|
| UFO 15 01 2021 r. | |
|
+14koala REALISTA neuron thorgall Bartek betonowe_buty tarzan pike Odyseusz dex AgroTrader Reser Prezes dziadek 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 22:04 | |
|
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pią 15 Sty 2021, 22:06, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 22:05 | |
| - dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- Market Trader napisał:
- 1985 qrs rozliczeniowy styczniówek
S na NasdaQ zostaje do poniedziałq bo godzinówki zapowiadają dalsze sranie. Też jestem już na godzinówkach. Obiecywałem swingi po 11 stycznia i są. W ogóle to na FW20 jest miejsce nawet poniżej 1800. no właśnie, coś mnie się zdaje, że skończyliśmy B (która b. często jest identyfikowana z nową hossą) Moim zdaniem, robimy falę e w megafonie, który zaczął się w połowie grudnia. A rozszerzające się trójkąty to ostatnia korekta w impulsie wyższego rzędu, co pasuje do tego, że w 2022r wypada dołek 18-stuletniego cyklu na rynku nieruchomości, który rozpoczął hossę w 2003r. A jeśli ceny nieruchomości spadają to kredyt nie jest dostępny, bo na rynku nie ma już żadnego aktywa, którego cena nie spada, i pod który bank centralny może dodrukować (no chyba że zacznie kupować bitcoina). Co oznacza że wig20 będzie trzycyfrowy, ale wcześniej jeszcze odwiedzi 2200. ciekawa analiza co do czasu... 3 cyfrowy WIG20 - tego mi brakuje do dopełnienia/zakończenia bessy nie widzę tego magefaona | |
| | | dex
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 22:09 | |
| - tarzan napisał:
- dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- Market Trader napisał:
S na NasdaQ zostaje do poniedziałq bo godzinówki zapowiadają dalsze sranie. Też jestem już na godzinówkach. Obiecywałem swingi po 11 stycznia i są. W ogóle to na FW20 jest miejsce nawet poniżej 1800. no właśnie, coś mnie się zdaje, że skończyliśmy B (która b. często jest identyfikowana z nową hossą) Moim zdaniem, robimy falę e w megafonie, który zaczął się w połowie grudnia. A rozszerzające się trójkąty to ostatnia korekta w impulsie wyższego rzędu, co pasuje do tego, że w 2022r wypada dołek 18-stuletniego cyklu na rynku nieruchomości, który rozpoczął hossę w 2003r. A jeśli ceny nieruchomości spadają to kredyt nie jest dostępny, bo na rynku nie ma już żadnego aktywa, którego cena nie spada, i pod który bank centralny może dodrukować (no chyba że zacznie kupować bitcoina). Co oznacza że wig20 będzie trzycyfrowy, ale wcześniej jeszcze odwiedzi 2200. ciekawa analiza co do czasu... 3 cyfrowy WIG20 - tego mi brakuje do dopełnienia/zakończenia bessy nie widzę tego magefaona Inna sprawa, że megafony są strasznie zdradliwe. Wybicia z nich nie pozwalają zarobić. Trzeba teraz zarobić fchuj, żeby oddać na fałszywym wybiciu.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pią 15 Sty 2021, 22:32, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 22:22 | |
| - dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- Market Trader napisał:
S na NasdaQ zostaje do poniedziałq bo godzinówki zapowiadają dalsze sranie. Też jestem już na godzinówkach. Obiecywałem swingi po 11 stycznia i są. W ogóle to na FW20 jest miejsce nawet poniżej 1800. no właśnie, coś mnie się zdaje, że skończyliśmy B (która b. często jest identyfikowana z nową hossą) Moim zdaniem, robimy falę e w megafonie, który zaczął się w połowie grudnia. A rozszerzające się trójkąty to ostatnia korekta w impulsie wyższego rzędu, co pasuje do tego, że w 2022r wypada dołek 18-stuletniego cyklu na rynku nieruchomości, który rozpoczął hossę w 2003r. A jeśli ceny nieruchomości spadają to kredyt nie jest dostępny, bo na rynku nie ma już żadnego aktywa, którego cena nie spada, i pod który bank centralny może dodrukować (no chyba że zacznie kupować bitcoina). Co oznacza że wig20 będzie trzycyfrowy, ale wcześniej jeszcze odwiedzi 2200. ciekawa analiza co do czasu... 3 cyfrowy WIG20 - tego mi brakuje do dopełnienia/zakończenia bessy nie widzę tego magefaona
Inna sprawa, że megafony są strasznie zdradliwe. Wybicia z nich nie pozwalają zarobić. OK, ale wydaje mi się trochę naciągany (a, b sporo brakuje do zakresu) zobaczymy, gdyby tak było, no to zmyły niezłe by odchodziły. no ale przy 1500 też niezła zmyła poszła... | |
| | | dex
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 22:34 | |
| - tarzan napisał:
- dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- tarzan napisał:
- dex napisał:
- Market Trader napisał:
S na NasdaQ zostaje do poniedziałq bo godzinówki zapowiadają dalsze sranie. Też jestem już na godzinówkach. Obiecywałem swingi po 11 stycznia i są. W ogóle to na FW20 jest miejsce nawet poniżej 1800. no właśnie, coś mnie się zdaje, że skończyliśmy B (która b. często jest identyfikowana z nową hossą) Moim zdaniem, robimy falę e w megafonie, który zaczął się w połowie grudnia. A rozszerzające się trójkąty to ostatnia korekta w impulsie wyższego rzędu, co pasuje do tego, że w 2022r wypada dołek 18-stuletniego cyklu na rynku nieruchomości, który rozpoczął hossę w 2003r. A jeśli ceny nieruchomości spadają to kredyt nie jest dostępny, bo na rynku nie ma już żadnego aktywa, którego cena nie spada, i pod który bank centralny może dodrukować (no chyba że zacznie kupować bitcoina). Co oznacza że wig20 będzie trzycyfrowy, ale wcześniej jeszcze odwiedzi 2200. ciekawa analiza co do czasu... 3 cyfrowy WIG20 - tego mi brakuje do dopełnienia/zakończenia bessy nie widzę tego magefaona
Inna sprawa, że megafony są strasznie zdradliwe. Wybicia z nich nie pozwalają zarobić. OK, ale wydaje mi się trochę naciągany (a, b sporo brakuje do zakresu) zobaczymy, gdyby tak było, no to zmyły niezłe by odchodziły. no ale przy 1500 też niezła zmyła poszła... Właśnie zajebiście że naciągany, bo komputery tego nie widzą. Komputer nie potrafi naciągać, człowiek jak najbardziej. | |
| | | dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. Pią 15 Sty 2021, 23:12 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO 15 01 2021 r. | |
| |
| | | | UFO 15 01 2021 r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |