klient jest informowany tylko listownie
Dla zachowania maximum tajności list jest wysyłany specjalnie tresowanym gołębiem pocztowym, który po przeczytaniu korespondencji przez adresata zjada list
Slum-Dog
Liczba postów : 1423 Location : Noitacol Registration date : 30/05/2011
Qurwa zarabiaj sobie ile chcesz ale dlaczego nie powiesz jak można mieć tyle lotów x500 od tego zaczęła się zadyma po hooj ci ta zadyma wytłumacz i będzie ok
powyżej 1 miliona eur można mieć specjalne przywileje ale o nich klient jest informowany tylko listownie
Dla zachowania maximum tajności list jest wysyłany specjalnie tresowanym gołębiem pocztowym, który po przeczytaniu korespondencji przez adresata zjada list
Takiego golebia mozna latwo przechwycic - mysle ze te listy to oni telepatycznie wysylaja
Janko Traderroo
Liczba postów : 4862 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
eh mam "system barany"na fw20, śr. ok 130 pkt /kontr miesięcznie (i żadnego miesiąca na minusie), na 100-150 koni to bym się pisał, byłoby ciekawie, a ciekawe czy polski bank by udzielił kredytu na nieruchomość w Espanii?
Mysle ze z palcem w pizdzie, w koncu to Unia.......... zalezy tylko od zdolnosci. Ale opierdalajac za ca$h dzialke i moze tez mieszkanie (zastanowie sie) to moge comprender za ca$h wiem ze mozna wziac kredyt hipo na 7% i miec go de facto na 3% majac ten sam kapital na lokacie 4% netto (taki hedge z dupy) ale ja zdolnosc mam zerowa jako bezrobotny wiec sie moge w zope pocalowac + negatywny BIK za niesplacane bilety komunikacji wroclawskiej z czasow studneckich
Ja glupiej karty credit nie dostane nigdy bo oficjalnie jestem bezrobotny od 12 lat i w ogole kibel....... ojciec troche na firmie zarabia to na niego mam do dyspozycji jedna cc ale to na zasadzie zaufania wzajemnego jest. Place se w sklepach jego Visa Credit ale mu splacam raty na biezaco z tego co przytule wiec nie ma konfliktu.
Panowie,
Żaden bank w PL raczej wam nie da hippo dla nieruchomości za granicą. Jeśli już coś to raczej bym to zrobił odwrotnie, czyli szukał hippo w hiszpańskim banku. Z tego co kiedyś słyszałem przy wpłacie cashu na poziomie powyżej 60% ceny uzyskanie hippo na pozostałe 40% nie jest trudne. Wystarczy parę zaświadczeń o dochodach w PL, np. deklaracje podatkowe za kilka lat wstecz. Dodatkowo należy zadeklarować, że nieruchomość nabywa sie, w celu robienia kasy czyli wynajmu turystom. Kombinacja tych dwóch powinna przekonać bank do udzielenia hippo.
Opcjo, na Twoim miejscu jeśli Twój Tata ma firmę, która jakoś ciągnie i ma przychody to wziałbym go na wspólnika do chałupy w ES. Wpłacisz cashu 60%, a na resztę dostaniesz hippo z lokalnego banku. 40% zainwestujesz na rynku. Proste
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Jesli wyjdzie z ta dzialka to opierdole tez mieszkanie, do 2 lat mam czas by obracac sianem i trzeba lyknac cos innego lub zainwestowac w cel mieszkaniowy by nie bulic taxu.. no to Espania bienvenidos muchachos adios Vincenty - w koncu to dotyczy terenu calej EU.
Za np 60k ojro bajnac apartamenta jakiegos a reszte na gieldunie sruuu. Cholera to mi sie podoba
W ramach maksymalizacji zysków proponuje rozejrzeć się za jakimś dobrym systemem lampkowym.
A przyznaje system jest SUPER tylko jeszcze trzeba dobre paliwko dać dla obsługującego.
Żeby kolega wiedział jak się u Nas na prowincji interesy robi, a ze szlachtą to jezus maria, ale jeszcze nic straconego myślę.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
zjada list i wybucha, żeby nie można bylo już gołebią przesłuchać
może wioske kupicie sobie / ciekawe czy jest trawa dla gąsek? /
Panowie,
Żaden bank w PL raczej wam nie da hippo dla nieruchomości za granicą. Jeśli już coś to raczej bym to zrobił odwrotnie, czyli szukał hippo w hiszpańskim banku. Z tego co kiedyś słyszałem przy wpłacie cashu na poziomie powyżej 60% ceny uzyskanie hippo na pozostałe 40% nie jest trudne. Wystarczy parę zaświadczeń o dochodach w PL, np. deklaracje podatkowe za kilka lat wstecz. Dodatkowo należy zadeklarować, że nieruchomość nabywa sie, w celu robienia kasy czyli wynajmu turystom. Kombinacja tych dwóch powinna przekonać bank do udzielenia hippo.
Opcjo, na Twoim miejscu jeśli Twój Tata ma firmę, która jakoś ciągnie i ma przychody to wziałbym go na wspólnika do chałupy w ES. Wpłacisz cashu 60%, a na resztę dostaniesz hippo z lokalnego banku. 40% zainwestujesz na rynku. Proste
Moze wziac pozyczke hipo zabezpieczona mieszkaniem w PL. Wtedy ma kase na zakup nieruchosci tam a ta sobie moze wynajac
MICHU
Jak to wszystko czytam (nie ten post ale cala akcja z MICHU) to mi sie wydaje ze.... [ CIACH]
.
odnośnie sprawdzania sysa zapewniam Cię, że można być człowiekiem i w czasie sprawdzać sobie system.
Nie znam motywacji Piotra, tzn znam. Za wiele złych słów padło i pewnie wendeta to jakaś jego czuła struna jest.
OK. Stracił podwójnie mało powiedziane. Gdybyśmy się rozbujali kafel dziennie by miał.
Na szczęście będę miał dla kogo pracować i człowiek ten zostanie wynagrodzony co najmniej 100 razy więcej niż myśli że będzie bo taki jestem.
No tak czlowiek zawsze najslabszym ogniwem w systemie wiec Zocha to madra istota
Nie wnikam w to co tam sobie poza ogolnym za wiadomosci powymienialiscie, ale szczerze powiedziawszy wine widze po Twojej stronie. Mniemam ze cierpisz na brak kapitalu wiec propozycja Piotrka wydawala sie OK. Mogles sie pokazac od najlepszej strony i przy okazji pozyskac kapital i pokazac ze umiesz zarabiac. Najpierw pisales ze udostepniles mu pliki systemu a potem sie wycofujesz bo on moglby udostepniac sygnaly innym?!?!?! Nie lapie tego kompletnie. Radze wam sie zresetowac i zaczac ponownie
OK. Gdzieś za 2 tygodnie mniej więcej jak odchoruje złoże Piotrowi propozycję raz jeszcze na wstępne 36k. Najwyżej napisze Mi: "Przykro Mi Moje warunki nie zmieniły się."
Michu - rzenade
Nadaje ze Stronia.
Bardzo się zdziwię, jeśli sygnały będą docierały do Ciebie.
Szczerze powiedziawszy nie byłeś brany pod uwagę to nie wiem po co zabierasz głos.
Celem żebyś nie był naprawdę brany pod uwagę możemy ustalić codzienną zmianę hasła. Chcesz ?
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
.
Michu - rzenade
Nadaje ze Stronia.
Szczerze powiedziawszy nie byłeś brany pod uwagę to nie wiem po co zabierasz głos.
Celem żebyś nie był naprawdę brany pod uwagę możemy ustalić codzienną zmianę hasła. Chcesz ?
Michu, nie daj się chroń skarbu lampkowego masz w rękach gigantyczny majątek
MICHU
To jest pomysl! Za polowe siana nabyc od Miszy unikalny na skale galaktyczna przechujski system lampkowy a zwrot siana w miesiac a moze nawet szybciej.
Nawet na spalowanym edq trzepie taka mamone, ze Zyd musi kredyt brac by wyrownac depo
OK Opcjo ty zacząłeś w piątek eSke po 27
potem nie bolała obrotka po 00 potem 42 i ponownie 00 a nawet niżej z tym że 100 tikowy stop to i tak się te poniżej nie liczy i koniec 33
było tego trochę
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 28 Kwi 2013, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
OK opcjo ty zacząłeś w piątek eSke po 27
potem nie bolała obrotka po 00 potem 42 i ponownie 00 a nawet niżej z tym że 100 tikowy stop to i tak się te poniżej nie liczy i koniec 33
było tego trochę
patrz opcjo też chce Cie wydymać nie ufaj nikomu to szemrane towarzystwo
MICHU
Moze wziac pozyczke hipo zabezpieczona mieszkaniem w PL. Wtedy ma kase na zakup nieruchosci tam a ta sobie moze wynajac
To jest też możliwość. Bodajże nazywa się to fachowo pożyczką hipoteczną z przeznaczeniem na dowolny cel. Jednak zdobycie środków w ten sposób może być nieco trudne z uwagi na:
1. Wysokość takiej pożyczki z reguły nie może przekroczyć 50% wartości nieruchomości w PL, czyli aby dostać 200K PLN trzeba mieć chatę wycenioną na 400K PLN 2. Trzeba mieć zdolność kredytową w PL zgodnie z obowiązującymi procedurami w danym banku. Jeśli ktoś ma zabagniony BIK lub brak jakiejkolwiek historii kredytowej to raczej będzie trudno.
Podtrzymuję opinię, że jeśli ktoś planuje przenieść się na stałe to zdecydowanie lepszą opcją jest uzyskanie hippo w lokalnym banku. Tematu dokładnie nie badalem, ale zdaje się, że w ES można dostać hippo na niższy procent niż w PL.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
.
Michu - rzenade
Nadaje ze Stronia.
może głupio myślę, ale raz chcesz potem nie, dajesz nic odbierać chcesz coś PO co ten cały cyrk ..... i nie chcę Cię obrażać, ale masz zmienność nastrojów jak ...baba a nawet multiplikując to ....jak baba w ciąży wiem coś o tym bo jestem szczęśliwym ojcem 3 chłopaków
PiS ..walcz z BIG FIshami, POdskubuj ich ile możesz ...ale rób to z klasą
MICHU
... OK. Gdzieś za 2 tygodnie mniej więcej jak odchoruje złoże Piotrowi propozycję raz jeszcze na wstępne 36k. Najwyżej napisze Mi: "Przykro Mi Moje warunki nie zmieniły się."
Dawaj, Michu, konkurs. Najlepiej po niemiecku.
upadłosć ? jaka upadłość ?
Widać że gówno wiesz.
ps. już zaczeliście mnie wqrwiać więc za 3 tygodnie zapytam Piotra.
Dawaj dalej, ja nic nie muszę robotę mam.
Następna przysrywka będzie 4 tygodnie.
po co sie rozdrabniać, 8 tygodni
Masz 8 tygodni.
Następny proszę ....
Koorwa 5% dziennie od takiej kasy idzie się yebać
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
OK opcjo ty zacząłeś w piątek eSke po 27
było tego trochę
patrz opcjo też chce Cie wydymać nie ufaj nikomu to szemrane towarzystwo
Jest oczywistą oczywistością, że całe UFO chce wydymać Micha w
Hiobie, coś mam wrażenie, że specjalnie chcesz się wkraść w łaski, a tak naprawdę to Ty również z nami wszystkimi czychasz na gołą Micha.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
.
Michu - rzenade
Nadaje ze Stronia.
może głupio myślę, ale raz chcesz potem nie, dajesz nic odbierać chcesz coś PO co ten cały cyrk ..... i nie chcę Cię obrażać, ale masz zmienność nastrojów jak ...baba a nawet multiplikując to ....jak baba w ciąży wiem coś o tym bo jestem szczęśliwym ojcem 3 chłopaków
PiS ..walcz z BIG FIshami, POdskubuj ich ile możesz ...ale rób to z klasą
Słuchaj temat naprawdę nie dotyczy Ciebie, więc nie wpływaj dodatkowo na negocjacje.
Znając nosy eą ą to i tak z rok potrwa ustalanie warunków.