| UFO - 22 09 2014 r. | |
|
+19Aligator Windziarz Krzysztof rafalx MICHU Dave dex barra Janko Traderroo Diablo kLeszcz mariner Osły zibi MaxMartini kaczor thorgall delphia dziadek 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:41 | |
| | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:41 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- Janko Traderroo napisał:
- http://www.sfora.pl/swiat/Rockefellerowie-zmieniaja-front-Nowa-strategia-a72264
"S" na ropę !!! na miejscu putina i arabów zaczął bym się stresować a teraz panie politolog proszę o kaganek oświaty dla mnie co Arabowie mają oprócz ropy?? pomińmy to w co zainwestowali kasę z ropy w innych krajach skup się na tym co mają na swoim terytorium
teraz widać że Iran czyli Persowie nie tacy głupi nie wiem czy faktycznie chcą mieć broń jądrową ale inwestowali czy chcą inwestować w elektrownie jądrowe
ale o co ci chodzi ? przeca ja o ropie piszę porównałeś Rosję do Arabów co posiadają Arabowie a co posiada Rosja na swoich terytoriach | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:43 | |
| - spacerolog napisał:
- są tutaj specjaliści od zamknięcia...
dlatego zapytam w inny sposób: jutro (na bazowym) otwarcie powyżej czy poniżej 2500 ? jutro 2500 , za tydzien ponizej 2400 a za miesiac 2200 | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:45 | |
| zyd zaczyna płacić
MICHU LICZ ODSETKI - tak po zydowsku ze 100 % na mc a zresztą może byc i po Twojemu | |
|
| |
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:46 | |
| ropa leci na pysk a PKN dalej na kilkumiesięcznych maksach ? że na koszulkach siatkarzy było ich logo ?
| |
|
| |
MICHU
Liczba postów : 39678 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:46 | |
| - osły reinkarnacja napisał:
- spacerolog napisał:
- są tutaj specjaliści od zamknięcia...
dlatego zapytam w inny sposób: jutro (na bazowym) otwarcie powyżej czy poniżej 2500 ? jutro 2500 , za tydzien ponizej 2400 a za miesiac 2200
ja tam dopiero od podwykonawców "wirtualnie" odzyskałem 2 mld ...i troszkę nawet wirtualne 250 mln przody są | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:50 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- http://www.sfora.pl/swiat/Rockefellerowie-zmieniaja-front-Nowa-strategia-a72264
"S" na ropę !!! na miejscu putina i arabów zaczął bym się stresować a teraz panie politolog proszę o kaganek oświaty dla mnie co Arabowie mają oprócz ropy?? pomińmy to w co zainwestowali kasę z ropy w innych krajach skup się na tym co mają na swoim terytorium
teraz widać że Iran czyli Persowie nie tacy głupi nie wiem czy faktycznie chcą mieć broń jądrową ale inwestowali czy chcą inwestować w elektrownie jądrowe
ale o co ci chodzi ? przeca ja o ropie piszę porównałeś Rosję do Arabów co posiadają Arabowie a co posiada Rosja na swoich terytoriach
marinerku, wiem, że jesteś nadwrażliwy ale nie wszytko co piszę jest atakiem na matuszkę i jej proroka jedynego władimira władimirowicza miałem na myśli, że największymi producentami ropy są araby i rosja .... i w obu przypadkach stanowi ona lwi udział w budżecie państwa. czyli jak cena ropy spadnie, zaczynają się kłopoty budżetowe. kapiszczi ? | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 16:57 | |
| - spacerolog napisał:
ropa leci na pysk a PKN dalej na kilkumiesięcznych maksach ? że na koszulkach siatkarzy było ich logo ?
ale sie zyd zapętlił | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:02 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
ale o co ci chodzi ? przeca ja o ropie piszę porównałeś Rosję do Arabów co posiadają Arabowie a co posiada Rosja na swoich terytoriach
marinerku, wiem, że jesteś nadwrażliwy ale nie wszytko co piszę jest atakiem na matuszkę i jej proroka jedynego władimira władimirowicza
miałem na myśli, że największymi producentami ropy są araby i rosja .... i w obu przypadkach stanowi ona lwi udział w budżecie państwa.
czyli jak cena ropy spadnie, zaczynają się kłopoty budżetowe.
kapiszczi ?
Żabciu Rosja ma niewykorzystany potencjał a Arabowie tylko potencjał w hodowli wielbłądów ja jak paru innych nie chwalimy Rosji ja wiem że tam nie jest idealnie wiele razy pisałem że tam trzeba czasu na przemiany ale wielu by chciało natychmiast czy jako politolog potwierdzisz że w Rosji jest teraz gorzej niż za cara , Lenina, Stalina jeśli tak to nie mam więcej pytań | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:12 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
marinerku, wiem, że jesteś nadwrażliwy ale nie wszytko co piszę jest atakiem na matuszkę i jej proroka jedynego władimira władimirowicza
miałem na myśli, że największymi producentami ropy są araby i rosja .... i w obu przypadkach stanowi ona lwi udział w budżecie państwa.
kapiszczi ?
Żabciu Rosja ma niewykorzystany potencjał a Arabowie tylko potencjał w hodowli wielbłądów
ja jak paru innych nie chwalimy Rosji ja wiem że tam nie jest idealnie wiele razy pisałem że tam trzeba czasu na przemiany ale wielu by chciało natychmiast czy jako politolog potwierdzisz że w Rosji jest teraz gorzej niż za cara , Lenina, Stalina jeśli tak to nie mam więcej pytań
1. jak go wykorzysta to będziemy gadać ale na razie go nie wykorzystuje i taki jest stan rzeczy na dziś. 2. a co mnie obchodzi jak było za cara, lenina itp. nie widziałem, nie wiem, nie pamiętam, nie interesuje mnie to. jedyny sens jaki jest to porównania robione w obrębie dzisiejszej rzeczywistości. na dzisiaj jest to kraj autorytarny, kontrolowany przez kilkuset bezpieczników z kgb, którzy praktycznie mają w garści większość rosyjskiej gospodarki. jednocześnie jest to państwo z przestarzałą gospodarką opartą o wydłubywane z ziemi surowce. i tyle i pamiętaj. epoka kamienia łupanego skończyła się szybciej niż kamienie. tak samo będzie z ropą. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:15 | |
| a i tak mi się skojarzyło
Pan prof.Kieżun domniemany współpracownik UB czy tam SB dożyje swoich dni jako skromny bohater Powstania Warszawskiego
a pan Solorz jako miliarder
| |
|
| |
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:19 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
na miejscu putina i arabów zaczął bym się stresować a teraz panie politolog proszę o kaganek oświaty dla mnie co Arabowie mają oprócz ropy?? pomińmy to w co zainwestowali kasę z ropy w innych krajach skup się na tym co mają na swoim terytorium
kapiszczi ?
Żabciu Rosja ma niewykorzystany potencjał a Arabowie tylko potencjał w hodowli wielbłądów
ja jak paru innych nie chwalimy Rosji ja wiem że tam nie jest idealnie wiele razy pisałem że tam trzeba czasu na przemiany ale wielu by chciało natychmiast czy jako politolog potwierdzisz że w Rosji jest teraz gorzej niż za cara , Lenina, Stalina jeśli tak to nie mam więcej pytań
1. jak go wykorzysta to będziemy gadać ale na razie go nie wykorzystuje i taki jest stan rzeczy na dziś.
2. a co mnie obchodzi jak było za cara, lenina itp. nie widziałem, nie wiem, nie pamiętam, nie interesuje mnie to. jedyny sens jaki jest to porównania robione w obrębie dzisiejszej rzeczywistości. na dzisiaj jest to kraj autorytarny, kontrolowany przez kilkuset bezpieczników z kgb, którzy praktycznie mają w garści większość rosyjskiej gospodarki. jednocześnie jest to państwo z przestarzałą gospodarką opartą o wydłubywane z ziemi surowce.
i tyle Witam! Jesli można sie wtrącić - a czy nam, Polakom, nie powinno przede wszystkim zależeć na tym, aby Rosja w jak najmniejszym stopniu wykorzystywała swój potencjał? To samo zreszta dotyczy Niemiec. Im bardziej obaj potęzni sąsiedzi byliby pogrązeni w kryzysie, czyli zajęci własnymi sprawami - tym lepiej dla średniej wielkości, niezamożnego kraju położonego miedzy nimi. A Polska własnie ma potencjał, który wykorzystuje, moim zdaniem, w bardzo małym stopniu. Pozdrawiam | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:21 | |
| no ale ze w POslce jest lepiej niza za cara,Lenian i Stalina to mariner juz nie potwierdzi w Rosji jest super a u nas zle i chuj. Wot logika:D | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:27 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
na miejscu putina i arabów zaczął bym się stresować a teraz panie politolog proszę o kaganek oświaty dla mnie co Arabowie mają oprócz ropy?? pomińmy to w co zainwestowali kasę z ropy w innych krajach skup się na tym co mają na swoim terytorium
kapiszczi ?
1. jak go wykorzysta to będziemy gadać ale na razie go nie wykorzystuje i taki jest stan rzeczy na dziś.
2. a co mnie obchodzi jak było za cara, lenina itp. nie widziałem, nie wiem, nie pamiętam, nie interesuje mnie to. jedyny sens jaki jest to porównania robione w obrębie dzisiejszej rzeczywistości. na dzisiaj jest to kraj autorytarny, kontrolowany przez kilkuset bezpieczników z kgb, którzy praktycznie mają w garści większość rosyjskiej gospodarki. jednocześnie jest to państwo z przestarzałą gospodarką opartą o wydłubywane z ziemi surowce.
i tyle
i pamiętaj. epoka kamienia łupanego skończyła się szybciej niż kamienie. tak samo będzie z ropą. jasne najlepiej zmienić wszystko w ciągu roku ot tak poprosić Sorosa, Sachsa, Goldmany i Morgany o radę i pomoc no faktycznie najlepsze wyjście bo powoli to się nie da trza szokowo i najlepiej jak to zrobi zagraniczny kapitał bo autochtoni są za głupi aby sami to zrobić | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:32 | |
| http://www.empik.com/wojna-o-pieniadz-hongbing-song,prod59120428,ksiazka-p
http://capitalbook.pl/biblioteka-judaizmu/1268-cywilizacja-%C5%BCydowska-t-1-3-feliks-koneczny.html
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/iii-wojna-swiatowa-balwanow-2014-09 | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:52 | |
| - dex napisał:
- I już eS z piątkowego fix zarabia.
Dopakowane eS na fix, początek serii powinien być udany. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:52 | |
| - osły reinkarnacja napisał:
- http://www.empik.com/wojna-o-pieniadz-hongbing-song,prod59120428,ksiazka-p
http://capitalbook.pl/biblioteka-judaizmu/1268-cywilizacja-%C5%BCydowska-t-1-3-feliks-koneczny.html
http://wolna-polska.pl/wiadomosci/iii-wojna-swiatowa-balwanow-2014-09 jeśli to jest Twoje zdanie i pogląd to zaraz dostaniesz wpierdol od tych co wiedzą wszystko najlepiej | |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 17:53 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
kapiszczi ?
i tyle
i pamiętaj. epoka kamienia łupanego skończyła się szybciej niż kamienie. tak samo będzie z ropą. jasne najlepiej zmienić wszystko w ciągu roku ot tak poprosić Sorosa, Sachsa, Goldmany i Morgany o radę i pomoc no faktycznie najlepsze wyjście bo powoli to się nie da trza szokowo i najlepiej jak to zrobi zagraniczny kapitał bo autochtoni są za głupi aby sami to zrobić
a co ty qurwa rosjanin jesteś, że tak nad nimi płaczesz. to putin i jego kolesie z kgb są autorami obecnej sytuacji w rosji i niech oni się tym martwią. a ciebie powinna, jak słusznie zauważył pan nikt ... interesować polska i jej potencjał. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 18:07 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
kapiszczi ?
i tyle
i pamiętaj. epoka kamienia łupanego skończyła się szybciej niż kamienie. tak samo będzie z ropą. jasne najlepiej zmienić wszystko w ciągu roku ot tak poprosić Sorosa, Sachsa, Goldmany i Morgany o radę i pomoc no faktycznie najlepsze wyjście bo powoli to się nie da trza szokowo i najlepiej jak to zrobi zagraniczny kapitał bo autochtoni są za głupi aby sami to zrobić
a co ty qurwa rosjanin jesteś, że tak nad nimi płaczesz. to putin i jego kolesie z kgb są autorami obecnej sytuacji w rosji i niech oni się tym martwią. a ciebie powinna, jak słusznie zauważył pan nikt ... interesować polska i jej potencjał. ja nie jestem super prorosyjski ale qrwa jestem antyamerykańki wszędzie gdzie się wpierdalają jest totalny burdel jest propagowanie zboczeń narkotyków i innych hoojostw Afganistan irak Libiia Syria- wszędzie tragedie ludzkie większe niż przed ich jebanymi interwencjami czy tam popieraniem tzw "opozycji" obudż się lemingu i przejrzyj na oczy | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 18:52 | |
| - Janko Traderroo napisał:
- po Syrii czas na Chiny ??
http://www.pch24.pl/kto-krwawo-msci-sie-na-chinskich-komunistach-,25552,i.html
w związku atakami z 28 lipca, zginęło około 100 osób – głównie policjantów, przedstawicieli administracji i cywilów.
prowadzona w regionie polityka wzmacnia antychińskie nastroje. Władze starają się w szczególności kontrolować życie religijne Ujgurów, co pogłębia napięcia. W ostatnim czasie zamordowany został wyznaczony przez władze imam Kaszgaru.
ciągle piszą o islamie a czy są jakieś wiadomości że chrześcijanie przeprowadzili jakiś atak w Chinach co tam chrześcijanie czy KK przeprowadził jakiś atak- zwłaszcza jądrowy na ministrantów | |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:04 | |
| - mariner napisał:
w związku atakami z 28 lipca, zginęło około 100 osób – głównie policjantów, przedstawicieli administracji i cywilów.
prowadzona w regionie polityka wzmacnia antychińskie nastroje. Władze starają się w szczególności kontrolować życie religijne Ujgurów, co pogłębia napięcia. W ostatnim czasie zamordowany został wyznaczony przez władze imam Kaszgaru.
ciągle piszą o islamie a czy są jakieś wiadomości że chrześcijanie przeprowadzili jakiś atak w Chinach co tam chrześcijanie czy KK przeprowadził jakiś atak- zwłaszcza jądrowy na ministrantów
to raczej dość regularnie | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:06 | |
| - mariner napisał:
ciągle piszą o islamie a czy są jakieś wiadomości że chrześcijanie przeprowadzili jakiś atak w Chinach co tam chrześcijanie czy KK przeprowadził jakiś atak- zwłaszcza jądrowy na ministrantów
http://ligaswiata.pinger.pl/m/17503259 ŻYCIE INTYMNE KSIĘDZA BISKUPA KAROLAWOJTYŁY - JAN PAWEŁ II | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:23 | |
| - Dave napisał:
- mariner napisał:
to raczej dość regularnie pytałem o Chiny może tam też ale oficjalnych info ni ma byłem w Chinach i Indiach o ile w Indiach chodzą sobie pizdy ludzkie pod rączkę to w Chinach albo się ukrywali albo problem w tak wielkim kraju jest mały że nie zauważyłem a byłem raczej na prowincjach niż w metropoliach ale Chiny dbają o swój image w sumie tak jak USA ale w inny sposób produkują wiele filmów patriotyczno-historycznych jednym z nich jest IP-Man no ale ja tu pierdole farmazony które i tak zostaną wyśmiane ale .....wiadomo co bo każdy kto myśli tradycyjnie jest tu zwalczany tu tylko ci nowocześni są na topie | |
|
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:29 | |
| | |
|
| |
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:33 | |
| http://ligaswiata.pinger.pl/m/16653278
"Zasady postępowania :
Pierwszym krokiem jest zebranie przez biura prasowe i blogerów wartościowych tekstów podających prawdziwe dane i fakty, które stanowią zagrożenie dla idei partyjnych i kościelnych ...
Następnie teksty przerabia się na podstawie poniższych wytycznych:
- tekst atakujący PO musi wspierać PiS - tekst atakujący PiS musi wspierać PO - analogicznie w stosunku do innych parti i kościołów - tekst atakujący syjonizm zostaje zmieniony pod względem treści na taki ,który zawiera jak największą liczbę słowa Żyd ... - tekst należy stworzyć pod względem psychologicznym i socjologicznym pod wybraną grupę docelową pod względem wieku, światopoglądu i wyznawanej religii... - tekst musi być napisany prostym lub ubogim językiem (często nie poprawnie- co ma sugerować amatorskie dzieło) - tekst musi wzbudzić i podniecić oraz prowadzić bezpośrednio do agresji oraz syndromu buntu i niezadowolenia ( tak były pisane teksty Winnickiego, Palikota i Mikke) - tytuły tekstów muszą być podobne do tytułów oryginalnych i zawierać te same słowa kluczowe oraz rozbudowany system linkowania o co dbają spece od pozycjonowania. - większość tekstów pisana jest przez osoby o fikcyjnych nickach i nazwiskach ,które często przewijają się w waszych linkach nakierowując was na antysemityzm lub przynależność jako wyznawców PiS , PO... - wszystko to musi wzbudzać słomiany zapał, bezradność, ból oraz strach" | |
|
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:38 | |
| | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25037 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:43 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
to raczej dość regularnie pytałem o Chiny może tam też ale oficjalnych info ni ma
byłem w Chinach i Indiach o ile w Indiach chodzą sobie pizdy ludzkie pod rączkę to w Chinach albo się ukrywali albo problem w tak wielkim kraju jest mały że nie zauważyłem a byłem raczej na prowincjach niż w metropoliach ale Chiny dbają o swój image w sumie tak jak USA ale w inny sposób produkują wiele filmów patriotyczno-historycznych jednym z nich jest IP-Man no ale ja tu pierdole farmazony które i tak zostaną wyśmiane ale .....wiadomo co bo każdy kto myśli tradycyjnie jest tu zwalczany tu tylko ci nowocześni są na topie
mówi się postępacy mariner nikt tu nas nie zwalcza, gadają swoje głupoty a ty się nie przejmuj. broń swojej racji i tyle. ty się tu żalisz jakby zależało ci, na ich dobrym zdaniu o tobie bo ja mam to w d... , swoje wiem a ich bełkot mnie rozśmiesza | |
|
| |
Janko Traderroo
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:45 | |
| Czyj to blog ?? tak sobie czytam, aż tu :
http://ligaswiata.pinger.pl/m/14836610
"Atak ABW
Dnia 21.09.2012 po godzinie 21.00, grupa uzbrojonych agentów ABW wdarła się do mojego domu z zamiarem rewizji w wyniku ,której zostały skonfiskowane moje narzędzia pracy : laptop, modem, router, pakiety oprogramowania graficznego , audio i video.
Jednakże całość mojej wiedzy została zarchiwowana na dyskach sieciowych, pendraivach i płytach. " | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:45 | |
| - Janko Traderroo napisał:
- mariner napisał:
http://ligaswiata.pinger.pl/m/17503259
ŻYCIE INTYMNE KSIĘDZA BISKUPA KAROLAWOJTYŁY - JAN PAWEŁ II zwykle odnoszę się do chrześcijaństwa jako całości a co z pastorami celibat jest sztucznym tworem ale w sumie są klasztory gdzie trza milczeć więc jeśli KK wymaga celibatu to niech to kontroluje albo tak albo siak | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 19:53 | |
| - thorgall napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
to raczej dość regularnie pytałem o Chiny może tam też ale oficjalnych info ni ma
byłem w Chinach i Indiach o ile w Indiach chodzą sobie pizdy ludzkie pod rączkę to w Chinach albo się ukrywali albo problem w tak wielkim kraju jest mały że nie zauważyłem a byłem raczej na prowincjach niż w metropoliach ale Chiny dbają o swój image w sumie tak jak USA ale w inny sposób produkują wiele filmów patriotyczno-historycznych jednym z nich jest IP-Man no ale ja tu pierdole farmazony które i tak zostaną wyśmiane ale .....wiadomo co bo każdy kto myśli tradycyjnie jest tu zwalczany tu tylko ci nowocześni są na topie
mówi się postępacy mariner nikt tu nas nie zwalcza, gadają swoje głupoty a ty się nie przejmuj. broń swojej racji i tyle.
ty się tu żalisz jakby zależało ci, na ich dobrym zdaniu o tobie bo ja mam to w d... , swoje wiem a ich bełkot mnie rozśmiesza toć napisałem "ale,,,,,,,wiadomo co" chyba kumasz już mi nie zależy na dobrym zdaniu wszystkich jak pisałem jest Was kilku których polubiłem to jeszcze piszę choć w szczegółach mam pewne obiekcje i się z Wami nie zgadzam ale to tylko szczegóły | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 22 09 2014 r. | |
|