Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:39
Małolat napisał:
już lepsza ta podpałka w plastiku niż ta pseudo wódka z tabletki imitacja starej Finlandii. Tego pić sie nie da tak chemią wali , a kac po tym ..... Te z biedronki nawet zamarzają, kiedyś ktoś mi bolsa z biedy dał ... po godzinie w zamrazalce lód, a żytnia 2tyg w zamrazarce i nic
no wlasnie mam z biedronki
zaraz wkladam do zamrażarki (jedna ) bo szkoda jak zamrzna i butelka peknie ?
ps a ja slyszalem zeby wodke kupowac tylko w taqkich wielkich sieciach jak biedronka , tesco , lidl bo tam sa oryginalne a w malych sklepach i na stacjach benzynowych to prawie w 100 % zaopatrywane przez mafie - skladaja oferte (nie do odrzucenia ) na zakup od nic alkoholi prosto z "wytworni " z podwarszawskich lasow
ps2 juz pomarańczowa finlandia w zamrazarce do wieczora powinna zaqmrznac - jesli ma zamarznac
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Sob 17 Gru 2016, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:41
Osły napisał:
a politycznie to PiSiory przegiely wszystko lubie ale glupoty nie znosze a te zakazy dla dziennikarzy to było przegiecie a juz wprowadzane w tym momencie to jawny debilizm
Rzepliński odchodzi , ustawa dezubekizacyjna , ustawa gimbusowa i jeszcze dokladaja do pieca z dziennikarzami zeby chyba 90 % ludzi wkurwic
do tego rzeczniczka -chyba pisu , głupia cipa z inteligencja Kopaczowej
ogolne badziewie PiSowskie bierze gore
ps do tego jeszcze trzeba dodac ze Antek w wojsku tez sobie przyjaciól wielu nie zdobyl popieram Go ale wielu trepow jest niezadowolonych - wkurwionych
JAKI k**wa NORMALNY PRZYWODCA ROZPOCZYNA WOJNE NA TYLU FRONTACH debilizm
JAKI k**wa NORMALNY PRZYWODCA ROZPOCZYNA WOJNE NA TYLU FRONTACH debilizm Mad Mad Mad no Hitler
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:46
REALISTA napisał:
JAKI k**wa NORMALNY PRZYWODCA ROZPOCZYNA WOJNE NA TYLU FRONTACH debilizm Mad Mad Mad no Hitler
pytałem o normalnego
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 14:53
http://szotyszociki.pl/wodki-recenzje/
Top czystych 1. Młody Ziemniak lipiec 2013 (6,00) 1. J.A. Baczewski (6,00) 1. Русский Стандарт (6,0) 2. Poniatowski Vodka (5,75) 2. Dwór Artusa (5,75)
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:05
wodka ogorkowa
a to inny tytuł z netu
Bimbrownictwo to zjawisko głęboko osadzone w kulturze
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:07
i bardzo dobrze że się PIS odsłonił z tym debilizmem niech tak dalej jadą
a ruch Kukiza niech rośnie w siłę
gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:09
http://eluxo.pl/pl/3-alkohole
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:15
mariner napisał:
mam nadzieje ze skorzysta ale jednoczesnie nie wierze ze skorzysta na tyle zeby rzadzic
tam ubecja i zydostwo chca powrotu do tego co bylo i tym moze sie to skonczyc - jak z rzadem Jana Olszewskiego I TO JEST GROŹNE bo od nich to juz lepszy - czesto debilny katoland PISu
mariner
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:25
Osły napisał:
mariner napisał:
mam nadzieje ze skorzysta ale jednoczesnie nie wierze ze skorzysta na tyle zeby rzadzic
tam ubecja i zydostwo chca powrotu do tego co bylo i tym moze sie to skonczyc - jak z rzadem Jana Olszewskiego I TO JEST GROŹNE bo od nich to juz lepszy - czesto debilny katoland PISu
na razie wystarczy aby zdobyli tyle miejsc w sejmie aby PIS nie wprowadzał debilnych ustaw tyle i aż tyle a potem się obaczy tylko muszą uważać aby nie zostali zinfiltrowani przez jakieś mendy muszą prześwietlić każdego kandydata inaczej hooj z tego wyjdzie liczę na inteligencję Tyszki
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:26
Osły napisał:
Małolat napisał:
już lepsza ta podpałka w plastiku niż ta pseudo wódka z tabletki imitacja starej Finlandii. Tego pić sie nie da tak chemią wali , a kac po tym ..... Te z biedronki nawet zamarzają, kiedyś ktoś mi bolsa z biedy dał ... po godzinie w zamrazalce lód, a żytnia 2tyg w zamrazarce i nic
ps a ja slyszalem zeby wodke kupowac tylko w taqkich wielkich sieciach jak biedronka , tesco , lidl bo tam sa oryginalne a w malych sklepach i na stacjach benzynowych to prawie w 100 % zaopatrywane przez mafie - skladaja oferte (nie do odrzucenia ) na zakup od nic alkoholi prosto z "wytworni " z podwarszawskich lasow
ps2 juz pomarańczowa finlandia w zamrazarce do wieczora powinna zaqmrznac - jesli ma zamarznac
ja tam z biedronki i lidla wogole alko nie pije (dwa razy sie zatrulem i mi kilka razy zamarzly), wóda słaba piwo nie nadaje sie do niczego. Kumpel kupil aparature za 3kola , i teraz wiadomo co sie pije, kaca zero i zapasy na wojne mozna robić , bo jak ruskie wejdą to bedzie dobra waluta
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:27
Osły napisał:
jak alkohole to alkohole
wartość kolekcjonerska
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:38
REALISTA napisał:
Osły napisał:
jak alkohole to alkohole
wartość kolekcjonerska
to dla ekskluzywnych żuli
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:49
no ! czas na ćwiczenia jechac !!!
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:52
Z cyklu... Niech przemówi piosenka!
Brutus
Liczba postów : 829 Age : 47 Location : Dom zły!!! Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 15:55
Brutalnie odłączono mi Internet Trudno, nie będę się już kłócił z Moderatorem i nie będę pisał gdzie Pietrka zakopali (nawet czasem napisze że nie zakopali). Life is Brutal. ... .
Macki KOD-u oplotły UFO
mariner
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:20
Brutus napisał:
Brutalnie odłączono mi Internet Trudno, nie będę się już kłócił z Moderatorem i nie będę pisał gdzie Pietrka zakopali (nawet czasem napisze że nie zakopali). Life is Brutal. ... .
Macki KOD-u oplotły UFO
z tymi mackami KODu to chyba Ci się w głowie popierdoliło
tu jest prawicowe forum i jak nie odpowiada to ........
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:23
Brutus napisał:
Macki KOD-u oplotły UFO
widać za mało władzy w dupe wchodziłeś, popatrz sobie na HIOBA i na mnie: resortowe emeryturki, KOD-eraści nas bronią, żeby ich nam nie upierdolili a i wyłączenie internetu nam nie grożne Kijowski &co broni naszych przywilejów
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:28
z netu :
"Propaganda zakodowanych defraudantow, dłużników alimentacyjnych i unowocześnionych plajtformersów robi Polakom wodę z muzgów . Oderwane od koryta świnki chwytają się każdego sposobu by oczernić demokratycznie wybrany parlament i rząd i wprowadzane rozwiązania prorodzinne . Kwiki i ajwaje słychać pod sejmem a te tłumy opisywane w Onecie to kilkadziesiąt stałych aktywistów na żołdzie Sorosa - kolejna manipulacja zakodowanych nowoczesnie kłamców-platformersów ! Wszystko na prózno , kwiki i ajwaje równiez ."
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:29
REALISTA napisał:
z netu :
"Propaganda zakodowanych defraudantow, dłużników alimentacyjnych i unowocześnionych plajtformersów robi Polakom wodę z muzgów . Oderwane od koryta świnki chwytają się każdego sposobu by oczernić demokratycznie wybrany parlament i rząd i wprowadzane rozwiązania prorodzinne . Kwiki i ajwaje słychać pod sejmem a te tłumy opisywane w Onecie to kilkadziesiąt stałych aktywistów na żołdzie Sorosa - kolejna manipulacja zakodowanych nowoczesnie kłamców-platformersów ! Wszystko na prózno , kwiki i ajwaje równiez ."
A KODowcy falszowac podpisy i oszukiwac tez kaza ? Z Ciebie jest taki sam leming jak z tych baranow co w 68 wyszukiwali zydow gdzie popadnie
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:32
Brutus napisał:
Macki KOD-u oplotły UFO
Po prostu kto pierwszy ten lepszy.
Ale możesz też wskazać pozytywne dla Ofiary skutki Twojego kopania się z koniem.
Nie ma takich.
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 16:56
Brutus napisał:
Macki KOD-u oplotły UFO
to nie pisz ze zakopali tylko pisz ze juz odkopali
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 17:10
REALISTA napisał:
z netu :
najbardziej lubie czytac takie wpisy ,artykuły ludzi ktorzy martwią sie jak to inni robią Polakom wodę z mózgów a oni im prawdę objowina gloszą
i im wszystkim mowie -odpierdolcie sie od innych mózgów pilnujcie swoich
tak samo jak tvp info caly dzien pierdoli jacy to oni obiektywni a juz misie zygac chce jak ich słucham dzisiaj
i martwia sie o moj mozg zebym czasem źle nie myslal a propaganda i podgrzewanie nastrojow caly dzien nawet "relacje " z demonstracji KOdu sa zmanipulowane wszedl hui w sam srodek demonstracji i placze ze nie moze relacji zlozyc bo mu nie daja to tak jakby kibic widzewa wszedl w swoim szaliku w grono kibicow LKS i jeszcze plakał ze go nie lubią a wpierdolic mu powinni jak guza szuka do tego wg. mnie ,odgłosy tych trabek i piszczałek są sztucznie podgloszne (jak w reklamach ) zeby sprawialo wrazenie wielkiego zgielku i balaganu
toz k**wa URbanowkie sposoby manipulacji
zeby nie bylo niedomówień to w Polsacie jest tak samo a w tvn jeszcze gorzej
takie mamy media - agenci , oszusci i zlodzieje -tak jak politycy
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Sob 17 Gru 2016, 17:16, w całości zmieniany 3 razy
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 17:11
Małolat napisał:
Osły napisał:
Małolat napisał:
ja tam z biedronki i lidla wogole alko nie pije (dwa razy sie zatrulem i mi kilka razy zamarzly), wóda słaba piwo nie nadaje sie do niczego. Kumpel kupil aparature za 3kola , i teraz wiadomo co sie pije, kaca zero i zapasy na wojne mozna robić , bo jak ruskie wejdą to bedzie dobra waluta
na czym robicie zwykłe drożdże , czy TURBO
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 17:14
Osły napisał:
REALISTA napisał:
Osły napisał:
mariner napisał:
Osły nic przy sobocie nie pisze ??
posucha ???? post czy oszczędza na drinkach ?
regeneracja ! wątroba nie wyrabia
dlatego przed i po dziurawiec, sok z marchwi tez dobry no i rzecz podstawowa: trzeba tak zrobić, że Eskimos zasponsorował takie coś :
a nie chlac czegos takiego :
kuźwa 4 takie stoja w barku i w dodatrku jeszcze 2 tracane bukwica ( juz chyba z pól roku - 3-cia synowi dalem ) i jakos nie moge sie zabrac
no moze w swieta cos przefiltruje przez nerki - jak bede mial kierowce ???
Masz jeszcze te trącone? Ja nigdzie kupić nie mogę. Ostatnio na jakiejś wiosce były trzy, ale już obalone ze Szfagrem (nie mylić z założycielem). Gdzie źródełko?
PS PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM!
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 17:15
pisałem kilka razy ale powtórzę: szansa na Majdan w Warszawie są naprawdę niewielkie. Decydujące są dwa powody: 1) ekonomiczny 2) socjologiczny
Ad1) gospodarka się póki co rozwija, rośnie zatrudnienie i płace, bezrobocie na rekordowo niskich poziomach Ad2) wiek demonstrujących - jaka jest średnia każdy widzi a rewolucje robią ludzie młodzi. A dla nich PO Nowoczesna czy KOD to zwykły obciach. A na protestach ludzie dojrzali albo starsi wygląda że nieźle sytuowani. Marny materiał na rewolucjonistów.
dodam do tego że wybór momentu idiotyczny - tuż przed Świętami gdy ludzie myślą o zupełnie innych sprawach, pogada nie sprzyja itd.
Widać że na przestrzeni czasu liczba demonstrantów spada - jeśli opozycja teraz przegra to przez wiele miesięcy będzie w defensywie
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Sob 17 Gru 2016, 17:16
Prezes napisał:
Osły napisał:
REALISTA napisał:
Osły napisał:
mariner napisał:
Osły nic przy sobocie nie pisze ??
posucha ???? post czy oszczędza na drinkach ?
regeneracja ! wątroba nie wyrabia
dlatego przed i po dziurawiec, sok z marchwi tez dobry no i rzecz podstawowa: trzeba tak zrobić, że Eskimos zasponsorował takie coś :
a nie chlac czegos takiego :
kuźwa 4 takie stoja w barku i w dodatrku jeszcze 2 tracane bukwica ( juz chyba z pól roku - 3-cia synowi dalem ) i jakos nie moge sie zabrac
no moze w swieta cos przefiltruje przez nerki - jak bede mial kierowce ???
Masz jeszcze te trącone? Ja nigdzie kupić nie mogę. Ostatnio na jakiejś wiosce były trzy, ale już obalone ze Szfagrem (nie mylić z założycielem). Gdzie źródełko?
PS PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM!
jak nie mozna mnie z netu przyslali
ps faktycznie to ja mam juz ostatnie 2 butelki w Polsce bo zakonczyli produkcje i znowu ich nie wypije bo teraz to szkoda bo to stalo sie juz inwestycja i idzie w cene
chyba jednak lepiej pis i ten rzad popierać bo nawet pierdolenie tvp info to pryszcz przy tym co ta baba wygaduje i ten tvn wyprawia i jak manipuluje
pewnie będzie jak z tatusiem , całe życie o coś walczył , a klikoma minutami przekreślił wszystko co "dokonał" ,a na końcu się okazało że to wszystko jednak nieprawda