| UFO - 22 09 2014 r. | |
|
+19Aligator Windziarz Krzysztof rafalx MICHU Dave dex barra Janko Traderroo Diablo kLeszcz mariner Osły zibi MaxMartini kaczor thorgall delphia dziadek 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:06 | |
| - mariner napisał:
- delphia napisał:
- piwa raczej nie piję ale kupię chyba całą kratę Ciechana
jebał pies Darka może też coś kupię
prawda jest taka że normalnych zawsze będzie więcej i browar powinien podziękować że GóWno zrobiło mu taką reklamę. Nie chcą ciotki pić - ich sprawa. | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25037 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:13 | |
| - delphia napisał:
to jest bardzo dobre piwo, polecam | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:20 | |
| - delphia napisał:
- mariner napisał:
- delphia napisał:
jebał pies Darka może też coś kupię
prawda jest taka że normalnych zawsze będzie więcej i browar powinien podziękować że GóWno zrobiło mu taką reklamę. Nie chcą ciotki pić - ich sprawa. piłem Perły i Kasztelany a teraz czas na Ciechany pedałom się nie damy | |
|
| |
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:23 | |
| http://americasmarkets.usatoday.com/2014/09/22/big-problems-for-small-company-stocks/
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:23 | |
| Ziemkiewicz twitter: BTW może tak jakieś LGTBQ zechciałoby zakupić hurtowe ilości moich książek celem ich zniszczenia? Przy większym zamówieniu możliwe rabaty! | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:45 | |
| zanosiło się na to od wielu miesięcy - padł rekord w powierzchni lodu morskiego na wodach wokół Antarktydy w historii pomiarów http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/antarctic.sea.ice.interactive.html
w Arktyce wygląda to tak: http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/arctic.sea.ice.interactive.html
i jeszcze ujęcie globalne: http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/IMAGES/global.daily.ice.area.withtrend.jpg | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:49 | |
| - delphia napisał:
- zanosiło się na to od wielu miesięcy - padł rekord w powierzchni lodu morskiego na wodach wokół Antarktydy w historii pomiarów
http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/antarctic.sea.ice.interactive.html
w Arktyce wygląda to tak: http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/arctic.sea.ice.interactive.html
i jeszcze ujęcie globalne: http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/IMAGES/global.daily.ice.area.withtrend.jpg no pacz pan kurwa a miało się roztopić i nas zalać | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:51 | |
| - thorgall napisał:
- Ziemkiewicz twitter:
BTW może tak jakieś LGTBQ zechciałoby zakupić hurtowe ilości moich książek celem ich zniszczenia? Przy większym zamówieniu możliwe rabaty! jak kiedyś pisałem powstaje jakaś klasa polityczna i nic nie poradzisz UE za nasze podatki tworzy nową szlachtę w Europie jedni to widzą inni nie jedni się godzą bo im tak wygodnie i pracują w fotelu a inni jak ja co zapierdalali ciężko narażając życie nie godzą się na to a jebał pies ten system nic nie zrobię bo nie mogę jedynie zagłosować ale takich jak ja jest mało i hooj wyjdzie | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:52 | |
| - Belle de Jour napisał:
- mariner napisał:
ja czasami pogadam z kolegami o w20-ostatnio o srebrze nawet coś tam napiszę i wkleję a ty z nikim i o niczym więc o co Ci chodzi czytać wielu potrafi ale jak widać pisać niewielu- nawet tak hoojowo jak ja
więc ?????
co mam zrobić jak nie mam natchnienia analitycznego?
praca, dzieci, gary, mąż i tak w kółko jest to męczące brak czasu na ryneczek brak skupienia
napiszę coś jak mi wróci wena twórcza może za duzo koniny ? | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:54 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:57 | |
| - mariner napisał:
- thorgall napisał:
- Ziemkiewicz twitter:
BTW może tak jakieś LGTBQ zechciałoby zakupić hurtowe ilości moich książek celem ich zniszczenia? Przy większym zamówieniu możliwe rabaty! jak kiedyś pisałem powstaje jakaś klasa polityczna i nic nie poradzisz UE za nasze podatki tworzy nową szlachtę w Europie jedni to widzą inni nie jedni się godzą bo im tak wygodnie i pracują w fotelu a inni jak ja co zapierdalali ciężko narażając życie nie godzą się na to a jebał pies ten system nic nie zrobię bo nie mogę jedynie zagłosować ale takich jak ja jest mało i hooj wyjdzie
gdyby głosowanie mogło coś zmienić to byłoby zakazane prawdopodobieństwo mówi że masz 1500 razy większą szansę wpaść pod samochód idąc na głosowanie niż że twój głosy przechyli szalę zwycięstwa | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Pon 22 Wrz 2014, 23:57 | |
| - Diablo napisał:
- jankes znów w hooja leci, że też te mendy normalnej korekty nie potrafią zrobic, jakies grosze qrwa zarabiam, cały dzień jebania żebym ledwo stówe zarobił
to widac że bańka jest, zwłaszcza debiut alibaby to pokazał, mam nadzieje że to wreszcie się spierdoli, bo strach brac L u nich, a S to tylko w ramach DT i do tego mała pozycja, coś mi się widzi że niedługo doczekamy sesji na -5% Apple pobił rekord sprzedaży iPhone’ówKoncern sprzedał w pierwszy weekend ponad 10 mln nowych iPhone’ów, co jest rekordowym debiutem w historii tego gadżetu. http://www.se.pl/technologie/mobilnie/iphone-6-pobil-rekord-sprzedazy-kupilo-go-juz-10-milionow-osob_424115.html | |
|
| |
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Wto 23 Wrz 2014, 00:02 | |
| http://www.cert.pl/news/8999
"Użytkownicy pisali do nas, że próbowali skopiować numer rachunku do strony z przelewem, ale numer im się zmieniał." | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Wto 23 Wrz 2014, 00:03 | |
| - mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
- Dave napisał:
- mariner napisał:
porównałeś Rosję do Arabów co posiadają Arabowie a co posiada Rosja na swoich terytoriach
marinerku, wiem, że jesteś nadwrażliwy ale nie wszytko co piszę jest atakiem na matuszkę i jej proroka jedynego władimira władimirowicza
miałem na myśli, że największymi producentami ropy są araby i rosja .... i w obu przypadkach stanowi ona lwi udział w budżecie państwa.
czyli jak cena ropy spadnie, zaczynają się kłopoty budżetowe.
kapiszczi ?
Żabciu Rosja ma niewykorzystany potencjał a Arabowie tylko potencjał w hodowli wielbłądów
ja jak paru innych nie chwalimy Rosji ja wiem że tam nie jest idealnie wiele razy pisałem że tam trzeba czasu na przemiany ale wielu by chciało natychmiast czy jako politolog potwierdzisz że w Rosji jest teraz gorzej niż za cara , Lenina, Stalina jeśli tak to nie mam więcej pytań
1. jak go wykorzysta to będziemy gadać ale na razie go nie wykorzystuje i taki jest stan rzeczy na dziś.
2. a co mnie obchodzi jak było za cara, lenina itp. nie widziałem, nie wiem, nie pamiętam, nie interesuje mnie to. jedyny sens jaki jest to porównania robione w obrębie dzisiejszej rzeczywistości. na dzisiaj jest to kraj autorytarny, kontrolowany przez kilkuset bezpieczników z kgb, którzy praktycznie mają w garści większość rosyjskiej gospodarki. jednocześnie jest to państwo z przestarzałą gospodarką opartą o wydłubywane z ziemi surowce.
i tyle
i pamiętaj. epoka kamienia łupanego skończyła się szybciej niż kamienie. tak samo będzie z ropą. jasne najlepiej zmienić wszystko w ciągu roku ot tak poprosić Sorosa, Sachsa, Goldmany i Morgany o radę i pomoc no faktycznie najlepsze wyjście bo powoli to się nie da trza szokowo i najlepiej jak to zrobi zagraniczny kapitał bo autochtoni są za głupi aby sami to zrobić
a co ty qurwa rosjanin jesteś, że tak nad nimi płaczesz. to putin i jego kolesie z kgb są autorami obecnej sytuacji w rosji i niech oni się tym martwią. a ciebie powinna, jak słusznie zauważył pan nikt ... interesować polska i jej potencjał. ja nie jestem super prorosyjski ale qrwa jestem antyamerykańki wszędzie gdzie się wpierdalają jest totalny burdel jest propagowanie zboczeń narkotyków i innych hoojostw Afganistan irak Libiia Syria- wszędzie tragedie ludzkie większe niż przed ich jebanymi interwencjami czy tam popieraniem tzw "opozycji" obudż się lemingu i przejrzyj na oczy
Amerykanie wtracili sie w sprawy Japonii Korei Poludniowej i zobacz jakie to bogate kraje, za to tam gdzie byli ruscy jest tylko syf i bieda. Kto tu jest lemingiem? | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Wto 23 Wrz 2014, 00:11 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. Wto 23 Wrz 2014, 00:12 | |
| ja pierdole Japonia i Korea Południowa coś zawdzięczają amerycę no spadłem z krzesła a hooj nie będę nic pisał bo ......wiadomo co ha ha
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 22 09 2014 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 22 09 2014 r. | |
|