Diabeł a pytałeś się diabła czy możesz jego nazwę używać... Może on nie jest zadowolony z takiego przygłupa i lewaka jak Ty:)
Była żona dalej ma cię za przegrańca i impotenta?
Prawdę mówiąc to była teściowa lata po Poznaniu i psuje opinie Marcinowi wykrzykując że jest impotentem Wygląda na to że Olaf walił obydwie a jak zbańczył i został golasem to i w portkach brakło
to normalne zachowanie baby zgodnie logiką, jesli siedzisz przy kompie 12h gapiac sie w wykresy zamiast 8h za 10k na etacie w korpo to pewnie w chooy kasy zarabiasz i nogi sie szerzej rozchylaja dopóki sie ona nie zorientuje, ze to tak nie dziala i poki nie wejdziesz w szkolenia i robienie filmikow na youtube z "akcjami charytawnymi" na ktorych mozna zebrac jakis dochod jak w korporacji za 12h za 10k chyba, ze jestes "smart money" to nową babę sobie sam wybierasz co jakiś czas. byl tu taki jeden gruby nomad to baby zjadły go jak wszy. pozniej dojebal sie do niego cwaniak "rudy" Zaorski trzepiacy kase z banerow brokerow i tepiacy konkurencje w postaci Fractala, ktory rachunek zaliczyl -50% wiec go skasowal, zeby wygladalo, ze zawsze zarabia i zeby naganiac nowych jeleni. Zaorski, Fractal, Szwajcar to patologia PST, kazdy z nich ma interes jak "telefoniczny marketer", zeby ci gówno wcisnac "wygral pan nagrode, prosze ja odebrac wplacajac ...zł" je**ć patologię. dowodem na to, ze sa niewiarygodni sa wyniki WCTC, wystartowali z setkami graczy ze swojego fanpage, zadnego qurwa nie ma wsrod 5 the best. to juz predzej z UFO ktos by sie tam pojawil wsrod czołówki widac tylko ciagle te same osoby, ktore byly wysoko w poprzednich latach co by przeczylo tezie ułomnej czapeczki "ze nic nie działa".
Uwziąłeś się na Zaora jak zibi na Tuska
wymienilem kilku youtuberów w tym Zaorskiego, podobnie pisal Piotrek o Rafalku i Szwajcarze, nie wspominajac o Fractalu. jesli nie wiesz to Zaorski wystartowal w mistrzostwach swiata razem ze swoimi leszczami i zadnego nie ma w rankingu 5 najlepszych. tak jest jak sie zyje z kasy z banerów i kliknieć w filmiki z youtube'a
no i w czym problem? narazil cie na straty?
musialem jechac specjalnie na policje i poswiecic czas i kase , zeby zeznawac co to sa poslizgi cenowe, bo rudy konfident mnie straszyl, ze jak sie nie stawie to zaplace pare k albo do wiezienia pojde jak Giertych
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Diabeł a pytałeś się diabła czy możesz jego nazwę używać... Może on nie jest zadowolony z takiego przygłupa i lewaka jak Ty:)
Prawdę mówiąc to była teściowa lata po Poznaniu i psuje opinie Marcinowi wykrzykując że jest impotentem Wygląda na to że Olaf walił obydwie a jak zbańczył i został golasem to i w portkach brakło
Hmmmm....chyba sporo mnie ominęło. Ostatnie jak pamiętam z forum to Olaf brał ślub i dostał Toyotę w prezencie od wujka.
Teraz impotent? ło matko co ten rynek robi z ludzi.
Nie rynek tylko amfetamina. Bezpłodność jest jednym z bezpośrednich sqtqw zażywania.
Widać, że koksu, ani amfy nie wciągałeś Miałem okres w życiu, że chodziłem na amfie przez tygodnie. Kokainy nie brałem bo nie wierzę, że można w tym kraju dostać coś lepszego niż proszek do prania.
Impotentem nie zostałem, więc z tą amfą to jakaś legenda ludowa.
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Hmmmm....chyba sporo mnie ominęło. Ostatnie jak pamiętam z forum to Olaf brał ślub i dostał Toyotę w prezencie od wujka.
pewnie fajnie jest tak pojezdzic na Olafie no nie chlopcy?
straszną gejozą zaleciało
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Nie rynek tylko amfetamina. Bezpłodność jest jednym z bezpośrednich sqtqw zażywania.
Widać, że koksu, ani amfy nie wciągałeś Miałem okres w życiu, że chodziłem na amfie przez tygodnie. Kokainy nie brałem bo nie wierzę, że można w tym kraju dostać coś lepszego niż proszek do prania.
Impotentem nie zostałem, więc z tą amfą to jakaś legenda ludowa.
Ale ja to do Olafa pisałem a nie do ciebie. tzn do ciebie ale na temat Olafa. Olaf ćpał przecież bo się tym nawet chwalił.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g