ps a co do Majdanu ( jesli trzymac sie wzorca ) to raczej pis i prawica powinni robic Majdan przeciwko KODowcom SBecja prorosyjska by do nich strzelala czyli Majdan u nas byl mozliwy za czasow PO
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 11:49
kaczor napisał:
Najlepsze ze ten KOD jzu zdychal a nagle kaczor mu paliwa dolal. az ciezko nei podejrzewac ze to specjalnie jakis uklad miedzy PiS a opozycja zeby podgrzewac konfikt i podkrecac leszczy, nikt nawet nie zauwazyl ze na szczycie koniunktury mamy 60 miliardow deficytu!
P.S. Pewnie Korwin tylko o tym glosno powie.
tez sie zastanawiam czy to glupota czy celowe działanie
teraz prowadza rozmowy z dziennikarzami i niedlugo wszyscy oglosza wielki demokratyczny sukces dzieki wielkiej pracy i wysiłkom wszystkich stron
a wszystko zostanie tak jak bylo dotad przed ich "pracą i wysiłkami "
ja Wam mowie - TYLKO KUKIZ
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 11:52
HIOB napisał:
kaczor napisał:
Najlepsze ze ten KOD jzu zdychal a nagle kaczor mu paliwa dolal. az ciezko nei podejrzewac ze to specjalnie jakis uklad miedzy PiS a opozycja zeby podgrzewac konfikt i podkrecac leszczy, nikt nawet nie zauwazyl ze na szczycie koniunktury mamy 60 miliardow deficytu!
Golisz pośladki czy depilujesz?
to jest pytanie czy propozycja ???
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 11:55
Indiana napisał:
BP - co prawda wolne od zarabiania dzisiaj, ale mniej więcej dokładnie tam gdzie narysowałeś również zamykam szybkie longi i wchodzę w S-ki. Mam nadzieję (wracając do głównego tematu forum), że PO-wsko esbeckie śmiecie nie spowodują zadymy, przez którą przelecimy przez ten poziom 1910 - 1900 luką w dół, bo sporo longów mam
a ja mam nadzieje wprost odwrotną
i mysle ze na głupocie PiS i PO zarobie
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:03
Osły napisał:
kaczor napisał:
tez sie zastanawiam czy to glupota czy celowe działanie
teraz prowadza rozmowy z dziennikarzami i niedlugo wszyscy oglosza wielki demokratyczny sukces dzieki wielkiej pracy i wysiłkom wszystkich stron
a wszystko zostanie tak jak bylo dotad przed ich "pracą i wysiłkami "
ja Wam mowie - TYLKO KUKIZ
opozycja w świecie zazwyczaj ma mnie do powiedzenia aniżeli rządzący , a u nas chcieli by rządzić kto widziął coś takiego że rząd to figurant a władza realna opozycja
Lewandowski w PE mówił że rząd dostał realnie 20% poparcia w wyborach , ale jemu nie przeszkadzało to że PO w wyborach maiło realnie 18% poparcia
w ogóle myślałem że takich argumentów nie będa podnosić skoro publicznie ówczesna opozycja głośno nie mówiła w takim tonie
najlepsze jak widzę jak w sejmie czerwona pijaczka Katarasińska walczy o demokrację
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:05
Osły napisał:
Indiana napisał:
BP - co prawda wolne od zarabiania dzisiaj, ale mniej więcej dokładnie tam gdzie narysowałeś również zamykam szybkie longi i wchodzę w S-ki. Mam nadzieję (wracając do głównego tematu forum), że PO-wsko esbeckie śmiecie nie spowodują zadymy, przez którą przelecimy przez ten poziom 1910 - 1900 luką w dół, bo sporo longów mam
A czy masz L-ki? Ostatnio na niby złych informacjach rynki szły ostro w górę.
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:08
Indiana napisał:
Kaczor, a krytykując to "zabranie wolnosci mediom" zadałeś sobie trud, żeby przeczytać na czym te proponowane zmiany polegają? Teraz nie ma żadnych zasad, każdy dziennikarz łazi gdzie chce i jak chce po całym Sejmie, tymczasem w każdym europejskim kraju (z wyjątkiem Ukrainy, tam również mają zasady takie jak u nas czyli żadnych) dziennikarze mają jakieś zasady poruszania się po parlamencie.
Z drugiej strony przypomina mi się nasza zeszłoroczna dyskusja o regulaminie UFO, zmiany były właściwie żadne, jakąś literówkę poprawiliśmy bez żadnego znaczenia dla przebiegu dyskusji, a Marinera do dzisiaj pod kilem przeczołgują bo się wstrzymał
najbardziej "wiarygodne" sa te wypowiedzi obrońców Kuchcinskiego co powołują sie na media niemieckieze tam tez sa takie ograniczenia - a ktore to media ci sami "obroncy marszalka " jeszce niedawno mieszali z blotem za zatajanie ekscesów z imigrantami - piramida hipokryzji
i kolejny obronca "cenzury Kuchcińskiego " argumentowal w tv to tym ze w propozycji marszalka bylo zeby ograniczyc by z kazdej redakcji max 2 redaktorów moglo wejsc do sejmu i gosc argumentowal to tym ze teraz przeważnie po 1 redaktorze bylo oddelegowane do sejmu A WIEC NIC TO NIE ZMIENI . a ja sie pytam , jesli bylo tak jak mowi ten gosc - obronca to po chui było w ogóle wprowadzac takie durne "ograniczenia " albo mozna jeszcze dopisac zakaz wstepu marsjanom i bedzie to tak samo "mądre "
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Nie 18 Gru 2016, 12:13, w całości zmieniany 1 raz
HIOB
Liczba postów : 2487 Registration date : 01/02/2008
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:09
po rozliczeniu grudniowej serii 20stego to już przeważnie było lekkie osuwanie sie żyd już szykował sie do hanuki i miał w pizdzie giełde
zibi MOD
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:10
mam nadzieję że ludzie docenią pracę jaką jak na razie dokonuje KUKIZ tylko martwi mnie że tych logicznych jest mało , a większość to szarpaki z ciemnogrodu POPiS
SILVER IDZIE NA 150$
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:12
mariner napisał:
zauważyłem że na forum są obrońcy OFE m in Barany i Realista a może ktoś jeszcze
otóż obrońcy OFE są dla mnie zwykłymi złodziejami i powinni trafić za kratki nie rozumieją co i jak a pier**lą głupoty tyle
OFE to był jedyny ratunek przed niskimi emeryturami w przyszłości. Oczywiście na normalnych zasadach, bez okradania ludzi zawyżonymi, złodziejskimi prowizjami za prowadzenie. Ci co zlikwidowali OFE powinni trafić do więzienia za kradzież pieniędzy.
zibi MOD
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:13
Osły napisał:
Indiana napisał:
Kaczor, a krytykując to "zabranie wolnosci mediom" zadałeś sobie trud, żeby przeczytać na czym te proponowane zmiany polegają? Teraz nie ma żadnych zasad, każdy dziennikarz łazi gdzie chce i jak chce po całym Sejmie, tymczasem w każdym europejskim kraju (z wyjątkiem Ukrainy, tam również mają zasady takie jak u nas czyli żadnych) dziennikarze mają jakieś zasady poruszania się po parlamencie.
Z drugiej strony przypomina mi się nasza zeszłoroczna dyskusja o regulaminie UFO, zmiany były właściwie żadne, jakąś literówkę poprawiliśmy bez żadnego znaczenia dla przebiegu dyskusji, a Marinera do dzisiaj pod kilem przeczołgują bo się wstrzymał
tak a najbardziej wiarygodne sa te wypowiedzi obrońców Kuchcinskiego co powołują sie na media niemieckie - ktore to media ci sami jeszce niedawno mieszali z blotem za zatajanie ekscesów z imigrantami - piramida hipokryzji
i kolejny obronca "cenzury Kuchcińskiego " argumentowal to tym ze w propozycji marszalka bylo zeby z kazdej redakcji max 2 redaktorów moglo wejsc do sejmu i gosc argumentowal to tym ze teraz przeważnie po 1 redaktorze bylo odedelegowasne do sejmu A WIEC NIC TO NIE ZMIENI . a ja sie pytam , jesli bylo tak jak mowi ten gosc - obronca to po chui było w ogóle wprowadzac takie durne "ograniczenia " albo mozna jeszcze dopisac zakaz wstepu marsjanom i bedzie to tak samo "mądre "
tych dziennikarz z akredytacją sejmową jest około 800
SILVER IDZIE NA 150$
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:17
barany napisał:
Osły napisał:
Indiana napisał:
A czy masz L-ki? Ostatnio na niby złych informacjach rynki szły ostro w górę.
nie na złych info tylko na S wiekszosci leszczy a ja mysle ze duzo leszczy w warszawie wlasnie rozliczyli - oskybali w piątek i załape sie na spadek na nowej serii - poki jeszcze mogą tanio to zrobic
a moze juz jest nas wiecej i bedzie to co bylo ???
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:25
mariner napisał:
Frater napisał:
mariner napisał:
@Frater
zauważyłem że jesteś mendą która tylko czyha aby komuś dopierdolić
odpuść sobie człowieku
pozdrawiam
Zauwazylem ze swoje deficyty umyslowe probujesz rekompensowac wyzwiskami i obelgami wobec tych co nie klekaja na kolanach i nie podziwiaja Twoich pokreconych pogladow! Wspolczuje Ci i szanuje ten wybor (bo to jest teraz uleczalne)
Tez moglbym Cie zwyzywac ale czuje zebys sie pochlastal
zostawię to ocenie innym UFOkom
dostosuję się
zastanowię sie , przeanalizuje Wasze wypowiedzi z ostatnich 2 lat w ciagu pół roku postaram sie Was ocenić
HIOB
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:26
barany napisał:
mariner napisał:
zauważyłem że na forum są obrońcy OFE m in Barany i Realista a może ktoś jeszcze
otóż obrońcy OFE są dla mnie zwykłymi złodziejami i powinni trafić za kratki nie rozumieją co i jak a pier**lą głupoty tyle
OFE to był jedyny ratunek przed niskimi emeryturami w przyszłości. Oczywiście na normalnych zasadach, bez okradania ludzi zawyżonymi, złodziejskimi prowizjami za prowadzenie. Ci co zlikwidowali OFE powinni trafić do więzienia za kradzież pieniędzy.
małe prowizje nic nie pomogą jak to widzisz, że grupka pracuje, spłaca kredyty i jeszcze pompuje giełde a całe tabuny emerytów siedzi i szarpie kokosy z giełdy? czyli potocznie mówiąc frajerzy mają zarabiać?
HIOB
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:37
to jest przykladowa piramida demograficzna kraju rozwiniętego zobaczcie jakie były, są i będą proporcje tych co pracują a tych co czekają na miody i co? tylu frajerów ma szarpać kasiora z giełdy?
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:39
HIOB napisał:
barany napisał:
mariner napisał:
małe prowizje nic nie pomogą jak to widzisz, że grupka pracuje, spłaca kredyty i jeszcze pompuje giełde a całe tabuny emerytów siedzi i szarpie kokosy z giełdy? czyli potocznie mówiąc frajerzy mają zarabiać?
tam same zalozenia byly chore cieszyli sie ze akcje - "zyski " rosna gdy OFE te akcje kupowaly i przeliczali te "zyski " na emerytury po tej samej cenie gdy OFe beda sprzedawac i wypłacac emerytury
ja, nie ekonomista pisalen - odnosnie ktoregos z bankow z wywindowaną cena ze emerytom dadza po pare szt akcji / mc a nie gotowke i tylko wtedy beda to duze "pieniądze " ale tylko papierowe
ps ale mnie to w sumie nie dotyczy bo moj KRUS miał się i ma sie nadal dobrze mało zbieraja to i malo później daja ale tez i malo ukradną bo nie ma z czego
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:43
Komorowski płacze po Rzeplińskim a Mucha klaszcze
HIOB
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 12:46
Osły napisał:
HIOB napisał:
barany napisał:
mariner napisał:
tam same zalozenia byly chore cieszyli sie ze akcje - "zyski " rosna gdy OFE te akcje kupowaly i przeliczali te "zyski " na emerytury po tej samej cenie gdy OFe beda sprzedawac i wypłacac emerytury
ja, nie ekonomista pisalen - odnosnie ktoregos z bankow z wywindowaną cena ze emerytom dadza po pare szt akcji / mc a nie gotowke i tylko wtedy beda to duze "pieniądze " ale tylko papierowe
i do tego ludzie mają wiele rzeczy w dupie można powiedzieć, że imigranci to tacy frajerzy ale tak naprawdę to oni wyśliznęli się żydowi z wojny powiedzieli pierdolimy to, sami sobie walczcie no i walczy tam jakś grupka 8tyś ludzi i to wszystko reszta ma w pizdzie gadki patriotyczne za cene urwania nogi
barany MISZCZ
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 13:04
HIOB napisał:
to jest przykladowa piramida demograficzna kraju rozwiniętego zobaczcie jakie były, są i będą proporcje tych co pracują a tych co czekają na miody i co? tylu frajerów ma szarpać kasiora z giełdy?
Nikt nie mówi, ze to musi być giełda i większość pieniędzy była ulokowana w bezpiecznych instrumentach dłużnych. Gdybyś ruszył głową to byś wiedział, że te pieniądze na przyszłe emerytury łatwiej byłoby odkładać przy dzisiejszej piramidzie niż w 2050 roku, bo wtedy będzie katastrofa demograficzna.
HIOB
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 14:45
barany napisał:
HIOB napisał:
Nikt nie mówi, ze to musi być giełda i większość pieniędzy była ulokowana w bezpiecznych instrumentach dłużnych. Gdybyś ruszył głową to byś wiedział, że te pieniądze na przyszłe emerytury łatwiej byłoby odkładać przy dzisiejszej piramidzie niż w 2050 roku, bo wtedy będzie katastrofa demograficzna.
to będziesz tak do świąt wymyślał rózne warianty. "bezpieczne instrumenty dłużne" to jakaś nowomowa i mnie na to nie nabierzesz. Ktoś miałby przy ośmiorniczkach decydować w jaki dług skierować moje pieniądze? Załózmy, że część z tych pieniędzy poszło w Krosno, Agorę i inne rodzyneczki / kiedyś to były bezpieczne spółki / Fajnie co? ktoś sie najadł ośmiorniczek, przyjął karton gotówki-łapówki i ma w pizdzie co dalej.
Frater V e x o M e r c a t o r!
Liczba postów : 2414 Age : 43 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 15:24
Osły napisał:
mariner napisał:
Frater napisał:
mariner napisał:
@Frater
zauważyłem że jesteś mendą która tylko czyha aby komuś dopierdolić
odpuść sobie człowieku
pozdrawiam
Zauwazylem ze swoje deficyty umyslowe probujesz rekompensowac wyzwiskami i obelgami wobec tych co nie klekaja na kolanach i nie podziwiaja Twoich pokreconych pogladow! Wspolczuje Ci i szanuje ten wybor (bo to jest teraz uleczalne)
Tez moglbym Cie zwyzywac ale czuje zebys sie pochlastal
zostawię to ocenie innym UFOkom
dostosuję się
zastanowię sie , przeanalizuje Wasze wypowiedzi z ostatnich 2 lat w ciagu pół roku postaram sie Was ocenić
Tylko jak bedziesz krytykowal to tylko mnie bo po prawdzie nie jestem bez winy a czepiam sie przewaznie bez powodu Marinera zas krytykowac nie mozna bo zaraz placze albo sie drze (z przeproszeniem) a jak napity to bluzga
Ostatnio zmieniony przez Frater dnia Nie 18 Gru 2016, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 15:24
Naprawdę dobry film.
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 16:17
zibi napisał:
Osły napisał:
Indiana napisał:
tak a najbardziej wiarygodne sa te wypowiedzi obrońców Kuchcinskiego co powołują sie na media niemieckie - ktore to media ci sami jeszce niedawno mieszali z blotem za zatajanie ekscesów z imigrantami - piramida hipokryzji
i kolejny obronca "cenzury Kuchcińskiego " argumentowal to tym ze w propozycji marszalka bylo zeby z kazdej redakcji max 2 redaktorów moglo wejsc do sejmu i gosc argumentowal to tym ze teraz przeważnie po 1 redaktorze bylo odedelegowasne do sejmu A WIEC NIC TO NIE ZMIENI . a ja sie pytam , jesli bylo tak jak mowi ten gosc - obronca to po chui było w ogóle wprowadzac takie durne "ograniczenia " albo mozna jeszcze dopisac zakaz wstepu marsjanom i bedzie to tak samo "mądre "
Jak sobie Kuchcinski zalozy firme za wlasna kase i kupi sobie budynek to sobie moze zabraniac i ustalac zasady, a prawo do rejestracji i obserwacji obrad jest w konstytucji. Tylko zlodziejom kamery przeszkadzaja, jakby byli uczciwi to by sie nie bali
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 17:15
Reser
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 17:17
kaczor napisał:
zibi napisał:
Osły napisał:
Indiana napisał:
Jak sobie Kuchcinski zalozy firme za wlasna kase i kupi sobie budynek to sobie moze zabraniac i ustalac zasady, a prawo do rejestracji i obserwacji obrad jest w konstytucji. Tylko zlodziejom kamery przeszkadzaja, jakby byli uczciwi to by sie nie bali
No mi kamery w Lidlach trochę przeszkadzają
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 17:38
Gość_01 | 18.12.2016 [17:23]
UWAGA! Już prawie cała Polska oprócz Polski środkowej nie ma sygnału TVP !!! Nigdy takiej awarii nie było. Bądżmy przygotowani na wszystko co najgorsze. To są przygotowania do większej afery, GDZIE SĄ SŁUZBY? Szykuje się naprawdę pucz i zadyma, ale nie dopuścimy do tego. Damy radę szumowinie! Należy uważać, bo jest sprowadzona Antifa niemiecka, dołączyli do polskiej Antify. Proszę uważać na naszego Prezydenta RP, P. Premier RP, Pana Prezesa PiS szczególnie teraz w tym okresie muszą mieć doskonałą wojskową ochronę. Uwaga, u mnie też przerywa przekaz w TVP, Chrzanów Małopolska, miałem kilka razy ciemny ekran, terroryści coś manipulują przy TVP. No, to cała noc dziś nieprzespana. Będzie gorąco. Odłączą TVP, mamy internet, czuwajmy. Jak coś zbieramy się i jedziemy do Warszawy!
przypadek ??? ozy KOD rozpoczyna majdan
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 17:40
Małolat , nie zamarzła Cos u Ciebie cienkie te Biedronki z oszukanym towarem
Osły
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 17:44
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 18:14
Osły napisał:
Gość_01 | 18.12.2016 [17:23]
UWAGA! Już prawie cała Polska oprócz Polski środkowej nie ma sygnału TVP !!! Nigdy takiej awarii nie było. Bądżmy przygotowani na wszystko co najgorsze. To są przygotowania do większej afery, GDZIE SĄ SŁUZBY? Szykuje się naprawdę pucz i zadyma, ale nie dopuścimy do tego. Damy radę szumowinie! Należy uważać, bo jest sprowadzona Antifa niemiecka, dołączyli do polskiej Antify. Proszę uważać na naszego Prezydenta RP, P. Premier RP, Pana Prezesa PiS szczególnie teraz w tym okresie muszą mieć doskonałą wojskową ochronę. Uwaga, u mnie też przerywa przekaz w TVP, Chrzanów Małopolska, miałem kilka razy ciemny ekran, terroryści coś manipulują przy TVP. No, to cała noc dziś nieprzespana. Będzie gorąco. Odłączą TVP, mamy internet, czuwajmy. Jak coś zbieramy się i jedziemy do Warszawy!
przypadek ??? ozy KOD rozpoczyna majdan
Ostatnio jakaś podobno zadyma była w nocy przed sejmem?
O co tym idiotom chodzi?
Reser
Temat: Re: UFO 17-18 12 2016 r. Weekend Nie 18 Gru 2016, 18:17