bardzo ważny element układanki prawdopodobieństwo wojny ogromnie zmalało skoro jest w kraju opozycja otwarcie jej się przeciwstawiająca i jeszcze wśród szanowanych wojskowych dobra wiadomość
wielkie brawa dla odważnego i rozsądnego generała mordercę z KGB szlag trafi chyba że to zaplanowana krytyka (raczej wątpię, bo by nie mówiono o zbrodniczej polityce, czyli bardzo ostro), mająca pozwolić Putinowi wycofać się z planowanej wojny bez utraty twarzy
Ostatnio zmieniony przez kamikaze dnia Nie 06 Lut 2022, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:27
Pomimo totalnej olewy i kompletnego nie uważania (mania w piździe wszelkich obostrzeń i masek) jakoś qrwa nie mogę się tym covidem zarazić
Pandemia jak chooy Przecież to jakaś gargantuiczna kpina się z tego zrobiła. Gdzie to jakiekolwiek porównanie do hiszpanki czy dżumy średniowiecznej? Ta "pandemia" nawet nie leżała obok tamtych.
Z wariantem delta tak naprawdę skończyła się epidemia, teraz to jest sztuczne utrzymywanie ludzi w strachu.
CromCruach and Odyseusz like this post
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:29
Market Trader napisał:
Pomimo totalnej olewy i kompletnego nie uważania (mania w piździe wszelkich obostrzeń i masek) jakoś qrwa nie mogę się tym covidem zarazić
Pandemia jak chooy
może przeszedłeś bezobjawowo badanie 110 zł kosztuje, możesz sobie oznaczyć przeciwciała i będziesz wiedział
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:37
REALISTA napisał:
Opcjoner, a ile czasu zajmuje Ci rozłożenie i złożenie AK ? A onuce umiesz prawidłowo zawijać?
Jeśli jest tutorial na YT, to może się nauczę. Bushcraftowy fajne survivalowe tricki pokazuje:
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:41
kamikaze napisał:
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy
może przeszedłeś bezobjawowo badanie 110 zł kosztuje, możesz sobie oznaczyć przeciwciała i będziesz wiedział
Nie chce mi się nawet tego robić bo po co? Żeby mi sanepid kwarantannę przywalił?
A te testy też o dupę potłuc. Na nich w ogóle nie można polegać bo dają wyniki fałszywie pozytywne i fałszywie negatywne również czyli można równie dobrze rzucić monetą. Przecież były słynne absurdy, że para mieszkała razem a jedno było na kwartantannie z wykrytym covidem a drugie nie a przeciez to takie zaraźliwe ponoć.... koń by się uśmiał.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Nie 06 Lut 2022, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9717 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:41
bardzo ważny element układanki prawdopodobieństwo wojny ogromnie zmalało skoro jest w kraju opozycja otwarcie jej się przeciwstawiająca i jeszcze wśród szanowanych wojskowych dobra wiadomość
wielkie brawa dla odważnego i rozsądnego generała mordercę z KGB szlag trafi chyba że to zaplanowana krytyka (raczej wątpię, bo by nie mówiono o zbrodniczej polityce, czyli bardzo ostro), mająca pozwolić Putinowi wycofać się z planowanej wojny bez utraty twarzy
Myślisz, że Putin będzie się przejmował opinią jakiegoś dziadka emeryta z demobila ? nie sądze, dziadek też juz ma swoje lata to i się nie boi krytykować, ale to tylko chwytliwe dla pismaków jest, nic więcej jak dla mnie.
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:45
Myślisz, że Putin będzie się przejmował opinią jakiegoś dziadka emeryta z demobila ? nie sądze, dziadek też juz ma swoje lata to i się nie boi krytykować, ale to tylko chwytliwe dla pismaków jest, nic więcej jak dla mnie.
Rosja to od wieqw była ZAKAŁĄ Europy. Tam wiecznie od zawsze zionęło agresją, pretensjami i roszczeniami. Oni są od zawsze z definicji wszystkiemu na NIET. Z tymi sqrwysynami ruskimi to nigdy się nie dało normalnie dogadać ani współpracować. Taki parszywy podły naród. Jak nie Lenin to Stalin, teraz Putin. A Katarzyna też wielu bestialskich mordów dokonała psychopatka. To nie jest normalny kraj tylko jebana dzicz. Car-dyktator udający prezydenta za fasadą demokracji pseudo.
Odyseusz lubi tą wiadomość
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:48
Market Trader napisał:
kamikaze napisał:
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy
Nie chce mi się nawet tego robić bo po co? Żeby mi sanepid kwarantannę przywalił?
A te testy też o dupę potłuc. Na nich w ogóle nie można polegać bo dają wyniki fałszywie pozytywne i fałszywie negatywne również czyli można równie dobrze rzucić monetą. Przecież były słynne absurdy, że para mieszkała razem a jedno było na kwartantannie z wykrytym covidem a drugie nie a przeciez to takie zaraźliwe ponoć.... koń by się uśmiał.
Dokładanie, jak się zgłosisz i ci wykaże, że masz, to tylko kłopot, bo na dupsku trzeba siedzieć, inaczej karać cię będą, a jestem pewny że większośc już to miała. Kto bardziej narażony i gorzej przeszedł to na pewno wiedział że miał, a u innych jak zwykła grypka czy tam katarek to nawet nie ma sensu do lekarza dzwonić.
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:49
Rosja ma tak naprawdę dwa asy w rękawie: surowce, których potrzebuje Europa i potężną nowoczesną armię, której nawet Jankes nie może lekceważyć.
I tymi dwiema kartami trzymają za mordę pół świata bo gdyby nie to, to byliby jakimś krajem trzeciego świata bez znaczenia. Oni gospodarczo i ekonomicznie są słabi.
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:51
Market Trader napisał:
kamikaze napisał:
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:52
pike napisał:
Market Trader napisał:
kamikaze napisał:
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy
Dokładanie, jak się zgłosisz i ci wykaże, że masz, to tylko kłopot, bo na dupsku trzeba siedzieć, inaczej karać cię będą, a jestem pewny że większośc już to miała. Kto bardziej narażony i gorzej przeszedł to na pewno wiedział że miał, a u innych jak zwykła grypka czy tam katarek to nawet nie ma sensu do lekarza dzwonić.
Taa, dlatego nie warto się z tym pałować bo tylko problemów sobie można napytać przez te idiotyczne przepisy.
Skoro nie mam objawów to albo nie mam covida albo jest on dla mnie zupełnie neutralny. Gdy zacznę cherlać to zacznę się martwić bo nawet gdybym się dowiedział, że mam bezobjawowego, to i tak mi każą kiblować w chacie i nic poza tym.
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:56
Jestem mocno za zniesieniem całkowitym wszelkich obostrzeń w całej Europie i oficjalne ustawowe zakończenie w Polsce "stanu epidemii".
Należy przejść do porządq dziennego, że doszedł nam nowy wirus do kolekcji i po prostu tyle. A badania nad lekiem i nad samym wirusem jeszcze wiele lat będą trwały ale nie ma żadnego już powodu by tworzyć absurdalne kretynizmy utrudniające ludziom życia a nie wnoszące niczego sensownego.
Wyraźnie widać, że omikronek to banalna grypka bo gdyby było inaczej to przy tym poziomie zaraźliwości byłaby już depopulacja świata w wersji hard a nic się nie dzieje.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Nie 06 Lut 2022, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 20:57
Rosja to od wieqw była ZAKAŁĄ Europy. Tam wiecznie od zawsze zionęło agresją, pretensjami i roszczeniami. Oni są od zawsze z definicji wszystkiemu na NIET. Z tymi sqrwysynami ruskimi to nigdy się nie dało normalnie dogadać .......
Z taką jedną Nataszą kiedyś zawsze można się było dogadać. I żadnego NIET nie było.
Kolega opowiadał
CromCruach lubi tą wiadomość
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:00
Zrobili z igły widły a teraz głupio im sie przyznać
Cieszmy się, że wariant delta się mocniej nie rozprzestrzenił bo on był zabójczy ale przeszedł dość szybko.
Czas wracać do normalności a nie pierdolić się z jakimś stanem epidemii.
Gówniarze jeszcze tydzień ferii mają i do roboty wio a nie na kwarantannach ludzi trzymać.
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:06
Jak ktoś nie oglądał "Black Hawk Down" to polecam, naprawde niewiele jest filmów w których pokazane jest że wielka ameryka w dupę dostaje, pomimo swojej przewagi technologicznej i finansowej murzyny potrafiły zestrzelić dwa Black Hawk:
owszem będzie się przejmował Putin jest wrażliwy na krytykę, przeciwników morduje/ucisza bez litości a wysocy wojskowi z czasów ZSRR mają poważanie w kraju i w armii jak sądzę rodziny żołnierzy też nie są zachwyceni wojną z "bratnim" krajem, byciem agresorem matki mogą wyjść na ulice, a milicja odmówić ich pacyfikacji sprawy mogą wymknąć się spod kontroli także po takiej ostrej krytyce myślę że Putler się nie odważy wydać rozkaz ataku ale zobaczymy
AgroTrader lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31034 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:16
dociśnięcie najbliższych Putina to jedyny sposób aby i tam wypłynął rosyjski pułkownik hrabia Klausa von Stauffenberga na co ja czekam
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader lubi tą wiadomość
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:27
Rosja przerzuciła na bialoruś samoloty szturmowe Su-25SM - wsparcie piechoty, niszczyciel czołgów, odpowiednik amerykańskiego A-10 Thunderbolt, niby na ćwiczenia, ale co innego mają napisać ?
Dla towarzysz co to jeszcze stare szkoły kończyli :
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:41
pike napisał:
Rosja przerzuciła na bialoruś samoloty szturmowe Su-25SM - wsparcie piechoty, niszczyciel czołgów, odpowiednik amerykańskiego A-10 Thunderbolt, niby na ćwiczenia, ale co innego mają napisać ?
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:54
kamikaze napisał:
pike napisał:
No to na niewiele oceniaja szanse Ukrainców, jak to ma potrwać tylko 3 dni to nie wiem czmu Putin miałby nie zaryzykować, przez tyle to nawet zachód nie zdąży rozpakować kredy żeby mieć czym po chodnikach malować, w mojej opini ukrainćy jednak dłużej wytrzymają, bo jak nie pokażą woli walki to tym bardziej nikt inny im pomagać nie będzie, a jak się Moskwa przeliczy to może ich to drogo kosztować.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51676 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 21:56
MICHU napisał:
Piję kawę też używka. Zachwalana przez Naukowców.
Odkryłem, że w sprawie używek najpierw trzeba zmienić samoświadomość.
Zazdroszczę tym, którzy po nic nie sięgają.
A czego im zazdrościć
ja zazdroszczę tym co piją , balują ,ruchają , podróżują i szastają pieniędzmi TYM TO MOZNA POZAZDROŚCIĆ
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Zygmunt de Bill lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51676 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 22:07
mialem tez o tym napisac ze dwor moze nie byc zadowolony jak zaczna pieniadze tracic wojskowi moga duzo stracic ALE NAJWIECEJ oligarchowie co maja biznesy na swiecie
A ONI MOGA SIE PUTLEROWI POSTAWIC i spowodowac nagle zejście
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 22:08
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy Przecież to jakaś gargantuiczna kpina się z tego zrobiła. Gdzie to jakiekolwiek porównanie do hiszpanki czy dżumy średniowiecznej? Ta "pandemia" nawet nie leżała obok tamtych.
Z wariantem delta tak naprawdę skończyła się epidemia, teraz to jest sztuczne utrzymywanie ludzi w strachu.
za brak maski jest mandat od 20 zl do (chyba ) 500 zl
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 22:13
kamikaze napisał:
Market Trader napisał:
Pandemia jak chooy
jakim testem na przeciwciała ? ja sobie zrobiłemna przeciwciala w tamtym roku takim (chyba dobrym )za 250 w laboratorium i nic nie wykazlo a teraz w tamtym tygodniu sam zrobilem takim z Dino za 26 zl i tez nic
ALBO NIC NIE MAM/MIALEM ALBO TO WUJA WARTE TE TESTY
a poza tym robilem płatne pcr 3 razy po 500 zl -przed operacja
tyle juz mnie ta pandemia kosztowala
Reser
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 22:16
Na którą jutro rano do pracy wstajecie?
zibi MOD
Liczba postów : 31034 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 5-6 02 2022 r. Weekend Nie 06 Lut 2022, 22:17