w związku atakami z 28 lipca, zginęło około 100 osób – głównie policjantów, przedstawicieli administracji i cywilów.
prowadzona w regionie polityka wzmacnia antychińskie nastroje. Władze starają się w szczególności kontrolować życie religijne Ujgurów, co pogłębia napięcia. W ostatnim czasie zamordowany został wyznaczony przez władze imam Kaszgaru.
ciągle piszą o islamie a czy są jakieś wiadomości że chrześcijanie przeprowadzili jakiś atak w Chinach co tam chrześcijanie czy KK przeprowadził jakiś atak- zwłaszcza jądrowy na ministrantów
to raczej dość regularnie
pytałem o Chiny może tam też ale oficjalnych info ni ma
byłem w Chinach i Indiach o ile w Indiach chodzą sobie pizdy ludzkie pod rączkę to w Chinach albo się ukrywali albo problem w tak wielkim kraju jest mały że nie zauważyłem a byłem raczej na prowincjach niż w metropoliach ale Chiny dbają o swój image w sumie tak jak USA ale w inny sposób produkują wiele filmów patriotyczno-historycznych jednym z nich jest IP-Man no ale ja tu pierdole farmazony które i tak zostaną wyśmiane ale .....wiadomo co bo każdy kto myśli tradycyjnie jest tu zwalczany tu tylko ci nowocześni są na topie
mówi się postępacy mariner nikt tu nas nie zwalcza, gadają swoje głupoty a ty się nie przejmuj. broń swojej racji i tyle.
ty się tu żalisz jakby zależało ci, na ich dobrym zdaniu o tobie bo ja mam to w d... , swoje wiem a ich bełkot mnie rozśmiesza
toć napisałem
"ale,,,,,,,wiadomo co"
chyba kumasz
już mi nie zależy na dobrym zdaniu wszystkich jak pisałem jest Was kilku których polubiłem to jeszcze piszę choć w szczegółach mam pewne obiekcje i się z Wami nie zgadzam ale to tylko szczegóły
i bardzo dobrze że się z nami nie zgadzasz znaczy się że masz swoje zdanie. gorzej jakbyś np. swoje zdanie czerpał z gazety wyborczej a jest tu taki jeden ważniak budzi się rano........ i nie ma swojego zdania, musi do kiosku lecieć
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Pon 22 Wrz 2014, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
pierwszym znanym komunistą był Jesus żydzi stworzyli po 2wojnie światowej kibuce na terenie Izraela dla ideowców ale już ich dzieci nie są tak chętne to kultywować bo zobaczyły zewnętrzny świat kiedyś wkleiłem linka ale nikt nie podjął dyskusji
mało się pisze o kibucach i nie wiem czy i jak istnieją
ale wiem jedno komunizm to przystoi kibucom ale reżim komunistyczny to już nadużycie terminu komunizm
bankierzy boją się komunizmu dlatego używają terminu reżim komunistyczny aby straszyć
bo jak widać komunizm to utopia która się nigdy nie ziści ale jednak się go boją i zwalczają w zarodku przez nazywanie takiej Korei Pólńocnej komunistyczną- a ona nie jest komunistyczną
bo komunistycznym jest albo był tylko kibuc w Izraelu
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
jeśli to jest Twoje zdanie i pogląd to zaraz dostaniesz wpierdol od tych co wiedzą wszystko najlepiej
a hooy w to wbijam
to są tylko teorie spiskowe zaraz zostaniesz wyzwany od głupków debili a niedługo będziesz ścigany jako wróg dobroczynnej Unii Europejskiej w której kształtuje się kasta oligarchów na koszt podatników a Ty płać i płacz na swoich wybrańców którzy pochwalą się zajebistym majątkiem tylko dlatego że zostali euroosłami czy komisarzami w zajebistej UE wystarczy dobrze się przykleić i dobrze gadać aby zostać bogatym praca własnych rąk nic nie znaczy no masakra ale hooj taki mamy tzw demokratyczny system jak patrzę na taką Piterę to za każdym razem robi mi się niedobrze no ale mamy demokrację- skorą ją wybrali znaczy się jej należy
mariner
tutaj ciągle tylko Korwin, PO, PiS, Ukraina, Niemcy, Rosja
a prawdziwe tragedie są gdzieś indziej
kobyła Michała przebiegła przez łąkę i zjadła całe siano a zbliża się zima
co teraz będzie z kobyłą i jej źrebakiem?
ja czasami pogadam z kolegami o w20-ostatnio o srebrze nawet coś tam napiszę i wkleję a ty z nikim i o niczym więc o co Ci chodzi czytać wielu potrafi ale jak widać pisać niewielu- nawet tak hoojowo jak ja
więc ?????
Aligator
ja czasami pogadam z kolegami o w20-ostatnio o srebrze nawet coś tam napiszę i wkleję a ty z nikim i o niczym więc o co Ci chodzi czytać wielu potrafi ale jak widać pisać niewielu- nawet tak hoojowo jak ja
więc ?????
co mam zrobić jak nie mam natchnienia analitycznego?
praca, dzieci, gary, mąż i tak w kółko jest to męczące brak czasu na ryneczek brak skupienia
napiszę coś jak mi wróci wena twórcza
mariner
więc ?????
co mam zrobić jak nie mam natchnienia analitycznego?
praca, dzieci, gary, mąż i tak w kółko jest to męczące brak czasu na ryneczek brak skupienia
napiszę coś jak mi wróci wena twórcza
a z tym mężem to co skarpety . majty do prania czy co innego
Aligator
fafik sie dowiedzial ze z kolezkami placi juz ponad 2 mld i szaleje z hakerami
ciekawe jak to jest byc prokuratorskim przestępcom
... Michu , pisz wesoło , wklejaj muzę jak dawniej ale nie wracaj już do tych bredni bo Ci Sir Nick zafunduje miesiąc chorobowego a szkoda by było!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MaxMartini
Liczba postów : 445 Location : Wrocław Registration date : 03/08/2011
wojne o pieniadz sciagnalem sobie w pdfie za free jak sie postaracie znajdziecie
dla kogos kto nigdy nie interesowal sie poteznymi bankierami, spiskami finansowymi, goldmanami, sachsami, rockefelerami, kryzysami, dla kogos kto nie slyszal o ekonomicznym zabojcu, bylym agencie cia
to ksiazka moze i jest ciekawa, moze szokujaca
ale dla mnie ona nie zawiera nic nowego o czym nie mozna bylo by przeczytac w sieci i o czym nie czytalem
ale to kompendium, zbior wszystkich takich ciekawostek
Ostatnio zmieniony przez MaxMartini dnia Pon 22 Wrz 2014, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
jankes znów w hooja leci, że też te mendy normalnej korekty nie potrafią zrobic, jakies grosze qrwa zarabiam, cały dzień jebania żebym ledwo stówe zarobił
to widac że bańka jest, zwłaszcza debiut alibaby to pokazał, mam nadzieje że to wreszcie się spierdoli, bo strach brac L u nich, a S to tylko w ramach DT i do tego mała pozycja, coś mi się widzi że niedługo doczekamy sesji na -5%
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Pon 22 Wrz 2014, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Belle de Jour
Liczba postów : 387 Location : Słodka i niewinna niczym baranek :) Registration date : 21/05/2013
świeczka na dziennym podażowa, zobaczymy jak jutro będzie, dzis łapałem S ale jak wspomniałem w poprzednim poście, gawno a nie zarobek.
Stary wyjadacz, a szorci najsilniejszy indeks?
L na USA, S na DAX i CAC
kupuj siłę, sprzedawaj słabość
przecież to wiesz...
uwazam ze dobrze dzis zagrałem, swieczka podazowa wiec sie przyłaczyłem, uwazam ze jutro bedzie nizej, jezeli zaneguja jednak sygnał, wtedy zalonguje z normalnym lotem
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008