Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 08:57
HIOB napisał:
Diablo napisał:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14964399,Kongres_katolikow__Gender_jak_nazizm__gej_to_pedofil.html#BoxSlotII3img Kazdy pedał to pedofil stop ateizacji Dziadki idą na to bo chcą usłyszeć prawde, pytanie jaka to prawda, czy to ta prawda najprawdziwsza prawda? czy są rózne poziomy tej prawdy
Ciekawe jak dziadki zareagują jak powiem głośno że każdy katolik to złodziej w czwartek włamali mi sie do piwnicy, zniszczyli drzwi i ukradli skrzynke z narzędziami, wiertarke etc śmiem twierdzić ze napewno nie byli to pedały pedofile, ani ateiści bo ci mają coś lepszego do roboty, a więc byli to parszywi katolicy Zło wcielone, takie bezmózgie jeti
Modlitwa o odnalezienie rzeczy zgubionych lub skradzionych
Święty Antoni! Wielką łaską obdarzył Cię Bóg, czyniąc patronem rzeczy zgubionych i skradzionych. Stroskany przychodzę do Ciebie ufając, że pomożesz mi w odnalezieniu rzeczy zgubionej, której bezskutecznie szukam. Wspomnij na to, jak wielką łaskę Bóg wyświadczył Tobie, posyłając do Ciebie wszystkich strapionych, ufających, że Twojej modlitwie Bóg niczego nie odmówi. Jakże często się działo, że za Twoim wstawiennictwem umarli otrzymywali życie, błądzący – dobrą radę, uciśnieni – pociechę, opętani – uwolnienie, trędowaci – oczyszczenie, więźniowie – wolność, podróżujący – pewność życia, kalecy zdrowie, okradzeni – swój majątek, znajdujący się w niebezpieczeństwie – ocalenie, a wszyscy cierpiący – pomoc i pociechę. Także dzisiaj wszędzie doznajemy owoców Twego wstawiennictwa u tronu Bożego. Wyjednaj mi łaskę, abym ja także był jednym z tych, którzy doznali Twojej pomocy. Polecam Twej opiece to co mi skradziono, a jeżeli zgadzam się to z wolą Bożą, to spraw, abym to otrzymał i mógł znowu cieszyć się tym ku Twojej chwale. Amen. będziesz modlił się żarliwie to zawartość piwnicy sie odnajdzie
thorgall, mariner i delphia niech sie za mnie pomodlą, żebym odzyskał swoje rzeczy, w końcu oni wiedzą co to Bóg honor i ojczyzna
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:02
Diablo napisał:
To całkiem niezły biznes, a szczytem bezczela jest firma pogrzebowa przy szpitalu, przynajmniej mnie kojarzy sie jednoznacznie, lekarze sa chujowi i jak trafisz do szpitala to raczej żegnaj sie z tym światem
Święta prawda. Jak jesteś w miarę zdrowy to na organy jak opcja nerka, jak stary, to zawsze w razie sekcji jakąś chorobę się znajdzie.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:09
REALISTA napisał:
HIOB napisał:
mariner napisał:
Taki Lewandowski komisarz UE ds. budżetu na pytanie czy zostałby nowym ministrem finansów RP uciekł ma to w doopie
no rewelacja
ten czosnek nic nie potrafi, posada komisarza to łapówka za rozpierdolenie Polski
a takich "lewandowskich" jest ho ho !!!!
teraz polscy politycy jezdzą na Ukraine żeby pomóc wciągnąć ten kraj do UE ale to nie jest interes dla Polski. Większość montowni jakie mamy zostanie zawiniętych na Ukraine i polscy robotnicy zostaną w czarniejszej dupie niż są teraz. Czyje interesy reprezentują nasi politycy?
Ostatnio zmieniony przez HIOB dnia Nie 17 Lis 2013, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:12
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,14964399,Kongres_katolikow__Gender_jak_nazizm__gej_to_pedofil.html#BoxSlotII3img Kazdy pedał to pedofil stop ateizacji Dziadki idą na to bo chcą usłyszeć prawde, pytanie jaka to prawda, czy to ta prawda najprawdziwsza prawda? czy są rózne poziomy tej prawdy
Ciekawe jak dziadki zareagują jak powiem głośno że każdy katolik to złodziej w czwartek włamali mi sie do piwnicy, zniszczyli drzwi i ukradli skrzynke z narzędziami, wiertarke etc śmiem twierdzić ze napewno nie byli to pedały pedofile, ani ateiści bo ci mają coś lepszego do roboty, a więc byli to parszywi katolicy Zło wcielone, takie bezmózgie jeti
Święty Antoni! Wielką łaską obdarzył Cię Bóg, czyniąc patronem rzeczy zgubionych i skradzionych. Stroskany przychodzę do Ciebie ufając, że pomożesz mi w odnalezieniu rzeczy zgubionej, której bezskutecznie szukam. Wspomnij na to, jak wielką łaskę Bóg wyświadczył Tobie, posyłając do Ciebie wszystkich strapionych, ufających, że Twojej modlitwie Bóg niczego nie odmówi. Jakże często się działo, że za Twoim wstawiennictwem umarli otrzymywali życie, błądzący – dobrą radę, uciśnieni – pociechę, opętani – uwolnienie, trędowaci – oczyszczenie, więźniowie – wolność, podróżujący – pewność życia, kalecy zdrowie, okradzeni – swój majątek, znajdujący się w niebezpieczeństwie – ocalenie, a wszyscy cierpiący – pomoc i pociechę. Także dzisiaj wszędzie doznajemy owoców Twego wstawiennictwa u tronu Bożego. Wyjednaj mi łaskę, abym ja także był jednym z tych, którzy doznali Twojej pomocy. Polecam Twej opiece to co mi skradziono, a jeżeli zgadzam się to z wolą Bożą, to spraw, abym to otrzymał i mógł znowu cieszyć się tym ku Twojej chwale. Amen. będziesz modlił się żarliwie to zawartość piwnicy sie odnajdzie
thorgall, mariner i delphia niech sie za mnie pomodlą, żebym odzyskał swoje rzeczy, w końcu oni wiedzą co to Bóg honor i ojczyzna
nie zniechęcaj się biblijny HIOB nigdy nie stracił wiary pomimo plag jakie na niego spadły wszystko zostało mu zwrocone z nawiązką
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:13
HIOB napisał:
jutro święta niedziela - nareszcie nasi bracia kapłani są w wyjątkowej potrzebie, zagubione owce nie mogą być odtrącone przez naszą społeczność katolicką trzeba pomóc naszym kapłanom zwiększając datek na tacę o co apeluję mam nadzieje, że kaczor, krt i opcjoner również będą uczestniczyć w niedzielnym nabożeństwie
nie wierzysz w Boga?
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:16
barany napisał:
HIOB napisał:
jutro święta niedziela - nareszcie nasi bracia kapłani są w wyjątkowej potrzebie, zagubione owce nie mogą być odtrącone przez naszą społeczność katolicką trzeba pomóc naszym kapłanom zwiększając datek na tacę o co apeluję mam nadzieje, że kaczor, krt i opcjoner również będą uczestniczyć w niedzielnym nabożeństwie
nie wierzysz w Boga?
właśnie pastuje lakierki i zbieram sie na mszę jeszcze rundka do bankomatu bo nowiutki papierek na tace
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:18
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
właśnie pastuje lakierki i zbieram sie na mszę jeszcze rundka do bankomatu bo nowiutki papierek na tace
nie odpowiedziałeś na moje pytanie
janek
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 09:22
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
ach co to za pytanie oczywiscie że wierzę w Boga po częsci sam nim jestem a on mną
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 10:00
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
ach co to za pytanie oczywiscie że wierzę w Boga po częsci sam nim jestem a on mną
na pewno przemyślałeś tą odpowiedź?
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 10:17
HIOB napisał:
mariner napisał:
Taki Lewandowski komisarz UE ds. budżetu na pytanie czy zostałby nowym ministrem finansów RP uciekł ma to w doopie
no rewelacja
ten czosnek nic nie potrafi, posada komisarza to łapówka za rozpierdolenie Polski
jeden z pierwszych złodziei w RP w białych rękawiczkach , spierdzala bo wie że tu już się nic nie ukrdnie , bo nie ma co
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 10:20
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
he, he zaskoczony ? pomyśl,
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 10:24
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
mocno ucierpiałeś przez te nieszczęścia które Cie spotkały zesłane przez Boga i czy już zostało to zrekompensowane
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 10:30
Był news ze prezydent przyznał ponad 400 obywatelstw. Wnioski złożyło ponad 3000 osób. Sprawy nierozpatrzone skierowane zostały do ministerstwa sprawiedliwości.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 11:08
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
biorac pod uwage wielksoc sokoku oraz lupy to calkiem mozliwe ze sam thorgal cie ojebal i juz lezy pod mostem gdzies zajebany w trzy dupy
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 11:09
Janko Traderroo napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
nie wierzysz w Boga?
No skoro bog stworzyl czlowieka na wlasne podobioenstwo (oraz obraz) a czlowiek ujest podobny do malpy to bog jest malpa, przeciez to proste
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 11:20
kaczor napisał:
Janko Traderroo napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
nie wierzysz w Boga?
No skoro bog stworzyl czlowieka na wlasne podobioenstwo (oraz obraz) a czlowiek ujest podobny do malpy to bog jest malpa, przeciez to proste
Kiedyś syn zapyta kaczora: -Tato, czy to prawda, że Twój ojciec był gorylem? -Chyba Twój, smarkaczu!
kaczor
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 11:24
rafalx napisał:
kaczor napisał:
Janko Traderroo napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
HIOB napisał:
Kiedyś syn zapyta kaczora: -Tato, czy to prawda, że Twój ojciec był gorylem? -Chyba Twój, smarkaczu!
Coz nie moj problem ze twoj bog jest podobny do zwierzecia
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 12:06
kaczor napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
biorac pod uwage wielksoc sokoku oraz lupy to calkiem mozliwe ze sam thorgal cie ojebal i juz lezy pod mostem gdzies zajebany w trzy dupy
coś w tym jest, odgrażał sie że przyjedzie do Gdyni
Gość Gość
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 12:20
Dzień dobry. Co to ja chciałem...
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 12:40
science-fiction prezentuje ciekawe sposoby rozwiązania sprawy Bogów
ci klingońscy nie spełniali pokładanych w nich nadziei, więc Klingoni swoich Bogów pozabijali
Diablo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 12:40
znalezione w necie :
"Pewna młoda dziewczyna wymarzyła sobie, by zadbać o swoją przyszłość i wyjść za mąż za pana z głęboką sakiewką. Tylko jak takiego zdobyć? Bez żadnych skrupułów opublikowała na forum post, w którym zapytała... Będę z wami szczera. W tym roku skończę 25 lat. Jestem bardzo atrakcyjną i stylową kobietą o wyszukanym guście. Chciałabym poślubić mężczyznę o rocznych zarobkach powyżej 500 000 dolarów.
Być może powiecie, że jestem zachłanna, ale w Nowym Jorku mężczyźni o dochodzie miliona dolarów rocznie uważani są za klasę średnią. Moje wymagania nie są więc wysokie. Czy jest na tym forum ktoś, kto zarabia 500 tys. rocznie? Czy wszyscy ci panowie są żonaci?
Mam do was pytanie: co powinnam zrobić, żeby poślubić kogoś tak bogatego jak wy? Najbogatszy, z jakim się do tej pory umawiałam, zarabiał rocznie 250 tys. To poniżej mojego minimum. Jeśli ktoś ma zamiar wprowadzić się do bogatszej dzielnicy Nowego Jorku, 250 tys. rocznie nie wystarczy.
W związku z tym mam jeszcze kilka pytań: 1) Gdzie majętni kawalerowie spędzają zazwyczaj czas? (Prosiłabym o podanie nazw i adresów klubów, restauracji, siłowni itp.) 2) Jaki przedział wiekowy powinien być moim celem? 3) Dlaczego uroda większości żon bogatych mężczyzn jest przeciętna? Poznałam kilka dziewczyn, które nie grzeszą urodą i nie są zbyt interesujące, ale udało im się wyjść za mąż za bogacza. 4) W jaki sposób decydujecie o tym, która kobieta może być waszą żoną, a która jedynie dziewczyną? (Moim celem jest teraz wyjście za mąż). Ms. Pretty
Tak się złożyło, że na ten wpis natrafił prezes jednego z największych holdingów finansowych na świecie:
Droga Ms. Pretty, Przeczytałem twojego posta z nieukrywanym zainteresowaniem. Zapewne wiele dziewcząt chciałoby zapytać o to samo co ty. Jako profesjonalny inwestor pozwolę sobie przeanalizować twoją sytuację. Na początek powiem, że mój roczny dochód przekracza 500 tys. dolarów. Spełnia to twoje wymagania, więc wierzę, że nie marnuję tutaj czasu.
Z punktu widzenia osoby zajmującej się biznesem, poślubienie ciebie jest złą decyzją. Dlaczego? Już wyjaśniam. Nie wdając się za bardzo w szczegóły, to, co opisujesz, to wymiana piękna za pieniądze: Osoba A oferuje piękno, Osoba B za nie płaci - proste i logiczne. I tutaj właśnie mamy poważny problem, bo twoje piękno przeminie, a moje pieniądze nie znikną ot tak. Co więcej, mój dochód będzie się z każdym rokiem zwiększał, czego nie można powiedzieć o twojej urodzie. Z ekonomicznego punktu widzenia, ja powiększam kapitał, a ty go pomniejszasz i to w szybkim tempie. Jeśli twoją jedyną zaletą jest uroda, za 10 lat twoja wartość gwałtownie spadnie.
Na Wall Street kierujemy się pewnymi zasadami: jeśli wartość kapitału spada, lepiej akcje sprzedać. Być może okrutnie to zabrzmi, ale kapitał tracący na wartości lepiej wziąć w leasing, a nie decydować się na jego kupno.
Ludzie zarabiający 500 tys. nie są głupcami; będziemy się z takimi dziewczynami jak ty umawiać, ale nie weźmiemy ich za żony. Radzę ci nie szukać wskazówek, jak poślubić bogatego mężczyznę. Szybciej sama się dorobisz tych 500 tys. rocznie, niż znajdziesz bogatego głupca.
Mam nadzieję, że pomogłem. Podpisano, Prezes J.P. Morgan"
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 13:53
tak jak pisałem kilka dni wcześniej odpaliłem Linuxa, system na próbę idzie bezpośrednio z płyty Ma od razu preinstalowane aplikacje w tym firefoxa z którego piszę. Przeglądarka chodzi szybciej niż w nowym lapku z Win7 i 2Giga pamięci Wszystko się wykryło i zainstaloało oprócz sterownika touchpada, ale z myszą pod usb chodzi ok.
MICHU
Liczba postów : 39683 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 14:10
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
MICHU napisał:
barany napisał:
pingwin liczyłeś ile zarobiłem w tym tygodniu? Ponad 100 pkt było.
Powtarzam zarabianie na fut to najłatwiejsza rzecz w życiu.
W przyszłym tygodniu znowu zarobię
1. Oczekuje RAPORTU od wielkiej hmm 6 - stki ile jest wpierdolu za czwartek i piątek. 2. Oczekuje RAPORTU od wielkiej hmm 6- stki jaki był zarobek w środę. 3. Osobny RAPORT porównawczy, który odpowie czy opłaca się rżnąć biedaków i rżnąć biedaka. 4. Dopiero takież da odpowiedź kto jest idiotą albo tylko niepoczebnie takiego struga.
prościej nie potrafie.
e, a to coś jak "banda czworga" z czasów towarzysza mao.
hmm, a czy mi się wydaje, że ... , nie, niemożliwe, skąd tam pingwin miałby się znaleźć.
dobra to też mam quiz.
czy lubię cię dlatego że: 1) jesteś porządnie stuknięty, i zakręcony jak don kichot wiatrakiem, 2) boś wrażliwą, miłą, chorą popierdułką, ze zwyrodniałym wrzodem w miejscu mózgu, 3) bo szanuję szynszyla, który steruje twoim zachowaniem,
wybierz dowolnie odpowiedź, bo wszystkie są poprawne.
ps no, jeśli to nie chodziło o pingwina, to powyższe odpowiedzi nadal pasują.
Cześć PINGWIN z Madagaskaru
Ja Was wszystkich lubię, no lubię Was ale nie karzcie Mnie za to, że chciałbym przeżyć następny i kolejny dzień. To nic złego a wręcz przeciwnie górne piętro w piramidzie potrzeb.
Wracam do dyskusji o lewarze, bo przeglądając sieć trafiłem na coś takiego.
Wielkość i ilość pozycji to oczywiście to o czym wspominałem: NOMINAŁ i SUMA z poszczególnych NOMINAŁÓW. Tak więc to nie prędkość zabija./sama w sobie/ Ruchy szarpane i częste zwroty to właśnie odpalane stopy, ale ma się wpływ na miejsce i czas dokonania transakcji. Zatem broker wie, że wystarczy wtrącać się w NOMINAŁ, a czas zrobi swoje. Oczywiście na wszystko jest sposób.
Diablo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 14:27
cool muzyczka
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 14:55
Janko Traderroo napisał:
tak jak pisałem kilka dni wcześniej odpaliłem Linuxa, system na próbę idzie bezpośrednio z płyty Ma od razu preinstalowane aplikacje w tym firefoxa z którego piszę. Przeglądarka chodzi szybciej niż w nowym lapku z Win7 i 2Giga pamięci Wszystko się wykryło i zainstaloało oprócz sterownika touchpada, ale z myszą pod usb chodzi ok.
to co piszesz to normalka a jaka dystrybucja ?
MICHU
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 15:11
Diablo napisał:
znalezione w necie :
"Pewna młoda dziewczyna wymarzyła sobie, by zadbać o swoją przyszłość i wyjść za mąż za pana z głęboką sakiewką. Tylko jak takiego zdobyć? Bez żadnych skrupułów opublikowała na forum post, w którym zapytała... Będę z wami szczera. W tym roku skończę 25 lat. Jestem bardzo atrakcyjną i stylową kobietą o wyszukanym guście. Chciałabym poślubić mężczyznę o rocznych zarobkach powyżej 500 000 dolarów....
Tak się złożyło, że na ten wpis natrafił prezes jednego z największych holdingów finansowych na świecie:
Droga Ms. Pretty, Przeczytałem twojego posta z nieukrywanym zainteresowaniem. Zapewne wiele dziewcząt chciałoby zapytać o to samo co ty. Jako profesjonalny inwestor pozwolę sobie przeanalizować twoją sytuację. Na początek powiem, że mój roczny dochód przekracza 500 tys. dolarów. Spełnia to twoje wymagania, więc wierzę, że nie marnuję tutaj czasu.
Z punktu widzenia osoby zajmującej się biznesem, poślubienie ciebie jest złą decyzją. Dlaczego? Już wyjaśniam. Nie wdając się za bardzo w szczegóły, to, co opisujesz, to wymiana piękna za pieniądze: .....
Kto i kogo potraktował jak przedmiot ? Młoda, goniąca za marzeniami dziewczyna gotowa sprzedając siebie kupić miłość/od starego ale ustawionego zarozumiałego capa/
czy
Bogacki, który nie rozumie co to prawdziwa miłość i nie wie, że ta prawdziwa nie przemija nawet skutkiem upływu czasu. Jedyne usprawiedliwienie to takie, że prezio przyjął z góry brak perspektyw dla takiej miłości za pieniądze. Z drugiej strony ustawionemu gostkowi co też sam potwierdza wcale nie zależy na kupnie całego Browaru corp. żeby napić się pifka.
Zatem tutaj należałoby najpierw zapalić światło i ustalić zasady czy określone przez dziewczynę motywy poślubin są jedynymi bo i tak prawdziwe uczucie rodzi się dopiero z czasem. Konkretnie chodzi o to czy młoda Pretty nie ma już na boku jakiegoś odpowiadającego jej wiekiem gacha. Natomiast prezio niech się też opowie czy chce i potrzebuje czegoś więcej niż tylko napić się piwa.
Ja bym dziewczęciu odpisał tak: Droga Ms. Pretty. Spotkajmy się, może zaiskrzy prawdziwą romantyczną miłością. Jeżeli naprawdę Mnie pokochasz i zechcesz poślubić intercyza nie będzie stanowiła żadnego problemu a Ja będę miał tą pewność.
Janko Traderroo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 15:46
Jones napisał:
Janko Traderroo napisał:
ale już jest 1 problem zamyka mi firefoxa z nienacka może zainstalować inną przeglądarkę ?
znowu zamknęło i nie zapisuje historii, może to dlatego że idzie z płyty ?
Ostatnio zmieniony przez Janko Traderroo dnia Nie 17 Lis 2013, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 15:49
z cyklu w pogoni za Gralllem:D
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 16:00
Janko Traderroo napisał:
Jones napisał:
Janko Traderroo napisał:
ale już jest 1 problem zamyka mi firefoxa z nienacka może zainstalować inną przeglądarkę ?
znowu zamknęło i nie zapisuje historii, może to dlatego że idzie z płyty ?
to minidystrybucja więc sterowniki są okrojone podczas uruchomienia jest tworzony ramdisk więc powinno zapisać historie ale jak nie to raczej nic nie poradzisz system nie jest przecież zainstalowany a próbowałeś coś popularniejszego Mandriva penSUSE Ubuntu
Diablo
Temat: Re: UFO - 16-17 listopada 2013r. WEEKEND Nie 17 Lis 2013, 16:13
MICHU napisał:
Diablo napisał:
znalezione w necie :
"Pewna młoda dziewczyna wymarzyła sobie, by zadbać o swoją przyszłość i wyjść za mąż za pana z głęboką sakiewką. Tylko jak takiego zdobyć? Bez żadnych skrupułów opublikowała na forum post, w którym zapytała... Będę z wami szczera. W tym roku skończę 25 lat. Jestem bardzo atrakcyjną i stylową kobietą o wyszukanym guście. Chciałabym poślubić mężczyznę o rocznych zarobkach powyżej 500 000 dolarów....
Z punktu widzenia osoby zajmującej się biznesem, poślubienie ciebie jest złą decyzją. Dlaczego? Już wyjaśniam. Nie wdając się za bardzo w szczegóły, to, co opisujesz, to wymiana piękna za pieniądze: .....
Kto i kogo potraktował jak przedmiot ? Młoda, goniąca za marzeniami dziewczyna gotowa sprzedając siebie kupić miłość/od starego ale ustawionego zarozumiałego capa/
czy
Bogacki, który nie rozumie co to prawdziwa miłość i nie wie, że ta prawdziwa nie przemija nawet skutkiem upływu czasu. Jedyne usprawiedliwienie to takie, że prezio przyjął z góry brak perspektyw dla takiej miłości za pieniądze. Z drugiej strony ustawionemu gostkowi co też sam potwierdza wcale nie zależy na kupnie całego Browaru corp. żeby napić się pifka.
Zatem tutaj należałoby najpierw zapalić światło i ustalić zasady czy określone przez dziewczynę motywy poślubin są jedynymi bo i tak prawdziwe uczucie rodzi się dopiero z czasem. Konkretnie chodzi o to czy młoda Pretty nie ma już na boku jakiegoś odpowiadającego jej wiekiem gacha. Natomiast prezio niech się też opowie czy chce i potrzebuje czegoś więcej niż tylko napić się piwa.
Ja bym dziewczęciu odpisał tak: Droga Ms. Pretty. Spotkajmy się, może zaiskrzy prawdziwą romantyczną miłością. Jeżeli naprawdę Mnie pokochasz i zechcesz poślubić intercyza nie będzie stanowiła żadnego problemu a Ja będę miał tą pewność.
Miłośc? to fajna sprawa tyle że w filmach, jezeli laska ewidetnie szuka jelenia z kasą to o jakiej miłości może byc mowa? ty sobie jaja robisz czy naprawde tak uważasz? Kiedys pewna laska mi mówi że nie powinno byc aborcji ze względu np na niepełnosprawność, oczywiscie to bardzo szlachetne z jej strony tylko czy ta sama laska umówiłaby sie z gościem z zespołem downa? śmiem twierdzic ze nie. I to samo sie tyczy gości bez kasy, jezeli facet nie potrafi zarobic, jest na garnuszku rodziny to czy dla kobiety taki facet przedstawia jakąś wartośc dla niej? a teraz przemyśl to co napisałem i siebie do tego przyrównaj, wtedy zakumasz dlaczego siedzisz sam, w małym pokoju i co najwyżej możesz walic gruche przed monitorem, i marzy o wielkiej kasie, którą nigdy nie zarobisz bo zawsze będzie coś co ci w tym przeszkadza, a to broker, a to prokurator, a to klient ....