Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 16:56
hodowca strat napisał:
sygnały za paczke frytek, szczegóły na priv
ale sie porobilo, kiedys za sygnaly placilo sie abonament, kiedys Busia mi mówił ze bulił 6 stów miesiecznie kydo za te sygnaly a tu prosze wystarczy paczka frytek.
SYLWESTER
Liczba postów : 10586 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 17:00
Kto kupuje kalmary krojone w krążki, ten nie może być w stu procentach pewny, że ma do czynienia z tzw. owocami morza. Mogą to być także odpowiednio krojone wieprzowe... odbytnice. http://biznes.onet.pl/pokrojony-swinski-odbyt-moze-udawac-kalmary-ue-bij,18491,5588503,1,news-detal OSZUKUJM JAK NA SYGNAŁACH FUTOWYCH
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 17:36
Delphia najlepszego
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 17:54
no ta jadziem kto da więcej przesuwamy czerwoną strzałeczkę autor już przesunął
wcześniej była niżej i takie to pierdolenie o Szopenie
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 17:56
mariner napisał:
no ta jadziem kto da więcej przesuwamy czerwoną strzałeczkę autor już przesunął
wcześniej była niżej i takie to pierdolenie o Szopenie
jako narodowiec powinines akcpetowac tylko polskie wykresy, podejrzewam u ciebie jakis poziom zydostwa jednak skoro zamiast u wildsteina na tsronie buszujesz po jakichs gejowskich sitach
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:00
barany napisał:
pingwin liczyłeś ile zarobiłem w tym tygodniu? Ponad 100 pkt było.
Powtarzam zarabianie na fut to najłatwiejsza rzecz w życiu.
W przyszłym tygodniu znowu zarobię
a zarabiaj, na szczęście nie denerwuje mnie jak ktoś zarabia
ale szkoda że na wirtualu lecisz, marnujesz się tylko, i grasz jak barany.
a tu fałszowanie rzeczywistości, miałeś 20pkt, i nie zamykałeś, a następnego dnia piszesz już: PisanieTemat: Re: UFO - 13 listopada 2013r. Today at 08:43 Pakuję S-ki, wczoraj zarobiłem 40 pkt, czy dziś powtórzę wynik?" CUD CUD, kolejne cudowne nocne rozmnożenie kaszy, oto wielka tajemnica wiary. tak czy siak, także prędzej 20pkt plus piątek 50 pkt. czyli razem max 70pkt. bujać to my a nie nas (chociaż i to nie wierzę )
natomiast twój nieustający entuzjazm giełdowy, nie mogę wyjść ze zdumienia i podziwu.
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:11
mariner napisał:
Delphia najlepszego
Dzięki!
Wypiję wieczorem za Twoje zdrowie i wszystkich UFOków
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:14
delphia napisał:
mariner napisał:
Delphia najlepszego
Dzięki!
5 piw?
Wszystkiego najlepszego
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:15
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
barany napisał:
pingwin liczyłeś ile zarobiłem w tym tygodniu? Ponad 100 pkt było.
Powtarzam zarabianie na fut to najłatwiejsza rzecz w życiu.
W przyszłym tygodniu znowu zarobię
a zarabiaj, na szczęście nie denerwuje mnie jak ktoś zarabia
ale szkoda że na wirtualu lecisz, marnujesz się tylko, i grasz jak barany.
a tu fałszowanie rzeczywistości, miałeś 20pkt, i nie zamykałeś, a następnego dnia piszesz już: PisanieTemat: Re: UFO - 13 listopada 2013r. Today at 08:43 Pakuję S-ki, wczoraj zarobiłem 40 pkt, czy dziś powtórzę wynik?" CUD CUD, kolejne cudowne nocne rozmnożenie kaszy, oto wielka tajemnica wiary. tak czy siak, także prędzej 20pkt plus piątek 50 pkt. czyli razem max 70pkt. bujać to my a nie nas (chociaż i to nie wierzę )
natomiast twój nieustający entuzjazm giełdowy, nie mogę wyjść ze zdumienia i podziwu.
po co zajmować się pierdołami no chyba że z nudów nie ma co walczyć z kimś kto innych uważa za barany
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:26
Diablo napisał:
delphia napisał:
mariner napisał:
Delphia najlepszego
Dzięki!
5 piw?
Wszystkiego najlepszego
delphia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HEJ
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:34
delphia napisał:
mariner napisał:
Delphia najlepszego
Dzięki!
urodziles sie w tym samym dniu co moja sisotra.
Wszystkiego najlepszego BRACIE
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:38
mariner napisał:
e
http://pl.pzm.wikia.com/wiki/Kowalski
po co zajmować się pierdołami no chyba że z nudów nie ma co walczyć z kimś kto innych uważa za barany
może i jestem kowalski. na tym tle miałbyś coś z Rico http://pl.pzm.wikia.com/wiki/Rico
miałem tendencję do walczenia, ale ją zwalczyłem
nawet w sensie sportowym już mnie to nie pociąga, natomiast obserwowanie jak walczy jedna strategia/taktyka z drugą (chodźby w sporcie) to już miodzio, oraz testowanie rzeczywistości (hmm, i w tym sensie prowokowanie).
po póltora miesiąca zus stwierdził że matka pobrała nienależnie emeryturę zmarłego ojca, i nakazał zwrot, w tym tygodniu podałem gnojów do sądu. ale bez złych intencji. po prostu trzeba gnojom dokopać. zresztą dali zasiłek pogrzebowy 4k, a pogrzeb trudno w 6k zmieścić. więc potem tak proforma podręczę z rok ich dział prawny, oraz inne, chyba że pękną, to trudno.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:44
delphia napisał:
mariner napisał:
Delphia najlepszego
Dzięki!
dużo oczopląsów życzę.
MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:48
Chociaż 1 raz coś się sprawdziło. Zacząłem łysieć i zgadza się !!! Na mądrej głowie włosy nie rosną.
Pytanie do Jonesa. To w końcu gramy eL na edku czy eS bo jaka jest notacja to widać
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:51
mariner napisał:
e
może i jestem kowalski. na tym tle miałbyś coś z Rico http://pl.pzm.wikia.com/wiki/Rico
nawet w sensie sportowym już mnie to nie pociąga, natomiast obserwowanie jak walczy jedna strategia/taktyka z drugą (chodźby w sporcie) to już miodzio, oraz testowanie rzeczywistości (hmm, i w tym sensie prowokowanie).
po póltora miesiąca zus stwierdził że matka pobrała nienależnie emeryturę zmarłego ojca, i nakazał zwrot, w tym tygodniu podałem gnojów do sądu. ale bez złych intencji. po prostu trzeba gnojom dokopać. zresztą dali zasiłek pogrzebowy 4k, a pogrzeb trudno w 6k zmieścić. więc potem tak proforma podręczę z rok ich dział prawny, oraz inne, chyba że pękną, to trudno.
co do Rico
inne- kondolencje i powodzenia w walce inna sprawa że na pogrzeb wydać 6k to dużo kto na tym zarabia i jaka marża sorry że tak o finansach w tak tragicznej chwili ale chyba hieny za dużo biorą pzdr
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:54
mariner napisał:
Delphia najlepszego
dołączam do życzeń
BIĆ BOLSZEWIKA
MICHU
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:56
mariner napisał:
mariner napisał:
e
co do Rico
inne- kondolencje i powodzenia w walce inna sprawa że na pogrzeb wydać 6k to dużo kto na tym zarabia i jaka marża sorry że tak o finansach w tak tragicznej chwili ale chyba hieny za dużo biorą pzdr
ja o giełdzie, nie o pogrzebach
jak coś wybija z progu zmienności to sky is the limit dopóki górki nie poznamy
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:56
mariner napisał:
mariner napisał:
e
co do Rico
no czarne ksocielne scierwa tyle kasuja,jeszcze duzo czasu minie nim ludzie przejrza na oczy. na razie takie lajzdy jak hiob czy thorgal chetnie sie daja kroic bo im wciskaja kit ze jak nie czarni to przyjdzie arab tak jakby zawsze trzeba byc czyims poddanym
MICHU
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 18:57
thorgall napisał:
mariner napisał:
Delphia najlepszego
dołączam do życzeń
BIĆ BOLSZEWIKA
i kto to mówi
MICHU
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:02
mam sentyment do tego filmu, mocne kino
Diablo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:11
kaczor napisał:
mariner napisał:
mariner napisał:
e
co do Rico
no czarne ksocielne scierwa tyle kasuja,jeszcze duzo czasu minie nim ludzie przejrza na oczy. na razie takie lajzdy jak hiob czy thorgal chetnie sie daja kroic bo im wciskaja kit ze jak nie czarni to przyjdzie arab tak jakby zawsze trzeba byc czyims poddanym
Jezeli moim ostatnim życzeniem jest rozsypanie moich prochów gdzieś w górach, nad morzem etc. to wg przepisów krewny który chcialby spelnic moją ostatnią wole złamałby prawo i pociągnięty by został do odpowiedzialnosci karnej. Komu na tym zależy ? tylko jedna organizacja przychodzi mi do głowy, jebane klechy koszt kremacji to 1200zł, urny 150zł w góre No ale jak sie doliczy miejsce na cmentarzu, marmury, kwiatki , stype to i 10k wydaje sie niewielką sumą. To całkiem niezły biznes, a szczytem bezczela jest firma pogrzebowa przy szpitalu, przynajmniej mnie kojarzy sie jednoznacznie, lekarze sa chujowi i jak trafisz do szpitala to raczej żegnaj sie z tym światem
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:19
Pogrzeb to jest ludzka sprawa i powinni być ludzie którzy się tym zajmują i tacy ludzie powinni być odpowiednio opłacani ale bez przesady to nie mogą być ludzie którzy są bogatsi od wielu innych bo robią przekręty na ubraniach i obrządku bo rodzina zrozpaczona i da się jej wcisnąć każdy kit
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:31
Delphia - 100 lat plus VAT! Samego dobrego!!!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Diablo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:31
jak jest grobowiec rodzinny, ktory kiedys był wykupiony to nie ma obowiązku co 20 lat go opłacac mimo że zarząd cmentarza wysyla zawiadomienia o nieopłaconej składce, nie wiele osób o tym wie i dają sie dymac co 20lat, druga sprawa duzo cmentarzy jest we władaniu kościoła , który bardzo ochoczo wyciąga ręke "co laska" od rodziny zmarłego. świetny biznes, i co ciekawe plebania nie wykazuje dochodu podlegającemu opodatkowaniu. No ale oczywiscie lepiej straszyc islamem tak jakby państwo nie mogło istniec jako świeckie coś jak Czechy , no jak przecież to nie przystoi w kazdym jebanym urzedzie, szkole musi byc Jezus na krzyżu, co ciekawe jakby powiesic np w urzędzie plakat białej pindy robiącej loda murzynowi to wzbudziłoby natychmiastową odrazę, coś obrzydliwego, ukrzyżowany kolo nie powoduje żadnych uczuc
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:42
Diablo napisał:
jak jest grobowiec rodzinny, ktory kiedys był wykupiony to nie ma obowiązku co 20 lat go opłacac mimo że zarząd cmentarza wysyla zawiadomienia o nieopłaconej składce, nie wiele osób o tym wie i dają sie dymac co 20lat, druga sprawa duzo cmentarzy jest we władaniu kościoła , który bardzo ochoczo wyciąga ręke "co laska" od rodziny zmarłego. świetny biznes, i co ciekawe plebania nie wykazuje dochodu podlegającemu opodatkowaniu. No ale oczywiscie lepiej straszyc islamem tak jakby państwo nie mogło istniec jako świeckie coś jak Czechy , no jak przecież to nie przystoi w kazdym jebanym urzedzie, szkole musi byc Jezus na krzyżu, co ciekawe jakby powiesic np w urzędzie plakat białej pindy robiącej loda murzynowi to wzbudziłoby natychmiastową odrazę, coś obrzydliwego, ukrzyżowany kolo nie powoduje żadnych uczuc
A ja jestem za tym żeby ateiści płacili obowiązkowo na kościół 50% podatku, inaczej do więzienia zamykać bezbożników.
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:49
Ja tam do kościoła nie chodzę ale mogę skończyć jak paru moich znajomych dla wielu ludzi których znam przynależność do Kościoła rozumianego jako wspólnota a nie dyktat księży wiele daje są zarzuty że państwo daje na Kościół kasę ale z drugiej strony jakby nie wierzyli w nic to pewnie tzw psychoanalitycy mieliby się dobrze ot i paradoks dzisiejszych czasów
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:57
mariner napisał:
Ja tam do kościoła nie chodzę ale mogę skończyć jak paru moich znajomych dla wielu ludzi których znam przynależność do Kościoła rozumianego jako wspólnota a nie dyktat księży wiele daje są zarzuty że państwo daje na Kościół kasę ale z drugiej strony jakby nie wierzyli w nic to pewnie tzw psychoanalitycy mieliby się dobrze ot i paradoks dzisiejszych czasów
takich ludzi jak KRT i kaczor trzeba przymusowo katolizować np. dopóki nie chodzą do kościoła płacą większe podatki
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:58
mariner napisał:
no to zajebista argumentacja. jak ci ktos porfel zapierdoli, to tez powiesz ze dobrze ze zajebal bo poszl ow rece Polaak a tak by ,moglo w rece ruska albo araba.
na szczescie dla ciebie jest nadzieja, bo thorgal to juz tylko podatek od posiadania pizdy zamiast glowy moze zaplacic
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 19:59
thorgall napisał:
mariner napisał:
takich ludzi jak KRT i kaczor trzeba przymusowo katolizować np. dopóki nie chodzą do kościoła płacą większe podatki
Sam sobie utrzymuj swoich pwdofili, kazdemu wierzacemu powinno sie zrobic kontrole co poroabia z dziecmi swoimi, pewnie z ksiedzem przy kolendzie razem niezle dzialacie w pokoju dziecinnym
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 20:10
mariner napisał: