Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 21:27
chciałem aby EU w tej postaci się rozjebało ale też pisałem że nowa szlachta europejska do tego nie dopuści no i wyjdzie to drugie chyba nie ma odwrotu szkoda ale co począć nie mam na to wpływu mam nadzieję że umrę jako pokolenie bez chipa w dupie
a inni niech się martwią hooj w to wbijam
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 21:51
jutro święta niedziela - nareszcie nasi bracia kapłani są w wyjątkowej potrzebie, zagubione owce nie mogą być odtrącone przez naszą społeczność katolicką trzeba pomóc naszym kapłanom zwiększając datek na tacę o co apeluję mam nadzieje, że kaczor, krt i opcjoner również będą uczestniczyć w niedzielnym nabożeństwie
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:14
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:28
mariner napisał:
chciałem aby EU w tej postaci się rozjebało ale też pisałem że nowa szlachta europejska do tego nie dopuści no i wyjdzie to drugie chyba nie ma odwrotu szkoda ale co począć nie mam na to wpływu mam nadzieję że umrę jako pokolenie bez chipa w dupie
i tak tlum co tydzien zapierdala do kosciola gdzie was mowia co macie robic i jak zyc.chip wam niepotrzebny jak mozg od malego wyprany, niby tak ci na wolnsoci zalezy a zobacz taki hiob jaki odmozdzony tylko powtarza farmaozny z gazety polskiej i mysle ze jest niezalezny.
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:31
kaczor napisał:
mariner napisał:
i tak tlum co tydzien zapierdala do kosciola gdzie was mowia co macie robic i jak zyc.chip wam niepotrzebny jak mozg od malego wyprany, niby tak ci na wolnsoci zalezy a zobacz taki hiob jaki odmozdzony tylko powtarza farmaozny z gazety polskiej i mysle ze jest niezalezny.
jesteś zagubiony i sie miotasz, wstąp do świątyni a odnajdziesz drogę łaski ducha świętego
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:37
Taki Lewandowski komisarz UE ds. budżetu na pytanie czy zostałby nowym ministrem finansów RP uciekł ma to w doopie
no rewelacja
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:40
mariner napisał:
Taki Lewandowski komisarz UE ds. budżetu na pytanie czy zostałby nowym ministrem finansów RP uciekł ma to w doopie
no rewelacja
ten czosnek nic nie potrafi, posada komisarza to łapówka za rozpierdolenie Polski
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:42
HIOB napisał:
jutro święta niedziela - nareszcie nasi bracia kapłani są w wyjątkowej potrzebie, zagubione owce nie mogą być odtrącone przez naszą społeczność katolicką trzeba pomóc naszym kapłanom zwiększając datek na tacę o co apeluję mam nadzieje, że kaczor, krt i opcjoner również będą uczestniczyć w niedzielnym nabożeństwie
Opcjoner to koniecznie powinien do kościelnego chóru , najlepiej przy jakiejś katedrze czy nawet bazylice. Po powrocie z Gruzji głos będzie miał coraz piękniejszy co już z dawna jest sprawdzone i udowodnione! (np. chór w Kaplicy Sykstyńskiej składał się z samych kastratów).
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 22:58
dziad napisał:
HIOB napisał:
Opcjoner to koniecznie powinien do kościelnego chóru , najlepiej przy jakiejś katedrze czy nawet bazylice. Po powrocie z Gruzji głos będzie miał coraz piękniejszy co już z dawna jest sprawdzone i udowodnione! (np. chór w Kaplicy Sykstyńskiej składał się z samych kastratów).
a kaczor przebieżka z tacą między wiernymi
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:02
dla Diablo robota na pasagerskim...nawracanie turystek na "wlasciwą drogę"
dziadek Admin
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:10
HIOB napisał:
dziad napisał:
HIOB napisał:
a kaczor przebieżka z tacą między wiernymi
... Noo , kaczor by wprowadził w kk nową ekonomię , zamiast zbierać na tacę udzielałby kredytów. KK by lepiej na tym wyszedł a owieczki??? I tak są do ostrzyżenia!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:14
HIOB napisał:
dla Diablo robota na pasagerskim...nawracanie turystek na "wlasciwą drogę"
hehe marzenia leszczy o pracy na morzu
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:15
mariner napisał:
rafalx napisał:
Fajna reklama
Może i fajna ale w dzisiejszych czasach nikt w to nie uwierzy albo oszustwo komputerowe albo sztuczka kaskaderska
bardzo fajna w reklamie chodzi o pomysł
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:23
Jones napisał:
mariner napisał:
rafalx napisał:
Fajna reklama
Może i fajna ale w dzisiejszych czasach nikt w to nie uwierzy albo oszustwo komputerowe albo sztuczka kaskaderska
bardzo fajna w reklamie chodzi o pomysł
Noo mnie też to wkurza jak bloczki reklamowe są przerywane jakimiś tam filmami
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:27
no nic, ide spać muszę przeprowadzić indian przez dolinę
mariner
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:35
HIOB napisał:
no nic, ide spać muszę przeprowadzić indian przez dolinę
no no niezłe co to za kasza takiej jeszcze nie jadłem
dziadek Admin
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Sob 16 Lis 2013, 23:59
geneza kryzysu wg..........
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7040 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 00:10
1 ... last but not least
Dużo zdrowia Delphia i dobrego humoru !
życzy ZdB
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 02:29
MICHU napisał:
barany napisał:
pingwin liczyłeś ile zarobiłem w tym tygodniu? Ponad 100 pkt było.
Powtarzam zarabianie na fut to najłatwiejsza rzecz w życiu.
W przyszłym tygodniu znowu zarobię
1. Oczekuje RAPORTU od wielkiej hmm 6 - stki ile jest wpierdolu za czwartek i piątek. 2. Oczekuje RAPORTU od wielkiej hmm 6- stki jaki był zarobek w środę. 3. Osobny RAPORT porównawczy, który odpowie czy opłaca się rżnąć biedaków i rżnąć biedaka. 4. Dopiero takież da odpowiedź kto jest idiotą albo tylko niepoczebnie takiego struga.
prościej nie potrafie.
e, a to coś jak "banda czworga" z czasów towarzysza mao.
hmm, a czy mi się wydaje, że ... , nie, niemożliwe, skąd tam pingwin miałby się znaleźć.
dobra to też mam quiz.
czy lubię cię dlatego że: 1) jesteś porządnie stuknięty, i zakręcony jak don kichot wiatrakiem, 2) boś wrażliwą, miłą, chorą popierdułką, ze zwyrodniałym wrzodem w miejscu mózgu, 3) bo szanuję szynszyla, który steruje twoim zachowaniem,
wybierz dowolnie odpowiedź, bo wszystkie są poprawne.
ps no, jeśli to nie chodziło o pingwina, to powyższe odpowiedzi nadal pasują.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 07:24
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14964399,Kongres_katolikow__Gender_jak_nazizm__gej_to_pedofil.html#BoxSlotII3img Kazdy pedał to pedofil stop ateizacji Dziadki idą na to bo chcą usłyszeć prawde, pytanie jaka to prawda, czy to ta prawda najprawdziwsza prawda? czy są rózne poziomy tej prawdy
Ciekawe jak dziadki zareagują jak powiem głośno że każdy katolik to złodziej w czwartek włamali mi sie do piwnicy, zniszczyli drzwi i ukradli skrzynke z narzędziami, wiertarke etc śmiem twierdzić ze napewno nie byli to pedały pedofile, ani ateiści bo ci mają coś lepszego do roboty, a więc byli to parszywi katolicy Zło wcielone, takie bezmózgie jeti
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 08:15
polscy patrioci bronią się przed okupantem
"Sprawcy to 49-letni ojciec i 19-letni brat kontrolowanej dziewczyny. Jeden z pracowników Renomy ma złamany nos z przemieszczeniem, drugi poobijane żebra i silne bóle w klatce piersiowej. Obaj znajdują się pod opieką lekarzy. Ofiary same powiadomiły policję i pogotowie o zajściu."
Cały tekst: http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,14954679,Nie_miala_biletu__sciagnela_bandytow__Pobili_kontrolerow.html#TRNajCzytSST#ixzz2ksuPFO3H
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 08:19
Diablo napisał:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14964399,Kongres_katolikow__Gender_jak_nazizm__gej_to_pedofil.html#BoxSlotII3img Kazdy pedał to pedofil stop ateizacji Dziadki idą na to bo chcą usłyszeć prawde, pytanie jaka to prawda, czy to ta prawda najprawdziwsza prawda? czy są rózne poziomy tej prawdy
Ciekawe jak dziadki zareagują jak powiem głośno że każdy katolik to złodziej w czwartek włamali mi sie do piwnicy, zniszczyli drzwi i ukradli skrzynke z narzędziami, wiertarke etc śmiem twierdzić ze napewno nie byli to pedały pedofile, ani ateiści bo ci mają coś lepszego do roboty, a więc byli to parszywi katolicy Zło wcielone, takie bezmózgie jeti
Modlitwa o odnalezienie rzeczy zgubionych lub skradzionych
Święty Antoni! Wielką łaską obdarzył Cię Bóg, czyniąc patronem rzeczy zgubionych i skradzionych. Stroskany przychodzę do Ciebie ufając, że pomożesz mi w odnalezieniu rzeczy zgubionej, której bezskutecznie szukam. Wspomnij na to, jak wielką łaskę Bóg wyświadczył Tobie, posyłając do Ciebie wszystkich strapionych, ufających, że Twojej modlitwie Bóg niczego nie odmówi. Jakże często się działo, że za Twoim wstawiennictwem umarli otrzymywali życie, błądzący – dobrą radę, uciśnieni – pociechę, opętani – uwolnienie, trędowaci – oczyszczenie, więźniowie – wolność, podróżujący – pewność życia, kalecy zdrowie, okradzeni – swój majątek, znajdujący się w niebezpieczeństwie – ocalenie, a wszyscy cierpiący – pomoc i pociechę. Także dzisiaj wszędzie doznajemy owoców Twego wstawiennictwa u tronu Bożego. Wyjednaj mi łaskę, abym ja także był jednym z tych, którzy doznali Twojej pomocy. Polecam Twej opiece to co mi skradziono, a jeżeli zgadzam się to z wolą Bożą, to spraw, abym to otrzymał i mógł znowu cieszyć się tym ku Twojej chwale. Amen. będziesz modlił się żarliwie to zawartość piwnicy sie odnajdzie
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Nie 17 Lis 2013, 08:21, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 08:21
HIOB napisał:
mariner napisał:
no rewelacja
ten czosnek nic nie potrafi, posada komisarza to łapówka za rozpierdolenie Polski