edek wyraźnie obił się o opór i ma w dupie całą resztę
dzisiejsza świeczka będzie wymowna
... Dzisiejsza świeczka może mieć wymowę zgoła fałszywą. Wymowne to jest to , że padł poziom 1.3830 i teraz w razie odbicia np. od poziomu 1.3700-13730 musimy brać pod uwagę inne , wyższe poziomy!
no to przynajmniej nie stracisz jak bedziesz bral pod uwage wyzsze poziomy
bo teraz brales 1,38 i padl i wuj wyszedl z tych obliczeń
tak jak pisales "rynek " rozpierdala te "opory " jak mu wygodnie
... Brałem S po 1.38315 i już zamknąłem oczywiście o wiele za wcześnie i wcale nie jestem pewny czy to już te spadki czy ogólnie są to zmyły na bazie małej płynności! Wiesz dobrze że istotne mocne poziomy nie są brane "z marszu". Jeżeli są to trzeba uważać!!!
zamknales za wczesnie a to nie miałeś podglądu na Micha sygnała ?
to jaK TU GRAC ???/
ja też kiedyś często zamykałem za wcześnie tam, gdzie godzinny zgodnie z sumieniem dopiero otwierał.
ale godzinny to strasznie wolny jest
albo wyprzedzająco na zmianę koloru świeczki, no jest tych wodotrysków / gusła/
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
edek wyraźnie obił się o opór i ma w dupie całą resztę
dzisiejsza świeczka będzie wymowna
... Dzisiejsza świeczka może mieć wymowę zgoła fałszywą. Wymowne to jest to , że padł poziom 1.3830 i teraz w razie odbicia np. od poziomu 1.3700-13730 musimy brać pod uwagę inne , wyższe poziomy!
... Brałem S po 1.38315 i już zamknąłem oczywiście o wiele za wcześnie i wcale nie jestem pewny czy to już te spadki czy ogólnie są to zmyły na bazie małej płynności! Wiesz dobrze że istotne mocne poziomy nie są brane "z marszu". Jeżeli są to trzeba uważać!!!
to jaK TU GRAC ???/
ja też kiedyś często zamykałem za wcześnie tam, gdzie godzinny zgodnie z sumieniem dopiero otwierał.
dlaczego dziadka odciales od sygnałów nie zapłacił ????
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
zamknales za wczesnie Surprised a to nie miałeś podglądu na Micha sygnała ?
... Ja byłem podpięty pod Micha stopkę ale Michu stopkę schował z powodu awarii Painta (Paint nie potrafił wstawiać takich kwot jakie Michu "zarabiał"). Rzeczywiście , jak grać , jak grać???
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MICHU
Liczba postów : 39678 Registration date : 25/10/2010
to jaK TU GRAC ???/
nic nie odcinałem roboty wymagają skupienia maksymalnego
MICHU
zamknales za wczesnie Surprised a to nie miałeś podglądu na Micha sygnała ?
... Ja byłem podpięty pod Micha stopkę ale Michu stopkę schował z powodu awarii Painta (Paint nie potrafił wstawiać takich kwot jakie Michu "zarabiał"). Rzeczywiście , jak grać , jak grać???
stopka jest na widoku cały czas dostępna !!!
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
to jaK TU GRAC ???/
... Michu mi doliczył do abonamentu to co Mu Piotrek wisiał za sysa (56.5k) i to dało taką kwotę że nawet przy pomocy Painta nie dało się tego zarobić! Muszę się przerzucić na sygnały od Jonesa!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
mariner
Zajebista przyszłość się nam szykuje no zajebiste autostrady no zajebiste chipy w dupie no będzie zajebiście hurra już nie będę sam już będą się o mnie troszczyć zajebisty świat czekam z utęsknieniem
MICHU
... Michu mi doliczył do abonamentu to co Mu Piotrek wisiał za sysa (56.5k) i to dało taką kwotę że nawet przy pomocy Painta nie dało się tego zarobić! Muszę się przerzucić na sygnały od Jonesa!
nic nie doliczałem, sam czekam aż gniew / boży/ minie
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Tak mi wychodzi z ekierki. Korci mnie forex w nowym roku. Marinerze- co o tym myślisz ?
o forexie na razie nie myślę
a u nas rób co chcesz już wcześniej pisałem jakie są sesje czy w czerwcu- sierpniu/ wrześniu- i teraz w grudniu mogłeś coś przewidzieć zgodnie z AT to obstawiaj i powodzenia
pzdr
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
W chińskim szpitalu uratowano dłoń jednego z pacjentów przeszczepiając ją do nogi mężczyzny. Po miesiącu lekarze ponownie przeszczepili ją, tym razem już na właściwe miejsce, czyli do ręki. Mężczyzna stracił dłoń w wyniku nieszczęśliwego wypadku, do którego doszło w fabryce, gdzie pracował.
to kaczor się śmiał. zdegenerowany człowiek, omamiony czosnkową propagandą. nic już z niego nie będzie
A korea Polnocna wystrzelial satelite wiec juz doganiaja USA
Alez ty osiol jestes, naiwny jak argos w skupie jablek
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
mariner o czym ty do mnie w ogole rozmawiasz masz chlopie jakis problem ze soba, proponuja Prozac od razu Ci pewnosc siebie podskoczy
ciekawe nigdy nie pisałem że jesteś nienormalny po prostu mam inne zdanie ale ty obrażasz mnie i innych uważasz że jak ktoś ma inne zdanie to ma problem z głową no to jak z kimś takim jak ty dyskutować jeszcze raz proszę - odwal się ode mnie nigdy nie znajdziemy wspólnego języka daj se na luz
napisalem ze ZSRR tez wysylal ludzi w kosmos i ze propaganda radziecka dzialal podobnie jak chinska
W jaki sposob Cie tym obrazilem? No chyba ze dla ciebie obrazliwe jest jak ktos ma inne zdanie ale wtedy masz powazny problem. Nie dosc ze jestes narcystyczny i meczacy to jeszcze klamiesz, wstydz sie. Ciagle tylko piszesz o sobie i widzisz w innych wrogow, jaki z ciebie musi byc na zywo meczacy koles to sie w pale nie miesci, golymi rekami bym cie po godzinei zadusil bylebsy juz nie jeczal,normalnie jak rozhisteryzowana nastolatka
mariner
niedawno sobie obejrzałem "The Book of Eli" z DEnzelem Washingtonem czy jak tam
i skocz mi wiem że to bajka ale jednak niezła
na kablówce bombardują mnie aby zapłacić za obejrzenie "Elizjum" z Damonem i tą z milczenia owiec Foster
ponura historia którą mam w doopie tzn taką przyszłość ludzkości
a jest blisko a nikt nie widzi
Mi nc+ sms-y przysyła aby abonament opłacić, a ja tego gó...a nie mam, tylko zięć podał mój numer do kontaktu. Dzieciaki tego nie oglądają, nawet nie wiedzą że im wyłączyli... czasu nie mają. Nachalne strasznie te media są.
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Oj...! Ja aż tak dużo nie wypiłem! Ale jak by tak było... to jestem za, ale najpierw z barany muszę pogadać, jak to się w nocy przekręcić.
Fakt faktem, że jestem pod wpływem Danielsa Tym niemniej: w poniedziałek będzie dzień, w którym (od wielu sesji) najmniej spodziewany jest wzrost. Tym bardziej nikt nie spodziewa się KORBY. No i jest kilka instytucji, które chcą pokazać dobre wyniki- takie nasze polskie Windows Dressing...
mariner
Oj...! Ja aż tak dużo nie wypiłem! Ale jak by tak było... to jestem za, ale najpierw z barany muszę pogadać, jak to się w nocy przekręcić.
Fakt faktem, że jestem pod wpływem Danielsa Tym niemniej: w poniedziałek będzie dzień, w którym (od wielu sesji) najmniej spodziewany jest wzrost. Tym bardziej nikt nie spodziewa się KORBY. No i jest kilka instytucji, które chcą pokazać dobre wyniki- takie nasze polskie Windows Dressing...
nie pytam się ile już zainwestowałeś
ale ile kasy na ten scenariusz sam osobiście wyłożysz
mariner
nie pytam się ile już zainwestowałeś
ale ile kasy na ten scenariusz sam osobiście wyłożysz
i cisza no bo co czy ktoś z leszczy spodziewał się takiego grudnia nie także dajmy se spokój z prognozowaniem
mariner