Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 00:57
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, dziadek, inwestor, Sir Nick, BP
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 01:00
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dziadek Admin
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 01:06
Dziękuje wszystkim za miłe słowa! Coraz bardziej się przekonuje że dziadek to bardzo ważna funkcja bo jak mówi klasyk "Gdzie ojca ani matki nie masz, tam wuja dziadka słuchać będziesz"
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 01:07
Widzisz Dziadek. Szczerze składałem życzenia. Jak mnie pomówiono, że nieszczerze to aż czarnej rozpaczy dostałem.
Wszystkiego dobrego. Pieniądze są ważne ale przede wszystkim życzę Ci zdrowia i właśnie szczęścia rodzinnego. To coś czego mi samemu brakuje to wiem czego życzyć.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 10:32
Osły nic przy sobocie nie pisze ??
posucha ???? post czy oszczędza na drinkach ?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 10:45
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 10:46
mariner napisał:
Mariner ! od przyszłego tygodnia gramy na SS na rynkach zachodnich , nie u nas
zibi MOD
Liczba postów : 31102 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:00
pier**lą o tym kworum w sejmie , jak by nie było to PiS byle gdzie i tak by przegłosował , bo jeszcze się nie zdarzyło aby przegrali jakieś ważne głosowanie
a dziennikarze to chyba najgłupsza grupa w naszym kraju już zapomnieli jak PO ich inwigilowało i podsłuchiwało , a do tego jeszcze wkraczało do redakcji gazety aby uciszyć chęć nagłośnienia podsłuchów i tego co zakulisowo cała ta śmietanka myśli i wyprawia
PO było niewygodnie poprzeć dezubekizację materialną to jaja na mównicy odpierdoliło
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:02
REALISTA napisał:
mariner napisał:
to se grajcie wiele razy pisałem że gram tylko u nas ostała mi się jedna Sierota na serii H jest do doopy ale jeszcze dycham i nie mam ochoty na jakieś uprzejmości
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:03
Tak bronili emerytur ubeckich, że chcieli gnoje sparaliżować prace Sejmu a jak to się nie udało, to wywołać zamieszki.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:04
REALISTA napisał:
mariner napisał:
ale widać, że DAX aż rwie się do dalszych wzrostów
HIOB
Liczba postów : 2487 Registration date : 01/02/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:38
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
to se grajcie wiele razy pisałem że gram tylko u nas ostała mi się jedna Sierota na serii H jest do doopy ale jeszcze dycham i nie mam ochoty na jakieś uprzejmości
dobre i to żyd sie nawet sierotą zadowoli
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 11:52
co jest k**wa? sobota jest już 4
https://www.youtube.com/watch?v=0rY7R93rev0
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:13
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:17
dziadek napisał:
Dziękuje wszystkim za miłe słowa! Coraz bardziej się przekonuje że dziadek to bardzo ważna funkcja bo jak mówi klasyk "Gdzie ojca ani matki nie masz, tam wuja dziadka słuchać będziesz"
I to jest dopiero sukces! I tak trzymać kurfwa!!!
A reszta? i tak jest nie do odratowania 2 pokolenia państwowej edukacji i młodzież uważa że ognisk nie należy palić
koniec jest dziadek
a u,mrzeć jak wolny człowiek to będzie największy sukces
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:24
zobacze, ale stary jestem na głupoty jak masz na miejscu to tak na vaderze nie byłem z nową trasą na miejscu w domu sobie posłucham (nie ma takiego emotikona który by pokazał pół takie zwątpienie , a pół pewną taką chujowiznę) a humanistą nie jestem żeby to w słowach ująć dobrze
mariner
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:35
zobacze, ale stary jestem na głupoty jak masz na miejscu to tak na vaderze nie byłem z nową trasą na miejscu w domu sobie posłucham (nie ma takiego emotikona który by pokazał pół takie zwątpienie , a pół pewną taką chujowiznę) a humanistą nie jestem żeby to w słowach ująć dobrze
wlej swego awatara z nickiem
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:38
może ja jestem dziwakiem
na foreksie gram bo,,,,sanepid nie przyjdzie
nie wiem czy ktoś z was jest zrozumie to zdanie wyżej
ale bELKA SIĘ WPIERDILIŁ W MIĘDZYCZASIE
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:42
thorgall napisał:
może ja jestem dziwakiem
NIE CHODZIŁEM I NIE CHODZĘ DO KOŚCIOŁA a paradoks jest taki że ta katolicja doktryna dała mi wolność (jedyna) bo tam można grzeszyć
i tak tego nie zrozumiecie
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 12:56
thorgall napisał:
thorgall napisał:
może ja jestem dziwakiem
NIE CHODZIŁEM I NIE CHODZĘ DO KOŚCIOŁA a paradoks jest taki że ta katolicja doktryna dała mi wolność (jedyna) bo tam można grzeszyć
a przeanalizowałem wszyskie gówna np protestantyzm stawia prawo przed moralnością a tozn że wolności nie ma
nawet szatan nie daje wolności
a religia katolicka daje
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 13:06
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
no to życzę Ci duuużo zdrowia i wytrwałości i serdecznie pozdrawiam ( możesz mnie nawet od hujów wyzwac jak Ci to sprawi przyjemność ) P.S. podobno ruch ma sie skończyć na 2050
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 13:27
thorgall napisał:
thorgall napisał:
thorgall napisał:
może ja jestem dziwakiem
a przeanalizowałem wszyskie gówna np protestantyzm stawia prawo przed moralnością a tozn że wolności nie ma
a religia katolicka daje
błądzisz przyjacielu teraz modna jest religia New Age wraz z myślami i teoriami nowego Jezusa Eckeharda Toole musisz sie przebudzić, ponownie urodzić i będziesz wolny ....żył na nowej ziemi
Skoro Opra najbogatsza murzynka świata to promuje, to musi być prawda (choć sama jak twierdzi oddaje cześć Sethowi/Saturnowi) no ale miliardy dolcowrw ma hyhy
do tego zostać weganinem i żaden żyd niegrozny
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Sob 17 Gru 2016, 13:30, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 13:29
Małolat napisał:
thorgall napisał:
thorgall napisał:
thorgall napisał:
może ja jestem dziwakiem
a religia katolicka daje
błądzisz przyjacielu teraz modna jest religia New Age wraz z myślami i teoriami nowego Jezusa Eckeharda Toole musisz sie przebudzić, ponownie urodzić i będziesz wolny ....żył na nowej ziemi
Skoro Opra najbogatsza murzynka świata to promuje, to musi być prawda (choć sama jak twierdzi oddaje cześć Sethowi/Saturnowi) no ale miliardy dolcowrw ma hyhy
jest jeden feler ja wogóle nowoczesny nie jestem
mariner
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:09
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
no to życzę Ci duuużo zdrowia i wytrwałości i serdecznie pozdrawiam ( możesz mnie nawet od hujów wyzwac jak Ci to sprawi przyjemność ) P.S. podobno ruch ma sie skończyć na 2050
chyba ochujałeś myślisz że będę sobie ot tak rzucał hoojami na prawo i lewo ??? trza zasłużyć
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:09
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
REALISTA napisał:
mariner napisał:
chyba ochujałeś myślisz że będę sobie ot tak rzucał hoojami na prawo i lewo ??? trza zasłużyć
to co mam zrobić ? w sumie "ochujałeś" to oznacza, że... a chooy tam, czas na drinka koderaści niech se manifestują a ja tam wolę Finlandię
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:13
mariner napisał:
regeneracja ! wątroba nie wyrabia
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:18
Osły napisał:
mariner napisał:
dlatego przed i po dziurawiec, sok z marchwi tez dobry no i rzecz podstawowa: trzeba tak zrobić, że Eskimos zasponsorował takie coś :
a nie chlac czegos takiego :
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:24
REALISTA napisał:
Osły napisał:
mariner napisał:
dlatego przed i po dziurawiec, sok z marchwi tez dobry no i rzecz podstawowa: trzeba tak zrobić, że Eskimos zasponsorował takie coś :
kuźwa 4 takie stoja w barku i w dodatrku jeszcze 2 tracane bukwica ( juz chyba z pól roku - 3-cia synowi dalem ) i jakos nie moge sie zabrac
no moze w swieta cos przefiltruje przez nerki - jak bede mial kierowce ???
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:28
Osły napisał:
REALISTA napisał:
Osły napisał:
mariner napisał:
kuźwa 4 takie stoja w barku i w dodatrku jeszcze 2 tracane bukwica ( juz chyba z pól roku - 3-cia synowi dalem ) i jakos nie moge sie zabrac
no moze w swieta cos przefiltruje przez nerki - jak bede mial kierowce ???
już lepsza ta podpałka w plastiku niż ta pseudo wódka z tabletki imitacja starej Finlandii. Tego pić sie nie da tak chemią wali , a kac po tym ..... Te z biedronki nawet zamarzają, kiedyś ktoś mi bolsa z biedy dał ... po godzinie w zamrazalce lód, a żytnia 2tyg w zamrazarce i nic
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:33
a politycznie to PiSiory przegiely wszystko lubie ale glupoty nie znosze a te zakazy dla dziennikarzy to było przegiecie a juz wprowadzane w tym momencie to jawny debilizm
Rzepliński odchodzi , ustawa dezubekizacyjna , ustawa gimbusowa i jeszcze dokladaja do pieca z dziennikarzami zeby chyba 90 % ludzi wkurwic
do tego rzeczniczka -chyba pisu , głupia cipa z inteligencja Kopaczowej
ogolne badziewie PiSowskie bierze gore
ps do tego jeszcze trzeba dodac ze Antek w wojsku tez sobie przyjaciól wielu nie zdobyl popieram Go ale wielu trepow jest niezadowolonych - wkurwionych
JAKI k**wa NORMALNY PRZYWODCA ROZPOCZYNA WOJNE NA TYLU FRONTACH debilizm