co do Chińczyków chyba już nie są tacy głupi jak kiedyś dużo kasy zainwestowali w Afryce inwestują w hi-tech, w kosmos w swoją armię ciekawe ile w rzeczywistości mają tych obligacji usa może już część sprzedali itp. itd. także nie wiem czy teraz dadzą się wydymać bez mydła może się mylę- czas pokaże
no zwiazke radziecki tez inwestowal w kosmos ,armie i afryke
qrwa miałem nie odpowiadać ale hooj odpowiem
i z czego się cieszysz uważasz siebie za nieomylnego podejrzewam że wielu boi się cokolwiek napisać aby nie nadziać się na twoje krytyczne komentarze ale nie ja uważasz że tylko twoje postrzeganie świata jest właściwe a inni to debile trudno niech inni się zmierzą z tym problemem
to ja w imieniu kaczora
aby robić biznes ( np. sprzedawać kredyty) poczebne jest
wzajemny szacunek, zaufanie oraz żadna ze stron nie może czuć się dymana
można próbować przykryć to formami: rozrywkową czy ujarzmienia ale czy tak się robi biznes ?
mariner podpowie
gorący oddech na pleckach szykuj się
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
co do Chińczyków chyba już nie są tacy głupi jak kiedyś dużo kasy zainwestowali w Afryce inwestują w hi-tech, w kosmos w swoją armię ciekawe ile w rzeczywistości mają tych obligacji usa może już część sprzedali itp. itd. także nie wiem czy teraz dadzą się wydymać bez mydła może się mylę- czas pokaże
no zwiazke radziecki tez inwestowal w kosmos ,armie i afryke
qrwa miałem nie odpowiadać ale hooj odpowiem
i z czego się cieszysz uważasz siebie za nieomylnego podejrzewam że wielu boi się cokolwiek napisać aby nie nadziać się na twoje krytyczne komentarze ale nie ja uważasz że tylko twoje postrzeganie świata jest właściwe a inni to debile trudno niech inni się zmierzą z tym problemem
to ja w imieniu kaczora
aby robić biznes ( np. sprzedawać kredyty) poczebne jest
wzajemny szacunek, zaufanie oraz żadna ze stron nie może czuć się dymana
można próbować przykryć to formami: rozrywkową czy ujarzmienia ale czy tak się robi biznes ?
mariner podpowie
gorący oddech na pleckach szykuj się
znaczy podmyć się
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
Miszcz już się przekręcił, jak na na rynku (podczas tradycyjnego... no wiadomo czego) zobaczył cenę marchewki, 19,95 PLN... (o kiju nie wspomnę ) co nawet osły by w osłupienie sprawiło... też.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
W chińskim szpitalu uratowano dłoń jednego z pacjentów przeszczepiając ją do nogi mężczyzny. Po miesiącu lekarze ponownie przeszczepili ją, tym razem już na właściwe miejsce, czyli do ręki. Mężczyzna stracił dłoń w wyniku nieszczęśliwego wypadku, do którego doszło w fabryce, gdzie pracował.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 27 Gru 2013, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
kiedyś coś tam napisałem o Karpińskim ot tak sobie potem EX wrzucił odpowiednie materiały a ja tego Karpińskiego pamiętam z wiadomości i z Polskiej Kroniki Filmowej która była wyświetlana kiedyś przed filmem w kinie i to była wiadomość że zaczął świnie pasać
no ale ja tam jestem frajer i nic nie kojarze
mariner
Miszcz już się przekręcił, jak na na rynku (podczas tradycyjnego... no wiadomo czego) zobaczył cenę marchewki, 19,95 PLN... (o kiju nie wspomnę ) co nawet osły by w osłupienie sprawiło... też.
No i na Judasza uwaga
kolo będzie zapinał
już mydełko czyma i sapie
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
Jak ktoś się śmiał, to historii świata nie zna (bo nie nie musi, ale to jego strata), wiele wynalazków i odkryć chińczykom zawdzięczamy. Choćby papier, jak kto pisze to doceni, jak tylko używa w toalecie, to ma to w dupie...
AgroTrader MOD
W chińskim szpitalu uratowano dłoń jednego z pacjentów przeszczepiając ją do nogi mężczyzny. Po miesiącu lekarze ponownie przeszczepili ją, tym razem już na właściwe miejsce, czyli do ręki. Mężczyzna stracił dłoń w wyniku nieszczęśliwego wypadku, do którego doszło w fabryce, gdzie pracował.
to kaczor się śmiał. zdegenerowany człowiek, omamiony czosnkową propagandą. nic już z niego nie będzie
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
to kaczor się śmiał. zdegenerowany człowiek, omamiony czosnkową propagandą. nic już z niego nie będzie
mysle ze przez to ze sie z wszystkich śmieje to jest nieszczęśliwy i samotny
juz od przedszkola nikt sie nie chciał bawić z kaczorem
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 27 Gru 2013, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
mariner
mariner o czym ty do mnie w ogole rozmawiasz masz chlopie jakis problem ze soba, proponuja Prozac od razu Ci pewnosc siebie podskoczy
ciekawe nigdy nie pisałem że jesteś nienormalny po prostu mam inne zdanie ale ty obrażasz mnie i innych uważasz że jak ktoś ma inne zdanie to ma problem z głową no to jak z kimś takim jak ty dyskutować jeszcze raz proszę - odwal się ode mnie nigdy nie znajdziemy wspólnego języka daj se na luz